News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Tilla: Kávé, Index – minden reggelem így kezdődött eddig

A műsorvezető is reagált az Index körül kialakult helyzetre.

Link másolása

hirdetés

Az Index körül kialakult helyzet a hírességeket is megmozgatta. Már többen is kiálltak a lap mellett, Istenes Bence például az Instagramján arról is írt, hogy sajnos Németországban volt, van jelenleg, így nem tudott ott lenni a pénteki tüntetésen, pedig szívesen elment volna.

Till Attila az Instargamján adott hangot a véleményének.

"Minden reggelem így kezdődött eddig: kávé, Index. Aztán a többi. Miközben utáltam, hogy az utóbbi években szerintem következetesen nem írtak semmi jót azokról a műsorokról, amikben szerepeltem, vagy akár egy szót se, a filmes ízlésükkel sokszor nem értettem egyet. DE!!!!! Akkor is olvastam ezt az újságot, mert sok szempontból kikerülhetetlen volt. Ez volt az egyik olyan fontos lap nekem, ahonnan tájékozódni akartam! Nagyon nem jó, ami az Indexszel történt, remélem sikerül együtt maradniuk és csinálni egy másik Indexet! #legyenmásik"

- írta bejegyzésében Tilla.

hirdetés



hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Elképesztő összeg: ennyit kaptak Korda Györgyék egykori villájukért
Az ingatlan szállodaként is működött, 22 szobája van, egy kész vagyont kapott érte az énekes házaspár.

Link másolása

hirdetés

Ahogy arról korábban mi is írtunk, eladta híres, budapesti II. kerületi villáját a Korda-házaspár. Balázs Klári arról is beszélt, hogy a már a rezsicsökkentés szigorítása előtt is több mint félmillió forint volt a luxusház gázszámlája.

Most kiderült:

a házaspár decemberben csaknem 780 millió forintért árulta az ingatlant, ami szállodaként is működött, és 22 szobát foglal magába

– írja a Blikk.

A házaspár a lapnak elárulta, túladtak az ingatlanon még januárban, csak nem akarták nagydobra verni. A döntés mindenkit meglepett, ugyanis korábban nem szerettek volna megválni tőle, sőt még azt is cáfolták, hogy el akarják adni, így az ingatlanos hibájára hivatkoztak.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Berki Mazsi Nádai Anikó exével jelent meg egy eseményen
Kovács Dániel Richárddal jelent meg Berki Krisztián özvegye.

Link másolása

hirdetés

Berki Mazsi tegnap este a a Gigi's Budapestben tűnt fel Nádai Anikó volt párjával, a producer Kovács Dániel Richárddal. Az eseményen mutatták be Zalatnay Cini és DR BRS egy újraálmodott közös dalát, a „Várlak még” című számot.

Berki Krisztián özvegyén kívül bőven akadtak még sztárok a bemutatón, többek között Fodór Zsóka, Kis Grófo, Nemazalány és Rábaközi Andrea is feltűnt – írja a Blikk, aki kilátogatott az eseményre.

Berki Mazsiról és Kovács Dániel Richárdról a bulvárlap fényképet is készített, melyet ide kattintva nézhet meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Csepregi Éva Majka lemondott koncertjéről: „Én belehalnék, hogy ott a közönség, de nem lépek fel”
Csepregi Éva azon a bizonyos estén, Majka előtt egy különleges formációval adott koncertet.

Link másolása

hirdetés

Ahogy azt mi is megírtuk, múlt héten elmaradt Majka Fehérgyarmatra meghirdetett koncertje, aki helyett végül Curtis ugrott be az utolsó pillanatban. Az okokról a rapper a közösségi oldalán írt, részletesen kifejtve, hogy a technikai körülmények nem feleltek meg, és bár megpróbálták megoldani, végül nem sikerült a koncertet megtartani.

A Sláger FM Csepregi Évát is megszólaltatta az ügyben, aki azon a bizonyos estén, Majka előtt egy különleges formációval adott koncertet. Az énekesnő a lapnak az mondta, a rapper stábja már akkor ott volt, az egyik srác centivel méregette a színpadot.

„Tény, hogy a színpad olyan volt, hogy a Neoton se fért volna el rajta. Nehéz kérdés ez. Régen – amíg nem volt ilyen profi csapat mögöttünk, mint most – nálunk is előfordult olyan eset, hogy a technikus azt mondta, rossz a helyszín, nem lesz tökéletes. Ma már ilyet nem vállalnánk be, ezt már nem engedhetjük meg magunknak. A közönség az első, belehalnék, hogy ott a közönség, de nem lépek fel”

– folytatta a Neoton Família forntembere, aki megérti Majkáék döntését, és védelmükre kelve annyit hozzátett,

„ha tényleg nem fér el a színpadon, mit tud csinálni? Nem ugyanaz az élmény, nem ugyanazt a minőséget tudja adni így az előadó. Persze, olyanra is van példa, hogy szólnak előre, hogy valami nem úgy lesz, egyeztetik, hogy ez gondot okoz-e. Ez a jobbik eset, mert akkor úgy készülünk. Mindenesetre nagyon nehéz helyzet ez mindenkinek, borzasztó lehet neki is, hogy ezzel esetleg csalódást okoz a közönségnek, miközben a legtöbb előadónak – nyilván neki is – a közönség az első”

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Oda volt a meglepetés: Vastag Csaba párja két nappal a lánykérés előtt tudott már a tervről
A meglepetés elmaradt, de az „igen” szerencsére nem.

Link másolása

hirdetés

Néhány napja mi is írtunk róla, hogy hatalmas a boldogság Vastag Csaba és párja – immár mennyasszonya – életében, hiszen múlt héten megtörtént a lánykérés.

Bár az énekes-zenész és Evelin csak május óta alkotnak egy párt, az összhang olyan nagy köztük, hogy nem sokat vártak vele, hogy összekössék életüket. Most a Fókusznak meséltek a nagy nap részleteiről – amibe azonban egy kis váratlan gikszer is csúszott.

„Amikor megkérdezte, hozzámegyek-e feleségül, szerintem a Dunán túl is hallották, hogy igen. Saját elmondása szerint egyedi ez a gyűrű, ilyen senki másnak nincs” – mesélte a műsorban Evelin. Csaba pedig arról is beszélt, hogy mi akadályozta meg, hogy száz százalékig tökéletes legyen a nap:

„Egy apró, pici kis hiba csúszott a számításba: sajnos kinyitottam a laptopomat, és meglátott egy e-mailt két nappal korábban, ami úgy kezdődött, hogy »Kedves Csaba, akkor a csütörtöki lánykérés részleteit szeretnénk veled megbeszélni!«. És ez volt kedden, úgyhogy volt két erős napom, ami azzal telt, hogyan feledtessem ezt vele”.

Végül a helyzet mentésére a jelenetet követően terelésként felhívta a szervezőket, és lemondta az eseményt, de titokban ugyanúgy folytatta a szervezést.

hirdetés
Vastag Csaba és mennyasszonya a lánykérésről

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: