hirdetés

SZTÁRVILÁG

Szívszorító ígéretet tett a 14 éves Vilmos herceg Dianának egy évvel a hercegnő halála előtt

Minden évvel közelebb kerül Vilmos herceg ahhoz, hogy egyszer betarthassa az anyjának tett ígéretét.
Fotó: Northfoto/PA Wire/PA Images - szmo.hu
2021. május 01.

hirdetés

Kiderült, hogy a 14 éves Vilmos herceg egy évvel anyja halála előtt szívszorító ígéretet tett Diana hercegnőnek, írja a Daily Star. Ráadásul ahogy telik az idő, a ma már 38 éves cambridge-i herceg egyre közelebb kerül gyerekkori fogadalma betartásához.

Az ifjú Vilmos ugyanis 1996-ban egy napon a fürdőszobában bukkant rá zokogó édesanyjára. A 14 éves herceg előbb azt mondta a bezárt fürdőben síró nőnek, hogy utálja szomorúnak látni Dianát, majd az ajtó alatt zsebkendőket dugdosott be a teljesen összeomlott nőnek. Később pedig az anyjától elvett hercegnői címre utalva hozzátette:

Ne aggódj anyu, egy napon visszaadom neked, ha király leszek.

1996-ban a legtöbb címlapot szinte folyamatosan uralta Károly herceg és Diana válása. A botrányos interjúkkal tarkított csetepaté odáig fajult, hogy a királynő a fiának és menyének is külön-külön levelet írt, melyben a mielőbbi válásra kérte őket. A 15 évvel korábban köttetett házasság felbontása után Károly walesi herceg maradt, Dianát azonban megfosztották címétől.

Vilmos gyerekkori fogadalmáról Paul Burrell, a walesi hercegné egykori komornyikja számolt be a Magyarországon Királyi szolgálat címmel a 2001-es eredeti megjelenés után két évvel megjelent életrajzi könyvében. A komornyik megemlíti, hogy míg a királynő örült volna, ha Diana megtartja királyi rangját, addig fia, Károly hajthatatlannak bizonyult ennek ellenkezőjével kapcsolatban.

hirdetés

A korábbi hercegné ezután kapta meg végül a walesi hercegnő címet.

A hercehurca után a rangjától megfosztott Diana egyre távolabb került a királyi család többi tagjától, beleértve a saját gyerekeit is. A hercegnő egy évvel Vilmos fürdőszobai ígérete után, egy párizsi autóbalesetben vesztette életét.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Megszületett Hódi Pamela második kislánya

Már haza is mehettek a kórházból.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. május 10.

hirdetés

Megszületett Hódi Pamela és férje, a korábban a Ferencvárosban is focizó Tóth Bence első közös kislánya.

Pamela még három nappal ezelőtt az Instagram-oldalán posztolt egy képet a szülőszobáról, amin már ő is a kórházi hálóingben van, férje pedig az apás szülésekhez használt, kék védőruhát visel.

"Most egy kis időre elköszönök Tőletek, mert elérkezett a napja annak hogy átvegyük Istentől az ajándékunkat"

- fogalmazott a posztban.

Pamela azóta nem posztolt az oldalára, csupán két Instagram-sztorit osztott meg, amiből kiderült, hogy már haza is mehettek kislányával a kórházból.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Tóth Andi új dalában megrázóan őszintén vall életéről

Az Állj című számban mesél arról, milyen nehéz volt neki a tehetségkutató után, és azóta is mennyi bántás érte.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. május 09.

hirdetés

Tóth Andi új dallal jelentkezett, melyben az énekesnő saját eddigi életéről vall őszintén. A Lejtő című albumáról ez a második bemutatott dala, melynek zenéjét és szövegét is ő írta. Többek között arról is énekel, hogy a tehetségkutató után nem volt egyszerű az élete és azóta is érik csalódások és bántások.

"Tizenöt voltam álltam a sorban mondtátok kellek elhittem

Huszonkét múltam gondok sorban, nem voltam jól már hét éve.

Te csak egyed a híred, belőlem élnek, mit érdekel hogy én elvérzek.
Nem segített senki, most jön mindenki, a tanácsod dugd fel nem kérem."

- énekli a dalban.

VIDEÓ: Tóth Andi - Állj

hirdetés

Tóth Andi közösségi oldalán és a videójánál is a kommentelők egy része szerint fantasztikus lett a szerzemény. Bár sokan elismerik, hogy remekül énekel, de azt javasolják az énekesnőnek, hogy a dalszerzést bízza másra.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Magyar divattervező ruhájában pózolt Halle Berry

Ráadásul egy igen szexi darabot választott a színésznő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. május 10.

hirdetés

Már számos alkalommal volt példa arra, hogy egy világszerte ismert híresség egy magyar divattervező ruháját viselte, sőt olyan sztárok is vannak, akik gyakran választanak ugyanattól a magyar tervezőtől újabb darabokat. A Nanushka márka alapítója, Sándor Szandra például elég népszerű a külföldi celebek körében is.

Most Halle Berry vett fel egy magyar tervezésű dresszt. Az 54 évesen is elképesztő formában lévő színésznő Abodi Dóra testre simuló, párducmintás darabjában pózolt,

erről két képet is feltöltött Instagram-oldalára - szúrta ki a femcafe.hu.

A portál emlékeztet rá, hogy ugyanezt a dögös dresszt viselte nemrég Kylie Jenner is, úgyhogy a párducmintás alkotás az ABODI márkán belül is nagy sláger a sztárok körében.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Melinda Gates már két éve tervezte, hogy elválik Bill Gatestől

A Wall Street Journal szerint az vezethetett a váláshoz, hogy Bill Gates túl sokszor találkozott Jeffrey Epsteinnel.
Címkép: Northfoto/Stephane Lemouton/Bestimage - szmo.hu
2021. május 10.

hirdetés

Bill és Melinda Gates múlt héten jelentették be, hogy 27 év után elválnak. Közös közleményükben azt írták, sokat gondolkodtak és rengeteget dolgoztak a házasságuk megmentésén, de végül úgy döntöttek, lezárják a házasságukat.

A Wall Street Journal most arról ír, információik szerint Melinda Gates már 2019 óra, vagyis két éve tervezi a válást. A lap forrásai és a szerkesztőséghez eljutott dokumentumok szerint

Melinda Gates korábban arról beszélt, hogy házasságuk „helyrehozhatatlanul megtört”, ennek kiváltó oka pedig az volt, hogy Bill Gates túl sokszor találkozott Jeffrey Epsteinnel.

Epstein milliárdos üzletemberként volt ismert, 2019-ben viszont előzetes letartóztatásba került emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával. Befektetőként többek között Bill Gatesszel is volt kapcsolata, aki állítólag többször fel is bukkant Epstein magánszigetén.

A lap szerint Melinda Gates azonban aggódott férje és Epstein találkozói miatt. A Wall Street Journal forrásai szerint a pár együtt is találkozott vele még 2013-ban, ahol Melinda nagyon kényelmetlenül érezte magát.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: