hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Várkonyi Andrea a koronavírusról: „fél év elteltével, még most sem tért vissza a szaglásom rendesen”

A műsorvezető szeptemberben esett át a koronavíruson. Azt mondja, nagyon rosszul élte meg a betegséget. A Mokkában az oltás fontosságáról és arról is beszélt, hogyan élik meg kislányával a digitális oktatást.

Link másolása

hirdetés

A Mokka vendége volt Várkonyi Andrea kedden. A műsorban elmesélte, hogy szeptemberben ő is átesett a koronavíruson, de ennek ellenére is be fogja oltatni magát, illetve azt is elmondta, hogyan élik meg kislányával, hogy bezárt az iskola és újra digitális oktatás van.

Várkonyi Andrea szeptemberben kapta el a koronavírust.

"Most már fél éve, hogy átestem rajta. Én szeptemberben voltam beteg, de egész szeptemberben, tehát erre egy hónap elment. Kórházba nem kerültem, de nagyon-nagyon rosszul éltem meg az egészet. Nekem egy tipikus arcüreggyulladásos tünetcsoportom volt, és ezért nem is vettem először észre, mert ugye az annyira nem tipikus. És aztán csak gyanús lett, hogy nem javul, nagyon rossz közérzetem volt, túl rossz közérzetem volt hozzá"

- mesélte a műsorvezető, aki hozzátette: egy hónapig tartott, amíg nagyon rosszul volt.

"Fél év elteltével, még most sem tért vissza a szaglásom rendesen. Vannak napok, amikor még mindig úgy ébredek fel, hogy nulla, és akkor a nap folyamán elkezd visszajönni. Más az ízérzékelésem is, tehát bizonyos ételek, amiket kívántam, szerettem, az például nem esik jól, máshogy érzem"

- mondta Várkonyi Andrea, aki elmesélte azt is, hogy a lánya, Nóri is átesett a betegségen, de neki szerencsére csak náthaszerű tünetei voltak.

A műsorvezető azt is elmondta, amint lehet, ő is beoltatja magát, bármelyik vakcinát is kapja. A betegsége után ugyanis folyamatosan ellenőriztette szerológiai vizsgálatokkal az ellenanyag szintjét a szervezetében, ami fél évvel a betegség után már majdnem a nullára csökkent.

hirdetés

Arra kérdésre, hogy orvosként mit tanácsol azoknak, akik még gondolkodnak rajta, hogy beoltassák-e magukat, azt mondta: nem érti, ők még miért gondolkoznak ezen.

"A tanácsom itt kezdődik, hogy nem nagyon kellene ezen gondolkozni jelen helyzetben. Én nagyon furcsának tartom azt az attitűdöt, amit látok, hogy ennyire szkeptikusak az emberek az oltással. Nagyon jellemző ránk magyarokra, hogy hirtelen mindenkiből virológus, infektológus lett, ez egy nagyon tipikus jelenség" - fogalmazott, majd hozzátette:

"Amikor mondjuk a HPV-oltást bevezették, és bejöttek a HPV-oltóanyagok több gyógyszercégtől, és a gyerekeinknek, tehát jött az ajánlás, hogy általános iskolában oltassuk be őket, akkor senki nem kezdett el kutakodni, hogy hol gyártják, milyen típusú, passzív vagy aktív oltás, legyengített, ez akkor senkit nem érdekelt".

A harmadik hullámmal kapcsolatban azt mondta, tényleg nagyon rossznak látja a helyzetet. Szerinte a mérvadó szám, hogy mennyien vannak kórházban és lélegeztetőgépen, ez a szám pedig rekordokat dönt és szerinte "nagyon durva".

"Én kétségbeesve fogtam a fejem most hétvégén a bevásárlóroham miatt a kéthetes zárás előtt, - mintha armageddon előtt állnánk - és szerintem a hét második felében ennek a hétvégi vásárlási rohamnak a sikere nagyon jól fog látszani a számokban"

- fogalmazott.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Ritka alkalom: Sebestyén Balázs közös képet posztolt a feleségével - és a Mikulással

A műsorvezető vidám képét rengetegen lájkolták Facebookon és Instagramon is.

Link másolása

hirdetés

Bár Sebestyén Balázs az ország egyik legismertebb tévés-rádiós műsorvezetője és a közösségi oldalain is nagyon aktív, magánéletét nagyon óvja, családjáról csak nagyon ritkán posztol bármit is. Feleségével, Vikivel már 12 éve házasok, de már lassan több mint két évtizede ismerik egymást. Balázs a szereplései alkalmával ugyan sokszor említi gyönyörű kedvesét, de közös képeket nem igazán oszt meg sehol.

Most kivételt tett, ugyanis egy olyan képet töltött fel közösségi oldalaira, amin felesége is látható

- vette észre a Sassy.hu.

A ritka alkalomra pedig a Mikulás érkezése adott apropót, ugyanis a Sebestyén családnál már vasárnap este járt a Télapó, akivel közös fotót is készített a házaspár.

"Nálunk már volt! Köszi Mikulás, nagyon örültek a srácok! Noel miután elköszönt Tőled, hosszú ideig nézett még ki az ablakon, hátha látja a szánodat, a rénszarvasokkal…"

- írta a műsorvezető a fotóhoz, amelyen egyébként ő és felesége is ünnepi "szemüveget" viselnek.

A télapós szelfi a Facebookon 17 ezer, az Instagramon több mint 22 ezer lájkot kapott egy nap alatt.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Kóbor János már jóval a betegsége előtt elárulta, mi a végakarata

Az Omega frontembere jó előre kitalálta, milyen búcsúztatást szeretne, de erre valószínűleg csak nyáron kerülhet sor.

Link másolása

hirdetés

Az Omega 78 éves korában elhunyt énekese még februárban beszélt arról a Ripost7-nek, hogy zenésztársai halálának árnyékában ő maga is óhatatlanul el-elgondolkozik az elmúláson.

Ekkor árulta el azt is, hogy bár nem készül a halálra, határozott elképtelése van arról, hogyan búcsúzzanak majd el tőle a szerettei.

Egész pontosan így fogalmazott:

A temetésekről úgy jöttem el, hogy óhatatlanul már az elkerülhetetlenről, a sajátomról gondolkodtam. Hamvasztás lesz, ez nem kétséges. Helikopter, Balaton közepe, szórás. Igen, engem szórjanak a Balatonba, és kész! És hogy egy kicsit morbidok le­gyünk, nyáron kell meghalni. Persze nem a most következőn, majd valamikor, mert nem lenne jó, ha a jégre szórnának.

Ebből viszont az következik, hogy ha a hozzátartozók tartják magukat a végakarathoz, a búcsúztatásra csak nyáron, vagy legkorábban tavasszal kerülhet sor.

(via: Bors)

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Szabó Zsófi Shane Tusuppal való szerelméről: „Mi még megtartottuk volna magunknak ezt a kapcsolatot”

A műsorvezető először adott tévés interjút új párjával, akivel nagyon boldogok, de nem szeretnék a nyilvánosság elé tárni a kapcsolatukat.

Link másolása

hirdetés

A Fókusznak adott először tévés interjút Szabó Zsófi és Shane Tusup, miután múlt héten a nyilvánosság előtt is felvállalták kapcsolatukat.

Most az RTL Klub magazinműsorűnak ismét megerősítették, hogy együtt vannak, de nem szeretnék kirakatba tenni a kapcsolatukat, úgy akarják megélni az együtt töltött pillanatokat, mint két fiatal, akik most ismerkednek egymással.

Shane - aki korábban Hosszú Katinka férje volt - úgy fogalmazott, hogy mindent szeret Zsófiban, ő élete szerelme, a nagybetűs nő. Akkor tetszett meg neki, amikor idén júniusban az RTL Reggeli című műsorában vendégeskedett, ahol Zsófi volt az egyik műsorvezető.

Akkor még semmit nem tudott róla, de amikor leültek egymással szemben, rögtön megfogta benne valami, és tudta, hogy szeretné megismerni. Ekkor azonban még párkapcsolatban élt, és csak azután kezdett randizni a csinos műsorvezetővel, hogy szakított volt barátnőjével. Az úszóedző szerint az ismerkedés nagyon könnyedén ment köztük, ám a bulvársajtó érdeklődése megnehezítette az első időszakot.

"Mi még megtartottuk volna magunknak ezt a kapcsolatot. Jó, hát nyilván ismert emberek vagyunk, számoltunk azzal, hogy érdekelni fogja az embereket az, hogy mi egy párt alkotunk. De szeretnénk normálisan elmenni randizni, moziba, vacsorázni, simán csak bevásárolni vagy egy kávéért úgy, hogy nem fotózgatnak"

- mondta Zsófi, hozzátéve, hogy azt remélik, az első közös fotózásuk és interjújuk után már nem lesz annyira újdonság, hogy lefotózhatják őket valahol.

hirdetés

A műsorvezető cáfolta, hogy már összeköltöztek volna, elmondása szerint éppen azért töltenek sok időt együtt az ő otthonában, mert nincs sok lehetőségük máshová menni, mivel máshol lefényképezik őket. Mint mondta, nyilván lesznek közös megjelenéseik, posztok a közösségi oldalakon, de nem akarják kifelé mutatni a kapcsolatukat.

Shane Zsófi kedvéért elkezdett magyarul tanulni, hogy ne csak angolul tudjanak kommunikálni szerelmével, ebben egy tanár segít neki. Zsófi pedig elárulta, hogy az úszóedző az első olyan párja, akinek igazán meg mer nyílni. Tusup már az édesanyjának is bemutatta új barátnőjét, ami komoly mérföldkő volt a kapcsolatukban. Egyelőre mindenképpen azt tervezi, hogy Budapesten marad, de ha a vírushelyzet engedi, elviszi a műsorvezetőt az Egyesült Államokba, hogy megmutathassa neki saját hazáját.

A Fókusz interjúja Szabó Zsófival és Shane Tusuppal

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Tolvai Reni posztolt egy képet arról, hogy nézett ki 17 évesen

Már 13 évvel ezelőtt is színpadon énekelt az énekesnő, aki külsőleg szinte semmit sem változott azóta.

Link másolása

hirdetés

Tolvai Renit a 2010-es Megasztárban ismerhettük meg, amit meg is nyert, ekkor 19 éves volt. Azóta eltelt 11 év, Reni nővé cseperedett és sikeres énekesnő lett. Rajongóit nemcsak a fellépésein, a dalaival nyűgözi le, hanem szexi képeivel is, amiket Instagram-oldalán oszt meg előszeretettel. Reni bomba formában van, így nem csoda, hogy büszkén pózol dögösebbnél dögösebb ruhákban a fotóin.

Most viszont egy régebbi, egészen pontosan 2008-ban készült képet osztott meg magáról Instagramon.

Ezen még csak 17 éves volt, és mint láthatjuk, már akkor is színpadon énekelt. A külsejét tekintve pedig szinte semmit nem változott az elmúlt 13 évben.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: