hirdetés

VLOGOK

7 ember, akinek sikerült megszöknie egy sorozatgyilkos elől

A vlogból megismerheted többek között Carol DaRonch, Kate Moir, Jennifer Asbenson hátborzongató történetét.

Link másolása

hirdetés

Kevés nehezebb dolog lehet, mint egy sorozatgyilkossal tölteni az éjszakát.

Nagyon kevés ember mondhatja el magáról, hogy túlélt egy ilyen találkozást és néhányuk csak a puszta szerencsének köszönheti ezt.

A videóban megismerheted Carol DaRonch, Kate Moir vagy Jennifer Asbenson hátborzongató történetét.

VIDEÓ: Megszökni egy sorozatgyilkos elől? 7 ember, akinek sikerült

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VLOGOK

Shrek nem akarja beoltatni magát – Radics Peti zseniális videóban foglalja össze az oltás körüli cirkuszt

A humoros videó elképesztően népszerű, ez a legfelkapottabb most a magyar YouTube-on.

Link másolása

hirdetés

Nem túlzás azt állítani, hogy jelenleg szinte minden a koronavírus elleni oltás és a védettségi igazolvány körül forog, nem nagyon van olyan aspektusa most az életünknek, amelyet ne érintenének. Ez a téma gyakorlatilag mindenhol szóba kerül, akárhol, akármilyen társaságban is vagyunk.

Nem csoda hát, hogy az egyik legnépszerűbb magyar vlogger, Radics Peti is feldolgozta ezt egy videóban. A közéleti témákban is gyakran parodizáló youtuber most a Shrek című animációs filmsorozat második részének egyes jeleneit felhasználva, a három főszereplő "bőrébe bújva" vázolja fel tökéletesen az oltással kapcsolatos helyzetet SHREK és az OLTÁSIGAZOLVÁNY című videójában.

Az eredeti történethez hasonlóan Shrek újdonsült szerelmének, Fiona hercegnőnek a szülei meghívják a párt a királyi palotába, hogy végre megismerhessék lányuk választottját. Erről egy királyi küldöttől értesülnek, aki felolvassa a király és a királyné levelét, melynek végén az áll: "oltási legyen nálatok".

Ekkor pedig beindul a vita Shrek és Fiona között, ugyanis kiderül, hogy az ogre nem akarja beoltatni magát, párja és Szamár pedig oltáspárti. Aztán megérkeznek a palotába, Shrek persze oltási igazolvány nélkül, ami azért probléma, mert a királyi pár is az oltást favorizálja. Emiatt elég kínossá válik az egész családi találkozó.

A poénokat nem akarjuk lelőni, de azért párat kiemelünk a legviccesebb mondatokból:

"Nálad nagyobb vírusszkeptikus nincs. Benne vagy a Balaton-tagadók csoportjában."

hirdetés

"Jackie Chant bírod, Shrek? Akkor mi bajod a Sinopharmmal? A filmjeit megnézed, mi? De a kínai vakcina az nem jó!"

"Félsz, hogy a Bill Gates beléd ülteti a chipet, mi? Jaj, te buta zöld fos."

"Ez tuti nem oltatta magát, szívem! Gyere, hívjuk a Cecíliát, én ezt nem csinálom, az k.rva biztos!"

A videó elképesztően népszerű, sikerét az is jól mutatja, hogy jelenleg ez áll a magyar YouTube-toplista első helyén, pedig csak két napja töltötte fel Radics Peti.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VLOGOK
A Rovatból
hirdetés

Mi történik a testünkkel, miután meghalunk? Ez a videó megadja a választ

Mikortól számítunk halottnak? Mennyi idő alatt és hogyan bomlik le a testünk? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kapjuk meg a választ a Tízes lista vlogjából.

Link másolása

hirdetés

Kissé bizarr, de rendkívül érdekes videóval jelentkezett a Tízes lista Youtube-csatorna: a készítők arra voltak kíváncsiak, mi történik a testünkkel azután, hogy meghalunk. Mint írják:

Az emberiség az idők kezdete óta félelemmel vegyes kíváncsisággal kezeli a halál témáját. Sokan kényelmetlenül gondolunk az elmúlásra, mégis érdeklődünk iránta. Videónkban nem lesz szó a túlvilágról, viszont bemutatjuk nektek lépésről lépésre, mi történik az emberi testtel a halál után.

A téma nem könnyen feldolgozható, a csatornának mégis sikerült egy izgalmas és érdekfeszítő videót készíteni testünk halál utáni sorsáról. Még azt is megtudhatjuk, mennyit számít a halálunk utáni lebomlásunkban, hogy jóllakottan vagy betegen, kiszáradva távoztunk-e a földi világból.

Mi történik a testünkkel, miután meghalunk


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VLOGOK

Sztárok, akik majdnem meghaltak forgatás közben

Mi történt például Michael J. Foxszal, Tom Hanksszel, Harrison Forddal vagy Sylvester Stallone-nal?

Link másolása

hirdetés

A színészek munkája sokkal veszélyesebb, mint elsőre gondolnánk. Nemcsak hogy a sérüléssel járó balesetek gyakoribbak mint hinnénk, de a kaszkadőrmutatványok gyakran szülnek életveszélyes helyzeteket.

Mi történt Michael J. Fox-szal, Tom Hanks-szel, Harrison Forddal vagy Sylvester Stallone-val?

Fox-nak például egy jelenetben egy kötélen kellett lógnia. Ám a "trükk" nem úgy sikerült, ahogy eltervezték, a kötél valóban fojtani kezdte a színészt. Az életéért küzdött tényleg, miközben a többiek ámulva nézték, hogy micsoda fantasztikus alakítást nyújt. Mikor elájult, akkor döbbentek rá, hogy baj van. Gyorsan kimentették szorult helyzetéből, szerencsére nem szenvedett maradandó sérülést. Ma már ilyet nem engednek meg a forgatásokon.

VIDEÓ: Sztárok, akik majdnem meghaltak forgatás közben


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VLOGOK

Megküzdött egy elvett pontért, ezzel lett meg a felvételije - videó a Pont Ott Partiról

Volt, aki a kameránk előtt tudta meg, hogy felvették, sokan sírtak az örömtől a fiatalok közül.

Link másolása

hirdetés

Július 22-én este 8 órakor kihirdették a felsőoktatási felvételi ponthatárokat, ezzel eldőlt, hogy a mintegy 102 ezer jelentkező közül az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára.

Sokan az ELTE lágymányosi campusán tartott Pont Ott Partin izgulták végig az estét. Itt egy kivetítőn folyamatosan vetítették a felsőoktatási szakokra meghatározott bejutási ponthatárokat.

A rendezvényen igazi fesztiválhangulat volt. Riportunkban a pontok kihirdetése előtt arról kérdeztük a felvételizőket, mire számítanak, mennyi esélyük van bekerülni oda, ahová szeretnének. De megmutatjuk azt a pillanatot is, amikor Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára és Brassói Sándor, az Oktatási Hivatal megbízott elnöke közösen megnyomták a színpadra kihelyezett gombot, majd a kivetítőn elindultak a ponthatárok.

Sokan sikítoztak, sírtak az örömtől. Volt, aki kameránk előtt tudta meg, hogy felvették, és olyan is, akinek egyetlen ponton múlt, hogy bekerült az egyetemre. Ezt az egy pontot pedig úgy kapta meg, hogy az érettségikor elrontottak egy javítást, ő pedig szólt érte.

hirdetés
Videó: riportunk a Pont Ott Partiról

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: