SZTÁRVILÁG
A Rovatból

„Soha többet nem akarlak látni!” - Durva balhé robbant ki a TV2 sztárpárja között

A Házasság első látásra Andrisa és Petrája nem először veszett össze csúnyán. Azonban úgy tűnik, hogy a férfinél végleg betelt a pohár.

Link másolása

Ideiglenes párcserék voltak a TV2 esküvős valóságshow-jában, ami után óriási balhé kerekedett Andris és Petra között, írja a Blikk. A Házasság első látásra Petrája Lacival randevúzott, akivel flörtölni kezdett, ám a férfi többször is visszautasította.

Később mindezt elmondta Laci párjának, Hildának is úgy, hogy nem lépett át semmilyen határt. Laci azonban elárulta Hildának, hogy Petra a randijukon levette a jegygyűrűjét azzal, hogy úgysincs rá szüksége.

Miután mindez kiderült a közös párterápián, Petra férje, Andris kiakadt, majd a férfi lakásán folytatódott a vita.

„Csak kérdésként kérdezem, miért nem úgy adod elő a sztorikat, ahogy történik? A maga valójában. Nem engem védve, nem magadat, ahogy valójában történik és elhangzik” – kérte számon Andris Petrát, aki azt válaszolta, hogy mindent úgy mondott el, ahogy megélte. Andris ezen annyira kiakadt, hogy végleg pontot tett a kapcsolatukra, és elzavarta az otthonából Petrát.

Tulajdonképpen nagyon sokat agyaltam, és nem vagyok hajlandó ezt tovább folytatni – mondta Andris, mire Petra közölte, hogy ő is erre jutott.

„Jó, akkor tiéd a színpad! Szeretném, ha kipakolnál a gardróbból, és soha többet nem akarlak látni!”

- adta ki Petra útját Andris.

A durva vita egy részét itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Azahriah elmondta, mire költi a fellépéseiért járó pénzt
A fiatal zenész három teltházas stadionkoncert után sem gondolja úgy, hogy a pénz boldoggá teheti az embert. Szerinte hiába vesz valaki új dolgokat, a varázs egyszer el fog múlni.

Link másolása

Friderikusz Sándor podcastjában arról beszélt Baukó Attila, művésznevén Azahriah, hogy mire tudja elkölteni a fellépéseiből megkeresett pénzét – írja a Pénzcentrum.

„Ezek már olyan összegek igazából, hogy nem is nagyon találnék már impulzust abban, hogy ezt elköltsem. Max ha szerencsejátékoznék, vagy valami végtelen pénz-nyelőcsőben találnám meg az élvezetemet, akkor biztos, hogy hogy el tudnám költeni. Egyébként ez nekem olyan mennyiségű pénz – nyilván meg se közelíti az igazi gazdagokat, de – ez annyi, hogy én ezt nem tudom már mire költeni”

– idézi Azahriah-t a portál.

A zenész egyébként elmondta azt, hogy vett drága gitárokat, drága ruhákat, cipőket, mindezen kívül az életszínvonalának fenntartására költ. Arról pedig, hogy mit kell tenni ennyi pénzzel, többek között a menedzsereitől kapott tanácsot:

„Ők mondták nekem hogy van az állampapír, meg hogy a lakás biztos pontot fog nyújtani az életben.”

Megjegyezte továbbá, hogy többet engedhet meg magának, mint korábban, és az anyagi biztonságot tekinti a legnagyobb luxusnak, amit a pénz adhat.

„A pénz önmagában nem tényleges boldogság, mert addig tart, ameddig az új, a pénz által megvett tárgynak az impulzusa tart. Veszek egy jó gitárt, az eltart egy vagy két hétig, veszek egy új kocsit az egy hónapig. De ez el fog múlni, és mindig kelleni fog valami új”

– mondta Azahriah, majd hozzátette: az igazi kincs a biztonságérzet, amit a pénz ad, ami által nem érzi magát az ember kiszolgáltatottnak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Till Attila áradozott Azahriah koncertje után: „Ez tegnap olyan volt, mintha bármelyik világsztár idejött volna”
A műsorvezető azt is elárulta, hogy ő milyen zenét szeret, és mit gondol a fiatal magyar énekes péntek esti produkciójáról.

Link másolása

Till Attila is ott volt a pénteki Azahriah koncerten a Puskás Arénában. A műsorvezető az Instagramon számolt be az élményeiről.

Elmondása szerint fantasztikusan érezték magukat, szerinte világszinvonalú volt az előadás.

„Tegnap voltunk Azahriah koncerten és nagyon jó volt, a mi társaságunk egyöntetűen megállapította, hogy ez egy 10-ből 10-es koncert volt”.

Azt is megállapította, hogy nemcsak a zenész-énekes, hanem az egész csapat lenyűgöző volt.

„Ez tegnap olyan volt, mintha bármelyik világsztár idejött volna"

- mondta. Majd hozzátette: nem tudja, hogy mások is képesek-e rá, és más előadók is képesek lesznek-e hasonló produkciókra. "Lehet, hogy ez egy korszak, de lehet, hogy ezt csak Azahriah tudja" - jegyezte meg.

Tilla úgy vélte, hogy egy ilyen minőségű koncerthez kell egy előadó, ami megvan, hiszen van egy jól felismerhető, karakteres világa. Ugyanakkor az is bevallotta, hogy ő ennél vadabb zenéken nőtt fel, és volt egy pillanat, amikor kicsit unta. De belátta, hogy minden koncerten van ilyen pillanat. Végül elismerte, hogy így is nagyot szólt a koncert: "tényleg nagyon nagy élmény volt" - mondta.

VIDEÓ: Tilla beszámolója


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Nyerő Páros 2024-es évadában felbukkan Hujber Ferenc és Berki Mazsi is
A tavalyi küzdelemből Curtis és párja, Barnai Judit került ki győztesen. Idén újabb nyolc pár küzd meg egymással.

Link másolása

Nyolcadik évadával tér vissza a képernyőre a Nyerő Páros című páros vetélkedő, amit legutóbb Curtis és párja, Barnai Judit nyertek. Az RTL a Fókusz adásában jelentette be a hamarosan versenybe szálló párokat:

„Habozás nélkül, ugyanis hatalmas önismereti tréningnek gondolom az ilyen műsorokban való szereplést. (…) Már megkérdeztem erről, nincs ellenvetése, sőt, érdekes tükre lenne a párkapcsolatunknak. Tizennyolc évvel fiatalabb, mint én, sokkal jobban kezelné ezt a világot”

– mondta el Hujber Ferenc a 24.hu-nak adott interjújában.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Megnyílt Osváth Zsolt lángosozója, ahol az első 100 ember ingyen lángost kapott
Az ismert véleményvezér a Wesselényi utcában nyitotta meg friss vendéglátó egységét. Jóféle magyar lángost akar adni az embereknek, hazai alapanyagokból.

Link másolása

Osváth Zsolt étteremtulajdonos, digitális tartalomgyártó és influenszer a Unicorn Bistro után ezúttal egy lángosozót is megnyitott.

„A Wesselényi utcában vagyunk, és az nem titok, hogy itt rengeteg külföldi megfordul. Éppen ezért nyilván építettünk arra, hogy számukra is kívánatos legyen a hely, de nem a már-már hungarikummá vált külföldiek lehúzását céloztuk meg, hanem azt szeretnénk, hogy olyan lángost, olyan ételeket kapjanak, hogy ha beleharapnak, akkor a magyarság jó oldalába harapjanak bele”

– mondta el lapunknak Zsolti.

„Kistermelőkkel dolgozunk, talán a liszten kívül – ami egyébként a Gyermelyi gyárból érkezik – minden termékünk kizárólag magyar”

– tette hozzá.

„Nyilván sokan próbálják bizonyos oldaltól a magyarságot, a hazaszeretetet elvenni, de bennem ez bennem van, és én imádom minden egyes négyzetméterét annak, ami itt van, mert minden egyes négyzetméternek története van”

– jegyezte meg a népszerű véleményvezér.

Osváth Zsolttal készült rövid riportunk ITT tekinthető meg.

Link másolása
KÖVESS MINKET: