SZTÁRVILÁG

Tóth Andi „nem egy 10 pontot adó gép”, Lékai-Kiss Ramóna „ripacs” – ezt gondolják a Sztárban sztár zsűrijéről a nézők

Az öttagú zsűri hölgy tagjai kapják a legtöbb kritikát a Redditen.

Link másolása

Vasárnap újabb adás ment le a Sztárban sztár idei évadából, amely már a felénél tart. Az ötfősre bővült zsűri hétről hétre beszédtémát jelent, szerzőnk is megírta róluk a véleményét legutóbbi kritikánkban. Ahogy a cikkben is olvashatod, Tóth Andi többször szembeszállt zsűritársaival a pontozásnál, szerzőnk szerint egyre inkább az érződik, hogy ő az egyetlen a zsűriben, aki azt próbálja csinálni, amiért ott van.

Mint kiderült, ezzel a véleménnyel nincs egyedül. A Reddit népszerű hunfluencers csoportjában is megvitatták a felhasználók, hogy ki mit gondol a zsűri munkájáról, és

többen is úgy vélik, hogy Tóth Andi az, aki valóban hajlandó kritikát megfogalmazni és a produkció sikerességének megfelelően pontozni. Ezzel szemben Lékai-Kiss Ramónát sokan bírálták, szerintük a viselkedése sokszor már kínos.

Íme néhány komment a poszt alatt:

„[Tóth Andi] még így is sokszor kedves szerintem. 10 pontot lehet adni maximum, ehhez képest talán a legrosszabb pont talán az évek alatt a 6 volt? Szerintem tökre jó ha valaki komolyan veszi ezt. Andi veszi ezt komolyan a többiek hülye gyerekek ott.”

„Inkább Andi értékeljen, mert amit Rami csinál, az kritikán aluli. Az azis [Azahriah-ról szóló - a szerk.] poénja is annyira gáz volt. Várta, hogy valaki nevet vele együtt, hát nem... Rami annyira ripancs. Rendesen sajnálom a férjét, hogy ilyen hülye a műsorban az asszony.”

„Inkább az Andi értékelése, mint a többieké. Annak nem sok értelme van, hogy mindenkinek 10 pontot adnak. Ramitól a falat tudnám kaparni, már a többiek számára is kínos a viselkedése.”

„Úgy érzem, Andi tényleg valódi értékelést próbál adni a versenyzőknek.”

„Szerintem [Tóth Andi] korrekt, legalább van saját véleménye, nem úgy, mint a megfelelési kényszeres Kiss Ramónának, aki annyira cringe, hogy néha nem bírom miatta nézni a műsort.”

„Végre valaki, aki nem csak úgy szórja a 10-eseket a középszerű produkciókra, mint pl a Ramóna. Annyi értelmetlenséget mond az az ostoba nő...”

„[Tóth Andi] az egyetlen, aki rendesen értékeli az éneklést és előadást, nem dobálja a tíz pontokat mindenkinek.”

„Az egyedüli akinek saját véleménye van és nem egy 10 pontot adó gép. Illetve szakmailag is értékeli az előadókat. Persze mondanom sem kell, hogy éneklést szakmailag értékelni Ramitól nem lenne fair, mert semmi köze hozzá.”

„Szerintem a sok majom közül a zsűriben neki [Tóth Andinak] és Kökény Attilának, talán még [Papp] Szabinak van érdemi mondanivalója.”

„[Tóth Andi] nekem nagyon kellemetlen jelenség. Minden értékelésben felhozza azt, hogy ő mennyire királyul versenyzett anno és pl. hallotta, hogy a Sipos Tomi elrontotta a szöveget, és 7 pont amiért letagadta. What? Annyira kiérződik, hogy el van veszve fejben. Nekem az is fura, hogy az Insta-sztorikban tolja a flegmaságot, itt meg egy karótnyelt, bizonyítási kényszeres személy.”

„Én bírom, hogy [Tóth Andi] nem cukiskodik, meg ripacskodva jófejkedik, hanem meg meri mondani, ha valami nem tetszett neki neki. Az nem zsűrizés, amit a legtöbbször lehet látni, hogy mindenki körbenyaldos mindenkit. Szóval százszor inkább ez, mint Ramóna.”

„Számomra az a borzasztó, hogy [Tóth Andi] olyan dolgokat kritizál, amiket ő maga sem tudott megcsinálni versenyzőként.”

„Szerintem Andi kicsit el van szállva amióta a zsűriben ül. Néha még talán túl is gondolja az értékelést ahelyett, hogy megpróbálná élvezni a produkciókat. Inkább lenne műsorvezető, de ez a zsűrizés nem neki való.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Ráhívták a rendőröket Gáspár Laci családjára, a kisfia zokogott
Az egyik szomszéd azt gondolta, tőlük jön a hangzavar, ami felverte a környéket.

Link másolása

Rendőröket hívott Gáspár Laci családjára szombat éjszaka az egyik szomszédjuk, mert azt hitte, tőlük jött a hangzavar, ami felverte a környéket - írja a Blikk.

A lap szerint a zenész a Facebookon azt írta az esetről:

„Tegnap este valamelyik szomszéd hangosan hallgatta a zenét és abszurdnak tartom, hogy valaki egyből az én családomra küldte ki a rendőröket, akik már békésen aludtak, villanyok mindenhol lekapcsolva, miközben én az ország másik felén dolgoztam!”

Laci szerint éjjel 11-kor „verték fel a rendőrök” a kisfiát és a feleségét.

„Annyi a kérésem, ha rendőrt hívsz valakire, legalább győződj meg róla, hogy kire is akarod kihívni! Ne zaklass ártatlan családokat! A kisfiam megrémült, zokogott, amiért éjjel rendőrök verték fel őket!”

A Blikk által idézett bejegyzést azonban úgy tűnik azóta eltávolították a Facebookról.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Fordulat! Mégsem válik Peller Mariann és férje?
A műsorvezető és Juni György a hivatalos válási procedúrát mindenesetre még nem indította meg.

Link másolása

Nemrégiben mi is hírt adtunk róla, hogy testvére, Anna után Peller Mariann is bejelentette, hogy véget ér házassága. A műsorvezető-színésznő és férje, Juni György 12 év házasság után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják.

Legalábbis eddig így tűnt. Most azonban fordulat állhatott be kapcsolatukban. A Blikk információi szerint

úgy tűnik, sikerült túllépniük a sérelmeken, hiszen újra közelednek egymáshoz, sőt, talán még arra is van remény, hogy újrakezdjék a házasságukat.

A lap egyik olvasója együtt látta kirándulni a házaspárt és két fiukat pünkösdvasárnap Esztergomban.

„Nagyon meglepődtem, amikor megláttam őket, mert már hónapokkal ezelőtt arról olvastam, hogy nem élnek együtt. Ehhez képest olyanok voltak, mint egy igazi család. Jókedvűnek tűntek, Mariann és a férje között sem volt érezhető a feszültség, pedig korábban lehetett arról hallani, hogy nem volt békés az elválás. Talán követik a nővéréék, Peller Anna és Lukács Miki válásának példáját, és ők is hasonlóan jó viszonyra törekszenek” – fogalmazott az „olvasóriporter”.

A Blikk nem érte utol sem Pellert, sem Junit, de azt megtudták: a pár még nem indította el a hivatalos válási procedúrát, hiába élnek hónapok óta külön.

„Mariannék megpróbálják megmenteni a házasságukat. Az az igazság, hogy a szakítás is eleve egy hosszú folyamat volt náluk. Semmit sem kapkodnak el, ezt jól példázza, hogy még a válókeresetet sem nyújtották be, pedig tavaly októberben jelentették be, hogy külön utakra lépnek”

– nyilatkozta a lapnak egyik barátjuk.

„Mostanában egyre több a közös családi programjuk a gyerekekkel négyesben, amely mindenképpen biztató. [...] Bízom benne, hogy sikerül nekik, vannak jelek, amelyek azt mutatják, lehet esély a békülésre. Szurkolok nekik” – tette hozzá.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Vitézzé avatták Varga Viktort, elárulta, mivel érdemelte ki a címet
„Büszke vagyok, és boldog” – írta a zenész, aki egy videót is közzétett a nagy eseményről.

Link másolása

Varga Viktort vitézzé avatták – erről a közösségi oldalán számolt be a zenész.

Bejegyzésében azt írja, június 3-án, Budapesten, a Szent Flórián templomban volt az esemény.

„Végig extatikus élményben volt részem, de mikor a

-Vitézzé avatlak!

-Hazámat szolgálom! - mondatot kiejtettem, valami igazán erős áhitat lett úrrá rajtam” – mesélte.

Azt is lemagyarázta, mióta ilyen fontos neki a magyarságérzés:

„Eddig is foglalkoztam a magyarsággal, a hagyományainkkal, a nemzeti érzésekkel és identitással, de mióta saját szeletem van a magyar földből, még inkább érzem fontosságát, hiszen igazán összefonódtam vele. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a rend tagjai tudtom nélkül figyelemmel kisérték munkásságomat és bizalmukkal megajándékoztak, tudtom nélkül.”

Úgy érzete, hogy bárhol a világban, ahol eddig járt, az ott élők „Ismerik, tisztelik, szeretik, és használják a hagyományaikat és jellegzetességeiket, mi több benne élnek… mindig mikor hazatértem, inspirált voltam és kerestem, keresem a mi elfeledett értékeinket, s próbálom felidézni, amiket generációkon át feledtettek nagyszüleinkkel, szüleinkkel.

Rendkívül régre visszanyúló őskultúránk van.”

A zenészt éppen ezért tette boldoggá a Nemzeti Lovasszínház felkérése, hogy írja meg a Fehérlófia című musicalt. Ehhez „összevásárolva ősi magyar hangszereket, felkutatva és feljátszva régi dallamokat. Valahogy így indult el bennem a nemzeti öntudat… ezt követve az élet számtalan hasonló építő lehetőség elé állított:

- Trianon Múzeum felkérésére dalszerzés

- Nemzeti Cirkusz Himnuszának megírása

- Terror Háza tárlat vezetés

- Himnusz újra éneklése

- Hazám, Hazám újraéneklése

- Otp Oktatási központ felkérésére előadások középiskolásoknak

- Totem, magyar tv műsor ősközösség építés szociológiai kísérlet első helyezettje lettem @tv2official

- Hagyomány őrző életmód jurtában

- Lovas akrobata képzés és előadások a Nemzeti Lovas Színházban.

És azt hiszem feladatom lett minden más mellett értékeink megmutatása és életben tartása! Büszke vagyok, és boldog!”

- írta Varga Viktor.

VIDEÓ: Az avatásról

Varga Viktor nemrégiben komoly sikert ért el a Bank bán híres áriájának elénkelésével:

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Kiszel Tünde teljesen elérzékenyült lánya, Donatella diplomakoncertjétől
Meghatódva, könnyes szemmel hallgatta gyermeke különleges előadását.

Link másolása

A minden évben kiadott naptárjairól ismert Kiszel Tünde a lánya diplomakoncertjéről mutatott meg néhány fotót az Instagram-oldalán.

Donatella modell karrierje után kezdett el operaénekesnek tanulni, és mint azt korábban megírtuk, felvételt is nyert a Zeneakadémiára.

Hunyadi Donatella 2020 óta tanul a Zeneakadémián, azóta több komolyzenei koncertet adott már és most eljutott a diplomakoncertjéig is - írta meg a 24.hu.

Donatellát Kiszel Tünde is gyakran elkíséri az előadásaira, múlt hétvégén is ott volt a diplomaelőadásán.

"Tegnap volt Donatella diplomakoncertje a Zeneakadémián! Leírhatatlan, amit most érzek! Köszönöm, Istenem, hogy ezt megérhettem! Meghatódva, könnyes szemmel hallgattam Donatellát…"

- írta bejegyzésében Kiszel Tünde.


Link másolása
KÖVESS MINKET: