News here
hirdetés

VIDEÓK

Nekiesett a kutyának, megmentve ezzel a kisfiú életét

33 éve osztják ki a Nemzet Hős Kutyája díjat Amerikában, idén azonban egy Tara nevű macskának ítélték oda a rettentően bátor tettéért.

Link másolása

hirdetés

Néhány kutya sajnos ösztönösen szokta megkergetni a macskákat, ezt mindenki tudja. Tavaly májusban azonban egészen más dolog történt: egy hat éves kisfiú gyanútlanul biciklizett a házuk körül, amikor a szomszéd kutyája elszabadult, lerántotta Jeremyt a bicajról, és a lábánál fogva rángatni kezdte őt. Ekkora a semmiből hirtelen előugrott a család Tara nevű gyönyörű cirmos cicája, aki minden bátorságát összeszedve nekiesett az ebnek, amellyel tulajdonképpen megmentette a kisfiú életét. Mi minden alkalommal elérzékenyülünk a videón láttán, amelyet már több mint egy millióan néztek végig a YouTube-on:

Az állatok védelméért küzdő Los Angeles-i szervezet (Society for the Prevention of Cruelty to Animals) 33 éves hagyományt tört meg idén, hiszen - akármennyire is meglepő - Tarának ítélték a "Nemzet Hős Kutyája” nevű díjat, hozzáfűzzük, teljesen jogosan. A cirmos egy csinos kék színű kendőn, illetve az átlátszó üvegdíszen kívül egy évre elegendő macskaeledellel lett gazdagabb a bátor tettéért.

tara-3

via Daily Mail

hirdetés

Ha szerinted is bátor volt a macska, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

hirdetés

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

hirdetés

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: