FELFEDEZŐ
A Rovatból

„Nem ez az összes srác fantáziája?” - Kitálalt a tanárával szexelő diák

Bár a tanár másképp emlékszik, az eset tanulságos.

Link másolása

A bíróság hallgatta meg egy diák vallomását arról, hogy viszonya volt az egyik tanárnőjével - írja a Metro. A fiú akkor 15 éves volt, a nő 35, és aki a tanára volt az egyik Manchester közeli középiskolában. A fiú és éves Deborah Lowe-val viszonya flörttel indult, aztán számot cseréltek, hogy telefonszexelhessenek.

"Jól ment neki, elmondta mit csinál, és azt is, mit szeretné, hogy én csináljak"

– mesélte a fiú.

A telefonos kapcsolat folytatódott, majd egy hónappal később Lowe lakásában szexeltek, aztán az autójában és a lakókocsijában is , a tanárnő a fiú elmondása szerint azt szerette, ha közben kurvának nevezi.

"Akkor 15 éves voltam, de komolyan, nem ez minden diák fantáziája, hogy lefeküdhessen az egyik tanárával?" - tette fel a költői kérdést a fiatal.

A fiú szerint 17 éves koráig tartott a kapcsolatuk, és végül úgy buktak le, hogy Lowe küldött egy kártyát a fiatalnak, amibe azt írta, hogy „kinek másnak lehetnék a kurvája?”. A fiú anyja megtalálta a lapot, és értesítette a rendőröket.

A tanár igyekszik menteni a helyzetét, ő így nyilatkozott a viszonyról:

a viszony nem akkor történt, ahogy azt a fiú állítja, mikor 15 éves volt, hanem mikor 17 éves, azután hogy a fiú otthagyta az iskolát.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Petőfi Sándor beült a Partizán stúdiójába, és kiverte a biztosítékot – Zseniális animációs film mutatja meg a magyar közéletet
A részben AI hangtechnikával készült kisfilm a Szondi utca látószögéből mutatja be a kis magyar valóságot. Vajon a nagy nemzeti költő hatalmas ellenzéki lesz vagy csatlakozik a NER-hez?
FM. Kép: YouTube - szmo.hu
2024. április 10.


Link másolása

Napok alatt meghódította a YouTube-ot egy animációs film, mely Petőfi Sándor 2024-es visszatérését meséli el. A film – amit szerdára már több mint 12 ezren láttak – március 15-én kezdődik azzal, hogy Orbán Viktor az ünnepi beszédében felteszi a kérdést:

„Mit szólna ehhez Petőfi?”

Innen indul a két hős kalandja, aki a színes, multikulturális Szondi utcából mutatja meg be a kis magyar közéleti és politikai valóság egy szeletét.

A költői kérdésre a végén maga Petőfi Sándor ad választ, egy Partizán-interjúban, ami nem várt fordulatot vesz:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Majdnem tömegkarambolt okozott egy piroson átszáguldó villamos Óbudán
A motoros és az autósok éppen csak el tudták kerülni az ütközést. A villamos nem is lassított a kereszteződésben.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. április 11.


Link másolása

Nem sokon múlt a tragédia a Flórián téren, amikor a tilos jelzést figyelmen kívül hagyta egy villamos sofőrje. A BpiAutósok.hu YouTube-csatornájára feltöltött videó alapján jól látszik, hogy a lámpánál várakozó motoros és autósok a zöld jelzés után elindulnak a balra kanyarodó sávban, ám ezzel egy időben óriási sebességgel, lassítás nélkül átszáguld a kereszteződésen egy villamos.

Csak azért nem lett nagyobb baj a helyzetből, mert az utolsó pillanatban a robogós és a többiek is megtorpantak.

A hajmeresztő jelenetet itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Napfogyatkozás helyett valami igen furcsát mutatott be egy mexikói tévé
A műsorvezető igencsak meglepődött, mikor megjelent a nézői videó, amiben a Hold helyett valami egészen más jelent meg.

Link másolása

Egy „különös” felvételt osztott meg valaki a neten a napfogyatkozásról, de a Hold helyett egy bizonyos férfi „testrész” takarta ki a Napot.

A kínos eset egy mexikói televízió műsorában történt. Az RCG Media televízió 24/7 című műsorában a műsorvezető az amerikai teljes napfogyatkozásról beszélt éppen, mikor egy néző videót mutattak meg a jelenségről.

A felvételt gyorsan levették, és a műsorvezető pedig azonnal közölte, hogy a nézői videók kellemetlen helyzeteket eredményezhetnek.

A „herefogyatkozás” átverésnek már hagyománya van Amerikában – írja az RTL.hu.

2019-es chilei napfogyatkozás idején is több hasonló felvétel is terjedt a neten, akkor a Mötley Crue dobosa, a Pamela Andersonnal készített szexvideójáról is ismert Tommy Lee is tett fel ilyen felvételt az Instagram-oldalára.

A felvétel ITT látható.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Most kiderül, Orbán Viktor mi szeretett volna lenni kiskorában – több fideszes politikus is érdekes választ adott
A kormánypárti politikusok a TikTokon válaszoltak arra a kérdésre, hogy mik szerettek volna lenni gyerekkorukban. Majdnem mindenki messze került az álmaitól.

Link másolása

Nagyot mennek a TikTokon a fideszes politikusokról készült videóknak, amiben néhány kevésbé ismert információt osztanak meg magukról. Legutóbb például Orbán Viktor, Szijjártó Péter és Deutsch Tamás azt mondta el, mi volt az a zeneszám, amit legutóbb hallgattak meg.

A Viktor a TikTokon csatornán vezető kormánypárti politikusok azt árulták el, gyerekkorukban mik szerettek volna lenni.

A legkisebb meglepetést talán Orbán Viktor jelentette, aki futballistaként képzelte el a jövőjét, hisz a miniszterelnök fociszeretete messze földön közismert.

Ugyanezt a pályát képzelte el magának Kubatov Gábor pártigazgató is.

Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt érdekes szakmát választott volna magának: gömbvillámkutató akart lenni, de bé opcióként játszott nála még a régész is.

Szijjártó Péter egy gyakori gyerekkori vágyálom alapján mozdonyvezetéssel akarta megkeresni a betevőt, nála ez azonban családi hagyományból is jön.

Németh Szilárd erdőmérnök vagy csillagász szeretett volna lenni, míg Deutsch Tamás érdekes szakmaválasztással kápráztatta el a felnőtteket. Mint kiderült, egyszer teljesen véletlenül mondta azt a kérdésre, hogy mérnöknek készül, és mivel ezzel nagy sikert aratott, ezután évekig ezt válaszolt a MI leszel, ha nagy leszel? kérdésre.

@viktor_a_tiktokon És te mi akartál lenni? #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #SzijjártóPéter #SzentkirályiAlexandra #KubatovGábor #NémethSzilárd #DeutschTamás ♬ Clock It - Chris Alan Lee

Link másolása
KÖVESS MINKET: