SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Vitray Tamás: „Tudom, előbb-utóbb Évának vigyáznia kell majd rám”

Az egykori tévés szerint a párja vállalja a nagyobb terhet a kapcsolatukban. Azt is elmondta, hogy tudják merre haladnak, és boldogok.
H. M.- Fotó: RTL - szmo.hu
2024. február 29.


Link másolása

Korábban írtunk róla, hogy Vitray Tamás újra megnősült és boldog házasságban él negyedik feleségével, Vitray-Ivens Évával, aki korábban operaénekes is volt.

Az egykori tévés most a Story Magazinnak újabb részleteket mondott a nagy napról.

Vitray elárulta, hogy dupla esküvőt tartottak, mert a volt műsorvezető feleségének lánya és vőlegénye is egybekeltek, ráadásul velük egy időben.

„Az esküvőnk különlegessége volt az is, hogy nemcsak mi házasodtunk össze, hanem Éva lánya és a társa is. A két pár egymásnak tanúskodott. Az egyetlen »vendég« Gerendás Péter volt, természetesen a hangszerével. A válásom után mondogattam, hogy bizony én már egyedül élem az életemet. És komolyan is gondoltam. Nem hittem, hogy az én koromban még lehet újrakezdeni. Most ott tartunk, két héttel az esküvőnk után, hogy Éva lakását, amely pontosan azonos méretű az enyémmel, 64 négyzetméter, felújítjuk. Ebben övé az oroszlánrész, és ha készen lesz, hozzá költözöm, a helyemre pedig az egyes sorszámú unokám, Tomi jön a párjával”

- mondta a lapnak Vitray Tamás.

„Amúgy a korommal tisztában vagyok, azt is tudom, előbb-utóbb Évának vigyáznia kell majd rám, vagyis ebben a párkapcsolatban ő vállalja a nagyobb terhet. Tudjuk, merre haladunk és boldogok vagyunk”

– tette hozzá az egykori tévés.

Vitray-Ivens Éváról az is kiderült, hogy férje halála után egyedül nevelte a gyermekeit, akik most már kirepültek a családi fészekből.

(via Blikk)

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Vajna Tímeát a dubajozós per fővádlottja közvetítette ki hoszteszként Andy Vajnának
Andy Vajna egykori felesége egy külföldi buliban pluszpénzt kapott, amiért csókolózott az egyik vendéggel.

Link másolása

A „dubajozós lányok” perében felolvasták Palácsik Tímea vallomását is csütörtökön a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, írja a Blikk. A K. Zoltán és társai, P. Szilvia és Sz. Vivien ellen kerítés vádjával folyó perben még akkor tett vallomást Andy Vajna későbbi felesége, amikor a hollywoodi producer menyasszonya volt.

Palácsik a kihallgatása során azt mondta a nyomozónak, hogy

az ügy későbbi vádlottja közvetítette ki őt először a hollywoodi sztárproducer Andy Vajnának, mint hosztesz. Állítása szerint esetében nem volt szó szexuális szolgáltatásról, a „fotózás” erotikus aktok készítését jelentette.

„Zoli azt mondta nekem, Kazahsztánban van egy mongol nagybátyja, az ő születésnapjára kellett kimenni, együtt bulizni a vendégekkel, hogy emeljük a parti fényét. Nem tudtam, mennyit lehet keresni, nem is kérdeztem, de végül ezer eurót kaptam az egy napért” – mondta Palácsik Tímea, aki az egyik vendéggel összemelegedett, ezért több pénzt kapott.

„A kazahsztáni buliban volt egy mongol pasi, akivel csókolóztam, jól éreztük egymást és ezért kaptam plusz pénzt” – árulta el a modell, akinek K. Zoltán mindenáron új párt akart találni Damu Roland helyett.

„Lothar Matthäusszal is össze akart hozni, de abból nem lett semmi. Mindig le akart beszélni Damu Rolandról, azt mondta, ideje egy normális pasit találnom és beszéljek Andyvel”

– mondta a vallomása során Palácsik.

A hosszú évek óta folyó per mai tárgyalásán szerették volna tanúként meghallgatni Kulcsár Edinát is, aki végül nem jelent meg a bíróságon.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Meghalt O. J. Simpson
A volt amerikaifutballista és filmsztár felesége és annak új párja meggyilkolásának gyanúja miatt lett ismert, amiért azonban sosem ítélték el. Más ügyben azonban börtönbe került. 76 éves volt.

Link másolása

76 éves korában meghalt O. J. Simpson. Az egykori amerikaifutballista és színész rákkal küzdött halálhírét a családja jelentett be a Twitteren.

„Április 10-én édesapánk, Orenthal James Simpson belehalt a rák elleni küzdelembe”

– szól a közlemény.

O.J. Simpson egyike volt a hetvenes évek legjobb running back-jeinek, vagyis futójátékosainak az amerikaifutball világában. 11 szezont játszott a Buffalo Bills csapatánál.

Később számos filmben és reklámfilmben is szerepelt. Legismertebb filmjei a Pokoli torony című katasztrófafilm és a Csupasz pisztoly vígjáttrilógia.

Világszerte azonban arról lett ismert, hogy 1994-ben meghalt feleségét, Nicole Brown Simpsont és annak új párját Ron Goldmant minden jel szerint Simpson gyilkolta meg, ám a médiatörténelem egyik legismertebb perében az esküdtszék mégis ártatlannak találta. Az esetről szól az American Crime Story című filmsorozat első évada.

Miután felmentették, Simpsont polgári jogi felelősségre vonták a gyilkosságokért, és később kénytelen volt 33,5 millió dolláros kártérítést fizetni a Brown és a Goldman családoknak.

2008. december 5-én a Las Vegas-i bíróság 33 év szabadságvesztésre ítélte, miután fegyverrel tört be egy kereskedőhöz. Simpsont 2017. október 1-jén szabadon engedték ki a börtönből.

Élete utolsó szakaszában O. J. Simpson prosztatarákkal küzdött, kemoterápiás kezelést is kapott. A hírek szerint családja körében hunyt el.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
JK Rowling nem bocsát meg a Harry Potter főszereplőinek, amiért kiállnak a transznemű emberek jogaiért
A világ egyik legsikeresebb írója szerint a két színész ezzel a nők nagy nehezen megszerzett jogait tiporja sárba. Arról is beszélt, hogy szerinte a sztárok a kiskorúak nemváltását támogatják.

Link másolása

JK Rowling kijelentette: nem bocsát meg a Harry Potter főszereplőinek, Daniel Radcliffe-nek és Emma Watsonnak. Szerinte ugyanis a két színész véleménynyilvánítása megbocsáthatatlan, ahogy az is, hogy

„egy olyan mozgalomhoz csatlakoztak, amelynek célja a nők nehezen megszerzett jogainak csorbítása”.

A multimilliomos szerző a Daily Mail által szemlézett nyilatkozatában odáig ment, hogy a Harry Pottert és Hermione Granger karakterét megformázó színészeket a kiskorúak nemváltásáért szurkolóknak nevezte, mert azok a transzközösségek jogai mellett állnak ki.

Az Egyesült Királyságban megjelent Cass-jelentés a maga többszáz oldalával a magukat transzneműnek valló fiatalok egészségügyi felülvizsgálati anyagait és ellátásait tartalmazza, beleértve a nemváltáshoz szükséges hormonális kezeléseket is.

A Dr. Hilary Cass vezető gyermekorvos által írt áttekintésből kiderül, hogy a tinédzserek Nagy-Britanniában úgy változtattak nemet sok esetben, hogy még alig voltak bizonyítékok a folyamat sikerességére és a lehetséges szövődményekre. A pubertásgátlók és hormonok gyermekeknek adott hatásairól kevés a kutatás, ezért veszélyes, a gyógyszerek adagolása pedig toxikus lehet a fiatalkorúakra nézve – állítja a jelentés.

A híresen transzfób és nőjogi aktivista JK Rowling ennek kapcsán ismét megszólalt a témában.

Szerinte maga a jelentés vízválasztó volt és azoknak, akik támogatták valaha is a gyerekek nemi hovatartozásának választhatóságát, bocsánatot kell kérniük a „műtétek miatt traumatizált személyektől és a kiszolgáltatott helyzetű nőktől.”

Szerinte a hírességek, akik támogatják a transzmozgalmakat, amelyeknek célja a nők nehezen megszerzett jogainak csorbítása, illetve akik a kiskorúak nemátalakítását támogatják, azoknak tartoznak bocsánatkéréssel, akik megbánták a nemátalakítást, és emiatt lettek traumatizáltak. Illetve azoknak a nőknek is járna szerinte a bocsánatkérés, akiknek egy koedukált mellékhelyiségben kell transzneműekkel együtt lenniük.

via Sassy

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
A Blikk letesztelte Tóth Vera férjének betámadott palkonyai kisboltját
Az üzlet nemrég a politika célpontja is lett: a Momentum szerint az énekes párja jogtalanul vett fel támogatást. Válaszul az énekesnő feljelentette a pártot.

Link másolása

Ahogy arról korábban mi is írtunk, a Momentum két politikusa azzal vádolta meg Tóth Verát, hogy férjével szabálytalanul kaptak 39 millió forintos támogatást a Magyar Falu Program keretében. Az énekeső cserébe feljelentette a pártot, mert szerinte valótlanságot állítanak.

A Momentum fő állítása az volt, hogy az énekesnő férjének boltja nem felel meg a támogatás egyik alapkövetelményének, mert ott nincsenek napi fogyasztási cikkek, alapvető élelmiszerek, helyette gourmet-termékeket árusítanak.

A Blikk most utánajárt, hogy mit és mennyiért lehet kapni a baranyai kisboltban. A lap szerint ami elsőre szembetűnik, az az üzlet csendes, barátságos hangulata, ahol egy szimpatikus eladó várja a betérőket. A kínálatról azt írják: a jó minőségű magyar borok és a valóban különleges lekvárok, termelői mézek mellett a polcokon megtalálhatja, aki akarja a lisztet, cukrot, kenyeret, friss zöldséget és gyümölcsöt is. A hűtőben felvágottak sorakoztak, hűtött jegeskávé és energiaital is fellelhető volt a kisboltban.

Az árak meglehetősen barátiak: egy energiaialhoz már 200 forint körül hozzá lehet jutni, a felvágottak ötszáz-hétszáz forint között voltak, a félkilós méz éppen súrolta a kétezer forintot, és az olyan gourmet-termékért is, mint az édesköményes körtelekvár, mindössze 2500 forintot kértek.

A lap találkozott olyan helyivel is, aki hallott a házaspár és a Momentum közötti konfliktusról.

„Veráék nagyon tisztelettudóan viselkednek a helyiekkel, és úgy hallottam, a turistáknak is jó tapasztalataik vannak. A kisboltban korrekt árak vannak, nagyon kedvesek, és alapvető termékek is vannak, nem is értettük ezt a badarságot. A nőverem nem messze lakik, ő gyakrabban tér be a boltba, és sosem volt panasza”

– árulta el egy, a neve elhallgatását kérő idős, helyi asszony.

A Blikk elérte Pauli Zoltánt, aki elmondta a véleményét a kialakult helyzetről: „Palkonya egy gasztrofalu, nem kell minden kisboltnak ugyanolyannak lennie. Van bennem egyfajta küldetéstudat, szeretném a helyi termelőket népszerűsíteni, miközben a helyieket is kiszolgálom. Fenn fogom tartani a boltot, mert komolyan gondoltam a nyitást, ez lett a lelke a portámnak”.

Link másolása
KÖVESS MINKET: