News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

„Süllyedj el szégyenedben, álszent jótét lélek” - sokan csalódtak Pataki Zitában a Nyerő Párosban mutatott viselkedése miatt

A nézők közül sokan meglepődtek, hogy az időjós mennyire más arcát mutatta a műsorban, mint ahogy eddig ismerték. Nem is kímélték a kommentekben őt és férjét a kiesésük után.

Link másolása

hirdetés

A Nyerő Páros című műsor csütörtöki adásában ismét szimpátiaszavazáson dőlt el, hogy kiknek kell elhagyni a villát. A játékok során Pataki Zita és férje gyűjtötte a legkevesebb pénzt, a közös játékban pedig Kárpáti Rebeka és párja teljesítettek a legrosszabbul, ezért ez a két páros került a veszélyzónába. A többi pár szavazatai alapján végül Pataki Zitáék estek ki, hiszen őket csak Molnár Gusztáv és felesége támogatta, míg Kárpáti Rebekáékat három páros akarta játékban tartani.

Az időjós láthatóan csalódott volt, amiért nekik kellett távozniuk a műsorból, még oda is szúrt egyet a kameraszobában a versenyben maradt játékosoknak.

Azonban úgy tűnik, a nézők nagyon is elégedettek azzal, hogy Zitáék estek ki, ugyanis a kommentek alapján sokaknak nem volt szimpatikus a tévés viselkedése.

Íme néhány hozzászólás a Nyerő Páros Facebook- és Instagram-oldaláról.

"Sajnos nagy csalódás voltak nekem, pedig annyira örültem, mert rendkívül szimpatikusak voltak, mielőtt itt megmutatták magukat!"

hirdetés

"Nagyon nagy csalodások voltak. Zita utolsó kijelentése: csatározzanak csak, majdnem mindenkinek válságban a házassaga. Értem, náluk minden rendben és csodás az élet, DE undorító, ahogy lenéz másokat, egészen meghökkentő és gyomorforgató. Nem fognak innen hiányozni."

"Bravo Zita! Eljátszotta az okos, művelt úriasszonyt, közben a legnagyobb öröme, hogy a többiek házassága válságban van??? Szerintem az övé sokkal nagyobb válságban van, mert csak papíron létezik. Az övék anya-fia kapcsolat, ahol úgy viselkedik Atival, mintha kb 5 éves lenne. Rohan anyucihoz, hogy nem tud koszolódni, ő pedig nyugtatja, nincs semmi baj, majd megtanítom. Pffff."

"Volt pár unszimpatikus nő már ebben a műsorban... és ott van Zita."

"Pataki Zita kedves búcsúmondata széles mosollyal: 'A jelenlévőknél gyakorlatilag majdnem mindnek válságban van a házassága!' Bravo. Süllyedj el szégyenedben álszent jótétlélek... Bemutatkoztál elég szépen!"

"Megkeseredett, rosszindulatú vénasszony vagy! Csalódás sokak számára."

"Nagyon nagy csalódás volt számomra Pataki Zita. Az elején pozitív értelemben, és értem is sokszor, mit hogy lát, de a végére előjött az énje, és a kiköltözés előtti beszólása nagyon gusztustalan volt. Arról nem beszélve, hogy bementek nyalni Edináéknak a szavazás előtt. Bár Harmóniát mutatnak kifelé, valójában meg van ám keseredve rendesen."

"Zita borzasztó nyomulós voltál, nem ők mentek hozzád tanácsért, hanem te osztogattad az észt. Az utolsó mondatod undoritó volt, 'mindegyik pár házassága válságban van'. Szerintem a tiéd is, mert ezt a gyerekes dédelgetést nem sok pasi bírja."

"Hihetetlen milyen az élet! Pataki Zita, kedves, sikeresen fogyókúrán túl, jóságos, pozitív, empatikus személynek tűnt, akit szívesen lát az ember. Mivé vált? Ki ő valójában? Önelégült, rosszindulatú, gonosz, egoista, a nárcisztikus személy minden jellemzőjével! Én és én, nekem, velem, csak Zituska számít! Ha valaki fő RTL klubbos olvassa a nézők véleményét, azonnal el kellene küldeni! Minden megnyilvánulása visszataszító, a társadalom igazi szégyene!"

"Nem is Te lettél volna Zita, ha nem nyögöd be így a végére, hogy a jelenlévőknek majdnem mindnek válságban van a házassága... Pfff, kárörvendő, gusztustalan egy nőszemély vagy! Nektek azért nincs válságban a kapcsolatotok/házasságotok mert Ati'KA' egy papucs! Csak kussol melletted! Szegény pára csoda, hogy levegőt mer venni. Erre aztán büszkék lehettek... Alpári tróger voltál végig, sok is volt belőled, nemhogy elég..."

"Én szimpatizáltam velük, követtem is őket YouTube-on, itt idáig! Rosszindulatú, okoskodó, gonosz emberek! Gratulálok nekik, szerintem jó pár követőt és szimpatizánst elveszítettek azzal, hogy megmutatták kik is valójában. "


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Feladta a küzdelmet a szervezete: meghalt a méhnyakrákkal küzdő ismert színésznő
Az Another World és az One Life To Live című sorozatokban játszott szerepei által ismertté vált Robyn Griggs mindössze 49 éves volt.
Fotó: pixabay.com - szmo.hu
2022. augusztus 15.


Link másolása

hirdetés

Robyn Griggs nem titkolta, hogy egy ideje harcolt betegségével. Korábban közétett bejegyzéseiből kiderült, hogy negyedik stádiumú méhnyakrákkal küzdött és a daganatok szétterjedtek az egész testében, többek között a májában, a hasában és a nyirokcsomóiban is találtak áttéteket.

A Nickelodeon egykori sztárjának barátja közölte a rossz hírt. Facebook oldalán:

„Fájó szívvel és szomorúsággal jelentem be: Robyn elhunyt. Mivel már nem szenved, szeretné, ha emlékeznénk rá. Soha nem felejtem el, mennyire nyitott volt arra, hogy elmondja a történetét, és én megfogadtam, hogy segítek neki ezt elmondani”

Pedig a színésznő édesapja augusztus 11-én még azt az információt tette közzé a színésznő közösségi oldalán, hogy lányát hospice ellátásba helyezik, egyben arra kérte a rajongókat, hogy gondoljanak Robynra és imádkozzanak érte.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Zalatnay Sarolta regisztrált az Instagramra, egy nap alatt 77 képet posztolt
Az énekesnő kollázsszerűen töltött fel képrészleteket, amelyek csak együtt adnak ki egy teljes képet. Tóth Gabi is köszöntötte.

Link másolása

hirdetés

A minap regisztrált az Instagramra Zalatnay Sarolta, aki eddig nem volt fenn ezen a közösségi oldalon, ám most bepótolni látszik a lemaradást.

Az énekesnő egy nap alatt 78 bejegyzést rakott ki, amiből 77 fotó.

Ráadásul nem akárhogy posztolt, a képek jelentős része önmagában nem is értelmezhető, csak együtt a többi, mellette lévő fotóval, amelyekből kollázsként jön ki a posztolni kívánt kép.

Tóth Gabi is köszöntötte Zalatnayt az Instagramon:

"Zalatnay Sarolta megérkezett az Instagramra, áh, imádom!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Egy rajongó ámokfutása miatt szakadt félbe a világhírű dj koncertje a Szigeten
Alan Walkernek kellett odaszólni az ámokfutónak, hogy másszon le, különben nem folytatja a zenélést.

Link másolása

hirdetés

Félbeszakadt Alan Walker koncertje a Sziget Fesztiválon. Egy önmagáról megfeledkezett rajongó felmászott a Party Aréna sátor tartóoszlopának tetejére – írja az Index.

A norvég dj úgy döntött, hogy leállítja a bulit, mert veszélyesnek ítélte a mutatványt.

Walker oda is szólt a rajongónak, hogy másszon le, mert nem folytatja a zenélést. A közönség kórusban követelte az önjelölt artistától, hogy jöjjön le, és folytatódjon a buli.

A férfi végül lemászott, de akkor már várták a biztonsági szolgálat emberei.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Lefújta egy koncertjét Majka – ezért nem tudott a színpadra állni
Vannak bizonyos helyzetek, amikor a legjobb szándék ellenére sem lehet megtartani a fellépést.

Link másolása

hirdetés

Váratlanul kénytelen volt lefújni egy koncertjét Majka. Az ózdi rapper Fehérgyarmaton lépett volna fel, ám egy videóüzenetben azt közölte: nem tudja vállalni a fellépést.

A sztár, aki egy ideje ismét Curtis nélkül vállal fellépéseket, útközben, az autójából jelentkezett be. Elmondta, hogy akármennyire szerette volna, nem tudta elvállalni fehérgyarmati fellépését.

„Sziasztok! Rettentően sajnáljuk, de ma este nem tudunk Fehérgyarmaton találkozni.

Szerettünk volna egy szuper koncertet adni nektek, de sajnos a helyszíni technika, és a szerződésben foglalt feltételek semmiben nem felelnek meg annak, amire nekünk és nektek szükségetek van.

Nagyon sajnáljuk. Reméljük minél hamarabb találkozunk a fehérgyarmati közönséggel. Béke!”

– közölte a kellemetlen hírt Majka.

hirdetés

Arról egyelőre nincs információ, hogy az elmaradt koncertet a közeljövőben pótolják-e valamikor.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: