hirdetés

SZTÁRVILÁG

Új frekvenciára költözik a Rádió1 és vele együtt a Balázsék is

A Music Fm régi frekvenciáján lehet hallgatni május 5-től a Rádió1-et és a népszerű reggeli műsort.
Fotó: Balázsék oldala/Facebook - szmo.hu
2021. április 13.

hirdetés

Új frekvencián lesz elérhető május 5-től a Rádió 1: a néhai Juventus Rádió és a Music FM korábbi frekvenciájára, az FM 89,5 MHz-re költözik - írja a Media1.hu.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2019 februárjában kapcsoltatta le az ország negyedik legnépszerűbb kereskedelmi rádióját a frekvenciáról, miután nem hosszabbította meg a lejárófélben lévő, 7 éves működési jogosultságát. Ezt követően a Médiatanács sokáig nem is indított pályázatot a 89,5 MHz használatára, ám ez jelentős bevételkiesést okozott az államnak.

Végül 2020 végén írtak ki pályázatot az üresen álló frekvenciára, amelyre egyedül a Rádió 1 üzemeltetője jelentkezett, így meg is nyerte. A Media1.hu szerint azért is lehetett szükség a rádiónak egy új frekvenciára, mert olyan sok szabálytalanságot követett el a Budapest FM 96,4 MHz-en, hogy a 2023-ban lejáró ezen jogosultságát nem lehet meghosszabbítani. Az FM 89,5-ön pedig jelentős területeket fedhet le.

A Rádió 1 most tíz évre szerezte meg a Music FM egykori frekvenciáját, de a jogosultságot annak majdani lejáratát megelőzően (ha nem követ majd el ismét szabálytalanságokat) további hét évre meghosszabbíthatja majd a Médiatanács.

A költözést a rádió és Sebestyén Balázsék műsora nyereményjátékkal is reklámozza.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Rendőri felvezetéssel vitték kórházba a vajúdó Dér Henit, meg is született a baba

A Story magazin szerint a szülés ma reggel indult be az énekesnőnél, mostanra pedig már kisfia, Bendegúz is megérkezett.
Címkép: Instagram/Dér Heni - szmo.hu
2021. május 13.

hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársaitól kért segítséget egy autós május 13-án 10 órakor a VIII. kerületben - írja a police.hu.

A férfi odaszaladt a rendőrökhöz, és jelezte nekik, hogy az autóban ülő feleségének szülési fájdalmai vannak.

A rendőrök azonnal cselekedtek, és kéklámpával, szirénát használva vezették fel az ismert színész-énekesnő házaspárt.

A Blikk információi szerint

Dér Heniről lehet szó.

A Story magazin Facebook-oldalán pedig azóta meg is erősítették az információt.

"A Story magazin örömmel tudatja: megérkezett Dér Heni és férje, Bakos Gergely első gyermeke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett"

- írják a posztban.

hirdetés

Azt is hozzátették, hogy "az anya és a baba is jól vannak, csupán a reggeli forgalmi dugó okozott egy kis riadalmat, de a rendőrség a kismama segítségére sietett és rendőri felvezetéssel érkeztek meg a kórházba".

Az énekesnő pont a hétvégén írt arról a közösségi oldalán, hogy már túlhordta kisfiát és minden trükköt bevetettek férjével, hogy meginduljon a szülés.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Kiderült, Berki Krisztián és Mazsi kislányt várnak

Pedig azt érezték, hogy Mazsi kisfiút hord a szíve alatt, aztán a kismamának az utolsó előtti pillanatban támadt egy megérzése, hogy talán mégis kislányuk lesz.
Címkép: Instagram/Berki Mazsi - szmo.hu
2021. május 13.

hirdetés

Berki Krisztián és felesége, Mazsi április elején jelentette be, hogy első közös gyermeküket várják.

A sztárpár a gólyahír bejelentésekor vallott arról, hogy hosszú, küzdelmes időszakon van túl. Mazsi még nemrég posztolt is arról, még mindig nem hiszi el, hogy babát vár.

A napokban pedig egy babváró buli keretein belül az is kiderült, hogy

kislányuk lesz.

 

hirdetés
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Mazsi egy másik posztban arról is írt, hogy Krisztiánnal és első gyermekével, Natival mindhárman úgy hitték, kisfiút hord a szíve alatt. De aztán az utolsó előtti pillanatban a kismamának támadt egy megérzése.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Adam Sandler újra találkozott a pincérnővel, aki nem ismerte fel őt az étteremben

A színész egy jótékonysággal egybekötött akciót szervezett a palacsintázóba, ahová visszatért legutóbbi látogatása után. A fiatal nő pedig repesett az örömtől, hogy viszontláthatja Sandlert.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. május 13.

hirdetés

Visszatért abba az amerikai étterembe Adam Sandler, ahol egy pincérnő nem ismerte fel őt, majd a TikTokon sajnálkozott emiatt, most viszont másodszor is találkozhatott vele.

A sztoriról még április végén számoltunk be. Dayanna Rodas a Long Island-i Manhassetben található IHOP étteremben dolgozik. Ez az étteremlánc a reggelikre, azon belül is a palacsintákra specializálódott.

A világhírű színész pedig pont oda ment be a lányával, ám pechjükre a reggelizőhely tele volt. A pincérnőnek nem esett le, hogy a híresség az, ezért neki is azt mondta, hogy ha fogyasztani szeretne, fél órát várnia kell. Sandlerék pedig nem akartak várni, ezért távoztak is.

Később azonban a lány rájött, hogy a sztárral találkozott, és elég hülyén érezte magát a történtek miatt. Minderről egy rövid videóban számolt be a TikTokon, amihez odaírta, hogy "kérlek gyere vissza", ezzel üzenve Sandlernek, hogy szívesen látná az étteremben.

A videója aztán nagyon hamar elterjedt nemcsak a TikTokon, hanem az egész közösségi médiában. Így nem csoda, hogy Sandlerhez is eljutott, aki aztán a Twitteren magyarázkodott szokásához híven poénkodva:

hirdetés
"Csak hogy tisztázzuk, csak azért hagytam ott az éttermet, mert a kedves hölgy azt mondta, hogy az all-you-can-eat akció nem vonatkozik a tejturmixra."

A színész végül úgy döntött, hogy visszatér a palacsintázóba, de ha már odamegy, összeköti a kellemest a hasznossal. Kitalálta, hogy legyen egy Milkshake Monday nevű akció, amely során déltől estig akciósan lehet tejturmixot venni. Az IHOP pedig támogatta az ötletet, sőt egész Long Islandre kiterjesztette, és minden eladott tejturmix után 1 dollárt adományozott Sandler kedvenc jótékonysági szervezetének, a Comedy Gives Backnek.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Kicsit belehaltam” - Rubint Réka először adott interjút édesanyja halála óta

A fitneszguru minden szomorúsága ellenére hálás a sorsnak, amiért az utolsó hónapokban végig édesanyja mellett lehetett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. május 13.

hirdetés

Először nyilatkozott Rubint Réka édesanyja halála óta, a Blikknek arról beszélt, hogy hálás, amiért a végsőkig anyja mellett lehetett.

A fitneszedző azt mondta, hogy a járványhelyzet miatt rengeteget volt otthon, ami nem adatott volna meg neki, ha dolgoznia kell. Emiatt lehetett sokat édesanyja mellett élete utolsó időszakában:

"Kiváltságos dolog, hogy a karjaimban tudtam átsegíteni édesanyámat arra a világra, melyet nem ismerünk. Próbálom az elfogadhatatlanban megtalálni a kapaszkodót és a vigaszt.

Ha nincs a Covid és nincsenek a korlátozások, akkor ugyanabban a tempóban, mint korábban, reggeltől estig dolgoztam volna. Elképzelhető, hogy a világ valamelyik pontján táboroztattam volna, s akkor most itt lennék egy óriási nagy bűntudattal a lelkemben, hogy nem voltam vele, nem lehettem mellette. Az első napokban kicsit belehaltam abba, ami történt, de aztán elkezdtem más oldalról megvizsgálni a történteket."

Rubint a tragédia bekövetkeztéről is beszélt:

"Lányom, Lara és az én kezemben halt meg, amíg a mentők megérkeztek, Norbika és Norbi próbálták újraéleszteni."

Úgy érzi, hogy a gyerekei most nőttek fel igazán, fiát, Norbikát például a történtek megerősítették abban, hogy az orvosi pályára készüljön. Gyerekeiben látja viszont szüleit, akik közül már egyik sem él: lányában az édesanyját, két fiában pedig az apját. Hálás, amiért rengeteg időt tudott együtt tölteni anyjával a halála előtt, és megannyi meghitt családi pillanatot élhettek át még közösen.

hirdetés
"Amikor felteszem magamnak azt a kérdést, megtettem-e mindent, hogy édesanyám boldog legyen, akkor azt mondom, hogy igen. És ha megkérdezem magamtól, hogy ugyanígy szeretnék-e majd a földi életnek búcsút inteni, a válaszom szintén az, hogy igen."

Rubint azt is elárulta, hogy két hónappal a haláleset után újra elkezdett dolgozni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: