SZTÁRVILÁG

Tóth Andi: Két-három évig csak az ment rólam, hogy kinőtt a mellem

Az énekesnő elárulta, hogyan indult a karrierje és most hogy érzi magát.

Link másolása

Kilenc éve él a reflektorfenyben, de nehéz úton jutott el a 2014-es X-Faktortól a Sztárban Sztár zsűriszékéig Tóth Andi. A most 24 éves énekesnő a Borsnak mesélt minderről.

Andi nagyon fiatalon nyerte meg az X-Faktort, saját bevallása szerint akkor nem sokat tudott még a világról.

"Bonyolult elmondani ezt az elmúlt kilenc évet, vagy lassan tízet, amióta a szakmában vagyok. Amikor kezdtem, én egy nagyon nyers alapanyag voltam.

Tizenöt évesen fogalmam sem volt a világról, az élet csúnya oldaláról, a csúnya emberekről, illetve erről a szakmáról. Egyáltalán nem gondolom, hogy burokból jöttem volna, illetve nagyon szigorú nevelést kaptam, de ez segített feldolgozni ezt a sok szart"

- mondta.

Szerinte az X-Faktor után nem találta az útját, de segítséget sem nagyon kapott ehhez.

"Ha nem egyedül vagyok, talán egy jó menedzserrel könnyebb lett volna, de nem volt ilyenre lehetőségem.

Két-három évig nem is szólt rólam semmi azon kívül, hogy »Tóth Andi elkezdett felnőni és kinőttek a mellei«. Szóval nem tudtak békében kinőni, szegények!"

A lapnak elmondta, hogy énekesi pályája elején is rossz emberekkel dolgozott együtt, mert nem adhatta saját magát, pedig tudta, hogy merre szeretne menni.

"Konkrétan három éve vagyok úgy önmagam, hogy meg is tehetem, van rá lehetőségem, és van egy biztos ember mellettem, tudom finanszírozni is, és most már biztos talajon áll a két lábam" – árulta el.

"Nyilván a helyzetek is kihoznak belőlünk bizonyos dolgokat, akkor is még formálódunk. Biztos, hogy két év múlva én sem leszek ugyanaz az ember, aki most vagyok, de nagyon lelkesen várom. Úgy vagyok vele, hogy nem félek attól, hogy mivel állok szemben, és milyen ember leszek tőle, hanem azt mondom: »Gyere, csináljuk!«" - mondta a lapnak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Kínos pillanat a Sztárban sztárban: Zámbó Krisztián is a nézőtéren ült, mikor viccet csináltak belőle
Az énekes a stúdióban volt, amikor Till Attila szájából elhangzott a viccnek szánt mondat.

Link másolása

A vasárnapi Sztárban sztár legutóbbi adása fordulatokkal volt tele, Sipos Tomi távozásával pedig összeállt az elődöntős csapat. A párbajokkal új színt vittek a műsorba, és sok vicces jelenetet láthattak a nézők. Mikor elkezdődött a vasárnapi adás, a zsűritagok véleményét kérdezte Till Attila műsorvezető az újításról.

Marics Petit, mint a műsor tavalyi második helyezettjét kérdezte Tilla, kivel párbajozott volna szívesen, ha lett volna rá lehetősége. Nem tudva, hogy Zámbó Krisztián a nézőtéren ül, feltette a kérdést:

"Zámbó Krisztián az érdekes lett volna, nem?"

Zámbó Krisztiánnak sok emlékezetes, és főleg humoros pillanatot köszönhetett az előző évad, így többen felnevettek a beszólásra. Amikor azonban az énekes integetett a nézőtérről, kínos csend vette át a főszerepet.

Krisztián jelenlétére számítani lehetett volna, hiszen Schoblocher Barbara az énekes édesapját, Zámbó Jimmyt elevenítette meg az este folyamán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Harry herceg titokban visszatért Angliába: egyenesen egy tárgyalóterembe ment
Azt viszont nem tudni, hol száll meg, mivel a hivatalos angliai otthonából III. Károly kilakoltatta. A királynő temetése óta nem volt a szülőhazájában.

Link másolása

Harry herceg váratlanul megjelent Londonban hétfőn, nem máshol, mint a Legfelsőbb Bíróságon - írja a Mirror.

Ez volt az első alkalom, hogy II. Erzsébet királynő temetése óta az Egyesült Királyságba utazott.

A herceg ugyanis több más ismert emberhez hasonlóan pert indított a Daily Mail kiadója, az Associated Newspapers ellen jogtalan információszerzés miatt. A pert indítók között van Sir Elton John férje, David Furnish, Liz Hurley és Sasie Frost is.

Közös jogi képviselőjük közleményt is adott ki, ez alapján a lap magánnyomozókat fogadott fel, akik aztán lehallgatták a célszemélyeket, poloskát helyeztek el az autóikban és az otthonaikban, illetve magán telefonbeszélgetéseket is rögzítettek.

A kiadó szerint ezek viszont alaptalan vádak, nincsenek rá bizonyítékok, csak a lapot akarják botrányba keverni. A négynapos bírósági meghallgatás hétfőn kezdődött.

A herceg és a családja között évek óta romlik a viszony, de különösen idén januárban durvult el, mikor megjelent Tartalék című önéletrajzi könyve.

Azóta III. Károly hivatalos angliai otthonukból, a Frogmore Cottage-ból is kilakoltatta őket, ami azt jelenti, hogy a sussexi hercegi párnak nincs többé hivatalos lakhelye az országban. Ugyan még nincs megerősítve, ez valószínűleg azzal fog járni, hogy Harry és Meghan a király koronázásán sem fog részt venni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Polyák Lilla extrán kigyúrta magát, 100 kilót akar emelni – fiával együtt váltott életmódot
Polyák Lilla egész családja edzőterembe jár, a színésznő is indul az erőemelő versenyeken.

Link másolása

Mikor Polyák Lilla és fia életébe belépett a színésznő, nála 16 évvel fiatalabb, párja az életük új irányzatot vett. Gömöri András Máté hatására az egész család elkezdett edzőterembe járni, gondosan odafigyelni az étkezésre, és mostanra már versenyekre is készülnek. A művésznő az RTL Reggeliben mesélt újdonsült életmódjukról és céljaikról.

Miközben a színésznő párját támogatta a tudatos étkezésben, főzött és dobozolt, maga is rákapott az ízére. Beosztani az ételt, és tudni mikor és mennyit fogyaszt, nagyon vonzotta a színésznőt, és végül fiával együtt életmódot váltott.

Fia, Benedek, sportoló, így számára nem idegen ez az étkezési forma. Édesanyja állítása szerint rendkívül tudatos a testét és táplálkozását illetően.

A versenyek világába is párja vezette be a művésznőt, a háromnapos megmérettetések minden napján versenyzik valaki a családból.

"Az egész család versenyzik. Az ob háromnapos, harmadik napon vannak a nagy kategóriák, tehát ott versenyzik Máté. A második napon versenyzik a kisebbik fiam juniorban, és üresen maradt az első nap, ahol a női kategóriák vannak. Nem volt más választásom, mint hogy azon elinduljak. Nem latolgatok esélyeket. Tök jó odamenni és versenyezni" - meséli izgatottan Polyák Lilla.

A színésznő célja a 100 kiló megmozdítása, rendkívül jó úton halad az álma megvalósítása felé. Nem egyszerű összeegyeztetni a 3 darabot mely egyszerre fut Lilla életében, a sporttal, de a színésznő mindent megtesz, hogy sikerüljön.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Kiderült, miért vált el Reese Witherspoon és magyar származású férje, Jim Toth
A Doktor Szöszi sztárja és férje életében várható volt ez a pillanat, már csak fiuk jóléte köti össze őket.

Link másolása

Mi is beszámoltunk róla hogy Reese Witherspoon és magyar származású férje, Jim Toth elválik. A hírt az Instagramon publikált közleményben tudatták mindenkivel.

A színésznő és 52 éves férje közleménye a 12. házassági évfordulójuk előtt jelent meg. Ebben azt írták:

„Van néhány személyes hírünk, amit szeretnénk megosztani. Nagy odafigyeléssel és komoly megfontolással hoztuk meg azt a nehéz döntést, miszerint elválunk. Olyan sok csodás évet töltöttünk együtt, és a továbbiakban is mély szeretettel és kölcsönös tisztelettel gondolunk majd mindenre, amit közösen alkottunk. A legfontosabb prioritásunk a fiunk és a családunk lesz a következő fejezetben.”

A The Sun amerikai kiadásának most részleteket árult el a válásról egy olyan barát és kolléga, aki az elmúlt 10 évben együtt dolgozott a házaspárral.

Szerinte azoknak, akik ismerik Reese Witherspoont és a férjét, a válás híre egyáltalán nem volt meglepő. Úgy véli, hogy csak idő kérdése volt ez a lépés.

A névtelen forrás elmondta, hogy a sikeres közös üzleti vállalkozások ellenére a színésznő és férje más dolgokat akart az élettől. A váláshoz vezető folyamat már 2021-ben elindult, amikor eladták Hello Sunshine nevű cégüket, és a vállalatért kapott pénz más irányba vitte őket.

A névtelen forrás szerint fiuk, Tenessee felnevelése maradt szinte az egyetlen közös cél Reese Witherspoon és Jim Toth életében.

Továbbá azt is kifejtette, hogy a pár akkor kezdett el más és más irányba fejlődni, amikor néhány évvel ezelőtt Jim Toth kilépett attól a neves ügynökségtől, ahol addig dolgozott. A karrierváltás után egy streaming szolgáltatással próbálkozott, amivel kudarcot vallott. De azután a Szilícium-völgy és ezek a típusú befektetések érdeklik. Az ismerős azt is elárulta, hogy

Jim Toth volt az, aki nagyon megváltozott az utóbbi években, és már nem az az ember, mint akihez Reese Witherspoon férjhez ment, és akinek gyereket szült. A férfi személyisége és életfelfogása akkor változott meg gyökeresen, amikor megvált az ügynökségi munkától. Szerinte a kapuzárási pániknak is betudható, hogy elkezdett például úgy öltözködni, minta feleannyi idős lenne, és érdeklődni kezdett a tetoválások iránt.

Ugyanakkor azt is elmondta, hogy Reese és Jim továbbra egymás életének része marad, és közösen nevelik majd a fiukat.

Forrás: The Sun


Link másolása
KÖVESS MINKET: