News here
hirdetés

FELFEDEZŐ

Elképesztő átalakulásra képes egy kanadai nő: videókban mutatja meg, hogy sminkeli magát bombázóvá

A „legnagyobb megtévesztő művészként” lett ismert a TikTokon, az impozáns sminkek mellett azonban bátran vállalja bőrhibás arcát is.

Link másolása

hirdetés

Hihetetlen átalakulós videói révén vált ismertté egy kanadai nő a TikTokon. Jessy Volkot már közel egymillióan követik a videómegosztó oldalon, a legtöbben pedig azokra a videóira kíváncsiak, amikben bombázóvá sminkeli magát.

Az első képkockákon általában kócos hajjal, pattanásos, fehér bőrrel láthatjuk, aztán a következő snitten már úgy néz ki, mintha egy divatmagazin címlapjáról ugrott volna le.

Már számos ilyen videót készített, követői mégsem unják, mert minden alkalommal meghökkennek az átalakuláson.

@jesthejemini #dovecameron #PCMadeMeBuyIt #breakfast #makeuptransformation #beforeandaftermakeup #transition #trusttheprocess #catfishing ♬ Breakfast Dove Cameron - Dove Cameron

Rengetegen dicsérik a nő sminktudását, nem csoda, hogy azok a videói is nagyon nézettek, amiken megmutatja, hogyan lesz a pattanásos, sápadt lányból bombanő.

@jesthejemini This remix though ?? #ReadyForHell #makeuptutorial #beforeandaftermakeup #trusttheprocess #makeup #ClutchPlayChallenge #makeuptransformation ♬ ITS DJ ARMELBIZZMAN - Armelbizzman

Persze negatív kommenteket is kap. Sokan azzal vádolják, hogy a teljes sminkben csak megtéveszti az embereket, hiszen anélkül egyáltalán nem úgy néz ki. Egy férfi azt írta, az ilyen "átverés" miatt nem tud megbízni a nőkben. (Erre egyébként az angol nyelvben már van egy szó, a catfishing. Ezt arra mondják, amikor valaki hamis képet mutat magáról egy bizonyos cél érdekében az interneten, például, hogy vonzóbbnak tűnjön.)

De többen a szemére vetették azt is, hogy egy törlőkendővel eltüntethető a szépsége. Jessy erre egy olyan videóval válaszolt, amihez azt írta: "Igen, igazatok van... és?"

hirdetés
@jesthejemini A good joke, a great joke even… #beauty #selfloveclub #trending #catfish #beforeandaftermakeup ♬ original sound - cam

Jessy nemrég egy videóban kifejtette, hogy bár a "legnagyobb megtévesztő művészként" lett ismert a TikTokon, számára ez csak pozitívat jelent, hiszen ennek köszönhetően kezdhetett el szépségápolási influenszerként tevékenykedni. Mostanra már olyan jól megy neki, hogy a legnevesebb kozmetikai cégektől kap termékeket, nem mellesleg pedig igen jó pénzt keres a szponzorációkkal.

Azt is elárulta, hogy azért is mutatja gyakran a valódi arcát a videóiban, mert büszke rá, és szeretné, ha mások is fel mernék vállalni a smink nélküli arcukat, akkor is, ha aknéval, pattanásokkal, vagy más bőrhibákkal küzdenek. Sokan éppen ezért kedvelik őt, mert miatta úgy érzik, nem kell takargatniuk az arcukat a bőrproblémáik miatt.

Forrás: Daily Mailhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
Az RTL Híradó műsorvezetőjét megihlette, hogy visszaállíthatják az ispánságot és a vármegyéket
Szellő István a régi stílust idézve búcsúzott el a nézőktől.

Link másolása

hirdetés

Mint arról mi is beszámoltunk, főispánná neveznék át a kormánymegbízottakat egy kedden benyújtott friss salátatörvény szerint. Az is kiderült, hogy nemcsak a kormánymegbízottaknak lesz más megnevezésük, hanem várhatóan Magyarország megyéinek is. A Fidesz frakcióvezetője ugyanis benyújtott egy javaslatot erre vonatkozóan.

Az RTL Híradó stúdiójában már vissza is állt a régi rend - írja az RTL.hu.

A szerda esti RTL Híradóban ugyanis az ispán tisztség és a vármegyék visszaállításáról szóló törvényjavaslat kapcsán ugyanis Szellő István úgy köszönt el a nézőktől:

"Tekintetes asszonnyal búcsúzunk mára innen a székesfővárosból, kisztihand! Este Rábai uram várja önöket!"

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Véletlenül hatalmasat villantott egy brit anyuka az iskolai sportnapon, azóta több száz férfi írt neki
Katie Hannaford elindult a szülők futóversenyén a kislánya iskolájában, csakhogy röviddel a rajt után megbotlott és elesett. A szoknyája a hátáig felcsúszott, így az egész feneke kilátszott.

Link másolása

hirdetés

Különös hírnévre tett szert egy angol anyuka egy véletlen balesetnek köszönhetően. A Mirror cikke szerint a 36 éves Katie Hannaford a nyolcéves lánya iskolai sportnapján állt rajthoz a szülők futóversenyén.

Az anyuka azonban röviddel a rajt után megbotlott és elesett, a ruhája pedig felcsúszott a hátára, megvillantva így a jelenlévőknek a fenekét.

Az esetet valaki rögzítette, a felvétel pedig a héten terjedni kezdett.

Katie-t azonban ez nem zavarja, mivel elmondása szerint többnyire pozitív üzeneteket kap. Azóta

több mint ötszáz férfi írt az egyedülálló anyukának a világ minden tájáról:

nem értik, hogy a nőnek miért nincs párja, illetve többen is elképesztő anyának, illetve MILF-nek nevezték. Ez utóbbi kifejezés a pornóban ismert, ahol az érettebb, szexi nőkre használják, tehát egyfajta bóknak is tekinthető.

A nőnek persze nemcsak pozitív üzenetek küldenek, de azt mondta, hogy a trollokkal nem foglalkozik.

hirdetés
„Az egész világ látta a fenekemet, de nem tudok ez elől elbújni, nem érdekel. Ez nem kínos, hanem vicces”

- mondta az anyuka, aki azt is hozzátette, hogy minden percét imádja a hírnévnek, amiért nem tett semmit.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés
Rendszeresen kutyatápot eszik egy egyetemista fiú, hogy spóroljon, annyira le van égve
Azt mondja, még ízlik is neki. Nem javasoljuk, hogy bárki kövesse a példáját.

Link másolása

hirdetés

Kellemetlen szituációba is került már egy fiatal férfi amiatt, hogy rendszeresen kutyaeledelt eszik. Erről a Reddit közösségi oldalon vallott - írja a Sun.

Az egyetemista fiú kíváncsiságból kezdett el az ebeknek szánt ennivalóból enni, most viszont már azért teszi, mert nincs sok pénze, és így akar spórolni.

Amikor először kóstolt száraztápot, még ízlett is neki, így nem okoz neki gondot, hogy reggelire, ebédre vagy akár vacsorára is ezt egyen.

A lakótársai azonban erről nem tudtak, és mivel a fiúnak nincs kutyája, nem értették, miért vesz ennyi kutyaeledelt. Amikor a srác bevallotta az egyik lakótársnak, hogy neki kell, az teljesen ledöbbent, nem akarta elhinni.

A posztíró azért fordult a Reddit közösségéhez, mert felmerült benne a gondolat, hogy mennyire egészséges, ha hosszútávon kutyatápot eszik rendes étel helyett. A kommentelőket sokkolta a fiatalember vallomása, de néhányan próbáltak neki segíteni.

Egyikük azt írta, hogy ha olcsó kutyaeledelen él, akkor többet fog székelni és nem kapja majd meg a szükséges tápanyagokat. Arra is figyelmeztette a fiút, hogy mivel az állateledelekre nem ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint az emberek által fogyasztott élelmiszerekre, ezért állatok ledarált testrészeit is tartalmazhatják, például a csirke csőrét, csontjait vagy a tollait. A drágább, minőségi kutyaeledelben már több a tápanyag, de ha ilyet venne, akkor már a rendes élelmiszereket is meg tudja fizetni. Más arra biztatta, hogy máshogy próbáljon spórolni. Például vegyen rizst és babot, ami nem olyan drága, és sokkal jobb ételeket lehet belőlük csinálni, mint a kutyaeledel.

Mi is megjegyezzük, hogy bár a kutyaeledelek olyan összetevőkből készülnek, amelyek alapvetően nem veszélyesek az emberek számára, nyilvánvalóan nem emberi fogyasztásra készültek. Ráadásul növelhetik is az élelmiszer eredetű megbetegedések kockázatát.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Tudom, hogy csak egy bizonyos ideig lehetek vele - 83 évesen lett ismét apuka egy Argentínában élő férfi
Alberto Cormillo minden nap hangüzeneteket és videókat hagy a kisfiának, hogy a jövőben is hallhassa majd őt.
Fotó: Instagram - szmo.hu
2022. június 24.


Link másolása

hirdetés

83 évesen lett ismét kisgyermekes apuka az orvos, aki minden nap tudatosítja magában, hogy nem fogja látni a fiát felnőni. A táplálkozási szakértőként dolgozó Alberto Cormillot azt mondja, mindent megtesz annak érdekében, hogy minél több emléket adjon a Emilionak, ezért kora ellenére is aktívan részt vesz a nevelésében. Felesége, a mindössze 35 éves Estefania Pasquini mesterséges megtermékenyítés útján esett teherbe a kisbabával – írja a The Sun.

„Tisztában vagyok vele, hogy az élet nem végtelen. Itt van ez a kissrác, és csak egy bizonyos pillanatig kísérhetem az útján. Amíg ez meg nem történik, azt tervezem, hogy minden napot a lehető legjobban kiélvezek és rövidebb távú terveket készítek”

– mondja Alberto, aki rendszeresen rögzít hangüzeneteket is kisfiának, hogy Emilio a jövőben is hallhassa őt:

„Bár még kisbaba, van egy telefonszáma WhatsApp-on, ahol hangüzeneteket és videókat küldök neki.”

Albertónak már van két felnőtt fia, Renee és Adrian, valamint három unokája is. Első felesége, Monika Arborgast 2017-ben halt meg. Az Argentínában élő férfinél 2012-ben vastagbélrákot diagnosztizáltak, de végül műtét segítségével sikerült eltávolítani a teljes daganatot.

A házaspár azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy azonnal elkezdték tervezni gyermekük jövőjét, amint megtudták, hogy a baba úton van.

Kilenc hónapos kisfiuk számára felbéreltek egy kínai nyelvtanárt, mert Alberto szerint ez a „jövő nyelve”. Édesapja ráadásul még hangszeren is tanítja őt játszani.

A 83 éves férfi minden vele töltött percben igyekszik felkészíteni fiát a jövőre, amíg még teheti.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: