SZTÁRVILÁG

Soma Mamagésa „tartotta életben” Oláh Ibolyát, miután coming outra kényszerítették

Az énekesnő nagyon összetört emiatt, de Soma valahogy ráérzett és erre felhívta. Egy órán keresztül beszélgettek.

Link másolása

Soma Mamagésa „tartotta életben” Oláh Ibolyát kényszerű coming outja után – erről beszélt az énekesnő Geszti Péter műsorának legutóbbi adásában. Az interjút a 24.hu szemlézte.

A beszélgetés során Geszti hozta szóba, hogy korábban Ibolyának kvázi kényszerből kellet coming outolnia, miután a médiában cikkezni kezdtek a szexuális irányultságáról. Mint mondta, akkor nagyon összeomlott.

„Valamilyen okból kifolyólag Soma Mamagésa a semmiből ráérzett. Felhívott… és akkor kitört belőlem a mindenség”

– emlékezett vissza az énekesnő. Mint mondta, meg is állította a liftet, és az elakadt felvonóban beszélgettek egy órán keresztül telefonon.

„Az a fajta energia, amit küldött nekem telefonon keresztül, az életben tartott.”

Ibolya szerint „ez a történet még nincs, és soha nem is lesz elfogadva”.

„Valahogy az emberek arra vannak beállva, hogy nő férfival… Érdekes egyébként, mert a színházban és zenei világban mindenki tudott róla. De nem is baj, mert most már igazából mindenki tudja” – mondta az énekesnő.

Soma Mamagésa és Ibolya a Megasztárból ismerik egymást: a 2003/2004-es évadban az énekesnő második helyezést ért el, Spitzer Gyöngyi, vagyis Soma pedig az egyik zsűritag volt Presser Gábor, Bakács Tibor, Pély Barna és Novák Péter mellett.

A teljes beszélgetést itt tudod megnézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Elbűvölő közös fotón Katalin hercegné és három gyermeke
Ezzel a képpel kíván boldog anyák napját Vilmos herceg családja.

Link másolása

Az Egyesült Királyságban a nagyböjt negyedik vasárnapján ünneplik az anyát napját, ami idén március 19-re esik. Ebből az alkalomból posztolt két aranyos képet Vilmos herceg és Katalin hercegné a hivatalos Instagram-oldalukra.

Az első fotón Katalin látható egy fán három gyermekükkel, a 9 éves Györggyel, a 7 éves Saroltával és a 4 éves Lajossal. A másodikon pedig a legkisebb csemetéjét tartja a karjában Vilmos herceg felesége.

„Boldog anyák napját a családunktól a ti családjaitoknak!” - üzenték a bejegyzésben.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Tolvai Reni vadító piros szereléséért odavannak a rajongói
A szexi énekesnő megmutatta, milyen jó formában van.

Link másolása

Az énekesnő egy szülinapi partira egy igazán dögös szerelést választott. A különleges piros szett meg is ihlette egy kis videózásra, amelyben megmutatta milyen jó formában van.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Durva balesete volt Polgár Árpádnak, életveszélyes állapotba került
Az üzletember olyan súlyosan megsérült, hogy intenzív osztályon kellett ápolni.

Link másolása

Polgár Árpád és felesége egy friss YouTube-videóban részletesen elmesélték, hogy mi történt velük február végén: az üzletember súlyos balesetet szenvedett otthon, ami után az intenzív osztályon kötött ki.

Árpád elcsúszott a teraszon, miután kijött a medencéből, ezután pedig nagyon furcsán kezdett viselkedni.

„Arra rohantam oda, hogy nem kap levegőt, fennakadtak a szemei, és csak rázkódik a földön, mint akinek epilepsziás rohama van”

- mondta Tünde a videóban.

Azonnal kihívták a mentőket, akik a baleset után 6 perccel már ott is voltak. Árpádot életveszélyes állapotban vitték kórházba. Ott azonnal az intenzív osztályra került, egy gyors Covid-teszt és CT-vizsgálat után pedig még a kedvenc fürdőnadrágját is le kellett vágni róla.

Polgár Tünde azt mondta,

az üzletember az első 1-2 hétben azt sem tudta, hol van, mert annyira durván beverte a fejét, hogy az agya a koponyájának ütközött, és bevérzett.

Árpád elárulta, hogy a baleset napjára, és az azt megelőző, illetve az utáni napokra sem emlékszik. Közel négy héttel az esés után már sokkal jobban van, de még hosszú felépülés áll előtte.

„Azt lehet mondani, hogy szerencsés ember vagyok, hiszen majdnem a fele meghal, a másik fele meg kissé korlátozott képességekkel rendelkezik. Hál' isten, én abba a 10 százalékba tartozom bele, akik úgy néz ki, hogy felépülnek” - mondta Polgár Árpád.

Forrás: Blikk


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi sellőnek, Marics Peti pitonnak öltözött a Sztárban sztárban
A beszélgetésből az is kiderült, hogy mi lett az énekesnő kutyájával, miután némi hajlakk került a szájába.

Link másolása

A Sztárban sztár két ifjú zsűritagja most is kitett magáért. Csillámló, színjátszó öltözékben jelentek meg, ami azonnal felkeltette a műsorvezető Till Attila érdeklődését is.

Végül Tóth Andi elárulta, hogy ő sellőruhába bújt, a többi zsűritag pedig megállapította, hogy Marics Peti pitonnak néz ki a pikkelyes öltözékében.

VIDEÓ: A Sztárban sztárból


Link másolása
KÖVESS MINKET: