FELFEDEZŐ

A Nagy Ő: Árpa Attila hazaküldte Beát, mert kiderült róla, hogy pornófilmet is forgatott

A színész azt mondta, neki ez nem fér bele, ezért nem akarta tovább folytatni az ismerkedést a nővel.

Link másolása

Ahogy az már az előzetesből kiderült, A Nagy Ő egyik párjelöltje komoly titkot vallott be Árpa Attilának: erotikus tartalmakat készített magáról, amelyeket az interneten kínál pénzért. Ez már a műsor kezdetekor kiderült Beáról, ám a reality-ben még csak most került szóba. Az egyébként sminkesként és szempilla-stylistként bemutatkozó nő azért gondolhatta úgy, hogy ideje ezt elmondani Árpa Attilának, mert a színész egy másik lánynak elmondta, nála kizáró ok a kapcsolatban, ha egy nő pornófilmben szerepelt, vagy pénzért "szeretett" férfiakat.

A keddi adásban az is kiderült, miért kezdett bele Bea az erotikus tartalomgyártásba. Elmesélte Árpának, hogy már fiatalon a saját lábára kellett állnia, a baj azonban akkor jött, amikor egy olyan férfibe lett szerelmes, aki titokban egy másik nővel is kapcsolatban volt. Bea ráadásul terhes lett, a férfi azonban nem akart sem közös gyereket, sem közös életet vele. Miután ezt elmondta neki, a lány elvetélt. Árpa Attila azt hitte, ez az a titok, amit Bea meg akart osztani vele, de kiderült, hogy van még több is.

A nő azzal folytatta, hogy volt egy kölcsön, amit fizetnie kellett. Hogy pénzt szerezzen, egy barátnője ajánlására erotikus képeket és videókat kezdett készíteni magáról, amelyeket egy olyan oldalra tett fel, ahol "beszélgetni is lehetett vele".

Árpa itt már kezdte kapiskálni a dolgot, rá is kérdezett a lényegre: „Létezik-e olyan felvétel rólad, amikor látszik az, hogy te egy férfival közösülsz, és az hozzáférhető a nyilvánosság által?” Be erre azt felelte, hogy „igen, volt ilyen.”

A színészt ez nagyon megdöbbentette, mert nagyon reménykedett abban, hogy "nem" lesz a válasz. Végül némi gondolkodás után úgy döntött, hogy hazaküldi Beát.

„Ki kell mondanom sajnos azt, hogy viszont ez abba, amit itt keresek, nem fér bele nekem sajnos. Te nem maradhatsz.”

A kamerának azt is elmondta, hogy nincs baja azzal, ha a párja mutatja a testét, de az, hogy az interneten szexel valakivel, már nem elfogadható számára.

Bea reménykedett abban, hogy Árpa meg fogja érteni, és nem fogja őt elítélni ezért. Nagyon megviselte az, hogy távoznia kellett, mert nagyon szeretett volna komoly kapcsolatot a színésszel.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
Brutális fejfájása lett egy korty bortól, ledöbbent, amikor kiderült, hogy súlyos beteg
Korábban nem gondolta volna, hogy 23 évesen bárki rákos lehet. Most arra biztat másokat, hogy ha problémájuk van, azonnal vizsgáltassák ki magukat.

Link másolása

A 23 éves Izzy Fletcher az angliai Derbyben él. Tavaly egyik nap munka után beült valahova inni egy pohár bort, de annyira megfájdult a feje, hogy azonnal el is indult haza - írja a LADBible.

"Valamilyen bort rendeltem, de ahogy beleittam, azonnal megfájdult a fejem. Nagyon furcsa volt. A mellkasom összeszűkült, és azt hittem, fel fog robbanni a fejem"

- mesélte a lány. Az is megfordult a fejében, hogy az ital valamelyik összetevőjére, vagy egyenesen az alkoholra lett allergiás.

Miután megállíthatatlanul köhögni kezdett, azonnal orvoshoz ment, ahol több vizsgálat után kiderült, hogy kettes stádiumú Hodgkin-limpfómában szenved.

A Hodgkin-limpfóma a nyirokrendszer daganatos megbetegedését jelenti.

Először 2022 márciusában fordult orvoshoz, mióta pedig kiderült, mi a baja, kemoterápiával kezeik.

"Most már hat hónapja tart a kemó. Nagyon-nagy esélyem van arra, hogy meggyógyuljak" - nyilatkozta.

Azóta többször is megosztotta a történetét, mivel arra szeretne inspirálni másokat, hogy ne várjanak, ha valami problémájuk van, hanem azonnal menjenek orvoshoz.

"Számomra a legnagyobb tanulság az, hogy ha valami aggaszt, akkor azt azonnal ki kell vizsgáltatni. 23 évesen persze nem gondoltam arra, hogy azonnal mennem kell a háziorvosomhoz, hiszen az ember azt hiszi, hogy ebben a korban úgysem lehet komoly problémája. Arra senki sem számít, hogy 23 éves korában rákos lesz"

- mondta.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
Mi történik, ha 10 000 liter kólába szódabikarbónát dobunk? Egy orosz youtuber bemutatta
Kipróbálta, hogy senki másnak ne kelljen.

Link másolása

Elég nagyban próbálta ki a kóla-mentos kísérletet egy orosz youtuber, aki tízezer liter kólát változtatott több méter magas gejzírré.

Maxim Monakhov, aki Mamix néven vezeti Oroszországban elég sikeres vlogját, két évvel ezelőtt arra vállalkozott, hogy kipróbálja a híres kólás-mentosos kísérletet, csak épp nem egy üveggel, hanem több ezerrel.

Csapatával egy mezőn állította fel a szerkezetet, amely egy összetákolt fémtartály volt. A 10 ezer liter kóla kamionnal érkezett a helyszínre, ezt öntötték bele a tartályba, amelynek a tetejére mintegy kupakként került a szódabikarbónát tároló kisebb edény. Egy kar segítségével engedték bele az anyagot a kólába, hogy aztán pár másodperc múlva kitörjön a több méter magas barna gejzír.

Maxim a videóban elmondja, hogy azért használt mentos helyett szódabikarbónát, mert sokkal olcsóbb, igaz, a hatás is más egy kicsit - sokkal látványosabb.

Volt is oka min spórolni, a kísérletre ugyanis 700 ezer rubelt, azaz nagyjából 3,5 millió forintot költött.

Szerencsére úgy látszik, hogy Youtuber-szemmel mérve nem volt felesleges pénzkidobás, a videója már 27 milliós nézettséggel büszkélkedhet.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Lecserélték a botrányt kavart tankönyv borítóján a Kölcsey–képet
Az előző képen Ferenczy István szobra volt látható Kölcsey Ferencről, de a lehető legrosszabb szemszögből, félreérthető módon.

Link másolása

Ahogy azt mi is megírtuk, Nyáry Krisztián író, kommunikációs szakember szúrta ki a 7. osztályosoknak készült, irodalmi munkafüzet borítóját.

A fotón Ferenczy István szobra látható Kölcsey Ferencről, de a lehető legrosszabb szemszögből, félreérthető módon.

Ezt követően - a jelek szerint - az illetékesek gyorsan intézkedtek, és lecserélték a könyv borítóját. Ezen is Kölcsey látható, de Franz Eybl nevezetes litográfiáját felhasználva - szúrta ki a 24.hu.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Fotók: Közel 300 kiló makkot raktározott el egy harkály egy kaliforniai ház falaiban
A rágcsálóirtó azt írta, hogy még soha nem látott hasonlót.

Link másolása

Meglepő fotókat közölt egy kártevőirtó a közösségi oldalán. Egy falba vágott nyíláson rengeteg makk dőlt ki a szobába. Mint kiderült, egy harkály volt a gyűjtögető, ami közel 320 kilós termést raktározott el magának.

A könnyűszerkezetes ház falaiba dugta az eleséget. A ház tulajdonosai csak azt látták, hogy az épület kívülről tele van lyukakkal. Erről később kiderült, hogy a madár vágta ki magának.

A makkok nyolc zsákot töltöttek meg

- írta a posztoló, aki még sosem találkozott hasonlóval.

Mikor az egyik kommentelő felvetette, hogy makkot általban a mókusok rejtenek el, akkor válaszában megírta, hogy látták, amint az „őrült” madár makkot dobál a falba a lyukon kereztül.

Forrás: abc7news.com


Link másolása
KÖVESS MINKET: