hirdetés

SZTÁRVILÁG

Survivor: Catherine Dederick esett ki, látványos képen mutatták meg, mennyit változott a játék alatt

A lány talán meg is könnyebbült, hogy véget ért számára a küzdelem, mert már nagyon nehezen bírta az éhezést.

Link másolása

hirdetés

Hosszú idő után először esett ki egy játékos a Survivor című túlélő realityből. A mostanában kiszavazott vagy valamilyen játékban alulmaradt versenyzők ugyanis nem távoztak automatikusan, hanem a Holtak szigetére kerültek, ahol ugyan még keményebb számukra a túlélés, de még van esélyük bekerülni a verseny döntőjébe.

Elsőként Gáspár Evelin és Catherine Dederick, a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Yvonne Dederick lánya vehették birtokba a Holtak szigetét, miután a két törzs egyesülésekor számukra már nem jutott hely a közös csapatban. Ez egy játék során dőlt el, amiben ők teljesítettek a leggyengébben, erről itt írtunk akkor.

Azóta már két másik játékos, a korábban a civilek táborát erősítő Dani és a celebek közül Nagy Alexandra színésznő is csatlakozott Evelinhez és Catherine-hez a Holtak szigetén. A kedd esti adásban ők négyen mérkőztek meg egy embert próbáló játékban azért, hogy bennmaradhassanak.

Végül Catherine bírta a legkevésbé a strapát, ami nem meglepő annak fényében, hogy a lány már régóta panaszkodott arra, hogy nem bírja az éhezést, a teste legyengült és már utál a Holtak szigetén éldegélni.
VIDEÓ: Catherine Dederick az új kieső a Survivorben

A műsor Facebook-oldalán mutattak is egy látványos képpárt arról, mennyit változott a játék alatt. Az első kép a verseny első napján készült, a másik pedig a kiesésekor. Ahogy láthatjuk, Catherine igen sokat fogyott, amit a kommentelők is megjegyeztek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Leszállok a színpadról, és belelépek a szádba” - Tóth Andi határozottan jelezte, hogy karácsonyi bulijain csak karácsonyi számok lesznek

Nem szeretné, ha a közönség egy karácsonyi jazz bulin a saját számait kérné tőle.

Link másolása

hirdetés

Tóth Andi táncpárjával nemrég megnyerte a Dancing with the Stars című műsort, ami miatt valószínűleg még többen kíváncsiak rá most, hogy újra elkezdett koncertezni.

Az elmúlt napon három helyen is fellépett, szombaton pedig két karácsonyi jazzkoncertet ad, amelyek után lesz egy klubkoncertje is. Az énekesnő elmondta, mi a különbség a két fajta esemény között.

„Előre szeretném tisztázni a kettő közötti különbséget: a karácsonyos jazz koncerten kizárólag karácsonyi jazzdalokat fogunk játszani, semmi sajátot. Ha valaki megint elkezdi ordítani, hogy 'De a Néztek-et nyomjad, mer' én azért jöttem te', én leszállok a színpadról, és belelépek a szádba”

- mondta Tóth Andi egy Insta-sztoriban, jelezve, hogy a saját számait klubkoncerteken lehet hallani.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Dráma az X-Faktorban - Puskás Peti két versenyzőjét is elvesztette!

Az X-Faktor 2. élő adása igazán drámaira sikerült, több favorit is alulteljesített, és olyan versenyző is kiesett, aki pedig a mentoroktól széket kapott.

Link másolása

hirdetés

A mai műsorban sorra véreztek el a favoritok, hiszen Mehringer Marci és Tabatabai Nejad Flóra sem kapott széket a mentoroktól.

A székeken többször váltották egymást a versenyzők,

végül biztos továbbjutóként Alee, Kocsis Paulina és Ferenczi Kamilla lehet majd ott a 3. élő show-ban.

A veszélyzónából pedig Mehringer Marci, Mardoll és a The Harmonies jutottak tovább.

Tabataia Nejad Flóra viszont úgy tűnik a közönséget sem győzte meg, neki ugyanis véget ért az X-Faktor. A másik kieső pedig Nagy Regina Martina lett.

Az ő kiesése azért is volt nagy meglepetés, mert a New York, New Yorkot énekelve – Laci kivételével – meggyőzte a mentorokat, és széket is kapott tőlük, de végül a nézők szavazatai alapján át kellett adnia a helyét.

A 2. élő show tehát igazi drámát hozott, miután Puskás Peti egyszerre két versenyzőt veszített el.

hirdetés

A veszélyzónából pedig Mehringer Marci, Mardoll és a The Harmonies jutottak tovább.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Nagyon nehéz most” – könnyeivel küszködve nyilatkozott kiesése után Tabatabai Nejad Flóra

A 17 éves lányt az idei X-Faktor egyik nagy esélyesének tartották, a második élő show után viszont véget ért számára a verseny.

Link másolása

hirdetés

Óriási meglepetéssel ért véget a jubileumi X-Faktor második élő adása. A mentorok közül egyedül Puskás Petinek volt teljes a csapata, de szombaton két versenyzőjét is elveszítette, a műsortól ugyanis Tabatabai Nejad Flóra és Nagy Regina Martina búcsúzott.

Tabatabai Nejad Flóra múlt héten elbűvölte a mentorokat, kapott is egy széket, és biztos továbbjutóként került a második adásba. Flóra múlt szombaton Missh, Burai Krisztián és Opitz Barbi Háborgó mélység című dalát énekelte. Burai Krisztiánnak pedig annyira tetszett a produkció, hogy jelezte, szívesen készítene dalt a lánnyal. A második élő show-ban Flóra már a közös dalukat adta elő.

NEJAD FLÓRA X BURAI – Mocskos pénz

Produkciója viszont nem győzte meg a mentorokat, és ezúttal nem kapott széket, így a veszélyzónába került.

“Tisztában voltam vele, hogy ez a dal nem feltétlen fog mindenkinek tetszeni. Számítottam a mentorok kritikáira is, ezért nem ért akkora meglepetésként, hogy nem kaptam széket, de persze nagyon rossz érzés volt, hogy nem ülhettem le. Ekkor viszont még bíztam benne, hogy a nézők továbbjuttatnak, de sajnos nem így történt. Lehet, hogy sokan úgy érezték, mégsem állok még készen erre, mert elég fiatal vagyok, és még sokat kell fejlesztenem magamon, hogy elég önbizalmam legyen és jobban át tudjam adni magam a színpadon”

- mondta könnyeivel küszködve Flóra, aki azt is hozzátette, nagyon csalódott, de próbál pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.

hirdetés
“Nagyon nehéz most...Valamilyen szinten boldog vagyok és hálás, hogy itt lehettem, és idáig eljutottam, mert nagyon jó embereket ismertem meg, Petivel is szoros lett a kapcsolatunk, mindig támogatott, sokat segített nekem. Másrészről viszont ott van az, hogy a többiek mennek tovább, én pedig már nem lehetek ott velük, nem járhatunk együtt a próbákra, nem tudjuk egymást úgy támogatni, mint korábban. De összességében próbálok úgy hozzáállni, hogy már ez is egy óriási dolog, hogy ez nem a vége, hanem sokkal inkább valaminek a kezdete. Az X-Faktorban nagyon sokat fejlődtem, rengeteget tanultam”

- fogalmazott.

Arra a kérdésre, hogyan tovább a jövőben, Flóra úgy válaszolt: most vissza kell mennie tanulni, de szeretne tovább fejlődni az éneklésben, saját dalokat készíteni és koncertezni.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Blikk: Már az édesanyjának is bemutatta Szabó Zsófit Shane Tusup

A lap szerint Zsófi is bemutatta édesanyjának Shane-t, sőt, a két szülő is megismerkedett.

Link másolása

hirdetés

Úgy tűnik, igazán komolyra fordult Shane Tusup és Szabó Zsófi kapcsolata, a Blikk információi szerint ugyanis Shane a napokban a hosszú idő után Magyarországra látogató édesanyjának is bemutatta a színésznőt.

Az amerikai edző egy fotót is megosztott az Instagramon édesanyja látogatásáról, azon azonban nem szerepel Szabó Zsófi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shane Tusup (@shanetusup)

hirdetés

A Blikk egy névtelen forrást idéz cikkében, aki állítása szerint egy kávézóban lett arra figyelmes, hogy Szabó Zsófi mellette „arról mesél valakinek, hogy végre találkozott Shane mamájával, és mennyire kedves volt vele az asszony”.

A lap szerint Zsófi is bemutatta édesanyjának Shane-t, sőt, a két szülő is megismerkedett – írják.

„Shane nagyon várta, hogy végre bemutathassa Zsófit az édesanyjának, és ez meg is történt a napokban. Igyekeznek minél több időt együtt tölteni hármasban, hiszen Cheryl Ann szeretné minél jobban megismerni a nőt, aki elrabolta fia szívét. Egyre több dolgot csinálnak együtt, folyamatosan fejlődik a kapcsolatuk, az pedig szerintem mindent elárul, hogy már egy közös karácsonyi fotózáson is részt vettek. Tulajdonképpen olyan, mintha már egy család lennének” – mesélte "Tusup egy jó ismerőse" a Blikk állítása szerint.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: