FELFEDEZŐ

Elképesztő átalakulás: élő Barbie babává plasztikáztatta magát, ebből gazdagodott meg egy angol nő

A járvány miatt elveszítette a munkáját, ezért belevágott a felnőtt-tartalom-gyártásba, ehhez pedig egy teljesen más külsőt csináltatott magának.

Link másolása

Döbbenetes átalakuláson ment keresztül egy angol nő, aki a koronavírus-járvány idején szinte teljesen átoperáltatta magát - számolt be róla a Sun.

Grace Taylor 2020 márciusában vesztette el a munkáját, amikor Nagy-Britanniában országos karantént rendeltek el. Mivel fizetnie kellett a hitelét, gyorsan találnia kellett valami munkát, amiből pénzt szerezhet. Ekkor gondolta újra az életét, és

elhatározta, hogy felhagy az unalmas irodai munkákkal, és inkább belevág valami teljesen másba, amit jobban élvez és többet is kereshet vele. Úgy döntött, hogy a felnőtt szórakoztatóiparban kezd el dolgozni szabadúszóként.

Jelenleg Maddison Fox néven gyárt tartalmakat, honlapján glamour modellként és online streamerként hivatkozik magára, közösségi oldalai mellett pedig több felnőtt tartalmakat kínáló oldalon is elérhető.

Ahhoz, hogy sikeres legyen ebben a világban, a 29 éves nő számos szépészeti beavatkozáson átesett. Először a melleit nagyobbítatta meg, majd az arcán és a teste többi részén is eszközölt néhány változtatást. Összesen 30 ezer fontot, vagyis majdnem 13 millió forintot költött teste átalakítására.

Grace elmonda, hogy mindig is rajongott a Barbie és más játékbabákért, csodálta a nőies alakjukat és stílusukat. Ezért nem is annyira meglepő, hogy addig plasztikáztatta magát, amíg egy élő Barbie nem lett belőle.

Úgy tűnik, bejött neki az új külső és az éles karrierváltás, mert első évében két díjat is elnyert a felnőtt tartalmakat gyártók között, most pedig már 120 ezer fontot, vagyis majdnem 52 millió forintot keres egy év alatt.

A modell nem félt megmutatni követőinek, hogy milyen volt régen, a szépészeti beavatkozások előtt, a képeket elnézve pedig igen nehéz elhinni, hogy ugyanarról az emberről van szó.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
Véletlenül egy szexhotelbe foglaltak szobát, megmutatták, mi fogadta őket
Az amerikai anya eléggé benézte a foglalást. A lánya levideózta, mit láttak, amikor átvették a szobájukat.

Link másolása

Óriási bakiról számolt be egy fiatal amerikai nő a TikTokon: véletlenül egy szexhotelben kötöttek ki az édesanyjával.

Az Orlandóban élő Chaney Belle elmondta, hogy az anyja intézte a foglalást, de fogalma sem volt róla, hogy egy miami swingerhotelben fizetett ki egy szobát. Ez már csak akkor derült ki számukra, amikor megérkeztek a helyszínre.

Chaney videóban mutatta meg, mivel szembesültek a szobájukban.

Különböző szexjátékokat készítettek oda nekik, például mini vibrátort, de sikosító és óvszer is volt. Egy minibár is a rendelkezésükre állt tele vodkával, pezsgővel és egyéb alkoholos italokkal, a franciaágy felett pedig egy tükör volt a plafonon.

A lány alig bírta visszafogni a nevetését a felvétel készítése közben. A videó nagy sikert aratott a TikTokon, már több milliószor nézték meg.

Többen poénkodva próbálták "vigasztalni" anyát és lányát. Valaki például ezt írta: "Remélhetőleg az ágyak kényelmesek, a falak pedig hangszigeteltek, így legalább nem halljátok a többi vendéget."

@chaneybelle

guess where I’m at... ##miami

♬ Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
Egy fehér cápa leharapta egy mexikói búvár fejét – ez volt 2023 első halálos cápatámadása
Hiába figyelmeztették a helyieket a veszélyre, a férfinak pénzre volt szüksége, ezért ment el kagylókat gyűjteni.

Link másolása

Az év első halálos cápatámadását jelentették Mexikóból: egy 5,8 méter hosszú fehér cápa a hírek szerint leharapta egy búvár fejét – írja a Tracking Sharks.

Az 53 éves Manuel Lopez január 5-én kagylóféléket gyűjtött Paredón Colorado település mellett.

11-18 mélyen ment bele a vízbe a kagylókért, mikor a ragadozó megtámadta.

A támadásnak egy szemtanúja volt, Jose Bernal, aki együtt ment ki az áldozattal a nyílt óceánra, de ő a hajón maradt.

„Lopez már a vízben volt, mikor a cápa gyakorlatilag letépte a fejét, és mindkét vállát megharapta”

– számolt be a történekről.

A halász szerint pár nappal korábban figyelmeztették a helyieket a cápatámadás veszélyére, ezért a többség nem is ment a vízbe. Lopeznek viszont muszáj volt bemennie, pénzre volt szüksége, az elmúlt időszakban pedig megnőtt az igény a tengeri ételek iránt. A cápák miatt azonban rengeteg bevételtől esnek el a halászok, hiába kapnak támogatást, az nem elég a megélhetésre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Ezért tűnt el a nyilvánosság elől a férfi, aki 30 napon keresztül csak mekis kaját evett naponta háromszor
Morgan Spurlock szervezetét nagyon megviselte a kísérlet, de a karrierjét beindította. Aztán nyilvánosságra hozta a szexuális visszaéléseit.

Link másolása

A Super Size Me című dokumentumfilm mutatja be Morgan Spurlock nem mindennapi kísérletét: egy hónapon keresztül evett naponta háromszor a McDonald's-ban úgy, hogy semmi mást nem fogyasztott a mekis kaján kívül - írja a LADBible.

A szokatlan étrendet 2003 februárjában kezdte el, ekkor 32 éves volt, de nagyon megterhelte a szervezetét ez az egy hónap. Naponta 5000 kalóriát fogyasztott el, ami a duplája a számára ajánlott napi mennyiségnek. Az orvosai már a kísérlet felénél azt tanácsolták neki, hogy inkább hagyja abba.

Végül az egy hónap alatt összesen 11 kilogrammot szedett fel, a koleszterinszintje megemelkedett, depressziós és kimerült lett, mellkasfájdalmai és erekciós problémái lettek, illetve a nagy zsírlerakódás májelégtelenséghez vezetett.

Összesen 14 hónapjába került, hogy leadja a felszedett kilókat.

2017-ben elkészítették a folytatást is, egy áldokumentumfilmet. A Super Size Me 2: Holy Chicken! azt mutatja be, hogy a gyorséttermek hogyan próbálták javítani az imázsukat az első rész óta, és hogy mennyi abból a valóság, hogy egészségesebbek az ételeik.

Ugyanebben az évben viszont gyakorlatilag véget ért Morgan Spurlock karrierje. I am part of the problem (A probléma része vagyok) című blogposztjában ugyanis a szexuális visszaéléseiről számolt be. Írt többek között arról, hogy

főiskolás korában lefeküdt valakivel, amiről ő azt hitte, hogy közös beleegyezéssel történt, a nő viszont úgy élte meg, hogy megerőszakolták.

Később az egyik alkalmazottjával peren kívül kellett megegyeznie, mert a külsejére tett megjegyzéseket. Azt is bevallotta, hogy sok partnerét, köztük a két feleségét is megcsalta.

A posztot azzal zárta, hogy mivel felismerte és megosztotta a hibáit, abban bízik, hogy képes lesz megváltozni.

"Jobb leszek. Jobb leszek. Hiszek abban, hogy erre mindannyian képesek vagyunk" - írta.

Spurlock azóta gyakorlatilag teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, nem készített egy filmet vagy sorozatot se. 2022-ben a #metoo kapcsán írt cikkében a Washington Post azt írta, hogy Spurlock karrierje "halott".


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Videó: lerántotta magáról a drága magassarkút az esése után a kifutómodell, mezítláb vonult tovább
Kétszer is megbotlott a cipőben, másodjára fenékre is huppant, ekkor lett elege. Nem túl jó reklám a lábbelit gyártó luxusmárkának.

Link másolása

Nagyon népszerű lett a közösségi médiában egy szupermodell, aki egy divatbemutatón egyszerűen levette a magassarkú cipőjét, miután képtelen volt menni benne.

Kristen McMenamy a párizsi divathéten alkotott emlékezeteset. A Valentino olasz luxusmárka képviseletében lépett a kifutóra egy hosszú, csillogó ruhában, ám a hozzá tartozó fekete magassarkúval meggyűlt a baja.

Kétszer is megbotlott, és míg első alkalommal sikerült visszanyernie az egyensúlyát, nem sokkal utána már el is esett úgy, hogy a padlóra huppant. A szupermodellnek ekkor elege lett, és ha már ült, lerántotta magáról a cipőt, majd mezítláb vonult tovább.

Bár többen is a segítségére siettek az esése után, McMenamy nagyon magabiztosan tette, amit tett, így végül senki sem lépett közbe.

A Twitteren már több mint 10 milliószor nézték meg a történtekről készült videót, de a TikTokon is milliók látták már.

McMenamy szinte csak pozitív kommenteket kapott, rengetegen dicsérték. Volt, aki azt írta, ez az eset elrettenti attól, hogy valaha is Valentino cipőt vegyen.

Persze akadtak olyanok is, akik szerint a szupermodell volt béna, de azt nem lehet mondani, hogy az 58 éves McMenamy nem elég rutinos, hiszen már az 1980-as évek óta van a szakmában. Bár ő maga elismerte, hogy nem alakult túl jól a mostani szereplése. „Köszönöm a Valentino-háznak, elb.sztam” - írta az alábbi Instagram-képéhez.


Link másolása
KÖVESS MINKET: