News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Schobert Norbi szerint 23 éve senki nem mert vele úgy beszélni, ahogy Sárközi Ákos A Konyhafőnök VIP-ban

A séfnek nem tetszett a fitneszguru tálalása, ezért pirított rá. Norbi pedig eléggé meglepődött ezen, de már ezért megérte neki a műsor.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn elindult A Konyhafőnök VIP új évada az RTL Klubon - ez az a főzőműsor, amelyben sztárok igyekeznek a főzőtudományukkal lenyűgözni a zsűritagokat, vagyis Fördős Zé gasztrobloggert, illetve Rácz Jenő és Sárközi Ákos séfeket.

Az idei évadban is elég színes a mezőny, mások mellett Schobert Norbi is bizonyítani szeretne. Felesége, Rubint Réka elég jól szerepelt egy korábbi szériában, úgyhogy minden bizonnyal ő sem akar szégyent vallani. Az első adásban a fitneszguru zöldbabfőzeléket készített tükörtojással, babcsírával és kolbásszal, a séfek azonban nem voltak megelégedve a tányérja kinézetével. Amikor Sárközi Ákos meglátta, hogyan tálalta fel Norbi az ételt, arra kérte őt, hogy kezdje elölről.

"Norbi, nagyon szeretném, hogy újratálalnád az egészet. Itt állsz már öt perce és nem csinálsz semmit, ahelyett, hogy az étellel foglalkoznál. Most nekem úgy néz ki, hogy van egy halom krém, rajta egy tojás, és a két szélére odapakoltál valamit. Ez nem étel: új tányér, új tálalás"

- adta ki az utasítást a séf.

Schobert csak annyit mondott erre, hogy "meglesz", de mint azt később elárulta, igencsak meglepődött azon, ahogy Sárközi Ákos szólt hozzá.

"1998-ban parancsnokként szereltem le a rendőrségnél, utoljára az ezredparancsnok cseszett így le. Belegondoltam, hogy 23 éve senki nem merte rám emelni a hangját, senki nem mert engem face to face [szemtől szemben - a szerk.] kritizálni. Sárközi Ákos volt az első, már ezért megérte eljönni"

- mondta a riportszobában.

hirdetés
Schobert Norbi meglepődik azon, hogy Sárközi Ákos kritizálta őt


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Félrenyelt és meghalt Varnus Xavér öccse
Az orgonaművész azonnal hazautazott Kanadából.

Link másolása

hirdetés

Váratlanul meghalt Varnus Xavér testvére, Ádám – írja a Blikk a Best Magazin alapján.

A 45 éves férfi nem volt beteg, egy félrenyelt falat okozta a halálát. Varnus Xavér Kanadában volt, amikor értesítették a tragédiáról, azonnal repülőre ült és Budapestre utazott az édesanyjához.

„Az önfeledt öröm, amikor 14 évesen először vehettem karjaimba a kórházban, és a veszteség érzése, amikor el kell most búcsúznom a testétől.

Régi hagyományunk, hogy Kanadába való hazautazásom előtti napon anyával és Ádámmal, valamint a fiaival mindig elzarándokolunk a Fiumei úti temetőbe a családi sírbolthoz. Őseink maradványainál búcsúzunk el ilyenkor egymástól. Így volt ez idén márciusban is, nem gondolhattuk akkor, hogy ezen az ikonikus helyen találkozunk így, hármasban utoljára."

– mondta a Bestnek az orgonaművész.

Ádámot október végén helyezik majd végső nyugalomra a Fiumei úti temetőben, a családi sírkertben.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nem akarták beengedni Sebestyén Balázst az RTL Klub VIP-részlegébe a Szigeten
De belógott, amikor nem figyelt a biztonsági őr.

Link másolása

hirdetés

Szerda esti szigetes élményeiről beszélt Sebestyén Balázs a Rádio1 reggeli műsorában csütörtökön.

A beszámolójából nem csak az derült ki, hogy a műsorvezető sokáig összekeverte Dua Lipát Nicki Minajjal, hanem arra a is rácsodálkozott, hogy a fesztiválon a VIP részen belül is van egy VIP rész.

Balázs azt mondta, hogy mikor bementek mosdóba a VIP-részlegbe, látta, hogy az RTL Klubnak is van egy külön VIP-részlege. A műsorvezető ekkor azt gondolta, hogy a párjával felmennek ide és innen fogják megnézni a Dua Lipa koncertjét.

Csakhogy,

amikor be akartak menni, a biztonsági őr megállította őket, és megkérdezte, hogy hova mennek?

„Gondoltam magamban, nem ismer meg, de reménykedtem, hogy végül beugrik neki az az ezeregyszáz Balázs Show, és a tömérdek egyéb műsor, amit a csatornánál csináltam” - mondta Balázs, aki fel is integetett közben az ismerőseinek, aki visszaintegettek neki, majd buliztak tovább.

hirdetés

A helyzetet végül úgy oldotta meg, hogy

amikor az őr elfordult, akkor egyszerűen felszaladtak mellette a lépcsőn.

Mivel a biztonsági ember nem ment utána, így végül az RTL Klub VIP-részében nézték meg a koncertet.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Sáfrány Emese az új barátjával közös fotókat posztolt
Győrben kirándultak.

Link másolása

hirdetés

Április elején jelentette be Sáfrány Emese és Hornyák Ádám, hogy külön utakon folytatják. A légtornász a szakítás után újra randizni kezdett, július elején pedig azt is elismerte, hogy

a TNT zenekar dobosával, Intivel kibontakozóban van a kapcsolatuk.

Úgy tűnik a pár azóta tovább bontogatta a kapcsolatukat, ugyanis a minap Győrben jártak együtt és ahogy a 24.hu kiszúrta: Emese több közös fotót is posztol Indivel.

A képeket a celeb Instagram-oldalán lehet megnézni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Gerard Piqué gyorsan túllépett Shakirán, egy neki dolgozó fiatal nővel randizhat titokban
A Barcelona játékosa és a Grammy-díjas énekesnő júniusban jelentették be, hogy válnak, de Piqué nem sokat teketóriázott, mielőtt újra randizni kezdett.

Link másolása

hirdetés

A sztárfocista Gerard Piqué titokban egy neki dolgozó, 23 éves PR-tanulóval randevúzik, mindössze két hónappal azután, hogy kiderült, tizenegy évnyi együttélés után elválnak útjaik Shakirával – írja a Daily Mail.

A spanyol játékos állítólag akkor ismerkedett meg a 23 éves Clara Chia Martival, amikor a nő a focista Kosmos nevű produkciós cégénél kezdett dolgozni rendezvényszervezőként.

Míg a kolumbiai világsztárral való szakítása csak júniusban derült ki, a The Sun napilap egy névtelen forrásra hivatkozva arról számol be, hogy Piqué és Clara már hónapok óta találkozgatnak.

„Eddig hallgattak a kapcsolatukról, de a körülöttük lévők mind tudják, mi történik” – állítja a forrás.

Júniusban egy svéd szurkoló levideózta, hogy a Barcelona játékosa egy titokzatos nő társaságát élvezi egy stockholmi buliban. A spanyol sajtó azóta próbálja beazonosítani, hogy ki lehetett a focista rejtélyes kísérője.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk