SZTÁRVILÁG

Repkednek a százmilliók, milliárdok: ennyit keresnek a hazai celebek – Kasza Tibinek nagyon bejött a fogyási biznisz

Sebestyén Balázsnak, Majkának vagy Ördög Nóráéknak sem kell filléres gondokkal küszködniük.

Link másolása

A múlt héten mi is megírtuk, hogy a Forbes listája szerint Majka a legértékesebb celeb Magyarországon. A rappert Sebestyén Balázs műsorvezető és Rúzsa Magdi énekes követi.

A lap szerdán azt is közzétette, hogy mennyit kerestek 2021-ben a hírességek. A múlt heti lista élén helyet foglaló Majka nagyon jól járt azzal, hogy az előző, Coviddal súlyosan terhelt év után újra több koncertet vállalhatott el:

az ózdi rapper cégének 2020-as, 50 milliós árbevételét 2021-ben 302 millió forintra tudta duzzasztani.

A zenész egyébként TV2-nél lejáró szerződését is tavaly újította meg. A tavalyi 302 millió forintos bevétel majdnem egyharmadát, 84 millió forintot tudott a Dyma nyereségként elkönyvelni. Ennek Majka különösen örülhet, hiszen az Opten céginformációi szerint a cég egyetlen, százszázalékos tulajdonosaként tavaly 80 millió forintos osztalékot vett ki a vállalkozásból – írja a portál.

A második helyen álló Sebestyén Balázs vállalkozása évek óta több százmillió forintos bevételt ér el, és így volt ez 2021-ben is 316 millió forint jelent meg eredménykimutatásának árbevétel-során.

A Forbes cikke szerint az árbevétel nagyjából fele profitként jelentkezik, amit Balázs szinte teljes egészében osztalékként ki is veszi.

A harmadik legértékesebb celeb, Rúzsa Magdi dalait több mint ötvenhétezerszer játszották a rádiók, így ő lehet az a magyar előadó, aki a legtöbb jogdíjat kapja Magyarországon.

Cége tavaly 192 millió forintos bevételt ért el, amiből 67 millió forint volt a profit.

Azt nem tudni, hogy ebből mennyi osztalékot fizettek.

Szintén százmilliós bevétele volt a negyedik helyen álló Ördög Nóra cégének, amit férjével, Nánási Pállal közösen vezetnek. A tavalyi évben 314 millió forintos árbevételt értek el, 25 millió forintos profittal.

A legértékesebb celebek listáján Kasza Tibi ugyan "csak" az ötödik helyet érte el, a Forbes elemzése szerint ő érzett rá leginkább, hogyan fordítsa saját üzleti haszonná énmárkáját. Challenge néven új étrendkiegészítő márkát, sőt egyfajta mozgalmat indított, és ennek meg is lett az eredménye: feleségével és testvérével közös cége, a Manker Beauty Kft. csomagküldő internetes kiskereskedelmi szereplőként forgalmazza Kasza italporait és fogyitablettáit, kiemelkedően sikeresen.

Tavaly közel kétmilliárd forintot – pontosan 1 982 349 000 forintot – könyvelhetett árbevételként, ami hatalmas ugrás a 2020-as év nullás eredménye után.

Az üzlet ráadásul brutál nyereséges: 2021-ben 783 millió forint profitot termelt, amiből 780-at fel is vettek osztalékként. Kasza részesedése az Opten adatai szerint 51 százalék, így az osztalék felét is vélhetően ő kaphatta. Arról ugyanakkor korábban mi is írtunk, hogy a gazdasági versenyhivatal vizsgálatot indított a celeb cége ellen, mert valószínűleg megtévesztően népszerűsítették: egy-egy terméknél a Manker webshop és Kasza posztjai is jogsértő módon sugallhatták a termékekről, hogy azok alkalmasak lehetnek betegségek megelőzésére, kezelésére vagy gyógyítására.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Hajdú Péter kicsit máshogy néz ki azon a képen, amit ő posztolt, mint azon, amit megosztottak róla
De a vele fotózkodó Forstner Csengén is látható némi változás.

Link másolása

Hajdú Péter már péntek délelőtt közzétett egy posztot az Instagram-oldalán, amiben a műsora péntek esti adását reklámozza. Ezúttal a legtöbb követővel rendelkező magyar TikTok-influenszerrel, Forstner Csengével beszélgetett a Frizbiben. (Aki esetleg nem ismerné, korábban írtunk a fiatalok körében népszerű lányról ebben a cikkünkben.)

Mint minden vendégével, Csengével is készített egy közös képet a műsorvezető, ezt osztotta meg az Instagramon.

Az adás premierje előtt azonban a fiatal tiktokos is posztolta ugyanezt a fotót Insta-sztoriban, amin mindketten kicsit máshogy néznek ki.

Hajdú arca nem olyan kisimult, mint az általa posztolt képen, Csengéé pedig hosszúkásabbnak tűnik.

A lány Insta-sztoriját egyébként Hajdú Péter is megosztotta saját oldalán.

A Frizbi legújabb adását itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Így néz ki a 83 éves Terence Hill – jó pár évet letagadhatna
A színész hamarosan már a 84-et tölti, de ez alig látszik rajta.

Link másolása

Mint sok hírességnek, Terence Hillnek is többször halálhírét keltették, de a legendás színész szerencsére remek egészségnek örvend, az elmúlt években is láthattuk filmekben. Sőt, a 2018-ban bemutatott Nevem: Thomas című alkotást ő maga rendezte.

Eredeti nevén Mario Girotti idén már 84 éves lesz, de ahogy a hivatalos Instagram-oldalára posztolt képeken is látható, még mindig nagyon jó formában van. Ezt bizonyítja egy friss képe is, amiért odavannak a rajongói - szúrta ki a Promotions.

„Csak köszönni akartam” - írta bejegyzésében a színész egy cowboy kalapos emoji kíséretében.

A fotó alapján Hill jó néhány évet letagadhatna, hiszen egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki a nyolcvanas éveit tapossa.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„A szexért fizetnek az emberek, minden mást ingyen akarnak” – véli Lakatos Levente
A népszerű író szerint arra mindig van igény, hogy az ember könnyen pénzhez jusson, erre a lehetőséget most a fiatalok az influenszerségben látják.

Link másolása

Lakatos Levente az RTL Reggeli című műsorában volt vendég, ahol az OnlyFans és a fiatalokra gyakorolt hatása volt a téma.

A műsorvezető elmondta, hogy ő is fent volt az oldalon. Az OnlyFans ugyanis eredetileg tartalomgyártóknak készült, hogy pénzbevételhez jussanak a tudásuk által. Más felületeken (például Instagram, YouTube) ugyanis csak szponzoráció révén lehet bevételhez jutni.

Lakatos Levente eredetileg egy regényfolyamot akart írni, és olyan művészi aktképeket osztott meg, amelyek más közösségi felületen nem jelenhetnének meg. Mostanra viszont az OnlyFans inkább az erotikus tartalmairól ismert, ahol pár fotóval is rengeteget lehet keresni.

Ekkor csatlakozott a beszélgetéshez Polányi Viktória szakpszichológus, aki szerint a gyerekek nem látják, mennyi munka van a tartalomgyártás mögött, csak a könnyű pénzkereseti lehetőséget.

„Abba a kétes illúzióba ringatják magukat, hogy az élet, ha jól csinálom, akkor nagyon könnyű lesz. Akinek gürcölni kell, vagy akinek nagyon sok energiát bele kell fektetnie a dolgokba, az meg, mondjuk ki, egy lúzer"

- mondta.

Az is probléma, ha nincs egy biztos családi háttér a gyerek mögött, és a gyerek nem beszéli meg a szüleivel, hogy milyen pénzkereseti lehetőségek vannak.

„A gyerek saját maga hoz egy döntést, a kevés tapasztalatával, a sok illúziójával, ami nem biztos, hogy jó irányba visz” - fejtette ki a pszichológus.

Lakatos Levente szerint arra mindig van igény, hogy az ember könnyen pénzhez jusson, erre a lehetőséget most a fiatalok az influenszerségben látják.

„Nekem az a problémám, hogy a felhasználói oldal üzeni azt a fiataloknak, hogy a tartalmaddal nem tudsz pénzt keresni a Facebookon, Instán. Annyit semmiképpen, mintha az OnlyFans-re regisztrálnál fel. Azt üzenjük, hogy testedért, az aktképeidért, a szexualitásodért fizetek, de a zenédet ingyen akarom letölteni, a filmedet ingyen akarom megnézni, a könyvedet ingyen akarom olvasni. Konkrétan a szexért fizetnek az emberek"

- mondta.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Óriási fordulat? – Kibékülhetett Berki Krisztián anyja és Mazsi, a nagymama újra láthatta unokáját
Úgy néz ki, véget ért a csúnya viszály a két nő között.

Link másolása

Ahogy arról már is beszámoltunk, sok konfliktus volt Berki Krisztián édesanyja, Júlia és fia özvegye, Berki Mazsi között. Január elején az idős asszony szerint hiába kereste volt menyét, nem vette fel a telefont, és nem tudta átadni ajándékát unokájának, Emmának. Akkor azt mondta, hogy a hatóságokhoz fordul, ha kell, hogy láthassa a kislányt.

„Elmegyek a gyámügyre, és hivatalos útra terelem az ügyet. Pontosan tudom, hogy jogom van ehhez és ezzel élni is kívánok! Az a kislány a fiam vére, a vér szerinti rokonom, a gyermekem egy darabkája. Nem engedhetem meg, hogy őt is elveszítsem”

- nyilatkozta akkor az asszony.

A nagymama most a Blikknek nyilatkozott, szavai alapján úgy tűnik, sikerült rendezni a helyzetet, viszont nem árult el részleteket.

„Minden rendben, találkoztam Emmával, és Mazsival is beszéltünk, erről azonban most nem szeretnék többet mondani"

– válaszolta a lapnak.

„Rendben van most közöttünk minden" - válaszolta arra a kérdésre, hogy kibékültek-e, majd letette a telefont.

Krisztián édesanyja azt is nehezményezte, hogy Mazsi és új párja az év elején Zanzibárra utazott. A rengeteg feltöltött fotó láttán dühös lett, mivel nem úgy tűnt számára, mintha gyászolna fia özvegye, pedig egy év sem telt el a férje halála óta.

„Most olyan düh van bennem, hogy azt érzem, ha személyesen találkozom Mazsival, lehet, meg is tépem! Egyszerűen kihozza belőlem az állatot az a szenvtelenség, amivel éli a kirakat életét”

- mondta Júlia a lapnak.


Link másolása
KÖVESS MINKET: