FELFEDEZŐ
A Rovatból

Nem lesz botránykönyv? – Harry herceggel tárgyalhatnak a palota képviselői, hogy ne jelentesse meg

A herceget azonban valószínűleg köti a csillagászati összegű szerződés.
Fotó: Let's Talk TV/YouTube - szmo.hu
2022. október 02.


Link másolása

Még az év vége előtt megjelenhet Harry herceg botránykönyve, amelyben a királyi család féltett titkaira derülhet fény - írja az Online News Report. A palota tisztviselői azonban állítólag megbeszéléseket folytatnak a herceggel, annak érdekében, hogy megakadályozzák a könyv megjelenését.

A bennfentesek állítólag aggódnak amiatt, hogy a herceg emlékiratai olyan kijelentéseket tartalmaznak majd, amelyek rossz fényben tüntetik fel a királyi családot.

A hírek szerint Sussex hercege ideiglenes fegyverszünetet kötött testvérével, Vilmossal, és II. Erzsébet halála miatt is nyitottabb lehet rá, hogy enyhítsen a kijelentésein. A walesi herceggé előlépett Vilmos a királynő halála után meghívta magához és Katalinhoz Harryt és feleségét, Meghan Markle-t.

A királyi források szerint azonban még mindig "komoly bizalmatlanság uralkodik" a testvérek között, kapcsolatuk pedig feszült marad mindaddig, amíg Harry könyvének tartalma nem derül ki.

A legutóbbi megbeszélések azt voltak hivatottak biztosítani, hogy III. Károly király uralkodásának első 100 napja zökkenőmentesen teljen.

„A palotában az a kérdés: „Vajon meg lehet állítani Harryt? Semmi jó nem származhat abból, ha a sérelmeket nyilvánosságra hozza” - vélekedik egy közelinek mondott forrás.

Ha a könyv megjelenne, azt várhatóan a király ügyvédei sem hagynák szó nélkül. A király azonban nem valószínű, hogy pert indítana a saját fia ellen.

Harry pedig talán már most sem tudja módosítani, vagy visszahívni a könyvet, tekintettel arra, hogy 36 millió fontos szerződést kötött a Penguin Random House kiadóval.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
Sokan kiakadtak a videón, amin hagymát készítenek elő egy amerikai Mekiben
A széles körben használt módszer egyébként praktikus és takarékos.
Fotó: justinalbert19/TikTok - szmo.hu
2023. január 30.


Link másolása

Egy TikTok-felhasználó közzétette, hogyan készítik elő a hagymát a helyi Mekiben, a videó megtekintői közül pedig sokan émelyítőnek találták a látványt.

A Justin Albert által készített felvételen azt láthatjuk, hogy jeget és vizet öntenek egy doboz kiszárított hagymára, ami így kevéssé étvágygerjesztő trutyivá alakul.

Ez a módszer egyébként gyakori a gyorséttermeknél: nemcsak időt spórolnak meg, hanem a szárítás által az élelmiszerek tartóssága is kitolható.

„Ez most egy vicc?” - tette fel a kérdést az egyik felhasználó, míg egy másik ironizált: „Nem is tudom, mire számítottam volna”.

Mások elnézőbbek voltak:

„Ugye nem hittétek, hogy a Mekiben friss hagymát vágnak fel?” - kérdezte egyikük. Megint másokat egész egyszerűen nem érdekelt: „Én még többet kérek!”, írta valaki.

@justinalbert19how we make onions at mcdonalds! (comment what you want to see next) ##mcdonalds ##fyp ##foryoupage♬ Mc/Donald's - The Inertia King

A tinédzser gyakran posztol videókat arról, hogy készülnek az ételek a gyorsétteremben, így a burgerek, a sültkrumpli és a burritók létrejöttét is nyomon követhetjük a TikTok-profilján. A Mekit láthatóan nem zavarja a tevékenysége:

„Még mindig nem rúgtak ki” - írta Albert egy videója alá.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
Ebben az országban büszkélkedhetnek a legnagyobb pénisszel a férfiak
A „győztes” államban az átlag pasik magasságának több mint 10 százalékát teszi férfiasságuk.
Fotó: Darko Djurin / Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2023. január 29.


Link másolása

Kivételesen nagy nemiszerv-mérettel rendelkező férfiakról készült dokumentumfilmet mutatott be az egyik angol tévécsatorna, írja a Daily Star. A My Massive Cock (magyarul: A hatalmas farkam) című film célja, hogy bemutassa, milyen nehézségekkel kell megküzdenie az átlagosnál nagyobb férfiassággal rendelkezőknek.

Az interjúalanyok kendőzetlenül beszélnek öltözködési gondokról, az állandóan őket bámulókról, de az aktus közbeni problémáikról is, beleértve a partnereik sérüléseit. A dokumentumfilm előrehaladtával lassan kiderül, hogy a szereplők egy része megtanult együtt élni testi adottságaival, míg mások péniszkisebbítő műtétet fontolgatnak.

A nagy érdeklődéssel várt óriásfalloszos film kapcsán a lap felidézi, hogy több kutatás is napvilágot látott a közelmúltban a pénisz átlagos és attól eltérő méretei kapcsán. A brit urológiai folyóiratban megjelent kutatásból kiderült, hogy az országban az átlagos férfi nemiszerv nyugalmi állapotban 9,16 cm hosszú, kerülete pedig 9,32 cm. Izgalmi állapotban a brit péniszek többsége 13,13 cm-re nyúlik, míg kerülete 11,65 cm-re duzzad.

Egy másik idézett felmérésből az is kiderült, hogy

a legnagyobb pénisszel az ecuadori férfiak büszkélkedhetnek.

A dél-amerikai országban 17,62 cm az átlagos méret, miközben az átlagos testmagasság csupán 167 cm. Vagyis az itteni pasik magasságának több mint 10 százalékát éri el a nemiszervük hossza, ami a világon egyedülálló.

A képzeletbeli péniszlista második helyén Kamerun áll 16,67 cm-es átlaggal. Míg a legkisebb férfiasságokat Kambodzsában mérték, ahol mindössze 3 milliméterrel haladta meg az átlag a 10 centimétert.

Szakértők szerint a falloszt a tövétől a hegyéig kell mérni, lehetőleg mérőszalaggal és felülnézetből, semmiképp sem az alsó felét. A kerületének leméréshez pedig a legvastagabbnak tűnő részt kell óvatosan körbetekerni ügyelve a szalag két végpontjának találkozására.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Házakkal szexelt egy tanár, amíg szomszédai le nem buktatták
A floridai lakost végül őrizetbe vették furcsa fétise miatt.
Fotó: Paul Brenner / Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2023. január 29.


Link másolása

Letartóztattak egy amerikai tanárt, miután észrevették, hogy nyilvános helyen “közösül” egy épülettel - írja a Daily Star.

A helyi WFLA hírtelevízió szerint az elkövető a 39 éves Jesse Schroeder, a floridai Carwise Middle School társadalomtudomány-tanára volt.

Schroeder deviáns szexuális aktusát először a szomszédja vette észre: a férfit ing nélkül, lehúzott nadrággal és alsóval találták meg, amint nemi szervét egy Palm Harbor-i lakóház-komplexumhoz dörgöli.

A floridai rendőrséget több aggódó lakos riasztotta a helyszínre, akik élőben láthatták Schroeder csupasz nemi szervét. Egyikük szerint a férfi a parkoló autója körül, sőt a közeli úton is is pucáran sétálgatott.

Schroeder állítólag a társasház lépcsőjének korlátján tartotta és nekidörzsölte nemi szervét, majd azzal is megdöbbentette a szemtanúkat, hogy csípőjét egy tartóoszlophoz nyomta, mintha szexelne az épülettel.

A hatóságok jelentése szerint a tanár nem sokkal később ismét megjelent a nyilvánosság előtt, teljesen meztelenül. Állítólag éjfél körül egy szomszéd által rögzített térfigyelő videón látható, amint a lakóparkban sétál.

A férfit október 27-én, 21 óra körül a Pinellas megyei börtönbe szállították, ahonnan azóta 150 dolláros óvadék ellenében szabadon engedték.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Jó, ha tudod, hogyan trükköznek az éttermek
Mikor fordulj ki egy étteremből, mit ne rendelj, mi történik valójában a konyha lengőajtói mögött? Lássuk, mire érdemes odafigyelni, ha egy vendéglátóhelyre térünk be.

Link másolása

A Pár perc az egészségért egy interaktív blog, ahol egészségügyi témákról és lelki problémákról olvashatsz, ahol közérthető nyelven írja le a szerző a betegségeket, illetve a lehetséges kiegészítő kezelések útmutatóként szolgálnak. A cél a betegség kialakulásnak megelőzése, ennek érdekében Szilvia az egészségre fókuszál, hogy ne akkor kezdj vele foglalkozni, amikor már baj van!

Mit tegyünk, hogy ne csalódottan, rosszabb esetben egy gyomorrontással távozzunk az étteremből?

Vigyázz a napi ajánlatokkal

Sok étteremben az a „különleges ajánlat”, amit gyorsan el kell adni, mielőtt megromlik. Valószínűleg ez az, amitől próbálnak gyorsan megszabadulni, a napi ajánlatok indokai inkább gazdaságiak, mint kulinárisak. Ha a pincér feltűnően erőlteti, hogy milyen fogást rendeljünk, akkor kezdjünk el gyanakodni.

Hogyan befolyásol az étlap?

Az étlap az éttermek egyik reklámfelülete, ez az egyetlen olyan dolog, amit a vendég biztosan meg fog nézni. Egyre több helyen adnak a látványra, az étlapokat ellátják részletes leírásokkal, profi képekkel az adott fogásról. Gyakori eset, hogy a látvány sokkal szebb, mint amit aztán felszolgálnak nekünk. Legjobb példája ennek a gyorséttermek plakátjain szereplő hatalmas, ínycsiklandozó, telepakolt hamburger, mely köszönő viszonyban sincsenek a valóságban elénk rakott étellel. Sem méretben, sem összetevőkben. Ne tévesszen meg minket a látszat!

A házi készítésű nem mindig azt jelenti, hogy „házi”

Néhány helyen például a salátaönteteket üveges kiszerelésben vásárolják, majd hozzáadnak néhány speciális hozzávalót, például egy kéksajt-morzsát vagy friss fűszernövényeket, és házi készítésűnek nevezik az étlapon. De lehet, hogy házi készítésű egy három kilométernyire lévő cukrászdából érkező termék.

A rántotta általában porból készül

Még a világ legjobb svédasztalos reggelijénél is 100-ból 99-szer a nagy serpenyőben lévő rántotta porból készül.

A legtöbb szakács azt javasolja, hogy olyan ételt rendeljünk, ami annak a helynek a specialitása.

Egy steak house-ban nem érdemes halat választani, egy pizzériában pedig ne a libamájjal kísérletezzünk.

A mosdó árulkodik az étteremről

Ha a mosdó piszkos, elhanyagolt, biztosak lehetünk benne, hogy a konyha sokkal rosszabb. A mosdó állapota csak az egyik jele annak, hogy rossz étterembe tértünk be...

Hacsak nem érzed a tengeri levegő illatát, kerüld az osztrigát

Ami az osztrigát illeti, ha helytelenül kezelik és tárolják, nagyon megbetegíthet. Ez tényleg nagyon kényes étel, csakis olyan étteremben szabad rendelni, ahol tengeri fogásokra specializálódtak.

A világhírű Anthony Bourdain szerint, ha egy húst véletlenül túlságosan megsütnek, akkor vagy a kukába kerül, vagy annak szolgálják fel, aki well-done steak-et rendelt.

Ingyen rágcsálnivaló

Az ingyen ropit nem biztos, hogy hátsó szándék nélkül vetik be az éttermek. Bár amikor az asztalon elénk rakja a pincér a ropival vagy sós mogyoróval teli tálat, kedves gesztusnak tartjuk. Pedig a vendéglátók célja csupán az, hogy szomjassá tegyen bennünket, és több italt fogyasszunk. Ráadásul nem túl higiénikus, hiszen ha ezekből a tálakból nem fogy el a harapni való, akkor megy vissza a többi vendéghez, szó szerint kézről kézre jár.

Természetesen szép számmal vannak kivételek, nem szabad általánosítani! Ma már egyre többen adnak a minőségre!

Ha fontos számodra, hogy egészségesen élj és fokozott figyelmet fordítasz a megelőzésre, keresd a Pár perc az egészségért blogot a Facebookon is!

Link másolása
KÖVESS MINKET: