hirdetés

FELFEDEZŐ

„Életet cserél” egy milliomos és egy eladósodott háromgyerekes család egy tévéműsor kedvéért Angliában

A Rich House Poor House (Gazdag ház, szegény ház) azt igyekszik bemutatni, milyen különbségek vannak az Egyesült Királyság északi és déli részén élők életkörülményei között.

Link másolása

hirdetés

Érdekes kísérletbe fogott két angliai család: egy tévéműsor keretében egymás életét fogják élni egy ideig. Ez már csak azért is érdekes, mert az egyik házaspár milliomos, a másik pedig három gyereket nevel és igencsak el vannak adósodva.

A brit Channel 5 tévécsatorna Rich House Poor House (Gazdag ház, szegény ház) című műsora azt igyekszik bemutatni, milyen különbségek vannak az Egyesült Királyság északi és déli részén élők életkörülményei között.

Jessen and Lorna James a délkeleti Kent megyében élnek a nő két gyermekével, a hétéves Isla-val és a négyéves Amberrel. A férfi korábban pszichiátrián dolgozott ápolóként, majd elindította a saját vállalkozását, ami olyan sikeressé tette őt, hogy 33 évesen már milliomosnak mondhatta magát.

Most párjával közösen egy üzleti iskolát vezetnek és ingatlanokba fektetnek be, így meglehetősen jól élnek. Amikor elugranak Londonba vásárolni, akár 8000 fontot (3,2 millió forint) is elköltenek egyszerre.

A milliomos család az észak-angliai Bradfordban élő Fox családdal cserél életet, akiknél teljesen máshogy néznek ki a mindennapok.

hirdetés

Lee és Jamie Fox három gyereket nevel: a hétéves Taylort, a négyéves Ashtont és a hároméves Molly-George-ot. Az apa teherautósofőrként dolgozik, az anya pedig egy kávézóban. Kettejük fizetése azonban annyira kevés, hogy hetente csak 54 fontot (21 ezer forint) tudnak költeni.

A párnak 20 ezer fontos (8,1 millió forint) adóssága van, az anya pedig úgy jellemzi a pénzügyi helyzetüket, hogy "egyszerűen szörnyű".

A műsorban viszont most otthont és életet cseréltek, így teljesen új dolgokat tapasztalhatnak meg. Foxék például pizzát rendelhetnek estére és többet költhetnek erre, mint az átlagos heti kiadásuk. A gyerekek úszóleckéket vesznek, a szülőknek pedig most van pénzük egy romantikus vacsorára egy étteremben, hogy kicsit kettesben lehessenek.

A James családnak eközben meg kell tanulnia 10 fontból (4000 forint) megoldani a heti bevásárlást. Először meg is lepődtek, hogy milyen kevés pénzből kell megélniük hétről-hétre. A párnak viszont több ideje lesz foglalkozni a gyerekekkel, például együtt főzhetnek, amit nagyon élveznek.

Jessen, a családfő most annál a cégnél dolgozik, ahol Lee Fox, igaz, ő nem sofőrködik, hanem a rakodásban segít. Elég hamar rájött, hogy annyira nem élvezi, ha másoknak kell dolgozni, jobban szereti ő adni a fizetést. Mivel látja, milyen keményen dolgoznak a Fox-szülők, úgy döntött, kifizeti a férfi újabb jogosítványának megszerzését, amivel előre tudna lépni, és a feleségnek pedig segít elindítani a saját vállalkozását.

A két család már most sokat tanult egymás életéből, és igyekeznek majd magukkal vinni a tapasztalatokat, ha visszatérnek a saját életükbe.

VIDEÓ: A James és a Fox család történetének egyik előzetese:

Forrás: The Sun


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

A nászéjszaka fotózását is kéri az esküvői fotóstól a menyasszony, aki ott fogja elveszíteni a szüzességét

A felhívás szerint olyan fotóst keres a pár, aki az első szex intim pillanatait is megörökíti.

Link másolása

hirdetés

Újdonsült férje mellett egy harmadik felet is vár a nászéjszakájára egy menyasszony, aki fotóztatni szeretné az első szex legfontosabb pillanatait.

A történet a That's it, I'm wedding shaming nevezetű Facebook-csoportba került fel, amely sajátos gyűjtőhelye a bizarr eskövői történeteknek. A legtöbb történetben az a közös, hogy a menyasszonyok gyógyszere gurul el, és hajmeresztő ötletekkel állnak elő, ebben az esetben is ez történt.

Ezúttal egy olyan ajánlat screenshotját posztolták a csoportba, amelyet egy fotósnak küldtek. Ez alapján a menyasszony nem mindennapi kéréssel állt elő: azt kérte tőle, hogy a kétnapos lagzin kívül fotózza végig a nászéjszakát is. Mindezt azzal magyarázta, hogy

egészen az esküvőig megőrizte szüzességét a férjének, éppen ezért szeretné fotókkal megörökíteni annak elvesztését

A kommentelők természetesen szétszedték a menyasszonyt. Többen azon viccelődtek, hogy jókora önbizalomról árulkodhat az, ha már az első szexet is fel akarják venni.

"Azért el kell ismerni annak a két szűznek az önbizalmát, akik szerint olyan állat szexben lesz életükben először részük, hogy azt máris közönség előtt kell csinálniuk, sőt, fel is kell venniük, hogy később újranézhessék."

- írja egy kommentelő.

hirdetés
"Semmi sem teszi meghittebbé az első szexuális együttlétett mint egy fotós stáb"

- szólt hozzá egy másik.

Többen azt írják, hogy irreális elvárásai vannak a menyasszonynak, nemcsak az első szexet illetően, hanem a munka miatt is. Egyrészt 20-25 órányi fotózást vár el a kétnapos esküvő alatt, amely mellé "még pornót is kell forgatni", ráadásul az összes kép nyers változatát is várja a pár.

Arról sajnos nincs hír, lezajlott-e már a kétnapos ceremónia, és sikerült-e fotóst találni a nagy pillanatokhoz.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Elon Musk minden állásinterjún ugyanazt a találós kérdést teszi fel, de csak kevesen tudják a választ

Két jó válasz is van Elon Musk találós kérdésére.

Link másolása

hirdetés

Az állásinterjú mindig stresszes helyzet, különösen akkor, ha valaki épp a világ legmenőbb cégeinek egyikéhez, mondjuk a Teslához vagy a SpaceX-hez próbál bejutni. Még ennél is komolyabb stresszfaktor lehet, ha az interjún részt vesz Elon Musk, akinek a hírek szerint van egy kedvenc találós kérdése, amit mindig bedob az előzetes beszélgetések során, írja a Daily Star.

Az első hallásra nem túl bonyolult kérdést @pinkpencilmath tette fel a TikTokon: "Valahol a Föld felszínén állsz. Sétálsz egy mérföldet délre, egy mérföldet nyugatra, majd egy mérföldet északra és pontosan oda érkezel, ahonnan elindultál. Hol vagy?"

@pinkpencilmath

Elon’s math riddle. Can you get it??##mathtricks ##fyp ##pinkpencilmath ##riddle ##brainteaser ##mathriddle ##elonmusk ##spacex ##tesla ##interviewtips ##math ♬ original sound - Pink Pencil

A kommentelők egy része szerint a válasz az, hogy "itt vagyok az interjún". Olyan is akad, aki szerint a helyes válasz "otthon", mivel ötlete sincs a megfejtésre és biztosan nem fogják felvenni.

A kérdésre az egyik helyes válasz az Északi-sark. Ha valaki ezt mondja, Musk azonnal felteszi a következő kérdést: "És még hol máshol lehetsz?" A másik jó megoldás valahol a Déli-sark közelében lehet, ahol ha az ember megtesz egy mérföldet dél felé, a Föld körmérete egy mérföld lesz.

Muskot valójában egyáltalán nem érdekli az, hogy a jelölt rájön-e a jó megoldásra vagy sem. Egyszerűen szereti látni, hogyan gondolkoznak az állásra jelentkezők, és milyen hatékonysággal állnak neki egy váratlan probléma megoldásának.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Sokkolja a kommentelőket, ahogy műszak végén egy egész tál csirke nuggetset a kukába öntenek

Egy amerikai gyorsétteremben készült a felvétel, a leírás szerint minden nap a kukában végzi a megmaradt étel.

Link másolása

hirdetés

Ételpazarlást kiáltva akadtak ki a felhasználók TikTokon egy olyan videót látva, ahol egy egész tálnyi csirke nuggetset önt ki egy éttermi dolgozó a kukába.

A videót, amely még 7,5 millió megtekintés fölött áll, egy amerikai gyorsétteremlánc, a Chick-fil-A egyik dolgozója készítette, azt mutatja meg, ahogy a nap végén a megmaradt csirkefalatokat a protokoll szerint kidobják a kukába.

A felirat szerint ez minden nap így történik, hiszen másnap az ételt már nem adhatják el.

A kommentelők érthető módon kiakadtak az értelmetlen pazarlás miatt, mondván, hogy inkább a rászorulóknak kéne adniuk, vagy megengedni a dolgozóknak, hogy hazavigyék a megmaradt ételt. Az egyik hozzászóló, aki a cég egyik korábbi dolgozójának vallja magát megerősítette, hogy valóban ez történik, és megrovás jár, ha hazavisznek a maradékból. Arra is rámutatott azonban, hogy higiéniai okai is vannak ennek:

az egész nap ott álló, el nem adott étel már nem biztos, hogy fogyasztásra alkalmas, így nem adhatják azt ki másnak.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Egy női focista is perli a Pornhubot, amiért az engedélye nélkül jelentették meg a róla készült szexvideót

A 25 éves skót focista a mai napig nem tette túl magát azon, hogy milliók láthatták a szexvideóját.

Link másolása

hirdetés

Több mint 30 nő perelte be a Pornhub anyacégét, miután a belegyezésük nélkül jelent meg szexvideójuk az oldalon. Az egyik sértett egy ismert angol focista, Leigh Nicol, a Crystal palace játékosa, írja a Daily Star. Bár a pert az Egyesült Államokban indították, a 25 éves középpályás egyike annak a 3 brit nőnek, aki érintett a perben.

Elmondása szerint, Nicolnak a mai napig komoly problémái vannak a kiszivárgott szexvideó miatt. Rendszeresen zavarban van az emberek előtt, rosszul érzi magát, ha tükörbe néz, és nehezen tudja feldolgozni a történteket. A fiatal játékost annyira megviselték a történtek, hogy korábban az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. Végül úgy döntött, hogy a 2019-es szezont teljesen kihagyja, és inkább saját magára koncentrál.

A skót játékos nemrég a Twitteren tette közzé a történtekkel kapcsolatos álsáfoglalását. Ebben többek között azt írja, hogy a Mindgeeknek, vagyis a Pornhub anyacégének "muszáj felelősséget vállalni" a történtekért. A pert a saját jövőjén kívül a többi hasonló cipőben járó áldozat érdekében is vállalta.

A céget perlő 34 nő közü állítólag 14 még kiskorú volt, amikor a felvételek kikerültek a pornóoldalra. Az egyik nő szerint a Pornhub meg sem kereste a szexvideója közlése után, hogy megkérdezzék, elmúlt-e 18 éves és hozzájárult-e a film közléséhez. Holott a nő még csak 17 éves volt, és akkori barátja kényszerítette a videó elkészítésére. Évekkel később egy egyetemista ismerőse küldte át neki a felvételt.

A Pornhub tagadja a vádakat, szerintük a 34 nő kijelentései "teljesen abszurdak, átgondolatlanok és hamisak”.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: