FELFEDEZŐ
A Rovatból

98 évesen is dolgozik a szuperdédi: Nagyon sok idős embert ismerek, akik egész nap csak otthon ülnek, én inkább fiatalok között vagyok

Ivor Ward jelenleg 98 éves, de kitartóan dolgozik, mert nem szeretne otthon ülni magányosan. Szerinte 100 éves koráig biztosan dolgozni fog, utána pedig bejárja a világot, és még néhány pókerversenyen is elindul.


Még 98 éves korában is dolgozik az a brit dédnagypapa, akit a munka tart fiatalon – írja a Blikk. Ivor Ward heti négy napot dolgozik egy gyógyszeripari gyárban termelési alkalmazottként.

A brit dédi 80 esztendős korában kezdett el dolgozni a cégnél, de karrierje során megfordult a hadseregben is, sőt profi pókerjátékosként is tevékenykedett.

Egyszer, 79 éves korában kipróbálta, milyen nyugdíjasnak lenni, de Ivor Ward elmondása alapján kiderült, hogy csak egy napot tudott eltölteni így, mert annyira megunta, hogy elkezdett munkát keresni.

"Egy nap is elég volt nyugdíjasként, teljesen megőrjített, ezért szinte azonnal visszamentem dolgozni. Összebarátkoztam a fiatal munkatársaimmal és szívesen töltöm velük az időt a melón kívül is. Hétvégente összejövünk, pókerezünk, iszogatunk és meccset nézünk. A mi időnkben az iskola elvégzése után egyből dolgozni mentek az emberek, én ezt szoktam meg és nem is akarok változtatni már ezen"

– mesélte Ivor.

A férfit „szuperdédi”-ként szokták becézni, ugyanis négy dédunokával büszkélkedhet. 30 évvel ezelőtt özvegyült meg, és magányosan telnének otthon a napjai, mert a dédunokákkal sem lehet annyit, amennyit szeretne. Ezért inkább dolgozni jár.

"Nagyon sok idős embert ismerek, akik egész nap csak otthon ülnek. Ez szerintem a halálos ítélet, mert megszokod, hogy felkelsz 10 órakor, és egész nap a pizsamádban ülsz. Én ezt nem akarom. Inkább fiatalok között vagyok. Hétfőtől csütörtökig reggel 7-től délután 3-ig dolgozom. Remekül érzem magam, semmi probléma nincs az egészségemmel és szellemileg is fitt vagyok. Öröm bejönni dolgozni, különben csak otthon ülnék egyedül, és nem csinálnék semmit, gyorsan öregednék. Mindenképpen dolgozni akarok majd akkor is, ha megérem a 100 évet. Utána egy év szünetet tartok, mert beutazom a világot és pókerversenyeken indulok majd. Élvezni kell az életet és nem otthon keseregni, hogy eljárt felettünk az idő. Egy életünk van!"

– magyarázta a lelkes dédnagypapa.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Magyar Péter a köztévében! – Bár nem biztos, hogy pont így akart bekerülni
Egészen váratlan helyen bukkant fel a TISZA Párt alelnöke, akiről már napokkal ezelőtt kiderült: a futball szeretete egészen biztosan összeköti a miniszterelnökkel.


Pénteken már megtudhattuk, hogy Magyar Péter is nagy futballrajongó: követőinek még egy Eb-tippjátékot is ajánlott a labdarúgó-Európa-bajnokság idejére. Szombaton az is kiderült: egy helyen tartózkodtak Orbán Viktorral: mindketten a helyszínen nézték végig a Svájc-Magyarország (végül a részünkről 3-1-es vereséggel zárult) mérkőzést.

Szemfüles olvasónk kiszúrta, hogy

az M4 Sport közvetítésében fel is tűnt egy pillanatra a TISZA Párt alelnöke, aki kisfiával együtt szurkolt a nemzeti tizenegynek.

Mutatjuk:

Aki videón is meg akarja csodálni az eseményt, amikor Magyar Péter a tévévita után másodszor is élőben tűnt fel a közmédia képernyőjén, EBBEN A VIDEÓBAN 10 perc 45 másodperctől tudja megtekinteni.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Pottyondy Edina: csapdába csalták és kellemetlen szituációba tolták Magyar Pétert, amiben nyilván nem tudta megvédeni magát a mágikus dossziétól
Magyar Péter és az ATV harcát elemzi Pottyondy is a legújabb videójában. Szerinte az ügy azért „nem egy olyan rejtély, ami Sherlock Holmes-t kíván”.
FM. Kép: Youtube - szmo.hu
2024. június 11.Legújabb videójában Pottyondy Edina sem hagyta szó nélkül Magyar Péter és az ATV frissen kirobbant konfliktusát. Miután – Szentkirályi Alexandrára utalva – levezette, hogy Orbán Viktor „a kampány végén azzal vezette le a sok stresszt, hogy emgint kinyírt egy politikusnőt”, hosszasan elemezte Rónai Egon és a TISZA Párt alelnökének hétfő esti összeveszését.

„Vajon mire várt Egon? Hogy együtt majd átnyálazzák és kisilabizálják a piros dossziét a rendelkezésre álló 10 percben? A világ legabszurdabb riportja lett volna”

– mondja Pottyondy. Szerinte két megfejtés lehet itt: az egyik, hogy az ATV dossziéja kamu, a másik pedig, hogy Magyar Péter vádaskodik hazudozva. Hozzáteszi:

„Vannak sms-ek, híváslisták, e-mailek – azért ez nem egy olyan rejtély, ami Sherlock Holmes-t kíván. Derüljön ki, hogy mi történt, mert mindkét verzióból le lehet vonni nagyon fontos következtetéseket.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Pottyondy Edina szerint hazudott Magyar Péter, és a Blikk szavazásán a többség egyetért ezzel
Pottyondy Edina legújabb videójában emlékeztet rá: a kampányban Magyar Péter számtalanszor elmondta, hogy nem megy ki Brüsszelbe. Most mégis megtette.


Magyar Péter hétfői szavazása is szóba került Pottyondy Edina legutóbbi videójában.

A TISZA Párt alelnöke a párt honlapján indított szavazást azzal kapcsolatban, hogy felvegye-e az európai parlamenti mandátumát.

Magyar a szavazást bejelentő Facebook-bejegyzésében hosszasan sorolta az érveket, amiért szerinte érdemes lenne kimennie Brüsszelbe.

Végül a szavazók 75,6 százaléka arra voksolt, hogy Magyar felvegye EP-képviselői mandátumát.

Pottyondy ezzel kapcsolatban azt mondta:

„A kampányban Magyar Péter számtalanszor elmondta, hogy nem megy ki Brüsszelbe, hiszen itthon van rá szükség. Most viszont már úgy érzi, hogy feladat vár rá az uniós parlamentben. És mit tanult Orbán Viktortól? Mit tehet egy felelős vezető, akinek fontos az adott szó, meg annak az ellenkezője is, oda helyezi a döntést, ahol a legtöbb bölcsességet találja a kommentmezőbe.”

A Blikk ennek kapcsán egy szavazást is indított, amiben ők

arról kérdezik az olvasókat: igaza van-e szerintük Pottyondi Edinának abban, hogy Magyar Péter hazudott a kampányában Brüsszelről?

Egyelőre az olvasók 57 százaléka értett egyet Pottyondyval.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Menet közben estek ki egy teherautó kerekei az M3-as kivezető szakaszán
Az egyik kerék csak csodával határos módon nem találta telibe a teherautó mögött érkező furgont. Csoda, hogy nem lett nagyobb baj az esetből.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. június 12.Éppen a BpiAutósok.hu egyik olvasója előtt szabadultak egy platós kisteherautó dupla kerekei az M3-as autópálya fővárosból kivezető szakaszán.

A hajmeresztő jelenetet az autós fedélzeti kamerája is rögzítette.

A videón jól látszik, hogy a kisteherautó előbb elhagyja az egyik kerekét, ami ezután a középső sávban száguld a kocsik között. Majd miután a portál olvasója megelőzi a láthatóan megrogyott teherautót, a hátsó kamera azt is rögzíti, ahogy még egy kerék a többi jármű között kezd pattogni.

A második elszabadult kerék kis híján telibe találja a külső sávban haladó furgont, de végül szerencsére nem történt komolyabb baj, jegyzik meg a cikkben.

A minden autós rémálmáról készült felvételt itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: