hirdetés
megcsalas-1000x563.jpg

„Egy Facebook-jelszónak köszönhetem, hogy rájöttem: a mintaférjem fűvel-fával megcsal”

Hargitay Judit. Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. november 16.


hirdetés

– Naná. Kellett hozzá a nagyfiam, meg némi trükközés, hogy nyugiban hozzáférjek a laptopjához, de sikerült.

És akkor ott, a fiam meg az én saját szemem előtt – együtt néztük végig a profilját meg a csetjeit – kirajzolódott a férjem másik arca: a notórius p...nabubus.

Az még hagyján, hogy olyan mennyiségű pózolgatós fotót rakott ki magáról, ami egy filmsztárnak is a becsületére vált volna. Fürdőgatyában az Adrián, a motorcsónakon, amit a barátainkkal bérelt. Gucci öltönyben a jogászbálon – persze nélkülem, pedig én is ott voltam. Télen márkás sícuccokban domborítva a hegycsúcson...komolyan, mint egy playboy, szabályosan árulta magát.

A fiam azt mondta, hogy ezt már ő is látta, de nem vette komolyan, tudta, hogy az apja elég hiú ember. De aztán kattintgatott egy ideig, és szépen az is kiderült, hogy életem párja a magamutogatás mellett egy csomó cicababát követ vagy mi, akiknek küldi a szívecskéket, meg ilyen puszis szmájlikat, főleg a lányok pucsítós, cicikirakós képeire.

Egyszerűen nem hittem a szememnek. És persze a cset. A baráti társaságunkból legalább öt feleséggel levelezgetett, titokban. Röpködtek a flörtölős, huncutkodós poénok, a kávémeghívások, és durvább esetekben a "mikor bújunk megint össze", "még mindig érzem az illatodat", "jövő hónapban el tudok szökni egy hétvégére, már most megvadulok érted" jellegű szövegek.

Olvastam azt a sok rémséget, és az egész életem ott omlott össze. Szegény fiam azonnal töltött nekem egy nagy pohár vörösbort, pedig alig iszom: "Anya, ezt most hajtsd le."

– Huh... kemény. De nem lehet, hogy ez csak valami kapuzárási pánik? Az öregedő, hiú férfiak gyakran beleesnek ebbe, a Facebook pedig a félrekaffantások aranybányája, ezt mindenki tudja. 

– Igen, én is ezt hittem, de az uracskám már lassan hat éve "aranybányászik." Néha hallottam, ahogy társaságban a barátaink nevetgélnek, hogy a férjem milyen "vagány a Facebookon", de eszembe se jutott, hogy ez rosszat jelenthet. Aztán elkezdtem telefonálgatni, meg személyesen előszedni a barátnőimet, nőismerőseimet. Érdekes, szemtől szemben mindenki őszintén elmondott mindent, pedig addig akkora kuss volt... Kiderült, hogy a férjem már 15-20 éve is megkörnyékezte, akit tudott.

Az egyik barátnőmet a válóperes tárgyalása MÁSNAPJÁN hívta meg egy 'búfelejtő kávécskára', de ő legalább elhajtotta a fenébe. Akikkel meg egyértelműen ágyba is bújt, a barátaink feleségei – kettővel tudtam beszélni –, azok nekem könyörögtek, hogy le ne buktassam őket a férjeik előtt. Még volt pofájuk. 

– És most mi a helyzet?

– Hát...mindig büszke voltam arra, hogy soha nem emeltem meg a hangomat senkivel – na ez most megváltozott. Azon az estén, amikor ráborítottam az összes fekáliát, amit kiderítettem róla, úgy ordítottam a férjemmel, mint egy állat. Az összes márkás öltönyét kivágtam az előszobába, a mandzsettagombjaival meg a laptopjával együtt.

Persze próbált tagadni, meg hogy ez az egész csak szórakozás, neki semmit nem jelentett, csak egy kis változatosságra vágyott, meg ilyen lagymatag dumák, de felőlem mondhatta. Már el is költözött, bérel valami lakást, én meg benyújtottam a válókeresetet. Egyelőre a fiam se áll szóba vele. Ő is sokkot kapott. 

Erre tényleg nem volt mit mondani. Már az Erzsébet-hídnál álltunk, zúgtak el mögöttünk az autók, hallgattuk a Duna halk lögybölését meg az esernyőre hulló cseppek kopogását.   

– Ne haragudjon, hogy megkérdezem, de huszonöt év alatt tényleg nem sejtett semmit? – kérdeztem végül.

Nézett rám, a szeme tele volt szégyennel, rázta a fejét. 

– Rengetegen kérdezik ezt tőlem. Azzal vádolnak, hogy homokba dugtam a fejem. Olyat is hallottam, hogy "az asszonyok többsége szemet huny afölött, hogy agyoncsalják, a békességért meg a jólétért", de higgye el, nálam nem ez van. Olyan nehéz elhinni, hogy léteznek emberek, akik egyszerűen nem feltételeznek rosszat a másikról, főleg nem az életük párjáról? Akik tényleg hisznek abban, hogy ha ők becsületesek és hűségesek, akkor a másik is az? 

– Én elhiszem. De nagyon furcsa belegondolni, hogy ha nincs a Facebook, ön talán az egész életét boldog tudatlanságban éli le. 

Megint elmosolyodott, azzal a gyönyörű, de most már fáradt mosolyával. 

– Igen. Egy hazug boldogságban, hazug férjjel, hazug barátnőkkel, hazug barátokkal, akik ezek szerint végig falaztak neki így vagy úgy, hazug sítúrákkal, hazug adriai nyaralásokkal.

Úgyhogy tudja, mit? Én hálás vagyok a Facebooknak. Mert megmutatta a férjem igazi arcát. Tükröt tartott az egész kamu házasságomnak.

Eltart egy darabig, amíg ezt megemésztem. Ettől függetlenül, ha valaha szóba állok még egy férfival, csak egy feltétellel teszem: ha nem lesz fent a Facebookon. Meg máshol se. Engem nem csalogasson többé egy ilyen kétszínű kandúr. Se a virtuális valóságban, se a valódiban. Egy életre megtanultam a leckét.

 

 


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
rich-girl-1-1000x734.jpeg

„Egyszer nekem is lehet egy idősebb, kőgazdag palim” – ilyen volt luxusszeretőnek lenni

„Néztem a seggét, ahogy eszeveszettül takarít utánam a kocsiban, hogy az asszony még a maradék, rózsaszín zacskós papírzsepimet se találja meg. Nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek, komolyan.”
Hargitay Judit. Fotó: Pexels - szmo.hu
2020. február 05.


hirdetés

– Szeretőnek születni kell. 

Ezt úgy jelentette ki, mint egy matektanárnő a katedrán. Óvatosan kanalazta a brokkolikrém-levesét, de vékony keretes, trendi Chanel-szemüvege mögül olyan tűhegyes pillantásokat lőtt felém, hogy belém akadt a cézársaláta. 

– Oké – mondtam, és letettem a villámat. – De kire vagy ilyen dühös?

– Magamra, természetesen. Harminchat évesen annyi eszem van, hogy egy multimilliomos, nős p...nabubus cafkájának szerződöm. Pfff. Három nyelven beszélek, jó állásom van, a szekrényem roskadozik a jó cipőktől, hát kellett ez nekem? 

Néztem őt. Ha szabad ilyet mondani: tényleg nem nézett ki szeretőnek. Nem sminkelt, csak egy kis szájfény csillogott rajta. Bézs, magasnyakú blúzban, meg túranadrágban ült velem szemben, de így is kirajzolódott a tökéletes alakja, mellben például Scarlett Johanssont megszégyenítő idomai voltak. A haját se festette: laza, sötétszőke hullámok röpködték körül porcelánbaba arcát, és óriási, fekete szemét. Az a fajta szép nő volt, aki látszólag nem tudja magáról, hogy szép.

hirdetés

– Ehh... szeretetre vágytál, megesik – hátradőltem,és magamban azt gondoltam: "Közhely." De aztán tovább mesélt, és bevallom, a története minden szürrealitása és banalitása ellenére egész szórakoztatóra kerekedett.

– Nem, én komoly kapcsolatra vágytam – kezdte. – Ezért mentem fel több, viszonylag jó nevű társkeresőre, többek között egy nemzetközire is. Gondoltam, itt élő külföldiek is szóba jöhetnek, ha már tudok angolul, miért ne. A második napon írt nekem Máté. Ő magyar volt, de azt írta, azért keresgél itt, mert van színvonal. Egy multicég vezérigazgatója volt, a profilképén egy húszmilliós Saab előtt pózolt.

Egy jó tízessel több volt nálam, de gondoltam: egyszer nekem is lehet egy idősebb, kőgazdag palim. Eddig ilyen nem volt, sőt, akadt, akit én tartottam el. A pénz ne legyen már hátrány. 

A mosolyomat belefojtottam egy nagy villányi salátába. 

– Szóval találkoztunk. Egy ötcsillagos szálloda kávézójában, alig mertem bemenni. Jó pasinak tűnt, csak úgy ömlött róla a sárm és a pénz. A fürkésző, öntudatos mosolya, az öltönye, az órája, a telója. Egyértelmű volt, hogy nagymenő. Megigézve bámult rám, egymás szavába vágva dumáltunk meg nevetgéltünk, valami csilliárdos borkülönlegességet rendelt, rögtön pattogott közöttünk a szikra. Gondoltam, ez az isten lába! Hát...mint kiderült, a testrészben tévedtem. 

– Túl szép volt, hogy igaz legyen, mi? – Most már tényleg nevettem.

– Kábé a beszélgetés ötödik percében kezdtem azt érezni, hogy ez az egész nem egy ismerkedés, hanem egy állásinterjú. Közölte, hogy ugyan tényleg elvált, de a "gyerekek miatt" együtt él a feleségével. Másrészt neki tulajdonképpen az kell, hogy az ausztriai sí-hétvégéire (télen kéthetente kimegy), meg a nyári, olasz tengerparti kiruccanásaira legyen egy barátnője. Mert a felesége beteg, a pajzsmirigye így meg úgy, hormonzavara is van, utál síelni meg úszni. Úgyhogy utazgassak vele én, és cserébe természetesen mindent fizet. Szó szerint azt mondta: "A pénz miatt ne aggódj. Megegyezünk."

– Megegyezünk??? Miért mentél bele, az istenért?

– Először nem mentem bele. Közöltem, hogy bocs, ezt nagyon benéztük, és leléptem. De elkezdett ostromolni. Hosszú leveleket írt, hogy a feleségével már semmi sincs, ő velem akar jövőt építeni, a két "gyerek" meg, akikre utalt, már huszonéves, külön is laknak. Bocsánatot kért, hogy olyan "hülyén fejezte ki magát a randinkon", próbáljuk meg együtt, bárhová elvisz, tényleg komolyan gondolja. 

– És te hittél neki.

Fintorgott. 

– Félig-meddig. Tudod, milyenek vagyunk mi, nők. Ha valamit el akarunk hinni, akkor az ezerrel villogó piros lámpákról sem veszünk tudomást. Gondoltam, adok neki egy-két hónapot, hátha tényleg én vagyok az igaz szerelem, és majd miattam...

– Megváltozik – fejeztem be a mondatot. Azt hiszem, az arcom mindent elárult. Ő folytatta:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
people-3070630_1920.jpg

Álommunka: szexjáték-tesztelőt keres egy online cég, milliós fizetésért

Szakmai és használati tanácsokat is kell adni ezért a pénzért.
Fotó: Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2020. február 06.


hirdetés

Évi 38 ezer fontos, vagyis körülbelül 15 milliós fizetéssel keres munkatársat egy brit online áruház, "speciális" termékek tesztelésére - írja a LADBible.

A jelentkezőknek szexjátékokat kell tesztelniük, méghozzá minden hónapban többet is.

Az OnBuy.com álláshirdetése szerint a tesztereknek részletesen be kell számolni a tapasztalataikról, és jellemezni kell az adott termékeket. Ezen kívül tartaniuk kell a kapcsolatot a vevőkkel, akiknek tanácsot kell adniuk a termékekkel kapcsolatban.

Cas Paton, az OnBuy.com alapítója elmondta, hogy az elmúlt hónapokban több ezer vásárló vette fel a kapcsolatot a céggel, hogy tanácsot kérjek a játékszerek használatáról. És bár vevőszolgálatuk igyekszik a lehető legpontosabb segítséget nyújtani, szükségük lenne egy olyan szakemberre, aki tapasztalati úton tud felvilágosítást adni a kíváncsi vevőknek.

„Megértjük, hogy ez nem a szokásos ügyfélszolgálati munka, de reméljük, hogy van ott valaki, aki rendelkezik minden megfelelő képességgel. Ha ön az, akkor kérjük, küldje el jelentkezését!”

hirdetés

- tette hozzá Paton.

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
gyerekkori-szerelmesek-ujra-osszejottek-northfoto.jpg

33 év után habarodtak újra egymásba a gyerekkori szerelmesek, hamarosan össze is házasodnak

Nem ők az elsők a világon, akikkel ez megtörténik, mégis jó érzés, hogy ez a fajta romantika sem veszett még ki a világból.
Fotó: Northfoto - © Darren Arthur /SWNS.COM - szmo.hu
2020. február 19.


hirdetés

Darren Arthur és Keely Chivers egyaránt tíz évesek voltak, amikor kigyúlt bennük a szerelem egymás iránt. Két évig ugyanabba a Milton Keynes-i általános iskolába jártak, elválaszthatatlanok lettek.

1986-ban azonban Darren családja elköltözött Doncasterbe, mert az apa új munkát kapott.

A két gyerek elvesztette egymás szem elől, mindketten családot alapítottak, de aztán 2015-ben egyaránt elváltak.

Három évvel később Keely – maga sem tudta, miért - felkutatta első kis barátját a Facebookon és megjelölte ismerősként. Darren egy órán belül válaszolt, elkezdtek üzeneteket váltani, és ismét részesei lettek egymás életének.

Három hét múlva megállapodtak, hogy találkoznak és amikor Keely belépett Darren előszobájába, megtörtént a csoda:

hirdetés

első látásra ismét egymásba szerettek.

Olyan őrült szenvedély lett rajtuk úrrá, hogy a több mint 200 kilométeres távolság ellenére hetente háromszor ingáztak, hogy együtt lehessenek. Nyolc hónappal később összeköltöztek Milton Keynes-ben, ahol először találkoztak, és egy hónappal később Darren megkérte Keely kezét.

A pár szeptemberre tervezi az esküvőt, amelyre egykori iskolatársakat is meghívnak – írta a Daily Mail

Mi is írtunk korábban hasonló történetről:


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
ferfiak_ck.jpg

5 dolog, amitől egy férfi elbizonytalanodhat

Férfiak elmondása alapján létezik 5 dolog, ami megrémiszti, elbizonytalanítja őket a párkapcsolatukban.
Laskai Nelli cikke a Boldognak lenni blogon, Fotók: Pixabay - szmo.hu
2020. február 22.


hirdetés

Azonnal bevethető, párkapcsolat és önbizalom-növelő gyakorlatokat találsz a Boldognak Lenni könyvekben. Minden könyvben segítséget találsz ahhoz, hogy megtanuld helyesen kommunikálni a vágyaidat, megértsd a társad viselkedését, megtaláld az életcélod, és haladj előre a megrekedésből.

A párkapcsolati tanácsadásomon gyakran jelennek meg egyedül a felek. Férfiak, nők egyaránt, akik vagy nem akarták vagy nem tudták a társukat bevonni a tanácsadás folyamatába.

Vannak nők, akik azért jönnek el, mert a partnereik nem akarnak elköteleződni, nem mutatják ki, hogy mennyire szeretik őket, míg vannak férfiak, akik azért keresnek fel, mert a választottjuk annyira ragaszkodik hozzájuk, hogy a sok konfliktus miatt elbizonytalanodnak a választásuk tökéletességében.

Nemrég megkérdezte tőlem egy ismerősöm, hogy mit javasolnék a nőknek, hogy boldogabbak lehessenek a férjükkel. Gondolkodóba estem, hiszen az emberek különbözőek, nem biztos, hogy van egy mindenkire ráhúzható séma, de azért összeszedtem, hogy mit szoktak megreklamálni a férfi klienseim.

1. Gyűrű, esküvő, gyerek

Nem minden férfi számára szentírás ez a sorrend, azonban vannak nők, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy mi milyen sorrendben történjen a kapcsolatukban. Ez néhány férfit inkább elriaszt, mintsem odaköt. A kapcsolódó kérdés:

hirdetés

Most én kellek, vagy az 5 éves tervet kell valakivel végrehajtatni?

2. Lőttek a bulinak a haverokkal

Egyes kapcsolatokra jellemző, hogy a felek annyira félnek a másik elvesztésétől, hogy

a veszély elhárítása érdekében szeretnék a külvilágtól izolálni a társat.

A külön bulizás egy ide sorolható veszélyforrás, így nem nézik jó szemmel, ha a férfi edzeni jár, vagy sörözik a haverjaival.

3. Férfi és nő között nincs barátság

Vannak pasik, akik kiválóan tudják a helyén kezelni a női barátok közelségét. Tény, hogy sok mindent meg lehet tanulni egy ellentétes nemű baráttól, de

nem minden feleség tudja a másik nő közelségét tolerálni szó nélkül.

4. Miért nem vagy olyan, mint a Marcsi férje?

A „Bezzeg a …” kezdetű monológokat sem veszi be a férfi gyomra könnyen, főleg, ha az exhez hasonlítja őt a felesége. De ugyanígy vörös posztóvá válik, ha a szomszéd, vagy a barátnő férjét állítja valaki a társa számára követendő példának.

Miért nem fogad el annak, aki vagyok?

Szabadon akarok önmagam lenni – fogalmazzák meg a kliensek gyakran.

5. A tárgyakat mindig a helyére kell rakni, és lehetőleg azonnal

Nem túl ritka ez a kifogás sem, amelyben azt fogalmazza meg a férfi, hogy

a felesége már nem normális módon követel rendet a lakótérben.

Mindent azonnal és tökéletesre kell elpakolni, és ha nem azonnal „ugrik” a nő utasítására, akkor jön a veszekedés, sértődés, és a szexmegvonás, amit igazán nehezményeznek, és emiatt pláne nem fognak a kért módon elpakolni a nő kedvéért.

Az együttélés nem könnyű, és a vitás helyzetek, nézőpontok kemény ütközése elbizonytalanít egyes férfiakat abban, hogy a számukra megfelelő nő mellett élnek-e. Persze, most lehetne azon morfondírozni, hogy van-e alapja annak, amit kritizálnak az adott nők a társukban, de a cikknek most nem ez a témája.

Ma vagy hátralévő életedben a legfiatalabb! Kezdj el élni! Segítő könyvek, módszerek, technikák a blogon.

hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!