News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Teljes suttyó” - Molnár Gusztáv kiakadt L.L. Juniorra

A Nyerő Páros szerda esti adásában elszabadultak az indulatok Molnár Gusztiék és L.L. Juniorék között.

Link másolása

hirdetés

A Nyerő Páros szerda esti adásában elszabadultak az indulatok Molnár Gusztiék és L.L. Juniorék között. A két pár között már napok óta nagy a feszültség. Szerda este a párok azonban azt a feladatot kapták, hogy állítsanak fel egy sorrendet az alapján, kiben bíznak meg a legjobban és kiben a legkevésbé. Majd mindenki összegyűlt és elmondták egymásnak, hogyan állították fel a saját sorrendjüket.

Molnár Guszti és L.L. Junior vitája már ekkor elkezdődött, éles szóváltások zajlottak köztük, a színész pedig erőteljesebb hangnemben is beszélt a zenésszel. Junior a feladat után emiatt félre is hívta Gusztit. Ekkor kezdődött egy még nagyobb vita.

"Hallod, tudsz úgy hangsúlyozni, hogy nem üvöltözöl velem mindenki előtt?"

- kérdezte Junior Gusztitól, aki erre elmondta, hogy ő vehemensebb és egyáltalán nem sértődés van emögött.

Ekkor lépett oda a két fiúhoz Guszti felesége, Vivi. Junior odafordult hozzá, és neki is elmondta, hogy ha ilyen nagy sérelmeik vannak, nyugodtan is el lehetett volna mondani, üvöltözés nélkül. Vivi erre csak annyit válaszolt, hogy párjának ilyen a tónusa.

Ez válasz viszont nem annyira tetszett L.L. Juniornak.

hirdetés
"Most bejöttél ide bemosolyogni, amit vele beszéltünk. Mi férfiak félrehívtuk egymást, és ide álltál be közénk"

- mondta Junior Vivinek.

A páros azonban nagyon kibukott a zenész reakciójától. Vivi, ahogy elköszöntek Junioréktől úgy fogalmazott: "Na ő az az ember, aki szintén tudatlan". Guszti pedig aúgy fogalmazott:

"Teljes suttyó. Mi az, hogy ne gyere oda te nőként?"

A színész a riportszobában aztán azt is kifejtette, hogy innentől fogva neki valami nagyon eltört Junior felé.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Majkát nem engedték fellépni a Balaton Soundon – veszélyesnek tűnő vihar közeledett
A szervezők szerint sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Link másolása

hirdetés

Majka péntek este közölte Instagram-oldalán, hogy zenekarával fellépett volna a Balaton Soundon, de végül nem lett a buliból semmi. A szervezőknek minden okuk megvolt a .tiltásra: veszélyesnek tűnő vihar közeledett, így sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Majka ezt írta az öltözőből:

Most kezdődött volna a buli gyakorlatilag, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos. Mindenkitől elnézést kérünk. Azt is kérdeztük, hogy egy későbbi időpontban felléphetünk-e, ha még várunk picit, és elmegy a vihar, de sajnos ezt sem engedik meg. Elnézést mindenkitől, mi érezzük magunkat a legszarabbul"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kórházba került Görög Zita kisfia a hőség miatt
A modell kisfia kiszáradhatott a nagy melegben. Zita az Instagram-oldalán azt is megosztotta, mit tanácsoltak nekik a kórházban.

Link másolása

hirdetés

Nyakunkba szakadt a kánikula: elképesztő hőség tombolt az utóbbi napokban az egész országban. A kánikulában viszont több veszélyt is rejt nemcsak a felnőttekre, hanem a gyerekekre nézve is.

Görög Zita az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy a hőség miatt a kisfia kórházba került

- szúrta ki a Blikk.

A modell a 24 órán át elérheti Insta-sztorijában azt is megosztotta, milyen tippet kapott kiszáradás ellen a kórházban.

"1 liter hideg víz, 1 evőkanál cukor, 1 teáskanál só, fél citrom leve hidegen kortyolgatva. Kiszáradás elleni koktél gyerekeknek is kórházi javaslatra. Vigyázzatok magatokra!"

- írta Zita a követőinek.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: