News here
hirdetés

FELFEDEZŐ

Körözik a nőt, aki ellopta az ausztrálok szívét

Egy elbűvölő képpel sikerült elcsavarnia a fejeket.
Fotó: NSW Police - szmo.hu
2022. június 08.


Link másolása

hirdetés

Keresi az ausztrál rendőrség azt a sydney-i nőt, aki elrabolta az ausztrálok szívét a fotójával – írja a Daily Mail. A 44 éves Jocelyn Laird-ot kiemelt elfogatóparancs alapján keresik, a rendőrség a lakosság segítségét kéri a dekoratív nő felkutatásában.

A bejegyzést rendkívül gyorsan elárasztották a kommentelők, néhányan rögtön ki is használták az alkalmat arra, hogy Jocelyn Laird külsejét dicsérjék.

Az egyik hozzászóló csak annyit írt: „elakad a lélegzetem”.

„Azért keresik, mert ellopta a szívemet”

– írta egy másik.

A sok kéretlen vélemény miatt a rendőrségnek korlátoznia kellett a Facebook-bejegyzés alatti hozzászólásokat.

Egyetlen egy nő kelt csupán a keresett személy védelmére, aki arra kérte a kép alatt hemzsegő férfiakat, hogy ne ítéljenek a fotó alapján.

hirdetés
„Jó lenne, ha az emberek felhagynának azzal, hogy vizuálisan ítélkeznek és verbálisan feláldoznak valakit”

– írta.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
Véletlenül hatalmasat villantott egy brit anyuka az iskolai sportnapon, azóta több száz férfi írt neki
Katie Hannaford elindult a szülők futóversenyén a kislánya iskolájában, csakhogy röviddel a rajt után megbotlott és elesett. A szoknyája a hátáig felcsúszott, így az egész feneke kilátszott.

Link másolása

hirdetés

Különös hírnévre tett szert egy angol anyuka egy véletlen balesetnek köszönhetően. A Mirror cikke szerint a 36 éves Katie Hannaford a nyolcéves lánya iskolai sportnapján állt rajthoz a szülők futóversenyén.

Az anyuka azonban röviddel a rajt után megbotlott és elesett, a ruhája pedig felcsúszott a hátára, megvillantva így a jelenlévőknek a fenekét.

Az esetet valaki rögzítette, a felvétel pedig a héten terjedni kezdett.

Katie-t azonban ez nem zavarja, mivel elmondása szerint többnyire pozitív üzeneteket kap. Azóta

több mint ötszáz férfi írt az egyedülálló anyukának a világ minden tájáról:

nem értik, hogy a nőnek miért nincs párja, illetve többen is elképesztő anyának, illetve MILF-nek nevezték. Ez utóbbi kifejezés a pornóban ismert, ahol az érettebb, szexi nőkre használják, tehát egyfajta bóknak is tekinthető.

A nőnek persze nemcsak pozitív üzenetek küldenek, de azt mondta, hogy a trollokkal nem foglalkozik.

hirdetés
„Az egész világ látta a fenekemet, de nem tudok ez elől elbújni, nem érdekel. Ez nem kínos, hanem vicces”

- mondta az anyuka, aki azt is hozzátette, hogy minden percét imádja a hírnévnek, amiért nem tett semmit.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés
Rendszeresen kutyatápot eszik egy egyetemista fiú, hogy spóroljon, annyira le van égve
Azt mondja, még ízlik is neki. Nem javasoljuk, hogy bárki kövesse a példáját.

Link másolása

hirdetés

Kellemetlen szituációba is került már egy fiatal férfi amiatt, hogy rendszeresen kutyaeledelt eszik. Erről a Reddit közösségi oldalon vallott - írja a Sun.

Az egyetemista fiú kíváncsiságból kezdett el az ebeknek szánt ennivalóból enni, most viszont már azért teszi, mert nincs sok pénze, és így akar spórolni.

Amikor először kóstolt száraztápot, még ízlett is neki, így nem okoz neki gondot, hogy reggelire, ebédre vagy akár vacsorára is ezt egyen.

A lakótársai azonban erről nem tudtak, és mivel a fiúnak nincs kutyája, nem értették, miért vesz ennyi kutyaeledelt. Amikor a srác bevallotta az egyik lakótársnak, hogy neki kell, az teljesen ledöbbent, nem akarta elhinni.

A posztíró azért fordult a Reddit közösségéhez, mert felmerült benne a gondolat, hogy mennyire egészséges, ha hosszútávon kutyatápot eszik rendes étel helyett. A kommentelőket sokkolta a fiatalember vallomása, de néhányan próbáltak neki segíteni.

Egyikük azt írta, hogy ha olcsó kutyaeledelen él, akkor többet fog székelni és nem kapja majd meg a szükséges tápanyagokat. Arra is figyelmeztette a fiút, hogy mivel az állateledelekre nem ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint az emberek által fogyasztott élelmiszerekre, ezért állatok ledarált testrészeit is tartalmazhatják, például a csirke csőrét, csontjait vagy a tollait. A drágább, minőségi kutyaeledelben már több a tápanyag, de ha ilyet venne, akkor már a rendes élelmiszereket is meg tudja fizetni. Más arra biztatta, hogy máshogy próbáljon spórolni. Például vegyen rizst és babot, ami nem olyan drága, és sokkal jobb ételeket lehet belőlük csinálni, mint a kutyaeledel.

Mi is megjegyezzük, hogy bár a kutyaeledelek olyan összetevőkből készülnek, amelyek alapvetően nem veszélyesek az emberek számára, nyilvánvalóan nem emberi fogyasztásra készültek. Ráadásul növelhetik is az élelmiszer eredetű megbetegedések kockázatát.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Iszogatás közben elvesztette 460 ezer ember személyes adatait egy városházi dolgozó Japánban
Egy komplett városnak fájhat most a feje, többeknek a bankkártyaadatai is kiszivároghattak.
Fotó: Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2022. június 24.


Link másolása

hirdetés

Japánban, Amagaszaki városában a városháza egy rendkívül kellemetlen esettel kénytelen szembenézni – írja a CBS News alapján az RTL.hu.

A hivatal egyik külsős dolgozója munka után jól megérdemelt iszogatására indult, amikor történt egy "kisebb" incidens: a férfi véletlenül elhagyta azt a memóriakártyát, amin a város lakosságának, mintegy 460 ezer embernek a személyes adatai voltak.

A város egyik vezetője az eset után elmondta, hogy nagyon sajnálják az esetet és szégyellik, hogy megrendülhetett a város lakóinak városvezetésbe vetett bizalma.

Az ügy az érintetteknek azért lehet különösen bosszantó, mert nemcsak a nevük vagy a címük, de még a telefonszámuk, sőt még bizonyos bankkártyaadataik is kiszivároghattak. A táska, amiben benne van az említett memóriakártya továbbra sincs meg, de a hatóságok már bevonták a rendőrséget is.

Amagaszaki városa Hjógo prefektúrában található, Honsú szigetén, nem messze Oszakától. Neve egy 2005-ös vonatszerencsétlenség miatt lehet ismert: akkor egy villamos motorvonat kisiklott és egy épületbe csapódott. A tragédiában 107 ember halt meg, több mint 500-an megsebesültek.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Elképesztő átalakulásra képes egy kanadai nő: videókban mutatja meg, hogy sminkeli magát bombázóvá
A „legnagyobb megtévesztő művészként” lett ismert a TikTokon, az impozáns sminkek mellett azonban bátran vállalja bőrhibás arcát is.

Link másolása

hirdetés

Hihetetlen átalakulós videói révén vált ismertté egy kanadai nő a TikTokon. Jessy Volkot már közel egymillióan követik a videómegosztó oldalon, a legtöbben pedig azokra a videóira kíváncsiak, amikben bombázóvá sminkeli magát.

Az első képkockákon általában kócos hajjal, pattanásos, fehér bőrrel láthatjuk, aztán a következő snitten már úgy néz ki, mintha egy divatmagazin címlapjáról ugrott volna le.

Már számos ilyen videót készített, követői mégsem unják, mert minden alkalommal meghökkennek az átalakuláson.

@jesthejemini #dovecameron #PCMadeMeBuyIt #breakfast #makeuptransformation #beforeandaftermakeup #transition #trusttheprocess #catfishing ♬ Breakfast Dove Cameron - Dove Cameron

Rengetegen dicsérik a nő sminktudását, nem csoda, hogy azok a videói is nagyon nézettek, amiken megmutatja, hogyan lesz a pattanásos, sápadt lányból bombanő.

@jesthejemini This remix though ?? #ReadyForHell #makeuptutorial #beforeandaftermakeup #trusttheprocess #makeup #ClutchPlayChallenge #makeuptransformation ♬ ITS DJ ARMELBIZZMAN - Armelbizzman

Persze negatív kommenteket is kap. Sokan azzal vádolják, hogy a teljes sminkben csak megtéveszti az embereket, hiszen anélkül egyáltalán nem úgy néz ki. Egy férfi azt írta, az ilyen "átverés" miatt nem tud megbízni a nőkben. (Erre egyébként az angol nyelvben már van egy szó, a catfishing. Ezt arra mondják, amikor valaki hamis képet mutat magáról egy bizonyos cél érdekében az interneten, például, hogy vonzóbbnak tűnjön.)

De többen a szemére vetették azt is, hogy egy törlőkendővel eltüntethető a szépsége. Jessy erre egy olyan videóval válaszolt, amihez azt írta: "Igen, igazatok van... és?"

hirdetés
@jesthejemini A good joke, a great joke even… #beauty #selfloveclub #trending #catfish #beforeandaftermakeup ♬ original sound - cam

Jessy nemrég egy videóban kifejtette, hogy bár a "legnagyobb megtévesztő művészként" lett ismert a TikTokon, számára ez csak pozitívat jelent, hiszen ennek köszönhetően kezdhetett el szépségápolási influenszerként tevékenykedni. Mostanra már olyan jól megy neki, hogy a legnevesebb kozmetikai cégektől kap termékeket, nem mellesleg pedig igen jó pénzt keres a szponzorációkkal.

Azt is elárulta, hogy azért is mutatja gyakran a valódi arcát a videóiban, mert büszke rá, és szeretné, ha mások is fel mernék vállalni a smink nélküli arcukat, akkor is, ha aknéval, pattanásokkal, vagy más bőrhibákkal küzdenek. Sokan éppen ezért kedvelik őt, mert miatta úgy érzik, nem kell takargatniuk az arcukat a bőrproblémáik miatt.

Forrás: Daily Mail


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: