SZTÁRVILÁG
A Rovatból

„Számítottunk arra, hogy az volt a búcsú” – Szurdi Miklós utolsó napjairól mesélt volt felesége

Nemcsak hat gyermeke, de volt feleségei is gyászolják Szurdi Miklóst. Betegségéről csak a hozzá legközelebb állók tudtak.

Link másolása

73 évesen meghalt Szurdi Miklós, színész, színházigazgató és forgatókönyvíró, aki a Familia Kft.-t, az Angyalbőrbent, vagy a Lindát is rendezte. Szurdi első felesége, Gór Nagy Mária a Blikknek mesélt a rendező utolsó napjairól.

„Egy jó ideje súlyos betegséggel küzdött, és már nem lehetett mit tenni. Az utóbbi időben már nagyon legyengült és csak az én főztömet ette meg. A múlt héten került be a kórházba, és a férjem, Buda mindennap járt be hozzá. Az utolsó napokban már csak aludt, de tegnap a gyerekei és mi is bementünk hozzá. Számítottunk arra, hogy az volt a búcsú, és ma reggel jött a szomorú hír”

– mondta megrendülten a színésznő. A színházi szakember az utolsó pillanatig dolgozott, betegségéről csak a hozzá legközelebb állók tudtak.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Dopeman: Magyar Péternek szomorú vége lesz, és nem azért, mert a titkosszolgálatok kirepítik egy földszinti lakásból
Szerinte „egy férfinek a tragédiáját látjuk, ahol a feleség viselte a nadrágot”. Úgy vélekedett, hogy Varga Judit exférje úgy viselkedik, mint egy tinifiú, aki a reflektorfénybe került.

Link másolása

Dopeman volt a vendége a Mandinernek, a beszélgetésben pedig szó esett Novák Katalin lemondásáról, az azt követő helyzetről, az influenszerekről, a háborúról is. A Mandiner Reakció adásában Pityinger László elmondta azt is, hogy mit gondol a leköszönt Varga Judit exférjéről. Magyar Péter a kegyelmi botrány kitörése és az államfő lemondása után szólalt meg többször is.

Dopeman szerint Magyar Péter a nyertese volt ennek a rendszernek, bár valószínűleg ő nem érezte magát annak. Szerinte itt most egy modernkori esetet látunk, ahol

"egy férfinek a tragédiáját látjuk, ahol a feleség viselte a nadrágot”.

Olyannak látszik, mint amikor egy tini reflektorfénybe kerül, és "jaj de jó" - mondja Dopeman, hozzátéve: ezért aztán kapnak rajta az ellenzékiek. Saját példáját - és Herczeg Zoltánét - felhozva úgy vélekedett:

"nem lehetsz más, csak véres kard".

Úgy vélte: "ez egy lejátszott közeg, egy lejátszott brigád van ott, tudják mit akarnak, hogy akarnak".

Szerinte vannak "akikkel jobban együtt tudnak dolgozni, mert azok hasonszőrüek, azt beveszik és esetleg pénzelik. De aki önjáróbb figura, azokat nem nagyon komázzák".

Mindezek miatt Magyar Péternek is

"szomorú vége lesz, és nem azért, mert elintézik a titkosszolgálatok vagy kirepítik egy földszinti lakásból, hanem az lesz a baj, hogy belesüpped a figyelmetlenségbe... a saját barátait elveszti, a munkalehetőségei megszűnnek, és ki kell menni a piacra, és ott meg azért farkastörvények uralkodnak"

- mondta Dopeman.

VIDEÓ: Pityinger László: „Valójában Orbán az ellenzéki, egy józan hang a világban”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Óriásit csalódott Novák Katalinban Moldova György özvegye, aki rokona a lemondott államfőnek
Palotás Katalin szerint Novák cserben hagyta azokat, akik egy igazi köztársasági elnököt láttak benne. A családját is megosztotta a kegyelmi ügy.

Link másolása

Óriásit csalódott Novák Katalinban Moldova György özvegye, aki anyai ágon rokona a távozó köztársasági elnöknek - írja a Blikk. Palotás Katalin családját is megosztotta a kegyelmi ügy.

A Kossuth-díjas író özvegye azt mondta a lapnak, hogy a legutóbbi beszélgetésükön, egy családi rendezvényen még az is szóba került, hogy Palotás Katalin valamilyen formában esetleg segíti majd a köztársasági elnök munkáját.

„Óriásit csalódtam Novák Katiban. Hogyan volt képes kegyelmet adni egy ilyen ocsmány, gyomorforgató ügy jogosan elítélt szereplőjének? Okos, csinos nő, aki ezzel cserben hagyta azokat is, akik nemcsak aláírógépet, hanem igazi köztársasági elnököt láttak benne.

Kati pontosan tudja, mi a véleményem az általa is szolgált rendszerről. Ezt mindig tiszteletben tartotta” - mondta Palotás Katalin.

Az özvegy azt is hozzátette, hogy a leváltása óta nem beszéltek Novákkal, de a családjukban is sokan elfordultak tőle.

„Nem akarom mentegetni, de az ő hibás döntésében óriási szerepe lehet Balog Zoltán püspök úrnak is” - tette hozzá Palotás Katalin.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„7 évad alatt nekem ilyen leckét vállalkozó még nem adott fel” – parázs vita alakult ki a Cápák közöttben
Komoly vita után, bár mindenki kiszállt, a fiatal vállalkozók távozása után is megmaradtak a kételyek a cápákban.
Fischer Gábor - szmo.hu
2024. február 26.


Link másolása

Nem mindennapi vitát szított Gubicza Mátyás és Gubicza Richárd Infoscreen projektje az RTL Cápák között műsorában. Az vállalkozók közül Moldován András úgy fogalmazott, hogy

„hét évad alatt nekem ilyen leckét vállalkozó még nem adott fel”,

azaz komolyan nem tudta eldönteni, beszáll-e a projektbe, vagy sem.

Lakatos István sarkosabban fogalmazott, őt szimplán nem győzte meg a társasházi információs felület projektje, úgy érvelt, hogy ha ez ilyen innovatív ötlet, miért nem a liftreklámosok csinálták meg?

Komoly vita után, bár mindenki kiszállt, a fiatal vállalkozók távozása után is megmaradtak a kételyek a cápákban.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Tóth Gabi Krausz Gáborról: „Magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal”
Neki pedig nem volt könnyű feladat őt emberileg megerősíteni. Szerinte ebbe egy picit beletört a bicskája. De azért azt kívánja, hogy legyenek boldogok Mikes Annával.

Link másolása

Volt férjéről, Krausz Gáborról is beszélt Tóth Gabi az Ágai Kis Andrással készült beszélgetésének második részében. Szerinte Krausz korábban nagyon magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal.

Gabi azt is elmondta, a házasság egy szép dolog, és hisz abban, hogy „Isten színe előtt összekötni az életed azzal, akit szeretsz, gyereket nevelni az élet legfontosabb értelme, legnagyobb felelőssége, amire ha képes vagy, akkor mindenre képes vagy, semmi más nem számít”.

„Továbbra is ugyanebben hiszek, és abban is, hogy megadatik nekem egyszer. Ha elsőre nem is sikerült, de másodjára lehet, hogy fog.”

Gabi tervezni már nem tervez előre semmit, nagyon boldog Papp Máté Bencével, ahogy fogalmazott: „nem tudom, mi lesz, nem tudom, meddig lesz, élek és nem is tervezek”.

Volt férjéről, Krausz Gáborról azt mondta, hogy a séf nagyon nehéz életből jött, ez nem is titok, megírta a könyvében.

„Nem volt könnyű feladatom őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, mi az a szeretet egyáltalán, vagy milyen családban létezni. Nagyon magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal, úgyhogy ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe picit beletörött a bicskám.”

Volt párja és Mikes Anna kapcsolatáról is beszélt. Szerinte a Krausz és a táncosnő összeillenek, „még külsőleg is hasonlítanak egymásra”, és azt kívánja nekik, hogy legyenek boldogok.

Az énekesnővel készült interjút ITT tudod megnézni.

via 24.hu

Link másolása
KÖVESS MINKET: