NULL
hirdetés

VLOGOK

Gondoltam, hogy úgyse fogjuk megúszni - az utca embere a legújabb szigorításokról

Megkérdeztük, mit gondolnak a hamarosan életbelépő új korlátozásokról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 10.

hirdetés

Orbán Viktor hétfőn a Facebook-oldalán egy videóban újabb korlátozó intézkedéseket jelentett be a koronavírus-járvány kapcsán.

Kedd éjféltől például este 8 és hajnal 5 óra között kijárási tilalom lesz érvényben, felmentést csak a munkába menők és az onnan jövők kaphatnak, valamint a kivételes esetek.

De tilos lesz mindenfajta gyülekezés is, és általános rendezvénytilalom lép érvénybe. A családi és magánrendezvényeken legfeljebb 10 ember vehet részt, esküvőket lakodalom nélkül lehet tartani, a szertartásokon pedig csak a szűk családi kör vehet részt. Temetéseken is csak legfeljebb 50 fő lehet jelen.

Az éttermek is bezárnak, csak házhoz szállítás lehetséges majd. 19 órakor az üzleteknek és fodrászatoknak, egyéb kisipari szolgáltatóknak is be kell zárni. A szállodák csak üzleti céllal érkező vendégeket fogadhatnak.

Szabadtéren az egyéni sport megengedett lesz, de amatőr csapatsport tilos. Bezárnak majd a szabadidős létesítmények: színházak, múzeumok, uszodák, állatkertek, fitnesztermek is.

hirdetés

A felsőoktatás csak online működhet, a kollégiumokat is be kell zárni. A közoktatásban 8. osztály fölött is át kell állni majd a digitális oktatásra. A bölcsődék, óvodák és az általános iskolák viszont tovább működnek.

Az új korlátozásokat egyelőre 30 napra vezetik majd be.

Kedd délután, a korlátozások életbelépése előtt megkérdeztük az embereket, mit gondolnak a hétfőn bejelentett új szigorításokról.

VIDEÓ: Gondoltam, hogy úgyse fogjuk megúszni - az utca embere a legújabb szigorításokról

Gondoltam, hogy úgyse fogjuk megúszni - az utca embere a legújabb szigorításokról

Cikkünket itt találod: További tartalmainkkal itt találkozhatsz: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ https://www.facebook.com/IMagyarorszag/ https://www.in...hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


NULL
hirdetés
VLOGOK

Pottyondy Edina: „Ki lesz a konzervatív Pókember? Az eresztechnikával Szájer hatalmasat gurított...”

A magyar vloggert is megihlette a keresztény-konzervatív politikus története.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 05.

hirdetés

Valószínűleg nincs már senki az országban, aki ne hallott volna Szájer József házibulijáról brüsszeli szexorgiájáról, amin 24 meztelen férfi társaságában szintén Ádám-kosztümben vett részt a konzervatív fideszes ex-EP-képviselő.

Túl azon, hogy a ruhátlan Szájer az ereszcsatornán próbált sikertelenül kereket oldani a buliból, még némi drogot is találtak a hátizsákjában a brüsszeli rendőrök, így aztán vihargyorsasággal mondott le, lépett ki mindenhonnan, ahová korábban tartozott.

Természetesen amellett, hogy a fél ország röhögött felszabadultan az Alaptörvényt jegyző kereszténydemokrata-konzervatív politikus csúfos vesszőfutásán, a mémgyárak is beindultak, és Európa mellett még a tengerentúlon is rajta köszörülték a nyelvüket a vloggerek és stand-up komikusok.

Nálunk Pottyondy Edinát is megihlette a tényleg ZS-kategóriás pornóba illő történet, amelyhez kár hozzátenni bármit is, mert önmagában is tökéletes:

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

NULL
hirdetés
VLOGOK

PamKutya: Mi építettük a magyar monolitot

Videójukban mesélnek arról, hogyan találtak rá a megfelelő hazai helyszínre, miből készítették az oszlopot és milyen volt a fogadtatása.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 18.

hirdetés

Hatalmas izgalomba hozta a világot egy rejtélyes oszlop az utah-i sivatagban. A találgatások után kiderült, hogy a titokzatos módon felbukkanó, majd eltűnő fémoszlopok egy művészcsoporthoz köthetők. Bejelentették, hogy ők felelősek a mutatványért, és árulni is kezdték művüket.

A világ több pontján is felbukkantak hasonló oszlopok, így Magyarországon is. Itthon is találgatni kezdték, ki építette a monolitot. Most azonban lehullt a lepel, az alkotók leplezték le saját magukat.

PamKutya a videócsatornáján jelentette be:

"Megépítettük Magyarország első monolitját, és megnéztük, hogy mennyire fogja érdekelni az embereket!"

hirdetés

A vlogjukban mesélnek arról, hogy hogyan találtak a megfelelő helyre, milyen anyagból készítették az oszlopot, hogyan leselkedtek másnap a környéken.

VIDEÓ: Mi építettük a magyar monolitot

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


NULL
hirdetés
VLOGOK

10 mítosz, amit megbuktattak az Állítólag...-ban

Tényleg utálják a bikák a piros színt? Lerepül-e a kalap, ha golyóval lövik keresztül? Mi lesz, ha banánhéjra lépünk?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 25.

hirdetés

Mítoszok nyomába indult az "Állítólag..." csapata. Olyan érdekességeknek jártak utána, amelyeket sokan készpénznek vesznek, mert első hallásra hihetőnek tűnnek. Most kiderül:

Bele lehet-e fulladni a futóhomokba? Ki lehet-e tényleg játszani a sebességmérőt egy CD-vel? Felrobbantható-e egy búvártartály? Hová lehet menekülni egy földrengésnél? Megtanítható-e egy öreg kutya valami új trükkre?

VIDEÓ: Top 10 mítosz, amit megbuktattak az Állítólag...-ban


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


NULL
hirdetés
VLOGOK

Félelmetes elhagyatott városokba kalauzol a Legjobb Magyar TOP 10 YouTube-csatorna

Egy-egy hely kiürülése mögött egészen hátborzongató titkok állhatnak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 21.

hirdetés

2020-ban a pandémia és a lezárások idején nem kell messzi, különleges tájakra utazni lezárt helyekért. A Legjobb Magyar TOP 10 YouTube-csatorna viszont most olyan elhagyatott tájakra kalauzol minket, amelyek kihaltsága valamilyen – olykor súlyos – titkot rejt...

Üdülőhelyek és kisvárosok ürültek ki politikai, természeti vagy emberi okokból, ezekből megismerhetjük most a 10 legérdekesebbet.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: