hirdetés

SZTÁRVILÁG

Újra nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Cicciolina ellen

Újranyitották a közel 30 éves emberrablási ügyét.
Címkép: Instagram / Cicciolina Ilona Staller - szmo.hu
2020. október 20.

hirdetés

Ismét nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a New York-i bíróság Staller Ilona, művésznevén Cicciolina ellen, miután hivatalosan is újranyitották az 1992-ben indult emberrablási ügyét - írja a 24.hu.

Az egykori pornószínésznő 1993-ban vált el férjétől, a világhírű Jeff Koons képzőművésztől. A New York-i bíróság az apának ítélte közös gyereküket, Ludwigot azzal indokolva, hogy Cicciolina foglalkozása összeegyeztethetetlen azzal, hogy megfelelően tudjon gondoskodni róla.

Cicciolina ezek után titokban vitte el gyermeküket a férfi New York-i otthonából, és először Magyarországra, majd Olaszországba szökött vele.

Az ügyet azóta tárgyalta az olasz és a magyar bíróság is, ahol arra jutottak, hogy Cicciolina nem követett el bűnt, fiát neki ítélték. 2009-ben ezt megerősítette az Emberi Jogok Európai Bírósága is.

hirdetés

Mindeközben azonban a New York-i Legfelsőbb Bíróság által kiadott letartóztatási végzést soha nem vonták vissza, most pedig újra napirendre került az ügy egy felülvizsgálat alkalmával.

Vagyis a jelenleg Rómában élő Cicciolina azonnal rács mögé kerülhet, amint Amerikába teszi a lábát.

„A hír sajnos igaz, nemzetközi elfogatóparancs van érvényben ellenem, újra. Az a szerencse, hogy Olaszországra ez természetesen nem vonatkozik, csak akkor kerülnék bajba, ha Amerikába utaznék” – nyilatkozta a Ripost megkeresésére Cicciolina.

A színésznő ügyvédje, Luca Di Carlo a lapnak elmondta, benne van a pakliban, hogy Cicciolinát letartóztatják, de ő mindent elkövet azért, hogy ismét visszavonják a nemzetközi elfogatóparancsot.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Torres Danit megkeresték az X-Faktortól, hátha érdekli őt a műsor

Az énekes megmutatta, mit írt neki az egyik stábtag.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 15.

hirdetés

Meglepő dologról számolt be Torres Dani a Facebook-oldalán: megkeresték az X-Faktortól abban a reményben, hogy az énekest érdekli a műsor.

"Tényleg szokták mondani, hogy jól kerázgatok, lehet el kéne gondolkodnom rajta"

- viccelődött Dani, aki meg is mutatta az X-Faktor egyik stábtagjától érkező üzenetet egy képernyőfelvételen.

A dolog azért megmosolyogtató, mert Torres Dani éppen egy tehetségkutató, a rivális kereskedelmi csatornán, a TV2 Megasztár című műsorában vált ismertté. A második évadban szerepelt, ahol negyedik lett, ezzel országos ismertséget szerzett magának. A műsor után saját együttest alapított Torres Dani és a Veni Styx néven, két évvel később azonban feloszlottak.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Megszületett Dombóvári István kisfia

„Azt hiszem, egész életemben erre a találkozásra vártam” – írta a nagy bejelentés mellé.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 16.

hirdetés

Tavaly nyáron a nyilvánosságot távol tartva megnősült, most pedig apuka lett Dombóvári István, a Dumaszínház humoristája.

Dombi tavaly elvállalta gyerekkorának színhelye, Jászkarajenő művelődési házának igazgatását, így a friss apuka nagyrészt csendes vidéki életet él. A Facebookon fia érkezéséről - egy cuki fotó kíséretében - csak ennyit írt:

„Azt hiszem, egész életemben erre a találkozásra vártam. Isten hozott drága kisfiam!”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Megrázó őszinteséggel beszél Demi Lovato a drogtúladagolásáról egy dokumentumfilmben

A fiatal énekesnő hosszú hónapokat töltött elvonón. A film a YouTube-on jelenik majd meg, és ingyenesen lehet megnézni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 14.

hirdetés

Nem sokon múlt Demi Lovato élete, amikor 2018 júliusában heroinnal túladagolta magát. Szerencséjére azonban időben rátaláltak és kórházba vitték. Az énekesnő ezután hosszú hónapokat töltött elvonón, és eladta azt a házat is, ahol kis híján bekövetkezett a tragédia.

A Female First pedig most arról ír: Demi egy dokumentumfilmben kendőzetlen őszinteséggel vall arról, mi vezetett a drogtúladagolásáig.

"Két éve már, hogy életem legsötétebb pontjához érkeztem, de most már készen állok arra, hogy beszéljek erről. Először fogjátok látni - mégpedig a saját szemszögemből - mennyi minden hátráltatott a gyógyulás útján, s hogy mennyit szenvedtem"

- írta a filmmel kapcsolatban Demi Lovato a közösségi oldalán.

A lap szerint a film a Demi Lovato: Dancing with the Devil (Ördögi tánc) címet kapta és várhatóan március végén jelenik meg a legnépszerűbb videómegosztó portálon, a YouTube-on. A filmet ingyenesen lehet majd megnézni.

A fiatal sztárnak nem ez lesz az első dokumentumfilmje, 2017-ben a Simply Complicated (Egyszerűen bonyolult), 2012-ben pedig a Stay Strong (Maradj erős) című filmjei jelentek meg.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Justin Timberlake megerősítette, hogy megszületett a második gyermeke

A zenész a kisfiú a nevét is elárulta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 18.

hirdetés

Justin Timberlake és Jessica Biel már jó ideje egy párt alkot, ugyanakkor a magánéletüket eléggé óvják a nyilvánosságtól. Ezt bizonyítja az is, hogy a pár második gyermeke júliusban született meg, ugyanakkor még csak most erősítették meg a hírt. Még a várandós Jessica Bielről sem bukkantak fel paparazzi fotók korábban.

Második gyermekük érkezéséről Timberlake most Ellen Degeneresnek mesélt.

"Imádnivaló baba, nagyon jó fej gyerek. Senki sem alszik most nálunk, de hatalmas a boldogság"

- kezdte poénkodva a zenész, aki emellett még azt is elárulta, hogy

a kisfiú a Phineas nevet kapta.

A beszélgetésből pedig az is kiderült, hogy Degeneres az elsők között volt, akinek elárulták, hogy érkezik a második gyermekük. Ugyanis épp FaceTime-on beszéltek, amikor Jessica Biel besétált a képbe, és ekkor már látni lehetett, hogy várandós.

A párnak egyébként már van egy ötéves gyereke is. A zenész elárulta, hogy Silas is nagy örömmel fogadta a testvére érkezését.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: