News here
hirdetés

FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

Túl sokáig volt a vécében, ráhívták a rendőröket egy nőre egy amerikai gyorsétteremben

Az étterem azt állítja, hogy aggódtak a vendégért, a nő szerint viszont megalázóan bántak vele, és azért tessékelték ki őt, mert zavaró tényezőnek gondolták.

Link másolása

hirdetés

Rendkívül kellemetlen szituációba került egy nő egy amerikai gyorsétteremben - számolt be róla a LADBible.

A Maryland államban élő Dasia Jones Washingtonba utazott a Pride felvonulásra, ám történt vele egy kis baki: elszakadt a cipzár a ruháján. Egy közeli Subwaybe tért be, ahol bekéredzkedett a mosdóba, hogy kezdjen valamit a ruhájával. Állítása szerint még alig öt perce volt bent a fülkében, amikor azt hallotta, hogy rendőrök dörömbölnek az ajtón. De csak ezután jött a legrosszabb:

"A rendőrök dörömböltek a mosdó ajtaján, a dolgozók pedig kiabáltak, hogy jöjjek ki. Ezen a ponton már sírtam, mert azt hittem, hogy a semmiért fognak letartóztatni. Ezután kitessékeltek a mosdóból, miközben kinn volt a mellem a ruhámból egy teli Subwayben. Nem elég, hogy nyilvánosan megaláztak és bőgtem, de a cipzáromat se tudtam megjavítani"

- írta egy felháborodott Twitter-bejegyzésben.

Hozzátette, hogy amikor a rendőrök észrevették, hogy a ruha nem volt a helyén, megkérték a dolgozókat, hogy engedjék vissza a mosdóba. De amint elmentek az egyenruhások, az alkalmazottak kiparancsolták őt az étteremből.

Dasia azt állítja, hogy még most is szorong amiatt, hogy az emberek látták, ahogy semmibe vették és megalázták őt.

hirdetés
"A Subway félmeztelenül kitett az utcára azért, mert zavaró tényező voltam. Úgy érzem, megfosztottak attól a jogomtól, hogy szépnek és magabiztosank érezzem magam. Sírva álltam ott, miközben a kezemmel takartam a mellemet, mert reménytelennek éreztem magamat. A dolgozók pedig újra rám akarták hívni a rendőröket. Nem törődnek egy bajba jutott fekete, LMBTQ-közösséghez tartozó nővel!"

- írta dühödten.

Később azt nyilatkozta, szerinte ezt úgy is meg lehetett volna oldani, hogy nemet mondanak neki, amikor belép, és akkor inkább más hely mosdójába megy be. Azért választotta a Subwayt, mert ez volt a legközelebb hozzá, amikor a cipzár szétment. Szerinte az étteremben egyáltalán nem emberségesek, és a történteket látva szerinte a többi vendég is megbizonyosodhatott arról, "milyen undorító ez a hely".

A Subway azt közölte, azért hívták ki a rendőröket, mert a nő már hosszabb ideje bent volt a vécében, és aggódtak, hogy esetleg valami baja lehet. Tájékoztatásuk szerint miután a rendőrök látták, hogy a vendég jól van, azonnal elmentek, a nő pedig később szintén magától távozott.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
Nincs itt semmi látnivaló, csak egy férfi a 4-es 6-os villamoson nyalogatta az egereit – videó
Amikor már azt hinnénk 2022 nem tartogat több meglepetést, szembejön velünk egy ilyen videó.
Fotó: Alexa / Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2022. augusztus 14.


Link másolása

hirdetés

Aki a 4-es 6-os villamoson szokott közlekedni az tudja, hogy ez a vonal olyan mint egy párhuzamos univerzum, ahol bármi megtörténhet - és meg is történik.

Nemrégiben például egy férfi szállt fel az egereivel a villamosra - ebben még nem is lenne semmi különös. Csakhogy a Redditre felkerült videó szerint

az ingben utazó úriember, miután kiengedte két kedvencét a ketrecből, az egyiket a kezébe vette, majd egy kis simogatás után nyaldosni kezdte.

Eközben a másik rágcsáló a párkányon szaladgált.

Ha nem hiszed el, hogy ez megtörtént (de miért ne hinnéd, hiszen 2022-ben már semmin sem lepődünk meg), akkor íme az esetről a videó:

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
Ezek lehetnek a közelgő halál jelei egy egészségügyi szakértő szerint
Foltos lesz a bőr, állandó fáradtság gyötri a haldoklót, aki enni és inni sem szeretne már. A közelgő halálnak mindenkinél más előjele lehet.

Link másolása

hirdetés

Akár hónapokkal korábban észre lehet venni egy emberen, ha megkezdődött a haldoklás folyamata - írja a Mirror egy amerikai egészségügyi portál alapján. A WebMD szakértője szerint a halál előtt számos apró jel utal arra, hogy az illető életének végéhez közeledik. Ha ezeket időben észrevesszük, magunkat is fel tudjuk készíteni az elkerülhetetlenre, ahogy könnyebb lehet az elmúlás szerettünk számára is.

Az egyik legfontosabb jel, hogy a haldokló szemmel láthatóan kevesebbet eszik és iszik, mint korábban. Ezzel párhuzamosan visszahúzódóbb lesz, és már nem okoznak örömet számára olyan elfoglaltságok, amik a kedvenc időtöltései közé tartoztak korábban.

Az életük végéhez közeledő idős emberek hajlamosak arra, hogy kevesebbet beszéljenek. Ezzel szemben a haldokló gyerekeknél ennek akár az ellenkezője is tapasztalható, és be nem áll a szájuk.

Ennél valamivel egyértelműbb jele a közelgő halálnak, ha valaki huzamosabb ideig olyan fáradt, hogy alig bír felkelni. Ebben az esetben a tapasztalatok alapján néhány hét múlva bekövetkezhet az elkerülhetetlen.

hirdetés

Akad olyan haldokló, akinél heves fájdalommal jár életének utolsó szakasza. Ilyenkor többnyire megváltozik a vérnyomás, a légzés, és a szívverés ritmusa is átalakul. Egyeseknél a betegségtől és állapottól függően zavartság léphet fel. Sokan hallucinálnak is, és úgy viselkednek, mintha kábulatban lennének.

Az utolsó órákhoz közeledve az emberek testhőmérséklete lecsökken, egyáltalán nem kívánják már az ételt és italt, nem járnak ki a mosdóba sem, de egyes esetekben elfordulhat fájdalomérzet is. További árulkodó jel lehet, hogy a bőrön kékes-lilás foltok jelennek meg a térden, kézfejen vagy a lábon, valamint nehézkessé válik a légzés.

Az orvosok felhívják a figyelmet arra, hogy teljesen általános jelei nincsenek a közelgő halálnak, ez minden ember esetében más és más. Ellenben a fentiek közül ha egyet vagy többet tapasztalunk idős rokonaiknál, akkor érdemes lehet felkészülni a legrosszabbra.

Érdemes felhívni a barátokat és hozzátartozókat, hogy még időben elbúcsúzhassanak a haldoklótól. Figyelembe véve, hogy az élete utolsó szakaszába érőknek sokkal fárasztóbb egy-egy ilyen beszélgetés, mint az egészséges embereknek.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
A strandolók szeme láttára szeretkezett egy pár a tengerparton Walesben
Csak egy rövid ideig volt látható az interneten a swansea-i aktusról készült felvétel.
Fotó: Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2022. augusztus 14.


Link másolása

hirdetés

Fényes nappal esett egymásnak pénteken Wales egyik népszerű tengerpartján egy férfi és egy nő. Még az sem zavarta az önfeledten szeretkező párt, hogy tőlük néhány méterre mit sem sejtő gyerekek és családok strandoltak, írja a Wales Online.

Az enyelgő pár a swansea-i strandon kívánta meg egymást, nem messze a csillagvizsgáló és egy helyi lakópark házaitól, ahonnan tökéletesen lehetett látni, hogy mi történik a magas fűben.

Az Instagramon 24 óráig látható felvételt később a Twitteren is megosztották egy rövid időre. Itt a posztoló azt írta megjegyzésképp a videóhoz, hogy „a meleg időjárás mindenkit begerjeszt”.

A lap megjegyzi, hogy a strandon szeretkezés nem minősül bűncselekménynek, de egy 1986-os törvény alapján könnyen minősíthetik zaklatásnak és közszeméremsértésnek. Ilyen esetekben a leggyakoribb büntetés a pénzbírság kiszabása lehet.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Sajtótájékoztató közben nyelt le egy méhet az ontariói miniszterelnök
A kanadai politikus előbb a gyomrában, majd a torkában érezte mocorogni a lenyelt rovart.

Link másolása

hirdetés

Éppen az egészségügy privatizálásáról tartott sajtótájékoztatott Ontario tartomány miniszterelnöke, amikor beszéd közben lenyelt egy méhet - írja a New York Post. Az esetről videó is készült, melyen jól látszik, hogy Doug Ford arca körül repked pár pillanatig a méh, mielőtt eltűnik a kanadai politikus szájában.

Az 57 éves férfi ekkor a szájához kap, hátrébb lép a mikrofontól, és megpróbálja kikotorni a torkából a rovart, de nem jár sikerrel. Ford ezután elnézést kér a megjelentektől és közli, hogy mi történt. A politikus néhány korty vízzel próbál túllépni a helyzeten, majd előbb azt mondja, hogy szerinte a gyomrában köröz a méh, később pedig a torkában érzi mocorogni a rovart.

Ford megjegyzi, hogy ez egy olyan jelent volt, amit az egész világon sokat fognak majd ismételni.

A politikus és a méh közös jelenetét itt lehet megnézni:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: