FELFEDEZŐ

Károly herceg és Kamilla eltitkolt fiának vallja magát egy brit férfi, és azért küzd, hogy bebizonyítsa

Állítása szerint ő a hercegi pár tinédzserkori szerelemgyereke, akit pár hónaposan örökbe adtak, és még Diana hercegné is tudott róla.

Link másolása

Lehetséges, hogy Károly hercegnek és Kamilla hercegnének még tinédzserként született egy szerelemgyereke? Ezt állítja legalábbis egy Ausztráliában élő brit születésű férfi. A Daily Mail most igyekezett utánajárni, hogy mennyire lehet valós az általa előadott sztori.

Simon Charles Dorante-Day 1966 áprilisában született a Portsmouth-hoz közeli Gosportban. Egy portsmouth-i család fogadta örökbe 8 hónaposan, és azóta sem tudja, kik a biológiai szülei. Azt állítja,

a fogadott nagymamája mondta el neki, hogy Kamilla szülte meg őt, és Károly herceg az édesapja.

Az 55 éves férfi szerint nevelőanyai nagyszülei, Winifred és Ernest Bowlden Erzsébet királynőnek dolgozott korábban szakácsként és kertészként, a nagypapája pedig Birodalmi Szolgálati Kitüntetést is kapott az uralkodónak tett szolgálataiért.

Dorante-Day szerint Kamilla védőtisztek és a királyi család segítségével tudta titokban tartani azt, hogy életet adott neki, és elintézni, hogy Winifred lánya örökbe fogadja, amikor "már elég idős" lesz.

A Daily Mail szerint ugyan lehetséges, hogy a fogadott nagyszülők valóban a királyi családnak dolgoztak, de a nagypapa neve nem szerepel a királynő által kitüntetettek listáján a megkoronázása óta, ami kissé megingatja a férfi állítását.

Dorante-Day azt mondta, a kutatásai szerint Károly és Kamilla 1965-ben kerültek először közelebbi kapcsolatba, miután Winston Churchill temetésén találkoztak egymással. Mivel ő 1966 áprilisában született, 1965 nyarán foganhatott meg. Állítása szerint Kamilla legalább 9 hónapra eltűnt a nyilvánosság elől a születése előtt, míg Károlyt Ausztráliába küldték.

Azt is mondta, hogy emlékszik arra, hogy amikor még gyerek volt, sokszor vitték különböző házakba Portsmouth környékén, ahol egy nővel kellett találkoznia és egy kis időt eltöltenie - szerinte ő Kamilla volt. A találkozások idején pedig a nevelőszülei és királyi testőrök vártak rájuk kint.

A Daily Mail szerint valószínűleg ez is hamis állítás. Károly herceg ugyanis 1948-ban született, és csak 16 éves volt, amikor részt vett Winston Churchill temetésén 6000 másik emberrel együtt. Azt viszont nem lehetett tudni, hogy az akkor 17 éves Kamilla is ott volt-e, így arra sincs bizonyíték, hogy ott találkoztak volna először. Károly abban az időben Skóciában tanult, 1966 februárjában pedig azért utazott Ausztráliába, hogy a melbourne-i Geelong Grammar School Timertop nevű kampuszán töltsön el egy félévet. A herceg 1966 nyarán tért vissza az Egyesült Királyságba.

Eközben Kamilla 1965 márciusában lépett be a londoni társasági életbe, onnantól kezdve egész évben bálokra és partikra járt, számos fotó is készült róla. Úgy tudni, hogy pár nappal a debütáló bálja után egy Kevin Burke nevű férfival veszítette el a szüzességét, akivel egy évig jártak együtt. Burke állítása szerint nagyon jól megvoltak együtt, 1965 végén Kamilla mégis szakított vele. A későbbi hercegné állítólag Rupert Hambro-val kezdett új kapcsolatot, mielőtt szerelmes lett első férjébe, Andrew Parker Bowles-ba.

Ez időszak alatt egyáltalán nem mutatta semmi jelét annak, hogy terhes lett, vagy szült volna.

Úgy tudni, Károly és Kamilla csak 1970-ben ismerkedtek meg egymással a Windsor Great Parkban tartott lovaspóló mérkőzésen. A legenda szerint maga a hölgy mutatkozott be a hercegnek, ráadásul ezzel a mondattal: "Tudja, uram, a dédnagymamám volt az Ön üknagypapájának a szeretője - szóval hogy is van ez?" Ezzel VII. Eduárd brit királyra és ismert szeretőjére, Alice Keppelre utalt. Végül csak 35 évvel az első találkozásuk után, 2005-ben ment feleségül Károlyhoz, 10 évvel azután, hogy elvált első férjétől.Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
Zseniális: ezzel az apró trükkel pofonegyszerű a palacsintasütés
Az Anyakivan vloggere szinte forradalmasítja a legnépszerűbb étel elkészítését.

Link másolása

Neked is nehezen megy a palacsintasütés? Gondod van a megforgatással, feldobással? Ha igen, van egy jó hírünk: csak volt!

Remek trükköt közölt az Anyakivan Facebook-oldal vloggere, Semjén Nóra. Az anyaság vicces, és néha kissé nehéz oldalát bemutató oldalon ezúttal a tökéletes palacsintának nem a receptjét, netán valami extra hozzávalóját ismerhetjük meg, hanem egy forradalmi módszert a sütéshez, ami ugyanakkor egyszerűbb szinte nem is lehetne.

A titka: két serpenyő.

Mutatjuk is:

Külön érdekesség, hogy kiderült: a tippet Nóra a fiától kapta, aki viszont az ő édesanyjától leste el.

„Nem emlékeztem, hogy anyu így süti, de azóta csakis így nyomom” – írta a videó mellé.

Nektek van valami extra trükkötök palacsintasütéshez?

Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Szinte csoda: különböző bőrszínű ikrei születtek a brit nőnek, akinek két méhe van
Az anya szerint amikor az emberek meglátják a lányokat, nem hiszik el róluk, hogy ikrek.

Link másolása

Az orvosok szerint egy az 50 millióhoz annak az esélye, ami egy brit ikerpárral történt: két külön méhben fejlődtek ki, ráadásul más a bőrszínűk és a hajszínűk is – számolt be róla a Daily Mail.

Édesanyjuk, a most 25 éves Jade Buckingham 2018-ban hozta világra ikreit. Elmondása szerint néhány hónapba telt, mire az ikrek bőrszíne közti különbség elkezdett láthatóvá válni.

Lanaénak sötétebb a bőrszíne, valamint fekete göndör haja van. Ezzel ellentétben testvérének, Lavellnek szőke haja és világosabb bőre van.

„Néha, amikor kint vagyunk az utcán, és az emberek róluk kérdezősködnek, nem hiszik el, hogy ikrek” - mondta a nő.

A nem egypetéjű ikrek nem is igazán hasonlítanak egymásra, mivel génjeik 50 százalékán osztoznak. Míg Lanaé olyan géneket örökölt, amelyek sötétebbé tették a bőrét, Lavell olyan géneket kapott, amelyekkel világosabb bőrszínt örökölt.

Buckingham egy 2014 februárjában elvégzett kisebb műtét után tudta meg, hogy két hüvelyi csatornája és két méhe van.

Az orvosok szerint 3000 nőből csak egy születik két méhhel.

Az érintettek csak kivételes esetben tudnak szülni, mivel nehezen tudják kihordani babájukat, mert kicsi a méhük, ami korlátozhatja a magzat növekedését. Amikor Jade megtudta, hogy terhes, nagyon félt, hogy később elvetél. Végül úgy döntött, világra hozza az ikreket.

„Annyira megkönnyebbültem, amikor mindketten megszülettek. Akkor már tudtam, hogy biztonságban vannak velem"

- emlékezett vissza a szülés utáni pillanatokra, miután az ikrek egy perc különbséggel világra jöttek.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Megakadt egy kutya egy harcsa torkán, mindkét állat elpusztult
A kutya vélhetően kapálózva próbált menekülni, az egyik lába pedig kicsúszott a harcsa kopoltyúján. Így az sem kiköpni, sem lenyelni nem tudta a blökit.

Link másolása

Egy kutya maradványait találták meg egy 30-40 kilósra becsült harcsa szájában - írja a 444.

Az eset vasárnap történt, mindkét állat elpusztult.

„És, hogy miért nem tudta lenyelni rendesen? Erre a kérdésre a tetem megforgatása után kaptam választ: a kopoltyúfedő alól kilógó kb. 25 cm-es lábszárcsont arra utal, hogy az elragadott kutya a lenyelése közben kétségbeesetten kapálózott a harcsa szájában is.

Így fordulhatott elő, hogy az egyik hátsó lába kicsúszott a harcsa kopoltyúján és kitámasztotta, megütköztette testét a lenyelés elől. A hal nem tudta kiköpni sem, mert a kutya (vagy róka) bundájának szőre megakadhatott a sűrű gerebenfogak közt. Így se ki, se be! Ez az állapot értelemszerűen mindkét állat halálához vezetett”

- írta az esetről Pfeifer Rikárd, a Ráckevei Duna halőreinek vezetője a Facebookon.

A harcsa alsó állkapcsában megtalálták a kutya chipjét is. Gaiusnak hívták, keverék volt, 2010-ben fogadták be egy menhelyről.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Milliókat rejtett el a kéményben, de mind elégett, amikor a felesége begyújtotta a kandallót
Két hibát is elkövetett az olasz férfi, de a nagyobbik az volt, hogy nem mondta el a feleségének, hol a pénz rejtekhelye.

Link másolása

Szó szerint porrá égett egy csomó félretett pénze annak az olasz férfinek, aki a háza kéményében rejtett el 20 ezer eurót (8 millió forint) - írja a Daily Mail.

A Rómában élő férfi azért használta rejtekhelynek a kéményt, mert félt attól, hogy a ház más részében megtalálnák a betörők a félretett összeget. De csak nyáron tárolta ott a pénzt, mivel kandalló is van a házban, amit olykor begyújtanak. Eddig minden évben eltette máshová a bankjegyeket a fűtési szezon kezdte előtt, idén viszont megfeledkezett erről. Egészen mostanáig nem is lett belőle baj, ám karácsonykor a felesége begyújtotta a kandallót, ekkor pedig minden félretett pénzük elégett.

„Amikor megláttam a lángokat, kis híján elájultam. Azt hondoltam, a kémény egy biztonságos hely, mivel a tolvajok sosem gondolnák, hogy ott lehet pénz. A feleségem viszont nem tudott arról, hogy oda rejtettem”

- mondta a férfi az Il Messaggero olasz lapnak.

De lehet, hogy még nincs minden veszve. A postán dolgozó bátyja szerint ugyanis ha a bankjegyek sorszáma még megvan, akkor lehetséges, hogy újra kibocsátják azokat.


Link másolása
KÖVESS MINKET: