hirdetés

FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

Kuka mögött szexelő párra akart rászólni, de lefilmezték és megszégyenítették a brit férfit

Egyik gyerekre sem tartozik, hogy ők a kukatárolóban akarnak nemi életet élni - vélekedett a sértett.
Fotó: tookapic/Pixabay - szmo.hu
2021. augusztus 02.


Link másolása

hirdetés

Egy vonatállomáson, a kuka mellett szúrt ki egy szexelő párocskát az angol David Smith, aki nem is tudta, minek teszi ki magát ezzel a felfedezéssel - írja a Daily Star.

A férfi a saját otthonában pihent csütörtök este, amikor feltűnt neki a páros, ahogyan a kukatárolóba settenkedik a Hampshire megyei Lymington vasútállomás mellett.

Smith hamar rájött, milyen célból vehetik igénybe a nyilvános szemétlerakót, és mélyen felháborodott, mivel gyerekek is laknak a környéken. Úgy döntött, lefilmezi a párt.

Legnagyobb meglepétésre a megszégyenült feleség azonnal elszaladt a helyszínről. A férj azonban másképp reagált: elővette a telefonját, és maga is filmezni kezdte Smith-t.

Eközben gúnyos megjegyzéseket tett Smith szexuális életére, és közölte: ő bizonyára azért nem szexel nyilvánosan, mert csak misszionárius pózban csinálja, és egyébként sem talál olyan nőt, aki felizgatná. Ezek után “mocskos kukkolónak” nevezte az őt filmező férfit.

hirdetés
Nagyon bizarr volt. Láthatóan már megivott egyet-kettőt, és úgy beszélt velem, mintha én cselekednék helytelenül, miközben ő szexel egy csomó gyerek hálószobaablaka alatt. Ez nem szép dolog: egyik gyerekre sem tartozik, hogy ők a kukatárolóban akarnak nemi életet élni. Egy erdő mellett lakunk, kimehettek volna inkább oda ijesztgetni a lovakat

- vélekedett Smith, aki az esetről készült videót az interneten is megosztotta.

“Nem akartam őket nézni, ha akartam volna, az ablakból meresztettem volna a szememet. Én csak szólni akartam, hogy mindenki látja őket, amire homofób szövegeket és szóbeli bántalmazást kaptam. Csak ezután kezdtem filmezni” - mondta Smith, aki az internetezők közül sem győzött meg mindenkit a szándékait illetően.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

Óriási tintahal vagy hatalmas cápa élhet az óceánok mélyén a tudósok szerint

Három aligátor tetemét dobták a Mexikói-öbölbe. Kettővel tudják, hogy mi történt, de a harmadikra csak ijesztő magyarázataik vannak a tudósoknak.

Link másolása

hirdetés

Meglepő következtetésre jutott egy tudományos kísérlet, melyben arra keresték a választ, hogy milyen életformák létezhetnek az óceánok mélyén, írja a Daily Star. A tudós arra jutottak, hogy az alig ismert mélységben él egy egyelőre ismeretlen élőlény, ami képes megenni egy egész aligátort.

Mivel az óceánok legmélyebb részeiről kevesebbet tudunk, mint a Hold felszínéről, ezért a louisianai egyetem két tudósa különös kutatásba kezdett. Clifton Nunnally és Craig McClain három elpusztult aligátor tetemét süllyesztette 51 napra a Mexikói-öböl fenekére, nagyjából 2 kilométeres mélységbe. A tudósok eleinte arra voltak kíváncsiak, hogy egy ilyen hatalmas hüllő teteme hogyan befolyásolja a mélytengeri táplálékláncot.

Az első aligátort a vártnál jóval gyorsabban, mindössze egy nap alatt elpusztították az olyan mélyben élő dögevők, mint például az óriás csigák. A második aligátortetemet 51 nappal később húzták a felszínre és jól látszott, hogy a csontjairól teljesen lepucolták a húst és az izmokat.

Hosszas kutatás után rájöttek, hogy egy addig ismeretlen féregfaj csupaszította le elképesztő hatékonysággal a hüllő csontvázát.

A harmadik tetemmel azonban valami teljesen megmagyarázhatatlan történt. Az aligátort valószínűleg felkapta egy jókora élőlény, és magával ragadta a hatalmas hüllő maradványait. A tetem helyén semmi más nem maradt, csak egy sekély mélyedés az óceán fenekén, még a fenéken rögzítéséhez használt súlyt is csak 10 méterrel távolabb találták meg.

hirdetés
McClain elmélete szerint a titokzatos nagytestű ragadozó egy hatalmas cápa vagy egy óriási tintahal lehetett. A tudós szerint azonban minden olyan cápa vagy tintahal, mely képes a nagyjából fél tonna súlyú aligátortetem elmozdítására, kizárólag eddig ismeretlen, teljesen új faj lehet.

McClain egy helyi lapnak úgy fogalmazott, hogy egyelőre el sem tudja képzelni, mekkora lehetett az aligátort elhurcoló élőlény, de "nem szeretne azon a hajón lenni, amivel majd egyszer felfedezik" a vélhetően termetes ragadozót.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés

Újabb veszélyes trend terjed a TikTokon: házilag próbálják eltávolítani a nők a fogamzásgátló spirált

A nőgyógyászok azonban arra hívják fel a figyelmet, hogy senki se próbálja otthoni körülmények között eltávolítani az eszközt.
Fotó: EWTN/YouTube - szmo.hu
2021. szeptember 16.


Link másolása

hirdetés

Újabb rendkívül veszélyes trend terjed a TikTokon, aminek követésétől óva intenek az orvosok - írja a Daily Mail.

A bizarr módszer lényege, hogy a fogamzásgátló spirállal élő nők maguk próbálják házilag eltávolítani az eszközt, ezt azonban kizárólag orvos tudja biztonságosan megtenni.

A brit lap szerint nők közül sokan azért keresnek házi praktikákat, mert több hónapot kell várniuk egy-egy időpontra a nőgyógyászuknál.

A fém eszköz eltávolítása azonban fájdalomhoz, vérzéshez, sőt, mélyebb beágyazódáshoz is vezethet, de a méh falának előreesését is okozhatja.

Sok TikTokker, köztük például a Mikkiegallagher néven posztoló nő is azzal büszkélkedett: egyszerűbb volt kiszedni a spirált, mint azt gondolta volna, ráadásul mindössze 2 percbe telt az egész.

hirdetés

A nőgyógyászok azonban mindenkit intenek attól, hogy otthon kísérletezzen a módszerrel. Dr. Gloria Bachmann, a Rutgers Robert Wood Johnson Orvosi Egyetem igazgatója szerint sokkal jobban járunk, ha a nőgyógyásznál távolíttatjuk el a spirált, mivel az orvosok felkészültebbek rá, hogy szembeszálljanak az esetleg felmerülő problémákkal.

“Amikor a rendelőben vesszük ki az eszközt, minden tisztán látható, míg otthon ugyanezt vakon csináljuk. Ha a spirál beágyazódik a méhizomba, sokkal erősebb fájdalmat és vérzést okoz, ráadásul az egész méhet magával ránthatja, ezt pedig mindenképp el akarjuk kerülni”

- mondta.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés

Egy exrab elárulta, mennyi mindenre lehet használni az egészségügyi betétet a börtönben

Egyes börtönökben értékes árucikkeknek számít a betét, mivel elég sok mindenre fel lehet használni.

Link másolása

hirdetés

Már több mint 1,6 millióan néztek meg TikTokon egy videót, amelyben egy korábbi fogvatartott mesél arról, mennyi különböző módon lehet használni az egészségügyi betétet a börtönben, szúrta ki az Indy100.

"Használhatod akár talpbetétként, alvómaszknak, vagy a cella tisztítására, mint egy kis felmosórongyot, amit aztán kidobhatsz" - mondta a videóban. "Készíthetsz belőle tampont is", tette hozzá, amit meg is kellett tennie, hogy átvészelje a menstruációt, mert egyes börtönökben Amerikában csak korlátozott mennyiségű betétet adnak a raboknak.

"Ezért egyes államokban értékes árucikkek is a betétek" - magyarázta.

Azoknak, akik szerint nem kellene panaszkodnia a kevés, kiosztott betét miatt, mivel eleve börtönbe se kellett volna kerülnie, azt üzente:

"Soha nem mondanád meg egy férfinak, hogy nem kaphat vécépapírt, így ne próbáld meg azt mondani a börtönben lévő nőknek sem, hogy nem érdemlik meg a legalapvetőbb dolgokat" - zárta a videót.

@jesken12#jessicakent #prisontiktok #prison #women #periods #jail #felonsoftiktok #prisonfacts♬ original sound - Jessica Kent

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

Megkérdezte egy nő a korábbi randipartnerét, hogy miért szívódott fel, meglepően egyenes választ kapott

Szerinte az ok a randiappok természetében keresendő.
Fotó: 99mimimi/Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2021. szeptember 16.


Link másolása

hirdetés

Őszintén rákérdezett egy nő a korábbi randipartnerénél, vajon miért tűnt el néhány találkozás után, a férfi pedig meglepően egyenes választ adott - írja az Indy100.

Danielle a TikTokon osztotta meg a beszélgetés részleteit a “Nem nyerhetsz meg mindenkit” című videóban. Mint mondja, nem volt különösebb oka kideríteni az igazságot, egyszerűen a kíváncsiság mozgatta.

A nő az ő eredeti üzenetét és a férfi válaszát is közzétette:

“Helló, remélem jól vagy. Ez most elég random lesz, de beavatnál kérlek, hogy miért nem sikerült szintet lépnünk a randizással? Csak a visszajelzés érdekel” - írta Danielle a férfinek, aki reagált is a barátságos üzenetre.

“Jól vagyok, köszi, remélem te is. Igazából az appos randizás intézményéről van szó, ami túl sok lehetőséget és változatosságot nyújt. Megölte a hagyományos randizást” - írta.

A nő ezek után megkérdezte azt is, hogy áll manapság a férfi a társkereséssel. Az egykori randipartner erre elárulta, hogy Tinderezik, ami “olyan, mint egy szexbuli”.

hirdetés

Danielle a videó végén kijelentette, a válaszok után sokkal jobban érzi magát, ám sok néző nem értette, egyáltalán miért merült fel benne ilyen igény.

“Nagyon fura dolog visszajelzést kérni” - írta az egyikük.

Más azonban egyetértett a férfi üzenetével:

“Igaza van, a randiappok mérgezőek. Mindig egy húzásnyira van a következő lehetőség. Ha valakivel van köztünk kémia, azzal én mindig végigviszem a teljes randizási folyamatot” - írta.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: