News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Repkednek a százmilliók, milliárdok: ennyit keresnek a hazai celebek – Kasza Tibinek nagyon bejött a fogyási biznisz

Sebestyén Balázsnak, Majkának vagy Ördög Nóráéknak sem kell filléres gondokkal küszködniük.

Link másolása

hirdetés

A múlt héten mi is megírtuk, hogy a Forbes listája szerint Majka a legértékesebb celeb Magyarországon. A rappert Sebestyén Balázs műsorvezető és Rúzsa Magdi énekes követi.

A lap szerdán azt is közzétette, hogy mennyit kerestek 2021-ben a hírességek. A múlt heti lista élén helyet foglaló Majka nagyon jól járt azzal, hogy az előző, Coviddal súlyosan terhelt év után újra több koncertet vállalhatott el:

az ózdi rapper cégének 2020-as, 50 milliós árbevételét 2021-ben 302 millió forintra tudta duzzasztani.

A zenész egyébként TV2-nél lejáró szerződését is tavaly újította meg. A tavalyi 302 millió forintos bevétel majdnem egyharmadát, 84 millió forintot tudott a Dyma nyereségként elkönyvelni. Ennek Majka különösen örülhet, hiszen az Opten céginformációi szerint a cég egyetlen, százszázalékos tulajdonosaként tavaly 80 millió forintos osztalékot vett ki a vállalkozásból – írja a portál.

A második helyen álló Sebestyén Balázs vállalkozása évek óta több százmillió forintos bevételt ér el, és így volt ez 2021-ben is 316 millió forint jelent meg eredménykimutatásának árbevétel-során.

A Forbes cikke szerint az árbevétel nagyjából fele profitként jelentkezik, amit Balázs szinte teljes egészében osztalékként ki is veszi.

hirdetés

A harmadik legértékesebb celeb, Rúzsa Magdi dalait több mint ötvenhétezerszer játszották a rádiók, így ő lehet az a magyar előadó, aki a legtöbb jogdíjat kapja Magyarországon.

Cége tavaly 192 millió forintos bevételt ért el, amiből 67 millió forint volt a profit.

Azt nem tudni, hogy ebből mennyi osztalékot fizettek.

Szintén százmilliós bevétele volt a negyedik helyen álló Ördög Nóra cégének, amit férjével, Nánási Pállal közösen vezetnek. A tavalyi évben 314 millió forintos árbevételt értek el, 25 millió forintos profittal.

A legértékesebb celebek listáján Kasza Tibi ugyan "csak" az ötödik helyet érte el, a Forbes elemzése szerint ő érzett rá leginkább, hogyan fordítsa saját üzleti haszonná énmárkáját. Challenge néven új étrendkiegészítő márkát, sőt egyfajta mozgalmat indított, és ennek meg is lett az eredménye: feleségével és testvérével közös cége, a Manker Beauty Kft. csomagküldő internetes kiskereskedelmi szereplőként forgalmazza Kasza italporait és fogyitablettáit, kiemelkedően sikeresen.

Tavaly közel kétmilliárd forintot – pontosan 1 982 349 000 forintot – könyvelhetett árbevételként, ami hatalmas ugrás a 2020-as év nullás eredménye után.

Az üzlet ráadásul brutál nyereséges: 2021-ben 783 millió forint profitot termelt, amiből 780-at fel is vettek osztalékként. Kasza részesedése az Opten adatai szerint 51 százalék, így az osztalék felét is vélhetően ő kaphatta. Arról ugyanakkor korábban mi is írtunk, hogy a gazdasági versenyhivatal vizsgálatot indított a celeb cége ellen, mert valószínűleg megtévesztően népszerűsítették: egy-egy terméknél a Manker webshop és Kasza posztjai is jogsértő módon sugallhatták a termékekről, hogy azok alkalmasak lehetnek betegségek megelőzésére, kezelésére vagy gyógyítására.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Új céget alapított Berki Mazsi
Az új párjával közösen indították a webshopot üzemeltető vállalkozást.

Link másolása

hirdetés

Új céget alapított Berki Mazsi, Berki Krisztián özvegye - tudta meg a Blikk.

Mazsi májusban veszítette el a férjét, a közös kislányuk ekkor még csak hat hónapos volt. Azóta már új párja van: egy tehetős vidéki üzletember, Berki Krisztián egyik barátja. A celeb májusban Palik Lászlóék műsorában azonban azt mondta, hogy nem élhette át az igazi anyaságot, amikor csak a gyermekével tud foglalkozni. Mazsi szerint ugyanis

muszáj dolgoznia, vannak céljai és azokat megpróbálja elérni.

A lap szerint ráadásul nincs is más választása, hiszen Berki tetemes adósságot hagyott maga után.

A Blikk az Opten cégadatbázis alapján azt írja, hogy

Mazsi júniusban egy Pest megyei településre bejelentett egy új, webshopot üzemeltető céget,

amelyet ő, illetve a társa alapítottak.

hirdetés

A Mazsi nevére asszociáló internetes áruháztól az egzotikus lakberendezési tárgyaktól kezdve, a gyermekjátékokon át, a karácsonyi dekorációig sok minden rendelhető.

Emellett beszállhat abba a baby spa hálózatba is, amelyet Gesztesi Károly színművész utolsó szerelme, Mattesz Csilla indított Hajdú Péter menyasszonyával, Eszterrel. Ők legalábbis tárt karokkal várják, örömmel vennék, ha Mazsi csatlakozna hozzájuk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Marics Peti elárulta, Tóth Andit már 6 évvel ezelőtt kiszúrta magának
A népszerű énekes azt is elmesélte, hol látta meg először jelenlegi párját, és hogy reagált rá.

Link másolása

hirdetés

Marics Peti idei születésnapja igencsak emlékezetesre sikerült. A nagy napon ugyanis a VALMAR duó óriási tömeg előtt léphetett fel, ahol hatalmas volt a sikerük.

A koncert után a TV2-nek adott interjúban elárulta, hogy már hat éve kinézte magának mostani párját, Tóth Andit.

"Még hat évvel ezelőtt megláttam egy buliban, és azt mondtam, úristen, ki ez a csaj? Odamentem hozzá, ott ismertük meg egymást először, és ez mostanra bontakozott ki ennyire"

– árulta el.

VIDEÓ: Marics Peti a koncert után

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Meghan Markle kamaszként „meztelen koreai fürdőkbe” járt az édesanyjával
A tizenéves lány csak nehezen tudott megbirkózni a jjimjilbang, vagyis a koreai fürdőház hagyományaival.

Link másolása

hirdetés

Gyerekkoráról beszél kedden megjelent legújabb podcastjában Meghan Markle, írja a Daily Star. A korábban a Spotify-on hetente jelentkező műsor közel egy hónapig szünetelt a királynő halála és a temetés miatt.

A korábbi epizódokban Harry herceg felesége az énekesnő Mariah Carey-vel, a teniszező Serena Williamsszel és a színésznő Mindy Kalinggel beszélgetett. Az Archetypes új adásának vendége Margaret Cho volt. Az amerikai humoristával elsősorban a koreai származása miatti diszkriminációról esett szó, de a beszélgetés egy pontján Meghan kitért saját, koreai kultúrával kapcsolatos élményeire is.

A hercegné felidézte gyerekkori emlékeit, amikor az anyukájával koreai gyógyfürdőkbe jártak.

Meghan szerint egyáltalán nem volt könnyű a pubertáskoron éppen átesett tiniként meztelenül belépni abba a terembe, ahol 90 éves korig bezárólag minden nő ruha nélkül flangált. Sokan közülük egy pad előtt álltak sorba, ahol testradírral kényeztették őket.

Meghan vágya ebben a helyzetben egy fürdőruha volt, de az édesanyja nem engedte meg a viselését. Amikor végül megbirkózott a szégyenlőséggel, az emeletre mentek és olyan finom forró tésztát ettek, amit korábban még nem kóstolt.

hirdetés

A hercegné a beszélgetésben kitért arra, hogy a koreai nők egyáltalán nem voltak zavarban. Számukra a jjimjilbang, vagyis a koreai fürdőházak látogatása teljesen természetes volt, melynek tradícióit generációról generációra adták át egymásnak az Egyesült Államokban is.

Némi meglepetésre a műsorban egy szó sem esett II. Erzsébet haláláról és a temetésről. A teljes beszélgetést itt lehet meghallgatni:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Andi kora reggel kénytelen volt bedobni egy kis vodkát, mert stresszelt a repülés miatt
Az itóka lélekerősítőként funkcionált a veronai út előtt.

Link másolása

hirdetés

Tóth Andi reggel negyed hétkor már a budapesti repülőtérről csekkolt be Insta-oldalán. A történeteiből kiderült, hogy divatbemutatóra tart, amit Veronában tartanak. Míg azonban a repülő indulására várt, kísérőjével megbontottak egy kis üveg vodkát, amit nem sokkal hét óra után már meg is ízleltek.

A 24 óráig elérhető videón a #nemparázunkarepüléstől hashtag szerepelt, amiből arra lehet következtetni, hogy a vodka lélekerősítőnek kellett az énekesnő számára.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: