FELFEDEZŐ

Károly herceg és Kamilla eltitkolt fiának vallja magát egy brit férfi, és azért küzd, hogy bebizonyítsa

Állítása szerint ő a hercegi pár tinédzserkori szerelemgyereke, akit pár hónaposan örökbe adtak, és még Diana hercegné is tudott róla.

Link másolása

Lehetséges, hogy Károly hercegnek és Kamilla hercegnének még tinédzserként született egy szerelemgyereke? Ezt állítja legalábbis egy Ausztráliában élő brit születésű férfi. A Daily Mail most igyekezett utánajárni, hogy mennyire lehet valós az általa előadott sztori.

Simon Charles Dorante-Day 1966 áprilisában született a Portsmouth-hoz közeli Gosportban. Egy portsmouth-i család fogadta örökbe 8 hónaposan, és azóta sem tudja, kik a biológiai szülei. Azt állítja,

a fogadott nagymamája mondta el neki, hogy Kamilla szülte meg őt, és Károly herceg az édesapja.

Az 55 éves férfi szerint nevelőanyai nagyszülei, Winifred és Ernest Bowlden Erzsébet királynőnek dolgozott korábban szakácsként és kertészként, a nagypapája pedig Birodalmi Szolgálati Kitüntetést is kapott az uralkodónak tett szolgálataiért.

Dorante-Day szerint Kamilla védőtisztek és a királyi család segítségével tudta titokban tartani azt, hogy életet adott neki, és elintézni, hogy Winifred lánya örökbe fogadja, amikor "már elég idős" lesz.

A Daily Mail szerint ugyan lehetséges, hogy a fogadott nagyszülők valóban a királyi családnak dolgoztak, de a nagypapa neve nem szerepel a királynő által kitüntetettek listáján a megkoronázása óta, ami kissé megingatja a férfi állítását.

Dorante-Day azt mondta, a kutatásai szerint Károly és Kamilla 1965-ben kerültek először közelebbi kapcsolatba, miután Winston Churchill temetésén találkoztak egymással. Mivel ő 1966 áprilisában született, 1965 nyarán foganhatott meg. Állítása szerint Kamilla legalább 9 hónapra eltűnt a nyilvánosság elől a születése előtt, míg Károlyt Ausztráliába küldték.

Azt is mondta, hogy emlékszik arra, hogy amikor még gyerek volt, sokszor vitték különböző házakba Portsmouth környékén, ahol egy nővel kellett találkoznia és egy kis időt eltöltenie - szerinte ő Kamilla volt. A találkozások idején pedig a nevelőszülei és királyi testőrök vártak rájuk kint.

A Daily Mail szerint valószínűleg ez is hamis állítás. Károly herceg ugyanis 1948-ban született, és csak 16 éves volt, amikor részt vett Winston Churchill temetésén 6000 másik emberrel együtt. Azt viszont nem lehetett tudni, hogy az akkor 17 éves Kamilla is ott volt-e, így arra sincs bizonyíték, hogy ott találkoztak volna először. Károly abban az időben Skóciában tanult, 1966 februárjában pedig azért utazott Ausztráliába, hogy a melbourne-i Geelong Grammar School Timertop nevű kampuszán töltsön el egy félévet. A herceg 1966 nyarán tért vissza az Egyesült Királyságba.

Eközben Kamilla 1965 márciusában lépett be a londoni társasági életbe, onnantól kezdve egész évben bálokra és partikra járt, számos fotó is készült róla. Úgy tudni, hogy pár nappal a debütáló bálja után egy Kevin Burke nevű férfival veszítette el a szüzességét, akivel egy évig jártak együtt. Burke állítása szerint nagyon jól megvoltak együtt, 1965 végén Kamilla mégis szakított vele. A későbbi hercegné állítólag Rupert Hambro-val kezdett új kapcsolatot, mielőtt szerelmes lett első férjébe, Andrew Parker Bowles-ba.

Ez időszak alatt egyáltalán nem mutatta semmi jelét annak, hogy terhes lett, vagy szült volna.

Úgy tudni, Károly és Kamilla csak 1970-ben ismerkedtek meg egymással a Windsor Great Parkban tartott lovaspóló mérkőzésen. A legenda szerint maga a hölgy mutatkozott be a hercegnek, ráadásul ezzel a mondattal: "Tudja, uram, a dédnagymamám volt az Ön üknagypapájának a szeretője - szóval hogy is van ez?" Ezzel VII. Eduárd brit királyra és ismert szeretőjére, Alice Keppelre utalt. Végül csak 35 évvel az első találkozásuk után, 2005-ben ment feleségül Károlyhoz, 10 évvel azután, hogy elvált első férjétől.Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
Ebben az országban büszkélkedhetnek a legnagyobb pénisszel a férfiak
A „győztes” államban az átlag pasik magasságának több mint 10 százalékát teszi férfiasságuk.
Fotó: Darko Djurin / Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2023. január 29.


Link másolása

Kivételesen nagy nemiszerv-mérettel rendelkező férfiakról készült dokumentumfilmet mutatott be az egyik angol tévécsatorna, írja a Daily Star. A My Massive Cock (magyarul: A hatalmas farkam) című film célja, hogy bemutassa, milyen nehézségekkel kell megküzdenie az átlagosnál nagyobb férfiassággal rendelkezőknek.

Az interjúalanyok kendőzetlenül beszélnek öltözködési gondokról, az állandóan őket bámulókról, de az aktus közbeni problémáikról is, beleértve a partnereik sérüléseit. A dokumentumfilm előrehaladtával lassan kiderül, hogy a szereplők egy része megtanult együtt élni testi adottságaival, míg mások péniszkisebbítő műtétet fontolgatnak.

A nagy érdeklődéssel várt óriásfalloszos film kapcsán a lap felidézi, hogy több kutatás is napvilágot látott a közelmúltban a pénisz átlagos és attól eltérő méretei kapcsán. A brit urológiai folyóiratban megjelent kutatásból kiderült, hogy az országban az átlagos férfi nemiszerv nyugalmi állapotban 9,16 cm hosszú, kerülete pedig 9,32 cm. Izgalmi állapotban a brit péniszek többsége 13,13 cm-re nyúlik, míg kerülete 11,65 cm-re duzzad.

Egy másik idézett felmérésből az is kiderült, hogy

a legnagyobb pénisszel az ecuadori férfiak büszkélkedhetnek.

A dél-amerikai országban 17,62 cm az átlagos méret, miközben az átlagos testmagasság csupán 167 cm. Vagyis az itteni pasik magasságának több mint 10 százalékát éri el a nemiszervük hossza, ami a világon egyedülálló.

A képzeletbeli péniszlista második helyén Kamerun áll 16,67 cm-es átlaggal. Míg a legkisebb férfiasságokat Kambodzsában mérték, ahol mindössze 3 milliméterrel haladta meg az átlag a 10 centimétert.

Szakértők szerint a falloszt a tövétől a hegyéig kell mérni, lehetőleg mérőszalaggal és felülnézetből, semmiképp sem az alsó felét. A kerületének leméréshez pedig a legvastagabbnak tűnő részt kell óvatosan körbetekerni ügyelve a szalag két végpontjának találkozására.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
20 évvel fiatalabbnak néz ki a koránál egy nő, elmondta, mi az a 3 dolog, aminek ezt köszönheti
A bombaformában lévő tiktoker korábban mindegyik szabályt megszegte, mára azonban jóval tudatosabb életet él.

Link másolása

Csupán három egyszerű szabály betartásának köszönheti egy 41 éves nő, hogy húsz évvel fiatalabbnak néz ki, írja a The Sun. Natalie Bright szerint ez néha gondot okoz, mert sokan nem akarnak vele barátkozni, amikor kiderül, hogy valójában hány éves.

A fiatalos negyvenes a TikTokon több videót is megosztott arról, hogyan tartja ilyen jó formában magát.

Az egyik videó alapján mindössze három dologra érdemes különösen figyelni: a késő esti táplálkozást, a magvakból készült olajokat és az alkohol fogyasztását érdemes elkerülni.

@bynataliebright Replying to @shushuluvscats ♬ original sound - Natalie Bright

Nem mindig élt azonban ilyen tudatos életet Natalie. A tiktoker elismerte, hogy korábban ő is italozott és szeretett este nassolni. Mára azonban az öregedés lassítása érdekében mindezekről lemondott. Ennek köszönhetően van olyan bombaformában, mint abban a videóban, amit már közel 10 millióan néztek meg.

@bynataliebright all my friends had kids and moved to the suburbs. and im too old to make new friends in the city #nyc#nofriendsclub #nofriendscheck ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Házakkal szexelt egy tanár, amíg szomszédai le nem buktatták
A floridai lakost végül őrizetbe vették furcsa fétise miatt.
Fotó: Paul Brenner / Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2023. január 29.


Link másolása

Letartóztattak egy amerikai tanárt, miután észrevették, hogy nyilvános helyen “közösül” egy épülettel - írja a Daily Star.

A helyi WFLA hírtelevízió szerint az elkövető a 39 éves Jesse Schroeder, a floridai Carwise Middle School társadalomtudomány-tanára volt.

Schroeder deviáns szexuális aktusát először a szomszédja vette észre: a férfit ing nélkül, lehúzott nadrággal és alsóval találták meg, amint nemi szervét egy Palm Harbor-i lakóház-komplexumhoz dörgöli.

A floridai rendőrséget több aggódó lakos riasztotta a helyszínre, akik élőben láthatták Schroeder csupasz nemi szervét. Egyikük szerint a férfi a parkoló autója körül, sőt a közeli úton is is pucáran sétálgatott.

Schroeder állítólag a társasház lépcsőjének korlátján tartotta és nekidörzsölte nemi szervét, majd azzal is megdöbbentette a szemtanúkat, hogy csípőjét egy tartóoszlophoz nyomta, mintha szexelne az épülettel.

A hatóságok jelentése szerint a tanár nem sokkal később ismét megjelent a nyilvánosság előtt, teljesen meztelenül. Állítólag éjfél körül egy szomszéd által rögzített térfigyelő videón látható, amint a lakóparkban sétál.

A férfit október 27-én, 21 óra körül a Pinellas megyei börtönbe szállították, ahonnan azóta 150 dolláros óvadék ellenében szabadon engedték.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A három gyerekét megfojtó anya férje könyörög, hogy bocsássanak meg az emberek feleségének
Patrick Clancy szerint igazi álomcsalád voltak, amíg Lindsay állapota rohamos romlásnak nem indult.

Link másolása

Azt kéri az emberektől a háromszoros gyerekgyilkos massachusettsi anyuka férje, hogy bocsássák meg feleségének szörnyű tettét, írja a New York Post.

A súlyos szülés utáni depresszióval küzdő Lindsay Clancy még kedden fojtotta meg 8 hónapos, 3 és 5 éves gyerekeit, majd kiugrott az ablakon. A zuhanást túlélő nőt emberölés és fojtogatás miatt helyezték vád alá másnap.

A két nagyobb gyerek röviddel a támadás után halt meg, míg a nyolchónapos csecsemő a kórházban veszette életét. Az otthonról dolgozó férj csak 25 percre hagyta el a lakást, hogy ételt vegyen, ezalatt történt a tragédia.

Patrick Clancy egy szombati online adománygyűjtő akció során azt írta, hogy „az igazi Lindsay nagylelkűen szeretett és törődött mindenkivel”. A megtört férj abban reménykedik, hogy 32 éves felesége „valahogy békét talál” a történtek után.

„A sokk és a fájdalom elviselhetetlen és könyörtelen. Folyamatosan eszembe jutnak, és amikor néha elalszom, újra és újra róluk álmodom”

– írja a megfojtott gyerekekről az apa.

A legkisebbről azt mondja, hogy Callan „nagy bátorsággal halt meg annak ellenére, hogy olyan kicsi volt”. Az ötéves Cora sokat nevetett és gyönyörű volt, míg a hároméves Dawson mindig megosztotta a játékait a többiekkel.

A férj szerint csodálatos volt a házasságuk, mígnem a nő állapota hirtelen romlani kezdett, amit nem részletezett.

Igazi szerelem első látásra volt az övék, és mindig nagyon büszke volt arra, hogy Lindsay őt választotta. Hiába teltek az évek, minden reggel megölelték egymást, és biztosították a másikat szerelmükről. Lindsay szeretett ápolónő lenni, de minden álma az anyaság volt. Patrick szerint jórészt neki köszönheti, hogy jó apa lett belőle.


Link másolása
KÖVESS MINKET: