SZTÁRVILÁG

Új álompár van születőben? Egymásra talált a két ifjú filmsztár

Valósággal izzik a levegő körülöttük...

Link másolása

Timothee Chalamet a Szólíts a neveden! című drámával robbant be a köztudatba, aminek hatására nem csak a filmvilág, de a divat szakemberei is felfigyeltek a 22 éves színészre. Ezek után nem csoda, hogy már mindenki a magánéletére kíváncsi, és lányok ezrei találgatják, vajon foglalt-e a jóképű srác szíve.

Nos, mint kiderült, Timothee erőteljesen ismerkedik egy lánnyal, aki persze legalább akkora hírnévnek örvend, mint ő maga. A színészt október első napjaiban nem mással, mint Johnny Depp lányával, Lily-Rose-zal látták csókolózni a nyílt utcán.

Megeshet, hogy a két színész a The King forgatásán került közel egymáshoz, ugyanis a Brad Pitt által rendezett filmremekben Timothee Henry herceget, Lily-Rose pedig Catherine-t alakítja. Ha mindez nem lenne elég, több közös fotó is napvilágot látott kettőjükről, amelyeken tagadhatatlanul izzik köztük a levegő.

Timothée and Lily-Rose Depp at MUD today ? ? . . . . . ?Tags? #timotheechalamet #cmbyn #timothéechalamet #beautiful #beautifulboy #boy #fashionicon #suit #sweet #hairstyles #curlyhair #academy #callmebyyourname #timothéechalamet #men #man #style #fashion #art #instadaily #grooming #artist #elioandoliver #elioperlman #nyc #lilyrosedepp #centralpark #theking #nyc #newyork

437 Likes, 40 Comments - Timothée Chalamet (@tchalametttt) on Instagram: "Timothée and Lily-Rose Depp at MUD today ? ? . . . . . ?Tags? #timotheechalamet #cmbyn..."

Ami azt illeti, nem Lily-Rose az első híresség, akin megakadt Timothee szeme. A színész 5 évvel ezelőtt Madonna lányával, Lourdes-szel randizott. Úgy tűnik, ő a sztárikonok csemetéire bukik, bár két ilyen gyönyörű híresség esetében nem tudjuk hibáztatni ezért.

Timmy and Lily-Rose in nyc ? Vía @lchalamett ? . . . . ?Tags? #timotheechalamet #cmbyn #timothéechalamet #beautiful #beautifulboy #boy #fashionicon #suit #sweet #hairstyles #curlyhair #academy #callmebyyourname #timothéechalamet #men #man #style #fashion #art #instadaily #grooming #artist #elioandoliver #elioperlman #nyc #lilyrosedepp #centralpark #theking #nyc #newyork

271 Likes, 23 Comments - Timothée Chalamet (@tchalametttt) on Instagram: "Timmy and Lily-Rose in nyc ? Vía @lchalamett ? . . . . ?Tags? #timotheechalamet #cmbyn..."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Szabó Zsófi 440 ezer forintos cipőben indul bulizni a szombat éjszakába
A Reggeli műsorvezetője a közösségi oldalán mutatta meg, hogy vág neki a budapesti éjszakának. A rózsaszín magassarkúja Dolce & Gabbana márkájú, és nem is akármennyibe kerül.
H. M. - Fotó: RTL - szmo.hu
2023. december 09.


Link másolása

A műsorvezető az Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan indul neki az éjszakának szombat este - szúrta ki a Blikk.

A flitteres összeállítás mellett a cipőjét emelte ki a lap. A rózsaszín magassarkú ugyanis Dolce & Gabbana márkájú, és nem is akármennyibe kerül. 1242 dollárért árulják a cipőt, vagyis nagyjából 440 ezer forintért lehet beszerezni.

"Hello, Saturday Night!"

- írta a bejegyzéshez.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Mi történt? Kórházba került Molnár Gusztáv
Sokan aggódtak a színészért, aki hosszú időt töltött el elvonókúrán, és még most sem tekinti magát teljesen gyógyultnak.
SZMO - szmo.hu
2023. december 10.


Link másolása

Molnár Gusztáv nemrég kórházba került, sokan aggódtak a színészért. Molnár Gusztáv korábban nyilatkozta, hogy nem tartja még magát teljesen gyógyultnak, hiába töltött el közel egy évet a komlói elvonón.

A Blikk megkérdezte, miért volt kórházban, Molnár Gusztáv ezt válaszolta:

– Jól vagyok, csak egy korcsolyabaleset történt, beütöttem a fejem és enyhe agyrázkódásom lett, ami miatt kórházba kellett mennem kivizsgálásra a biztonság kedvéért

– mondta.

Kitért arra is, hol tart az alkoholról való leszokásban:

– Folyamatosan küzdök a démonjaimmal, hol erősebb a késztetés, hol pedig kevésbé, de erre számítottam is. Dolgozom, most éppen Budapesten vagyok, de hamarosan indulok vissza Kecskemétre, mert egy rendezvényen kértek fel beszélni. Mellette a december 27-i saját estemre is készülök, szorgalmasan írom a szövegeket – tette hozzá a színész.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Tóth Gabi boldogan öleli új szerelmét a legújabb közös fotójukon
Egy elegáns budapesti étteremben jártak Papp Máté Bencével.

Link másolása

Romantikus fotót osztott meg Tóth Gabi az Instagram-oldalán új párjával. Papp Máté Bencével egy elegáns budapesti étteremben jártak.

Augusztusban bombaként robbant a hír, hogy az énekesnő és Krausz Gábor elválnak. A sztárséf már a szakítást bejelentő bejegyzésében is tett utalást arra, hogy a kapcsolatuk egy harmadik fél miatt futott zátonyra. Később az is kiderült, hogy Gabi új szerelme Papp Gábor Máté, a Fricska együttes táncosa.

A pár azóta már többször is együtt jelent meg különböző rendezvényeken,

és úgy tűnik már a közösségi oldalaikon is egyre többet mutatnak meg a kapcsolatukból.

Gabi vasárnap osztott meg néhány képet egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban, amikből kiderül, hogy egy elegáns budapesti étteremben jártak új párjával.

A fotók között van egy romantikus kép is, amelyen boldogan ölelik egymást.

A képeket IDE kattintva tudod megnézni.

(Forrás: Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Különleges karácsonyi fotót készíttetett Vilmos herceg és családja
Katalin hercegné, valamint György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg is látható a képen, és igyekeztek decens, de mégis laza ruhában mutatkozni.

Link másolása

A brit királyi családban régi szokás, hogy karácsonyi üdvözlőlapokat készítenek magukról. Vilmos hercegék is rendszeresen teszik ezt, idén is lefotózták őket a 2023-as képhez. a fotó különlegessége, hogy fekete-fehér, viszont a család mind az öt tagja rajta van.

Az mindenesetre látszik, hogy a gyerekek borzasztó nagyot nőttek.


Link másolása
KÖVESS MINKET: