SZTÁRVILÁG

Soma Mamagésa „tartotta életben” Oláh Ibolyát, miután coming outra kényszerítették

Az énekesnő nagyon összetört emiatt, de Soma valahogy ráérzett és erre felhívta. Egy órán keresztül beszélgettek.

Link másolása

Soma Mamagésa „tartotta életben” Oláh Ibolyát kényszerű coming outja után – erről beszélt az énekesnő Geszti Péter műsorának legutóbbi adásában. Az interjút a 24.hu szemlézte.

A beszélgetés során Geszti hozta szóba, hogy korábban Ibolyának kvázi kényszerből kellet coming outolnia, miután a médiában cikkezni kezdtek a szexuális irányultságáról. Mint mondta, akkor nagyon összeomlott.

„Valamilyen okból kifolyólag Soma Mamagésa a semmiből ráérzett. Felhívott… és akkor kitört belőlem a mindenség”

– emlékezett vissza az énekesnő. Mint mondta, meg is állította a liftet, és az elakadt felvonóban beszélgettek egy órán keresztül telefonon.

„Az a fajta energia, amit küldött nekem telefonon keresztül, az életben tartott.”

Ibolya szerint „ez a történet még nincs, és soha nem is lesz elfogadva”.

„Valahogy az emberek arra vannak beállva, hogy nő férfival… Érdekes egyébként, mert a színházban és zenei világban mindenki tudott róla. De nem is baj, mert most már igazából mindenki tudja” – mondta az énekesnő.

Soma Mamagésa és Ibolya a Megasztárból ismerik egymást: a 2003/2004-es évadban az énekesnő második helyezést ért el, Spitzer Gyöngyi, vagyis Soma pedig az egyik zsűritag volt Presser Gábor, Bakács Tibor, Pély Barna és Novák Péter mellett.

A teljes beszélgetést itt tudod megnézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Meglepte Majkát, mikor a Zsákbamacska játékosa közölte, hogy annak idején az anyja „hazavitte” a rappert
Pápai Joci azon viccelődött, lehet, hogy a fiatal lány Majka gyereke, akiről eddig nem tudott.

Link másolása

Egy 21 éves Anna nevű lány volt az egyik játékos a Zsákbamacska legutóbbi adásában. Az adás közben szóba került, hogy Majkához hasonlóan ő is ózdi kötődésű. A rapper ekkor visszakérdezett, most is ott élnek-e, mire a lány elmondta, hogy már nem, az édesanyja élt Ózdon, és hozzátette:

„vele jártál bulizni”.

Ezután Majka és Pápai Joci azon kezdtek poénkodni, lehet, hogy a versenyző valóban Majka lánya, akiről eddig nem tudott.

„Hogy örülnék neki. Vinnélek haza a Hajninak, hogy ő a nagyobbik lányom, itt alszik most velünk” - mondta viccesen a műsorvezető. Pápai Joci ezután sem tudta elengedni a témát, és próbált puhatolózni Annánál, hogy mit mesélt az anyukája a Majkával való kapcsolatáról.

„Annyit elárulok, hogy kapós fiú volt. Ő haza is vitte”

- mondta sejtelmesen a fiatal lány.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Hosszú Katinka megmutatta a gömbölyödő pocakját
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő megköszönte a rengeteg gratulációt, amit kaptak.

Link másolása

Hosszú Katinka múlt héten véget vetett a szóbeszédnek, és ő maga jelentette be egy Instagram-videójában, hogy gyereket vár.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő

kedden egy Facebook-posztban megköszönte a „rengeteg gratulációt”.

Katinka a bejegyzésben több közös képet is megosztott a párjával, Gelencsér Mátéval is. Az egyik fotón pedig már szépen látszik az úszónő gömbölyödő pocakja is.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Derült égből a villámcsapás: ismerőseik is megdöbbentek Peller Anna és Lukács Miklós válásán
A házaspár mindent megtett, de a kapcsolatot nem lehetett megmenteni.

Link másolása

Kedd délután váratlanul érkezett a hír: válik Peller Anna és Lukács Miklós. A Nyerő Páros első szériájának győztes párja tizennégy év után döntött a külön utakról.

Mint kiderült, a válás nem csak a közönséget, de még barátaikat is meglepte.

„Anna mindig sokat mesél a családjáról, ami az utóbbi időben sem volt másképp. Sokszor emlegette Mikit és a lányukat, nem tűnt úgy, hogy gondjaik lennének. Ő egyébként is olyan típus, aki nem szívesen mesél a nehézségeiről, mindig jókedvű és vidám. Nagyon meglepett, hogy így alakult”

– mondta el a Blikknek a színésznő egyik tévés kollégája. Szerinte a sok munka is lehetséges oka a házaspár problémáinak. „Ő tényleg rengeteget dolgozik: tévézés, próbák, előadások, szinkronmunkák, emellett anyaként is próbál helytállni. Hihetetlen tempót diktál, ezzel nem mindenki tud lépést tartani” – fogalmazott az ismerős.

Miki egyik barátja is megszólalt, és ő is a sok munkáról beszélt. „Miki tudta, hogy mit vállalt, amikor összeházasodtak Annával. Ő támogató férjként segítette a feleségét, a lányukkal is ő volt otthon, és a karrierjét is a gyerekükhöz igazította. Annával viszont a sok tennivaló mellett nem volt egymásra idejük házaspárként” – mondta a lapnak.

Pedig Anna és Miki a hírek szerint mindent megtettek azért, hogy rendbe hozzák a kapcsolatukat. Két évig küzdöttek, jártak párterápiára, de, ahogy a Blikk fogalmaz, rájöttek, hogy már inkább csak testvérként szeretik egymást.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Elválik a férjétől Kollányi Zsuzsi
Mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnék tovább nevelni a gyermekeinket - írta az énekesnő.

Link másolása

Elválik a férjétől Kollányi Zsuzsi - a hírt az énekesnő jelentette az Instagram-oldalán kedden.

„Ezúton szeretném Veletek tudatni, hogy a férjem és én úgy döntöttünk, mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnék tovább nevelni a gyermekeinket. Sok-sok dolog előzte meg ezt a döntésünket és hisszük, hogy ez így lesz a legjobb”

- írta a bejegyzésben Zsuzsi.

Az énekesnő egyúttal arra kérte a média képviselőit, hogy „hagyják békén” ezzel kapcsolatban, mert nem szeretne erről a továbbiakban nyilatkozni. Ahogy fogalmazott: felhajtás helyett békében és nyugalomban szeretnék elrendezni a maguk és a gyermekeik életét.

A teljes bejegyzést itt tudod elolvasni.

Szintén kedden jelentette be Peller Anna és Lukács Miklós, hogy ők is elválnak.


Link másolása
KÖVESS MINKET: