hirdetés

FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

Rettenetesen felháborodtak a vloggeren, aki elaltatta a kutyáját, miután az megharapta a kisfiát

Az amerikai influenszer elmondása szerint a kutyának volt egy agresszív oldala, de ez a kommentelők szerint nem ok arra, hogy véget kell vetni az életének.
hirdetés

Nagyon kiakasztotta követőit egy népszerű amerkai YouTube-videós, aki elaltattatta a család kutyáját, mert az megharapta a kisfiát.

Nikki Phillippinek majdnem 1,3 millió feliratkozója van a YouTube-on, az Instagramon pedig több mint 400 ezren követik. A hét elején jelentette be rajongóinak, hogy múlt pénteken elaltatatták szeretett házikedvencüket.

A "nagyon nehéz döntést" azzal indokolta, hogy a Bowser nevű bullterriernek volt egy agresszív oldala, amely egyre többször felülkerekedett rajta, nemrég pedig a kisfiát, Logant is megharapta. Azt már csak a YouTube-ra feltöltött videójában mondta el, hogy a kutya azért dühödhetett be, mert a gyerek megpróbálta elvenni tőle az ennivalót.

A 34 éves vlogger elmondása szerint az állat már több kutyára is rátámadt korábban, súlyos sérüléseket okozva nekik. Az agresszivitása miatt pedig már évekkel ezelőtt is gondolkoztak azon, hogy elaltassák.

"Tudom, hogy sokatokat sokkolni fog. Én is sokkban vagyok. McTrowsen [a kutya másik neve - a szerk.] az életünk része volt, a házasságunk elmúlt 9 évében velünk volt. Nem akartuk meghozni ezt a döntést. Biztos vagyok benne, hogy el tudjátok ezt képzelni. Nem viccelek, amikor azt mondom, hogy ez volt életem egyik legszomorúbb napja. Hálás vagyok, hogy a kezemben tarthattam és megpuszilhattam, amikor az otthonunkban eltávozott"

- írta Instagram-bejegyzésében, amelyhez több képet is csatolt a kutyáról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nikki Phillippi (@nikkiphillippi) által megosztott bejegyzés

hirdetés

Még aznap feltöltötte a YouTube-csatornájára azt a videót is, amelyben bővebben beszélt a történtekről. Ott aztán hamar le is tiltotta a hozzászólás lehetőségét, mert rengeteg negatív kommentet kapott. Sokan állatgyilkosságal vádolták meg Nikkit és a férjét (akit látszólag jobban megviselt a kutya halála, a videóban ugyanis végig nagyon szomorúnak tűnt), és nem értik, hogy tehették ezt a kutyájukkal, akit állítólag szerettek.

Az Instagramon viszont továbbra is lehet kommentelni, és támadják is őket rendesen.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés

Letépte a vendég szemhéját egy amerikai kozmetikus csivavája

Kelsey az eset után 7 órát várakozott a kórházban, hogy megműtsék, ezután azt mondták neki: mondjon le a szemhéjáról, mert még soha nem láttak ilyen esetet. Végül egy másik kórházba szállították, ahol mégis sikerült visszavarrni.
Fotó: kelseysalmon/TikTok - szmo.hu
2021. június 13.

hirdetés

Születésnapja előtt csináltatott volna műszempillát egy amerikai nő, a kezelést azonban horrorbaleset szakította félbe: a kozmetikus csivavája váratlanul letépte a vendég szemhéját - írja a Daily Mail.

A 23 éves Kelsey Salmon a kutyát simogatta, miközben a szakember felhelyezte neki a műszempillát. Az állat hirtelen, minden ok nélkül ugrott neki és tépte le a szemhéját a pillákkal együtt.

Az atlantai nő eredetileg Hawaii-on ünnepelt volna, ám ehelyett a kórházban töltötte a születésnapját, ahol visszavarrták a bőrdarabot. Ezután 10 napra leragasztották a szemét, a teljes gyógyulás pedig akár egy évbe is beletelhet.

“A kozmetikus lakásán történt. Ez volt az első alkalom, hogy találkoztam vele. Amikor nekikezdett a munkának, berohant a csivavája és felugrott mellém az ágyra. Én simogattam, egy darabig minden oké volt” - meséli.

@kelseysalmon

Screw the haters. Thank you to everyone who is being kind and understanding of my situation!

hirdetés
♬ original sound - kelsey salmon ?

A katasztrofális eset akkor történt, amikor a nő pillája már elkészült, és felülni próbált a székből.

“A kutya ekkor már a padlón ült. Lenéztem rá, ő meg visszabámult rám. Azután egyszercsak rámugrott, arcon harapott és letépte a szemhéjamat. Olyan gyorsan történt, hogy elhúzódni sem volt időm”

- mondja Kelsey, akinek a szemhéja a padlón hevert és mindent vér borított.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Boris Johnson egy ingyenesen letölthető képpel köszöntötte Joe Bident, aki 6 ezer dolláros biciklit vitt neki ajándékba

Felrobbant a Twitter a hír hallatán, a kommentelők jó része nagyon kibukott a brit miniszterelnök ajándékán.
Fotó: UK Prime Minister/Twitter - szmo.hu
2021. június 13.

hirdetés

Az amerikai elnök, Joe Biden komoly ajándékkal érkezett Nagy-Britanniába a G7-csúcsra: egy 6 ezer dolláros biciklivel lepte meg Boris Johnsont, a brit miniszterelnököt - írja az Indy100.

Johnson a maga részéről jóval szerényebb ajándékkal készült Bidennek: egy Edinburgh-i falfestményről készült, bekeretezett fotóval, ami a rabszolgaság ellen kampányoló Frederick Douglasst ábrázolja.

A korábbi rabszolga a XIX. századi mozgalom egyik vezéralakja lett, aki Nagy-Britannia-szerte beszédeket tartott. A falfestményt 2020-ban, a Black Lives Matter tüntetések idején készítették.

hirdetés
Az ajándékon már csak azért is sokan kiakadtak, mert maga a fotó ingyenesen letölthető, Wikipedián is megtalálható, így Johnson legfeljebb a kinyomtatására és a bekeretezésére költhetett. A pár ezen felül egy 40 fontba, azaz 16 ezer forintba kerülő könyvet vett Bidenéknek.

Az amerikai elnök ezzel szemben még sisakot is hozott az egyedi tervezésű biciklihez, ami az angol zászló színeit viseli, Boris Johnson felesége, Carrie pedig bőrtáskát és selyemsálat kapott tőlük.

Az angol Twitter felrobbant a hír hallatán:

“Jesszusom, mi miért a turkálóból veszünk ajándékokat?” - kérdezte egy kommentelő, míg egy másik azzal viccelődött: “Egyszerűbb lett volna, ha Johnson egy tekercs tapétát ad Bidennek, és kész.”

Akadt olyan is, akit védelmébe vette a brit miniszterelnököt:

“Na és? Miért számít ebben ennyit az anyagi érték? Talán meg lehet venni ezt a képet máshol ilyen formában? Esetleg Bidennek nem tetszett a kép, nem közvetít számára semmilyen értéket?” - szállt vitába egy hozzászóló.

A mostani nem az első kínos ajándék a diplomácia történetében: korábban Obama elnök lepte meg Gordon Brownt egy rakás DVD-vel, amiket Angliában nem is lehetett lejátszani.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

Azt hazudta egy férfi a randin, hogy meghalt a felesége, aztán kiderült, a nő rendszeresen posztol friss fotókat az Instagramjára

A randipartner a TikTokon mesélte el, hogy egy gyors kereséssel kiderítette, a férfi felesége valójában él, ráadásul még most is együtt van férjével.
sissyhankshaw/TikTok - szmo.hu
2021. június 13.

hirdetés

A vakrandi mindig kockázatos, hiszen ilyenkor egy idegennel találkozunk, akinek a hátteréről alig tudunk valamit. A Sissy Hankshaw nevű TikTokker azonban olyan hazugságot leplezett le a randipartneréről, amit soha nem nézett volna ki belőle - írja az Indy100.

“Elmentem randizni ezzel a 25 éves fickóval, aki általános iskolai tanító volt, és ezt nagyon kedvesnek találtam. Élőben is normálisnak tűnt” - kezdte a történetet, majd azzal folytatta: a férfi elmesélte neki, hogy a felesége tragikus körülmények közt elhunyt, így most már egyedülálló apa, akinek a kollégái vigyáznak a kisfiára, miközben randizik.

@sissyhankshaw#stitch with @findingmrheight sorry Ashley your husband told tinder girls you were dead ;/♬ original sound - Sissy Hankshaw

Mint azonban egy gyors kereséssel kiderült, a férfi minden szava hazugság volt: a fiatal nő megtalálta az “egykori” feleség Instagramját, ami a mai napig aktív.

hirdetés
“Akkor képedtem el, amikor a barátnőmnek is megmutattam a profilját, és kiderült, azóta frissültek a képei! Ekkor még mélyebbre ástam magam, és a teljes családi története kibontakozott előttem. A felesége nagyon is él, és nagyon is együtt vannak. Pedig olyan normálisnak tűnt, hosszú idő óta ő volt az egyetlen jófej!”

- panaszolta Sissy, aki ezek után szembesítette a férfit az igazsággal.

“Megkérdeztem tőle, hogy ez mégis mi az isten? Azt a választ kaptam, hogy én vagyok hazug, és a felesége igenis halott” - mondta Sissy a videóban, amit már több mint 70 ezren megtekintettek. A lány még hozzátette: “Bocsáss meg, Ashley, amiért a férjed Tinderen azt mondta, hogy halott vagy!”

A hozzászólók is döbbenten reagáltak a történetekre. “Jesszus, ilyet csak egy sorozatgyilkos tesz!”, mondta egyikük, míg egy másik úgy fogalmazott: “az, ha valaki nagyon normálisnak tűnik, már önmagában is intő jel, mert az ilyen emberek általában nem önazonosak."

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

Boris Johnson kisfián olvadoztak a vezetők a G7-csúcs után

A kis Wilfred mindenkit elbűvölt, ahogy odatotyogott az anyukájához.
Fotó: UK Prime Minister/Twitter - szmo.hu
2021. június 13.

hirdetés

Szombaton, a G7-es találkozót követően a Cornwallban megjelent vezetők összegyűltek, hogy megtekintsék a Királyi Légierő Műrepülő Csapatának bemutatóját - írja a Metro.

Boris Johnson, Joe Biden, Emmanuel Macron, Angela Merkel, Justin Trudeau, Mario Draghi és Yoshihide Sug egész nap arról tárgyalt, hogyan lehetne a jövőben világszintű összefogással megelőzni a koronavírushoz hasonló pandémiák kialakulását.

A gyémánt alakzatot formázó, piros repülőgépek a brit nemzeti színekben húztak csíkot a tenger fölött körözve.

A vezetők a hosszú nap zárásaként tekintették meg a légibemutatót, a show-t mégis Boris Johnson egyéves kisfia, Wilfred lopta el: a kisgyerek most először vehetett részt a szüleivel közösen egy hivatalos vacsorán, így a tengerparti grillezésen csatlakozhatott az egybegyűltekhez.

A résztvevő nők, így többek közt Jill Biden és Angela Merkel is elragadtatva figyelték, ahogyan Wilfred odatotyog anyukájához, a Boris Johnsonnal nemrégiben összeházasodott Carrie Johnsonhoz.

hirdetés

A britek a nemzetközi vendégeknek számos exkluzív eseménnyel, így például egy Erzsébet királynővel közös vacsorával is kedveskedtek, ahol a 95 éves uralkodó köszöntötte őket.

A first lady-k egy iskolai színdarabot is megtekintettek az óceánok műanyagszennyezésével kapcsolatban. A klímaváltozás a pandémia mellett az idei év legfontosabb témája, mint azt David Attenborough részvétele is igazolja, aki a vasárnap tart előadást a vezetőknek.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: