hirdetés

SZTÁRVILÁG

Undorító féregnek nevezték Cinthya Dictatort - most ő is fellép az online bántalmazás ellen

Őszinte bejegyzésben vallott az őt ért bántalmazásokról.

Link másolása

hirdetés

Cinthya Dictator, avagy Gombos Cintia Mercédesz is küzdött az online bántalmazással, mostanra jutott el odáig, hogy elfogadja magát és kiálljon a trágár, sértő kommentelők ellen.

Az extravagáns stílusáról és olykor meghökkentő művészi képeiről ismert celebet rendszeresen bántották a közösségi médiában. Erről így vallott legutóbbi posztjában:

"Az online térben milliószor próbáltak meggyőzni arról, hogy a Földön nincs még egy olyan undorító féreg mint én… Különböző cifra módokon kívánták a halálomat vagy a meg nem fogantatásomat, esetenként a szüleim vesztét. Mindezek mellett csúnya, buta és semmirekellő is voltam. 18 éves korom óta vagyok a nyilvánosság előtt. A cyberbullyingnak nagyon súlyos következményei vannak. És mostanra mindenkit érint aki fent van az interneten. Egyelőre annyit tudok tenni, hogy beszélek erről én is."

Lilu elindított egy #énisszépvagyok elnevezésű kezdeményezést, ami az elfogadást hirdeti és ehhez csatlakozott most Cinthya Dictator is.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Olyan fotót osztott meg Miley Cyrus, hogy felforr az internet

A fénykép torna közben készült az énekesnőről: éppen egy tökéletes nyújtógyakorlatot mutat be.

Link másolása

hirdetés

„A stabilitás kulcsa a rugalmasság” – írta az Instagramon megosztott fotóhoz Miley Cyrus, aki – úgy tűnik – egy szál trikóban és bugyiban, valamint szőrme csizmában szeret edzeni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés

hirdetés

A 28 éves énekesnő nem a visszafogottságáról híres, ám nemcsak merészsége, de tehetsége mellett sem lehet szó nélkül elmenni. Ebben a tavalyi cikkünkben például arról írtunk, milyen bűbájos montázs-kisfilmet osztott meg követőivel, melyből kitűnik, hogy már egészen pici korában is lenyűgöző hangja volt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Patkányok!” – kifakadt a lesifotósokra Csobot Adél

Az IstenEST legutóbbi adásában Istenes Bence mellett feltűnt Csobot Adél és Puskás Peti is. Többek között arról is beszélgettek, hogy mit gondolnak a róluk készített lesifotókról.

Link másolása

hirdetés

Van olyan, hogy nemet mondanak egy közös képre? – merült fel a kérdés az IstenEST legutóbbi részében, Istenes Bence és Puskás Peti pedig egyetértettek abban, hogy nem kell mindenkinek igent mondani. Mint elmondták: vannak olyan helyzetek, amikor kifejezetten elzárkóznak a közös képtől. Puskás Peti egy robogósbalesetét emelte ki, Istenes Bence pedig a gyerekekről mesélt, hangsúlyozva, hogy ő és Csobot Adél mindig nemet mondanak a közös fotóra, ha a gyerekeik is velük vannak.

Ezután a lesifotók kerültek szóba, ami teljesen kiborította Csobot Adélt. Szinte magából kikelve mondta el a véleményét a lesifotósokról:

„Utálom, egyszerűen…patkányok! Nem lehet ezt csinálni. Amikor ott ül veled szemben… Ilyenkor azt csinálom, hogy látom, hogy fotózol.”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Örökbe fogadott egy kiskutyát Dallos Bogi és Puskás Peti

„Új taggal bővült a családunk” – írta Dallos Bogi abban a Facebook-bejegyzésében, melyben bemutatja férjével, Puskás Petivel közös új kutyájukat, Mimót.

Link másolása

hirdetés

„Sokszor voltunk ideiglenes befogadók és régóta álmodoztunk egy közös kutyáról, de szerettünk volna várni addig, amíg a legmegfelelőbbnek érezzük számára a körülményeket, illetve, hogy mi is 100%-osan készen álljunk rá” – fogalmazott Dallos Bogi, aki a posztban azt is elárulta: egy naptárfotózáson találkoztak a kiskutyával, és azonnal beleszerettek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Tóth Gabi a közösségi oldalán emlékezett meg 1956-ról

Az énekesnő egy Instagram-posztban tisztelgett az 1956-os forradalom és szabadságharc hősei előtt.

Link másolása

hirdetés

„1956-ban a magyar nép rövid 12 napra kivívta saját függetlenségét. Ezek az elszánt hazafiak úgy lázadtak fel a hatalmas szovjet birodalom ellen, hogy alig volt más fegyverük, mint a szabadság puszta szeretete. Tisztelet a hősöknek!” – írta bejegyzésében Tóth Gabi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: