SZTÁRVILÁG

Robbie Williams: egyszer bérgyilkost béreltek fel, hogy megöljenek

„Ezek azok a láthatatlan dolgok, amelyek akkor történnek, amikor az ember híres lesz” - mondta az énekes.

Link másolása

Arról beszélt a brit Mirrornak adott interjúban Robbie Williams, hogy karrierje csúcsán bérgyilkost bíztak meg azzal, hogy megöljék.

"Soha nem beszéltem erről, de felbéreltek valakit, hogy megöljenek. Erről még soha nem beszéltem nyilvánosan. De nem sikerült. Vannak barátaim. Ezek azok a láthatatlan dolgok, amelyek akkor történnek, amikor az ember híres lesz" - mondta Robbie Williams.

Beszélt arról is, hogy szorongással és depresszióval küzdött, amiért nagyon fiatalon híres lett. "Én az életem egy pontján tényleg olyan híres voltam, mint mondjuk Michael Jackson. Tizenhét évesen váltam ismertté, huszonegy voltam, amikor elkezdődött a szólókarrierem, megvettek 80 millió albumot, én adtam el egy nap alatt a legtöbb koncertjegyet valaha, bla-bla-bla" - tette hozzá.

Robbie Williams szerint időbe került neki, amíg feldolgozta ezt a helyzetet. "El akarok menni minden olyan, normális helyre, ahová nem mehetek, mert az emberek meg akarnak ölni. Eltart egy darabig, amíg ezt elfogadod..." - mondta. Kényelmetlenül érzi magát amiatt is, mert "nem szeretek idegenekkel találkozni, idegen emberek viszont szeretnének velem".


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Elégedetlen tinilány voltam, kicsit volt rajtam felesleg” – óriási változáson ment keresztül Takács Réka testépítő-világbajnok
Már egy világbajnoki címet is magáénak tudhat, pedig eredetileg csak fogyni akart.

Link másolása

Ha színpadra áll, nem távozik üres kézzel. Takács Réka ahány versenyen indul, annyiszor állhat a dobogóra. Már egy világbajnoki címet is magáénak tudhat, pedig eredetileg csak fogyni akart. Edzője szerint nagyon fegyelmezetten dolgozik, méltósággal tűrte a felkészülés utolsó napjait is - hangzott el az RTL Fókusz című műsorában.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Közel félmilliárdos budai luxusvilláját is árulja Galambos Lajcsi, elárulta, mi a terve
A zenész szeretné, ha gyerekeivel együtt új otthonra találnának.

Link másolása

Közel félmilliárdos, Buda egyik exkluzív részén található titokzatos villát árul Galambos Lajcsi - írja a Blikk. Az ingatlanon pár napja jelent meg az "Eladó" tábla.

A lap írása szerint a Sas-hegy déli részén, parkkal körülvett, múlt század harmincas éveiben épült villa tulajdonosát a környékbeliek sem ismerték. Annyit láttak, hogy munkások és gépek vannak a területen, azt hitték, hogy felújítás zajlik. Ezért is lepődtek meg, mikor kiderült, hogy eladó a ház.

Egy olvasó elmondta:

"Rendszeresen az utcában szoktam sétáltatni a kutyámat. Munkásokat mindig láttam, ám néhány napja feltűnt az is, hogy eladó. Fogalmam sem volt, ki a tulajdonos, amíg péntek délelőtt meg nem láttam a bejáratnál Galambos Lajost és egy másik embert. Először a hangját ismertem meg Lajcsinak, arra kaptam fel a fejem a nagy havazásban. Nem hallottam tisztán, miről beszélgetnek, az azonban biztos, hogy Lajcsi árulja a házat, mert ő mesélt a méreteiről, a szobáiról és az éppen folyó felújítási munkákról. A vételárat nem hallottam... na, nem mintha meg tudnám vagy akarnám vásárolni".

A lap megkérdezte Lajcsit is, aki elmondta:

"Furcsa, hogy bármi történik velem, az azonnal hír lesz. Na, mindegy...

Valóban enyém a villa, több mint egy évvel ezelőtt vásároltam, mert elhatároztam, hogy ide költözöm a gyermekeimmel, hiszen több önálló lakrészt is ki lehet alakítani a hatalmas házban.

Nem titok, amiatt vettem Budapest ezen részén, mert itt nagyon jó a levegő, márpedig a fulladásos betegségemnek az a legfontosabb.

Nyugalomra és békére van szükségem. Sok minden bánt, amiktől pszichoszomatikus betegségeim alakultak ki, de szerencsére ezek kezelése már folyamatban van".

A zenész azt is elárulta, hogy még a boldogasszonypusztai birtokán él, amit szintén árul. Azt tervezi, hogy egy új lakást vesz majd az ingatlanok árából:

"Ha vevőre talál ez a villa, már meg is van, mit vásárolunk az érte kapott pénzből. Kinéztünk egy szép belvárosi ingatlant, amely alkalmas a két fiam számára otthonnak és irodának is. A nagyobbik diplomata-közgazdásznak készül, míg a kisebbik jogásznak. A kislányom, Bogika dizájntervezéssel foglalkozik, jelenleg Magyarország legnépszerűbb előadóinak tervez ruhákat. Neki is lesz ott bőven hely".

Galambos Lajos arról is beszélt, hogy nem áll szándékában mindent eladni és külföldre költözni:

"Megváltoztak a dolgok, másképp gondolok a jövőre, mint korábban, ezért adom el ezt a villát. Szeretném leszögezni, hogy ennek semmi köze a bírósági ügyemhez, egyáltalán nem igazak azok a híresztelések, hogy felszámolok és eladok mindent, aztán meg eltűnök. Sokszor jártam az elmúlt időszakban külföldön, sok lehetőségem lett volna kint maradni, de ilyen eszembe sem jutott. Engem a családom, a gyökereim és az emlékeim, minden ehhez az országhoz köt".

A villa áráról nem akart nyilatkozni, ezért a Blikk egy ingatlanszakértőt kérdezett meg. Szerinte ezen a helyen, egy akkora épület ára biztosan meghaladja a 400 millió forintot.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Lakatos Márk megint beszólt G.w.M-nek: „Most hogy üljek egy asztalhoz vele?”
Harisnyában és magassarkú csizmában fotózkodott a stylist, kíváncsi, hogy mit szól ehhez a hagyománytisztelő rapper.

Link másolása

Ahogy arról beszámoltunk, a Frizbi vendége ezúttal Varga Márk, azaz G.w.M volt, aki többek közt arról is beszélt Hajdú Péternek, hogy számára fontosak a roma tradíciók, a családjában tartják is ezeket a szokásokat.

„Szerintem magától értetődő, hogy ha ott ül nyolc férfi az asztalnál, akkor nem fog az egyiknek a felesége beülni, ha például üzletről beszélnek. Ugyanúgy, ahogy egy férfi sem vesz fel magassarkút” - mondta.

Erre aztán Lakatos Márk TikTokon reagált. Mint mondta, bár kedveli a rappert, de fájt neki, ahogy „ennyire össze-vissza” beszélt Hajdú Péter műsorában. A stylist azon is kiakadt, hogy G.w.M szerint a nők miért nem ülhetnek egy asztalhoz a férfiakkal, és azt is sérelmezte, hogy a rapper úgy gondolja, a férfiak nem hordhatnak magassarkú cipőt.

Úgy tűnik, nem is akarja elengedni ezt a témát, ugyanis ismét beszólt G.w.M-nek, ezúttal Instagramon. Magáról posztolt egy fotót, amin harisnyában és magassarkú csizmában pózol a Nemzeti Múzeumban.

„Csillagszórók! Jók a küllők? Vajon mit szól most G.w.M? És most hogy üljek egy asztalhoz vele? Össze vagyok zavarodva. A lényeg: élvezzétek az életet! Ne hallgassatok azokra, akik meg akarják mondani, hogy Nektek mi a jó. Igazam van?”

- írta a posztban, amelyben meg is jelölte a rappert.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Margot Robbie fenekébe szorult Leonardo DiCaprio e-cigije egy forgatáson
A Wall Street farkasának ágyjelenete után az ausztrál színésznő farpofái közül került elő DiCaprio elektromos cigarettája.

Link másolása

Kínos történetet árult el MArgot Robbie A Wall Street farkasa 2015-ös forgatásáról, írja a LADbible. Az ausztrál színésznő a filmben a DiCaprio által alakított Jordan Belfort második feleségét személyesítette meg. A párnak volt egy híres ágyjelente is, melynek végén kisebb pánik tört ki a forgatáson.

DiCaprio akkoriban mindenhova magával vitte elektromos cigarettáját, nem volt kivétel ez alól a szexjelenet forgatása sem. A munka idejére az egyik párna alá rejtette az az eszközt, amit utána sehol sem találtak.

Az egész ágyat felforgatták, mire kiderült, hogy Margot Robbie végig az eszközön ült, ami szabályosan beszorult a farpofái közé. Azt már nem tudja, hogy mi lett az e-cigi sorsa, de valószínű, hogy a sztár nem sokkal később diszkréten megszabadult tőle.

Robbie néhány évvel ezelőtt a Porter magazinnak azt mondta, hogy a jelent forgatása eleve kellemetlen volt, amiből a nézők valószínűleg semmit sem érzékelnek. Ugyanakkor érdemes belegondolni abba, hogy a két színészekkel együtt az aprócska hálószobában mintegy harminc fős stáb zsúfolódott össze a 17 órás felvétel ideje alatt. Mindeközben Robbie testét alig fedte valami, amitől nagyon zavarban érezte magát, de az érzést a munka miatt el kellet fojtania.


Link másolása
KÖVESS MINKET: