News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Tóth Gabi megfejtette, kik támadják őt a hite miatt

Az Eucharisztikus Kongresszus óta Tóth Gabit sokan savazzák, erről beszélt most a Pesti TV-n.

Link másolása

hirdetés

Az énekesnő a Pesti Tv Mi vagyunk a magyarok című műsorában vendégeskedett, ahol Bohár Dániellel beszélgetett. A műsorvezető már az elején a támadásokra terelte a szót, Tóth Gabi meg is nyílt ezekről.

„Ha negatív történik, azt nagyon megélem. Én magamról azt érzem, hogy egy isteni gondviselés alatt állok. Ha ekkora méltó feladatokat bíznak rám, akkor én azt az erőt is megkapom hozzá, hogy elbírjam. Szerintem ez nálad is pontosan ugyanígy van. És igaz minden emberre, aki kiáll és mer a saját értékrendjéről beszélni”

– magyarázta. Bohár következő kérdése úgy szólt: „miért történik az, hogy ha ma egy magyar, sikeres, jó hangú énekesnő, a pápa előtt énekel – ami hatalmas dolog szerintem –, emiatt valakit támadnak?” Tóth Gabi azt válaszolta, hogy már pár éve érik támadások, amelyek a honfoglalás korát bemutató sorozattal kezdődtek. Utána kezdett el gondolkodni azon, hogy miért bántják őt.

„Nekem szól vagy ez mindenki saját problémája, amivel nekik van dolguk? Én nem most vallottam meg a hitemet. Ha valaki követ tizenhét éve az oldalaimon, én mindig is nagyon fontosnak találtam beszélni az értékeinkről, gyökereinkről, mert büszke vagyok arra, ahonnan jöttem. Lehet, hogy most hirtelen töményen érintette az embereket. Egy hazatalálás volt. Egy olyan közösségben találtam magam, ahol szeretnek. Mindennel együtt szeretnek, a vidékiségemmel, esetlenségemmel, tájszólásommal, ezt évekig nem tehettem meg.”

Bohár ezután elmondta, hogy őt is sokan támadják internetes kommentekben, de az utcán soha nem szól be neki senki. Tóth Gabi is így látja, arra a következtetésre jutottak, hogy ami az interneten történik, az nem a valóság. Végül az énekesnő azt is megfejtette, milyen emberek nem támadják őt, így az is kiderült, milyennek gondolja a támadóit. Ezen túl arról is beszámolt, hogy nem tudna máshol élni, Magyarországon kívül.

„Aki szereti a hazáját, büszke a hagyományaira, büszke a gyökerekre, a szüleivel, családjával mély, szoros kapcsolatot ápol, az nem érzi ezt irántam, az nem támad. A valóban fontos emberek nem támadnak. Azok, akik megtalálják az értékeket ott, ahova az Isten megteremtett minket. Nem véletlenül születtünk mi ide. Kifele vágyakozni... nem tudnám elképzelni, hogy máshol éljek. Miért gondoljuk azt, hogy máshol jobb lesz?"
Tóth Gabi az őt ért támadásokról


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Új céget alapított Berki Mazsi
Az új párjával közösen indították a webshopot üzemeltető vállalkozást.

Link másolása

hirdetés

Új céget alapított Berki Mazsi, Berki Krisztián özvegye - tudta meg a Blikk.

Mazsi májusban veszítette el a férjét, a közös kislányuk ekkor még csak hat hónapos volt. Azóta már új párja van: egy tehetős vidéki üzletember, Berki Krisztián egyik barátja. A celeb májusban Palik Lászlóék műsorában azonban azt mondta, hogy nem élhette át az igazi anyaságot, amikor csak a gyermekével tud foglalkozni. Mazsi szerint ugyanis

muszáj dolgoznia, vannak céljai és azokat megpróbálja elérni.

A lap szerint ráadásul nincs is más választása, hiszen Berki tetemes adósságot hagyott maga után.

A Blikk az Opten cégadatbázis alapján azt írja, hogy

Mazsi júniusban egy Pest megyei településre bejelentett egy új, webshopot üzemeltető céget,

amelyet ő, illetve a társa alapítottak.

hirdetés

A Mazsi nevére asszociáló internetes áruháztól az egzotikus lakberendezési tárgyaktól kezdve, a gyermekjátékokon át, a karácsonyi dekorációig sok minden rendelhető.

Emellett beszállhat abba a baby spa hálózatba is, amelyet Gesztesi Károly színművész utolsó szerelme, Mattesz Csilla indított Hajdú Péter menyasszonyával, Eszterrel. Ők legalábbis tárt karokkal várják, örömmel vennék, ha Mazsi csatlakozna hozzájuk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Marics Peti elárulta, Tóth Andit már 6 évvel ezelőtt kiszúrta magának
A népszerű énekes azt is elmesélte, hol látta meg először jelenlegi párját, és hogy reagált rá.

Link másolása

hirdetés

Marics Peti idei születésnapja igencsak emlékezetesre sikerült. A nagy napon ugyanis a VALMAR duó óriási tömeg előtt léphetett fel, ahol hatalmas volt a sikerük.

A koncert után a TV2-nek adott interjúban elárulta, hogy már hat éve kinézte magának mostani párját, Tóth Andit.

"Még hat évvel ezelőtt megláttam egy buliban, és azt mondtam, úristen, ki ez a csaj? Odamentem hozzá, ott ismertük meg egymást először, és ez mostanra bontakozott ki ennyire"

– árulta el.

VIDEÓ: Marics Peti a koncert után

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Meghan Markle kamaszként „meztelen koreai fürdőkbe” járt az édesanyjával
A tizenéves lány csak nehezen tudott megbirkózni a jjimjilbang, vagyis a koreai fürdőház hagyományaival.

Link másolása

hirdetés

Gyerekkoráról beszél kedden megjelent legújabb podcastjában Meghan Markle, írja a Daily Star. A korábban a Spotify-on hetente jelentkező műsor közel egy hónapig szünetelt a királynő halála és a temetés miatt.

A korábbi epizódokban Harry herceg felesége az énekesnő Mariah Carey-vel, a teniszező Serena Williamsszel és a színésznő Mindy Kalinggel beszélgetett. Az Archetypes új adásának vendége Margaret Cho volt. Az amerikai humoristával elsősorban a koreai származása miatti diszkriminációról esett szó, de a beszélgetés egy pontján Meghan kitért saját, koreai kultúrával kapcsolatos élményeire is.

A hercegné felidézte gyerekkori emlékeit, amikor az anyukájával koreai gyógyfürdőkbe jártak.

Meghan szerint egyáltalán nem volt könnyű a pubertáskoron éppen átesett tiniként meztelenül belépni abba a terembe, ahol 90 éves korig bezárólag minden nő ruha nélkül flangált. Sokan közülük egy pad előtt álltak sorba, ahol testradírral kényeztették őket.

Meghan vágya ebben a helyzetben egy fürdőruha volt, de az édesanyja nem engedte meg a viselését. Amikor végül megbirkózott a szégyenlőséggel, az emeletre mentek és olyan finom forró tésztát ettek, amit korábban még nem kóstolt.

hirdetés

A hercegné a beszélgetésben kitért arra, hogy a koreai nők egyáltalán nem voltak zavarban. Számukra a jjimjilbang, vagyis a koreai fürdőházak látogatása teljesen természetes volt, melynek tradícióit generációról generációra adták át egymásnak az Egyesült Államokban is.

Némi meglepetésre a műsorban egy szó sem esett II. Erzsébet haláláról és a temetésről. A teljes beszélgetést itt lehet meghallgatni:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Andi kora reggel kénytelen volt bedobni egy kis vodkát, mert stresszelt a repülés miatt
Az itóka lélekerősítőként funkcionált a veronai út előtt.

Link másolása

hirdetés

Tóth Andi reggel negyed hétkor már a budapesti repülőtérről csekkolt be Insta-oldalán. A történeteiből kiderült, hogy divatbemutatóra tart, amit Veronában tartanak. Míg azonban a repülő indulására várt, kísérőjével megbontottak egy kis üveg vodkát, amit nem sokkal hét óra után már meg is ízleltek.

A 24 óráig elérhető videón a #nemparázunkarepüléstől hashtag szerepelt, amiből arra lehet következtetni, hogy a vodka lélekerősítőnek kellett az énekesnő számára.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: