SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Repkednek a százmilliók, milliárdok: ennyit keresnek a hazai celebek – Kasza Tibinek nagyon bejött a fogyási biznisz

Sebestyén Balázsnak, Majkának vagy Ördög Nóráéknak sem kell filléres gondokkal küszködniük.

Link másolása

A múlt héten mi is megírtuk, hogy a Forbes listája szerint Majka a legértékesebb celeb Magyarországon. A rappert Sebestyén Balázs műsorvezető és Rúzsa Magdi énekes követi.

A lap szerdán azt is közzétette, hogy mennyit kerestek 2021-ben a hírességek. A múlt heti lista élén helyet foglaló Majka nagyon jól járt azzal, hogy az előző, Coviddal súlyosan terhelt év után újra több koncertet vállalhatott el:

az ózdi rapper cégének 2020-as, 50 milliós árbevételét 2021-ben 302 millió forintra tudta duzzasztani.

A zenész egyébként TV2-nél lejáró szerződését is tavaly újította meg. A tavalyi 302 millió forintos bevétel majdnem egyharmadát, 84 millió forintot tudott a Dyma nyereségként elkönyvelni. Ennek Majka különösen örülhet, hiszen az Opten céginformációi szerint a cég egyetlen, százszázalékos tulajdonosaként tavaly 80 millió forintos osztalékot vett ki a vállalkozásból – írja a portál.

A második helyen álló Sebestyén Balázs vállalkozása évek óta több százmillió forintos bevételt ér el, és így volt ez 2021-ben is 316 millió forint jelent meg eredménykimutatásának árbevétel-során.

A Forbes cikke szerint az árbevétel nagyjából fele profitként jelentkezik, amit Balázs szinte teljes egészében osztalékként ki is veszi.

A harmadik legértékesebb celeb, Rúzsa Magdi dalait több mint ötvenhétezerszer játszották a rádiók, így ő lehet az a magyar előadó, aki a legtöbb jogdíjat kapja Magyarországon.

Cége tavaly 192 millió forintos bevételt ért el, amiből 67 millió forint volt a profit.

Azt nem tudni, hogy ebből mennyi osztalékot fizettek.

Szintén százmilliós bevétele volt a negyedik helyen álló Ördög Nóra cégének, amit férjével, Nánási Pállal közösen vezetnek. A tavalyi évben 314 millió forintos árbevételt értek el, 25 millió forintos profittal.

A legértékesebb celebek listáján Kasza Tibi ugyan "csak" az ötödik helyet érte el, a Forbes elemzése szerint ő érzett rá leginkább, hogyan fordítsa saját üzleti haszonná énmárkáját. Challenge néven új étrendkiegészítő márkát, sőt egyfajta mozgalmat indított, és ennek meg is lett az eredménye: feleségével és testvérével közös cége, a Manker Beauty Kft. csomagküldő internetes kiskereskedelmi szereplőként forgalmazza Kasza italporait és fogyitablettáit, kiemelkedően sikeresen.

Tavaly közel kétmilliárd forintot – pontosan 1 982 349 000 forintot – könyvelhetett árbevételként, ami hatalmas ugrás a 2020-as év nullás eredménye után.

Az üzlet ráadásul brutál nyereséges: 2021-ben 783 millió forint profitot termelt, amiből 780-at fel is vettek osztalékként. Kasza részesedése az Opten adatai szerint 51 százalék, így az osztalék felét is vélhetően ő kaphatta. Arról ugyanakkor korábban mi is írtunk, hogy a gazdasági versenyhivatal vizsgálatot indított a celeb cége ellen, mert valószínűleg megtévesztően népszerűsítették: egy-egy terméknél a Manker webshop és Kasza posztjai is jogsértő módon sugallhatták a termékekről, hogy azok alkalmasak lehetnek betegségek megelőzésére, kezelésére vagy gyógyítására.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Nagy Feró fia őszintén vallott arról, hogy pszichológus segíti, mióta elhagyta a Beatricét
Nagy Hunor Attila elárulta, hogy korábban is kérte már szakember segítségét, mikor gyógyulásra volt szüksége. Most azonban más a célja.

Link másolása

Idén év elején hagyta ott a Beatrice zenekart Nagy Feró fia, Nagy Hunor Attila. A zenész azóta azzal foglalkozik, hogy rátaláljon a saját útjára. Ebben pedig egy pszichológus segítségét kérte - írja a közösségi oldalán.

Bejegyzése szerint:

"A Beatricével való szakítást ugyan nem mondanám nehéz helyzetnek – mivel tudatos, saját döntés volt – de nyilvánvalóan hagyott űrt maga után.

Az elmúlt csendes hónapokat főleg arra használtam, hogy új dolgokat építsek a mindennapjaimba, olyan impulzusokat kerestem, amik kívül esnek a komfortzónámon...

Nem titkolt szándékom volt, hogy új emberré álmodjam önmagamat, ehhez persze sok mindenen változtatni kellett, valamin sikerült és valamin még dolgozom, de mindig előre, sose hátra! Egy pszichológussal belekezdtem egy teljesen új terápiába, keresve az egyik legizgalmasabb kérdésre a választ: mire vagyok képes?

Volt idő, hogy ilyen szakemberek segítségét azért kértem, mert gyógyulásra volt szükségem, 2024-ben viszont már a fejlődésre, tanulásra tudok koncentrálni, így kezd nyílni egy új világ".

Mint írja, büszke arra, hogy milyen helyzetekből jutott már ki, és tudott továbblépni, erőt adott magának is.

"A tudatosságom jól fejlődik, jobban meg tudom válogatni a magam köré gyűjtött embereket, és a cél felé vezető arany utat.

Az álmaimra már úgy gondolok, mint következő lépcsőfokokra, amiket újabbak fognak követni és a jelenben szeretném megélni őket"

- írta őszintén.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
„Mellette állunk, mert a családunk része” – megszólalt Novák Katalin unokatestvére, az RTL egyik sztárja
A színész egy családi fotót is mutatott, és mesélt arról, hogy milyen hatással van a világnézeti különbség a család életére, és hogyan viszonyultak ahhoz, ami Novákkal Katalinnal történt.

Link másolása

Király Attila családja nagyon szerteágazó és sokszínű. A színész családi fotóalbumában a volt köztársasági elnök, Novák Katalin is felbukkan egy képen, mivel a színész és a volt köztársasági elnök unokatestvérek.

"Az én családom egy meglehetősen összetartó banda"

- mondta. A családjában van onkológus orvos, és unokahúga a volt köztársasági elnök is, "akit én nagyon szeretek" - mesélte, miután egy fotót mutatott a nagy családról, melyen Novák Katalin, a férje és gyermeke is látható. Arról is beszélt, hogy nagyon sokfélék, sokfélét gondolnak a világról, és mégis tudnak együtt lenni családi ünnepeken.

Az jó, ha az ember körül van egy család, amikor érezheti valaki, hogy van egy háló körülötte, amely megfogja, hogyha nagy a baj - vélekedett.

"Azt gondolom, hogy mellette állunk, mi család"

- tette hozzá. Akkor is ott voltak, mikor megválasztották, és akkor is, amikor vége lett ennek. És most is ott vannak, mikor kezdődik egy új élet, amiről ő még nem tudja, hogy milyen lesz - mondta Király Attila.

Most nagy probléma az országban az, hogy az emberek nem tudják elfogadni, ha valaki mást gondol. "Az én családom azon van, hogy ez minket ne válasszon szét. Én egészen mást gondolok a világról... és a család egy komoly százaléka is másképp gondolkodik" - tette hozzá. Szerinte a liberalizmus lényege, hogy a másik gondolhasson mást, ahogy ő is. Náluk ez családi szinten működik - mondta.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Kulcsár Edina a roma kultúrába való beilleszkedésről: „Elsőnek ijesztőnek tűnt. Listát kértem, hogy mik azok a dolgok, amik egy nővel szemben elvárások”
Edina Instagram-oldalán foglalta össze tapasztalatait a beilleszkedésről.

Link másolása

Kulcsár Edina sokáig nem tudta, hogy viselkedjen nőként egy roma közegben. Bár tavaly házasodtak össze, és bár már a második közös gyermeküket várják, Kulcsár Edina mégis csak a napokban nyilatkozott arról, milyen érzés volt számára G.w.M családjába és a teljes roma kultúrába beilleszkednie. A volt szépségkirálynő hangoztatta, hogy számára minden ember egyforma, és nem szeret különbséget tenni, hamar be kellett látnia, hogy vannak bizonyos hagyományok, akár viselkedési formák, amik a romáknál nélkülözhetetlenek.

„Ez elsőnek ijesztőnek tűnt. Listát kértem, hogy mik azok a dolgok, amik egy nővel szemben elvárások, és hogy minek kell megfelelni, de nem kaptam”

- írta Instagram-posztjában Edina. Hozzátette, hogy végül a köztük és férje családjában fennálló szituációkat próbálta elemezni, ezeken keresztül pedig végül minden fontos információt megszerzett.

Tapasztalatait nem részletezte, azonban mélyebb gondolatait bátran osztotta meg követőivel:

„Egy biztos, most olyan családban élek, ahová úgy érzem, mindig is tartoztam. Szeretem a szokásainkat, és azt a fajta látásmódot, amivel a férjem rendelkezik.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Most a belvárosban parkolt szabálytalanul Kern András, a tahóparkolás Kossuth-díjas nagymestere
A színész nem tud hibázni: bár volt a közelben szabad hely, talán már meg sem teheti, hogy ott tegye le sportautóját.

Link másolása

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Kern András túróspiteszeretete annyira elhatalmasodott rajta, hogy képes akár egymás után többször is ugyanúgy szabálytalanul leparkolni az egyik budai pékség előtt.

A Kossuth-díjas színészt maga Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere is kérte, hogy ne álljon meg szabálytalanul autójával. Most azonban a művész bemutatta, hogy a produkciót meg tudja ismételni a Duna túloldalán is.

Kern ezúttal a belvárosi Balassi Bálint utcai Culinarisban járt, ahol szintén sikerült egy tízpontos parkolási gyakorlatot bemutatnia.

A 444 olvasója a fotójához azt írta: „Kern András tegnap beugrott a Culinarisba. Kicsit messzebb volt pár szabályos hely is, de a név kötelez.”

Azt egyelőre nem tudni, hogy ezúttal is indul-e ellene rendőrségi eljárás, ahogy azt sem, hogy vajon az V. kerület polgármestere is tervez-e szívhez szóló üzenetet írni neki.

Link másolása
KÖVESS MINKET: