hirdetés

FELFEDEZŐ

A nászéjszaka fotózását is kéri az esküvői fotóstól a menyasszony, aki ott fogja elveszíteni a szüzességét

A felhívás szerint olyan fotóst keres a pár, aki az első szex intim pillanatait is megörökíti.

Link másolása

hirdetés

Újdonsült férje mellett egy harmadik felet is vár a nászéjszakájára egy menyasszony, aki fotóztatni szeretné az első szex legfontosabb pillanatait.

A történet a That's it, I'm wedding shaming nevezetű Facebook-csoportba került fel, amely sajátos gyűjtőhelye a bizarr eskövői történeteknek. A legtöbb történetben az a közös, hogy a menyasszonyok gyógyszere gurul el, és hajmeresztő ötletekkel állnak elő, ebben az esetben is ez történt.

Ezúttal egy olyan ajánlat screenshotját posztolták a csoportba, amelyet egy fotósnak küldtek. Ez alapján a menyasszony nem mindennapi kéréssel állt elő: azt kérte tőle, hogy a kétnapos lagzin kívül fotózza végig a nászéjszakát is. Mindezt azzal magyarázta, hogy

egészen az esküvőig megőrizte szüzességét a férjének, éppen ezért szeretné fotókkal megörökíteni annak elvesztését

A kommentelők természetesen szétszedték a menyasszonyt. Többen azon viccelődtek, hogy jókora önbizalomról árulkodhat az, ha már az első szexet is fel akarják venni.

"Azért el kell ismerni annak a két szűznek az önbizalmát, akik szerint olyan állat szexben lesz életükben először részük, hogy azt máris közönség előtt kell csinálniuk, sőt, fel is kell venniük, hogy később újranézhessék."

- írja egy kommentelő.

hirdetés
"Semmi sem teszi meghittebbé az első szexuális együttlétett mint egy fotós stáb"

- szólt hozzá egy másik.

Többen azt írják, hogy irreális elvárásai vannak a menyasszonynak, nemcsak az első szexet illetően, hanem a munka miatt is. Egyrészt 20-25 órányi fotózást vár el a kétnapos esküvő alatt, amely mellé "még pornót is kell forgatni", ráadásul az összes kép nyers változatát is várja a pár.

Arról sajnos nincs hír, lezajlott-e már a kétnapos ceremónia, és sikerült-e fotóst találni a nagy pillanatokhoz.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

Kuka mögött szexelő párra akart rászólni, de lefilmezték és megszégyenítették a brit férfit

Egyik gyerekre sem tartozik, hogy ők a kukatárolóban akarnak nemi életet élni - vélekedett a sértett.
Fotó: tookapic/Pixabay - szmo.hu
2021. augusztus 02.


Link másolása

hirdetés

Egy vonatállomáson, a kuka mellett szúrt ki egy szexelő párocskát az angol David Smith, aki nem is tudta, minek teszi ki magát ezzel a felfedezéssel - írja a Daily Star.

A férfi a saját otthonában pihent csütörtök este, amikor feltűnt neki a páros, ahogyan a kukatárolóba settenkedik a Hampshire megyei Lymington vasútállomás mellett.

Smith hamar rájött, milyen célból vehetik igénybe a nyilvános szemétlerakót, és mélyen felháborodott, mivel gyerekek is laknak a környéken. Úgy döntött, lefilmezi a párt.

Legnagyobb meglepétésre a megszégyenült feleség azonnal elszaladt a helyszínről. A férj azonban másképp reagált: elővette a telefonját, és maga is filmezni kezdte Smith-t.

Eközben gúnyos megjegyzéseket tett Smith szexuális életére, és közölte: ő bizonyára azért nem szexel nyilvánosan, mert csak misszionárius pózban csinálja, és egyébként sem talál olyan nőt, aki felizgatná. Ezek után “mocskos kukkolónak” nevezte az őt filmező férfit.

hirdetés
Nagyon bizarr volt. Láthatóan már megivott egyet-kettőt, és úgy beszélt velem, mintha én cselekednék helytelenül, miközben ő szexel egy csomó gyerek hálószobaablaka alatt. Ez nem szép dolog: egyik gyerekre sem tartozik, hogy ők a kukatárolóban akarnak nemi életet élni. Egy erdő mellett lakunk, kimehettek volna inkább oda ijesztgetni a lovakat

- vélekedett Smith, aki az esetről készült videót az interneten is megosztotta.

“Nem akartam őket nézni, ha akartam volna, az ablakból meresztettem volna a szememet. Én csak szólni akartam, hogy mindenki látja őket, amire homofób szövegeket és szóbeli bántalmazást kaptam. Csak ezután kezdtem filmezni” - mondta Smith, aki az internetezők közül sem győzött meg mindenkit a szándékait illetően.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Az oltóponton bukott le felesége előtt a hűtlen férj a szeretőjével együtt, óriási balhé lett belőle

Annyira eldurvult a helyzet a Fülöp-szigeteki hármas között, hogy székeket is dobáltak egymásra.

Link másolása

hirdetés

Váratlan esemény történt egy Fülöp-szigeteki oltóponton: egy nő és testvére verekedésbe kezdett a nő férjével és annak szeretőjével.

Történt ugyanis, hogy a nő elment beoltatni magát a koronavírus ellen, ahová a férje nem tudta elkísérni, legalábbis ezt mondta a nejének.

A feleség végül a testvérével együtt érkezett meg az oltópontra, ahol aztán nagy meglepetésben volt része: meglátta a férjét egy másik nő társaságában.

Nem meglepő módon annyira bedühödött, hogy rögtön nekiesett a házastársának és a szeretőjének, ebben pedig partnere volt a testvére is. A férfi igyekezett védeni a barátnőjét, de esélye sem volt feltartóztatni a két mérges nőt.

Végül annyira elszabadultak az indulatokat, hogy a várakozóknak kihelyezett székeket dobálták egymáshoz kiabálások közepette.

Egy szemtanú az egészet levideózta, a felvétel pedig a Twitterre is felkerült, már több mint félmilliószor nézték meg.

Forrás: Coconuts Manila


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Társkeresésnek álcázta a hirdetését, így tudott megjelenni egy momentumos politikus a Mediaworks-családba tartozó megyei lapban

Pleva Dániel a Vas megye 3-as számú választókerületében jelölt az előválasztáson. Facebook-oldalán mutatta meg, hogyan sikerült bekerülnie a Vas Népe nevű megyei lapba.

Link másolása

hirdetés

Társkeresésnek álcázta, így tudott megjelenni egy momentumos politikus hirdetése a több száz kiadványt magába foglaló Mediaworks-családba tartozó Vas Népe megyei lapban - szúrta ki a Telex.

Pleva Dániel a Vas megye 3-as számú választókerületében jelölt az előválasztáson. Kedden a Facebook-oldalán mutatta meg, hogyan sikerült megjelennie a megyei lapban. A politikus a Vas Népe társkereső rovatában feladott hirdetésének szövege a következő:

"Barna hajú és szemű állatorvos keresi azt a 18 évnél idősebb, Körmend környéki magyar állampolgárt, akinek a választottja lehet. Minden momentumot szeretnék megélni veled, nekem kimondhatod a problémáidat, és segítek megoldani őket!"

A poszthoz Donáth Anna is hozzászólt.

"Annyira van ma sajtószabadság Magyarországon, hogy ilyen trükközéssel kell bekerülni a megyei lapba egy ellenzéki jelöltnek"

- fogalmazott a Momentum EP-képviselője.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés
FELFEDEZŐ

Megrázó videón, ahogy egy 18 éves lány zombiként rángatózik az italába csempészett drogtól

Az angol lány édesanyja figyelemfelhívásként osztotta meg a felvételt, bízva abban, hogy ettől többen odafigyelnek majd, ha bulizni mennek.

Link másolása

hirdetés

Saját lányáról készült videóval hívja fel a figyelmet egy angol anyuka arra, miért kell nagyon figyelni arra, hogy a szórakozóhelyeken ne fogadjunk el csak úgy senkitől egy italt - számolt be róla a Mirror.

Millie Taplin életében először ment bulizni a barátaival, mióta 18 éves lett. Egy férfi, aki egy olyan csapat tagja volt, akiket a lány ismert, megkínálta őt egy itallal, egészen pontosan egy vodka-limonádéval. "Próbáld ki ezt" - mondta.

A lány ivott is belőle egy-két kortyot, nem többet, mert túl erősnek találta. Majd alig 5-10 perccel később rosszul lett, ezért kiment levegőzni. Tudta, hogy ez nem részegség, érezte, hogy valami nem stimmel vele. Pláne amikor egy idő után már nem tudott megszólalni, menni és a karját és a lábát irányítani.

A barátai rögtön felhívták Millie nővérét, majd az ő segítségével együtt betették egy kocsiba és elvitték a sürgősségire. Az orvosok arra gyanakodtak, hogy bedrogozták, ráadásul nem is egy, hanem kétfajta kábítószert adtak be neki: az egyiket azért, hogy mozgásképtelenné tegyék, a másikat azért, hogy "kiüssék".

A szerek rémisztő hatással voltak a fiatal lányra. Ahogy az édesanyja által közzétett videóban látható, Millie lemerevedett, az állkapcsa és az ujjai is görcsben álltak, a szemei kidülledtek, és gyakorlatilag úgy nézett ki, mint egy zombi. Amikor az anyja, Claire beért a kórházba, ezzel a látvánnyal szembesült, ami teljesen lesokkolta.

"Erre nem lehet felkészülni. Egyszerűen szörnyű volt ezt látni. Olyan volt, mint akit megszállt valami. Tomboltam a dühtől. Csak néztem őt, és azon járt az agyam, hogy mégis mi a fenét adhattak neki, mert még sosem láttam ehhez hasonlót egész életemben. A leglesújtóbb az volt, hogy bár teljesen le volt merevedve, tudatánál volt, és pontosan tudta, mi történik. Láttam rajta, hogy jelen van, próbált velem szemkontaktusba kerülni, de képtelen volt megszólalni"

- mesélte.

hirdetés

Ugyanerről beszélt Millie is:

"Tudtam mindenről. A fejemben tudtam reagálni az embereknek, de kifelé képtelen voltam kommunikálni. Nagyon ijesztő volt. A fejemben jelen voltam, de a testem külön életet élt. Még sosem éreztem ilyesmit, és soha többet nem akarok még egyszer keresztülmenni ezen. Borzalmas volt."

Ez az állapot még órákig tartott nála, mire elkezdett javulni. Végül szerencsére nem lett komolyabb baja és már másnap reggel hazaengedték a kórházból. Aznap még nem érezte magát száz százalékosan, de aztán gond nélkül felépült.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: