hirdetés

SZTÁRVILÁG

X-Faktor: Ferenczi Kamilla durva kritikákat kapott a 3. élő adásban, de azt mondja, ezeket építő jellegűként fogja fel

Gáspár Laci például egyenesen ízléstelennek nevezte a lány második produkcióját szombat este.

Link másolása

hirdetés

Az X-Faktor harmadik elő adásában szinte minden versenyző kapott kritikus megjegyzést a mentoroktól. A legkeményebb értékelést talán Puskás Peti mentorálltja, Ferenczi Kamilla kapta, miután Whitney Houston I Have Nothing című számát adta elő.

A mentorok közül először ByeAlex nevezte hamisnak az előadást, de az igazán kemény szavakat Gáspár Lacitól kapta a lány.

“Most is lehetett hallani, hogy neked nagyon jó hangod van. Bölény hangod van. Szép hangod van és tudsz is énekelni, de ezt a dalt nem tudtad elénekelni. Ez konkrétan ízléstelenül volt elénekelve. Ez túl erősen volt, túl akaratosan volt elénekelve. (…) Úgy kell énekelni, hogy az embernek a szíve megszakadjon. (…) És ez tudod milyen lett? Mikor egy porcelánboltba beront az elefánt, picit olyan érzésem volt”

- fogalmazott Laci, aki azt is hozzátette, szerinte a lány mindkét produkciójában hibázott, sőt egyenesen „ultra-kapufának” nevezte Kamilla produkcióját.

Kamilla a műsor után a Szeretlek Magyarországnak azt mondta, próbálja építő kritikának tekinteni a negatív véleményeket.

hirdetés
“Mindkét dalnál kritikát kaptam, de ezeket építőjellegűként fogom fel. Próbálok utána ehhez igazodni és megfogadni, amit mondanak, bár szerintem egy ilyen műsorban, úgy, hogy egy hét alatt kell felkészülni a produkciókra, nehezen lehet megváltoztatni szokásokat vagy akár egy zenei stílust. De úgy gondolom, hogy én megtettem mindent. Örülök annak, hogy nem akadtam el a szöveggel, hogy végig tudtam vinni a dalt...A jövő héten pedig igyekszem úgy teljesíteni, hogy pozitívat is kapjak a mentoroktól”

- fogalmazott Kamilla, akinek a kritikák ellenére három mentor széket szavazott, így leülhetett. Ám a versenyző nem érezhette magát sokáig biztonságban, ugyanis az utána következő Paulina is széket kapott a mentoroktól. Így a nézők szavazhattak, hogy kit tartanak a továbbjutást jelentő széken, Kamillát vagy Mehringer Marcit. A nézők végül úgy döntöttek, hogy Kamillának kell átadnia a helyét Paulinának.

“Eddig mindig kaptam széket, aztán mindig fel is állítottak, de végül a nézők bizalmat szavaztak. Ez abból a szempontból jó, hogy így legalább nemcsak a mentoroktól, hanem a nézőktől is hétről-hétre visszajelzést kapok, hogy igenis szeretnek engem, és szeretnének még itt látni”

- mondja a versenyző, aki azt is hozzátette nagyon örül a továbbjutásnak.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Majka keményen visszaszólt Puzsérnak
„Azt, hogy mennyire vagyok gyáva, tartogasd arra az esetre, mikor végre valahára találkozunk a való életben, és férfiként kell vállalnod véleményed” - üzente a rapper.

Link másolása

hirdetés

Keményen visszaszólt Majka Puzsér Róbertnek, aki előzőleg nekiment Puskás Petinek.

A rapper kiállt zenész kollégája mellett, visszautasítva mindazt, amit a publicista korábban írt róla. Majka azt is kijelentette közösségi oldalán, hogy a továbbiakban nem akar Puzsérral beszélni. Ráadásul a saját személyét ért bántásokra is reagált. Mint írja:

"Kedves 'Tanár úr'!

Sosem szóltam vissza még neked ezelőtt. Pedig azt a rengeteg féligazságot (vagy nevezzük inkább f...ságnak) amit velem kapcsolatban szó szerint összebüfögtél az elmúlt években, nehéz volt szó nélkül hagyni.

hirdetés
Most is csak azért szólítottalak meg, mert egy olyan embert bántottál, akit pont azért szerettem meg, mert sosem azzal volt elfoglalva, hogy egy másik embert mocskoljon, hanem a saját dolgával foglalkozott. Szerintem sem a génjei, sem intellektusa nem engedné, hogy vitába szálljon egy olyan tenyérbemászó, nyilvánvalóan félőrült, irigy barommal, mint te.

És mivel előző (és egyben utolsó) veled kapcsolatos posztomban jeleztem, hogy a te célod semmi más, csak a konfliktus kiélezése, és egyben életben tartása, ezért a továbbiakban nem kívánom a társalgást veled.

Bár sosem tartottam magam 'gengszterrappernek' te mindig annak titulálsz.

Ezért kérlek, azt, hogy mennyire vagyok gyáva, tartogasd majd arra az esetre, mikor végre valahára találkozunk a való életben, és férfiként kell vállalnod véleményed.

Nem lehet ám mindig két Pornhub recskázas közt a billentyűzet szent védelme mögé bújni. Nem szeretnék neked csalódást okozni miként viselkedik egy 'gengszterrapper', mikor egy hozzád hasonló, testnevelésből felmentett hólyag ócsárolja.

Csókolom Tanár úr”

- írja Majka.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Csuti a Kulcsár Edinával való szakításukról: „Nincs harmadik fél, már nem működött jól a kapcsolatunk”
A pár egy évig küzdött házasságuk megmentésért, mostanra viszont belátták, hogy ez nem sikerült.

Link másolása

hirdetés

Kulcsár Edina és férje, Szabó András "Csuti" pénteken tudatták követőivel közösségi oldalaikon, hogy szakítottak egymással. A pár tavaly a Nyerő Páros című műsorban beszélt először arról, hogy házasságuk válságba került, és a realityt is azért vállalták el, hogy megpróbálják megmenteni a kapcsolatukat. Azóta több alkalommal is elmondták, hogy továbbra is próbálják megoldani a problémáikat, de most bejelentették, hogy ez egy év küzdelem után sem sikerült.

A korábbi szépségkirálynő és férje is hasonló posztot tett közzé a szakításról, amelyben azt írták, hogy egyelőre nem akarnak erről többet mondani. Csuti azonban a Blikknek még elmondta, hogy nem egy harmadik fél miatt válnak.

"Most nem vagyok jól, de Edinával közösen hoztunk egy döntést, ami elkerülhetetlen volt. Nincs harmadik fél, már nem működött jól a kapcsolatunk. A közleményben mindent elmondtam, amit szerettem volna, a legfontosabb viszont, hogy a gyerekek ebből semmit ne érezzenek"

- nyilatkozta szűkszavúan.

Egyébként az üzletember néhány nappal ezelőtt még azt írta Instagram-oldalán, hogy "nincsenek jól" Edinával, de ő továbbra is küzd azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat.

hirdetés

"Bár soha nem akartam ennyire kemény iskolába járni. Nem tudom mennyi van még hátra a suliból, mindenesetre igyekszem jelesre vizsgázni, nem akarok megbukni, mert szeretem a tanárom" - fogalmazott.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Hiányzol” - Kapás Boglárka egy régebbi közös fotóval emlékezik húgára
Az úszónő nemrégiben írt arról, hogy tavaly elvesztette testvérét.

Link másolása

hirdetés

Kapás Boglárka tavalyi utolsó közösségi posztjában az élsportolói lét nehézségeiről és a kitartásról írt. Majd egy sokkoló személyes vallomással folytatta:

„Idén viszont megtanultam még egy fontos dolgot magamról, amit úgy gondolom részben a neveltetésemnek, részben pedig annak köszönhetek, hogy 5 éves korom óta küzdök egy álomért, megállás nélkül, minden nap. Ez pedig az a tény, hogy bármilyen akadályt is vet elém az élet, képes vagyok legyőzni. Idén februárban eddigi életem legnagyobb akadályával kellett megküzdenem: meghalt a kishúgom."

Őszintén vallott arról, hogy feladhatta volna a küzdelmet, de folytatta, többek között testvére emlékéért is.

Az úszónő most egy régebbi, 2011-ben készült fotóval emlékezett testvérére Instagram-oldalán.

hirdetés
„Hiányzol”

- írta a képhez.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Puskás Peti szülei vendégségbe hívták Puzsér Róbertet, aki keményen beszólt a fiuknak
Nem látszik csillapodni a verbális harc 2022 eddigi legnagyobb bulvárcsatájában.

Link másolása

hirdetés

Néha már azt érezzük, nehezen követhető a Puzsér Róbert, Puskás Peti, Majka és Bakács Tibor verbális csörtéje, most azonban újabb fordulat állt be a szövevényes történetben.

Mint ismeretes, a Partizán YouTube-csatorna tavaly év végi, Megasztár-különkiadásában Bakács Tibor, a műsor egykori zsűritagja szomorúnak nevezte, hogy az énekesből tévésztár lett. Ezt a kijelentést Puskás Peti a szívére vette, és egy "szalámizós" poszttal vágott vissza a kritikusnak. Utalva a 10 évvel ezelőtti esetre, amikor Bakács egy boltból szalámit lopott. Puzsér Róbert ezután üresfejű, kommersz hülyegyereknek nevezte az énekest. Amit azonban ezúttal Majka nem hagyott szó nélkül, és ő is keményen beszólt Puzsérnak. Puskás Peti pedig a fejleményeket látva eleinte csak pislogott:

Azóta azért összeszedte magát, és válaszolt a publicista-kritikus beszólására:

hirdetés

ÉS aki azt hitte, ezzel pont került az ügy végére, nem is tévedhetett volna nagyobbat. A kommentek között – ahol egyébként túlsúlyban voltak a Peti mellett kiállók – megjelent Puskás Tivadar, az énekes édesapja is, aki a következőt üzente:

„Kedves Puzsér Róbert Úr! Tisztelettel meghívjuk Önt hozzánk, egy kávéra vagy teára, kis süteményre. Üdvözlettel Puskás Tivadar 68 éves Puskásné Besztercei Zsuzsanna 67 éves színművészek, Péter szülei.”

Azt talán mondanunk sem kell, hogy amint reakció érkezik a meghívásra, arról azonnal beszámolunk.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: