News here

SZTÁRVILÁG

Rég láttunk zenei tehetségkutatóban ennyire erős mezőnyt – Sztárban sztár leszek, középdöntő

Izgalmasra sikerült a kétnapos középdöntő, ami persze most sem telhetett el Majka és Gabi drámázása nélkül. De nem emiatt volt emlékezetes.

Link másolása

Izgalmas feladat hétről hétre írni a két nagy zenei tehetségkutatóról, mert így össze tudom hasonlítani a két műsort. Ez alapján meg kell állapítanom, hogy jelen állás szerint

a Sztárban sztár leszek középdöntője sokkal érdekesebb és izgalmasabb a szabályoknak köszönhetően, mint az X-Faktoré.

A TV2 középdöntője két adás alatt lezavarta azt, ami az X-Faktorban a Tábor és a Mentorház. Már most 12 főre szűkítették a mezőnyt.

Ahogy a korábbi évadokban megszokhattuk, minden mester 3 széket oszthat ki, ennyi versenyzőt vihet az élő show-ra. A többieknek lehetősége van rabolni, azaz, a haza küldött versenyzőnek adhat széket a saját csapatában.

Köllő Babett versenyzői kezdtek.

A 14 éves Enge Iván Lili hatalmasat énekelt a válogatón. Most Avril Lavigne Girlfriend című dalát hozta. Ismét nagyon jól énekelt, bár időnként azért voltak hamiskás részek. Ezzel együtt még Avril Lavigne-t is hallani véltem benne.

A mesterek is elégedettek voltak, Babett le is ültette, ahogy kell.

Sztojka Vanessza Rihannát énkelt, Istenes Márkó Why Don’t We dallal érkezett, és be is teltek Babett székei. Ami bizonyos szempontból furcsa.

Utóbbi két esetben ugyanis én nem igazán hallottam az eredeti hangot – márpedig ebben a műsorban mégiscsak az utánzás lenne az egyik fő szempont.

Molnár Sándor tavaly ebben a körben esett ki. Idén a válogatón nagyon meggyőzően utánozta George Michaelt. Most egy másik nagyon jó, bár rendkívül megosztó énekest választott, Conchita Wurstot. Nem lehetett kérdés, hogy széket kap. Márkó távozott.

Fedor Kyrának nem sikerült olyan jól az átlényegülés. Nőként nyilván nem olyan könnyű elkapni Bruno Mars hangját, bár a mozgását egész jól levette.

A mesterek is úgy látták, hogy Kyra önmagát hozza. Mindenki egyetértett abban, hogy a mezőny egyik legjobb, legstabilabb énekesnője. Babett végül csak leültette Vanessza helyére.

A középdöntő nagy kérdés volt számomra Károlyi Robi, a rapper, aki a válogatón a Weszélyes Elemek számával mindenkit lenyűgözött, és nagy meglepetésre nem Majkát, hanem Babettet választotta. De már akkor is felmerült a dilemma, vajon képes lesz-e másra is, mint rappelni.

Tulajdonképpen nem meglepő, hogy ismét rapet hozott: Busta Rhymes Break Ya Neck.

Majka remekül megfogalmazta a nagy dilemmát:

„Nem tudom elképzelni azt, hogy valakit onnan felállítanak miattad, viszont azt sem tudom elképzelni, hogy valakit ezzel a ritmikával hazaküldjünk.”

Babett végül nem adott széket neki.

Nem úgy Piltmann Annának, aki nagy személyes kedvencem volt a válogatóban, szurkoltam neki. Most sem okozott csalódást, hozta természetes, sugárzó személyiségét, és nagyot énekelt.

Lili állt fel, de Majka nem engedte haza menni, átvette a saját csapatába.

Kiss Emília a válogatón Prince-ként nagyon emlékezetest alkotott. Most Nicol Scherzingert választotta, mert ki akart mozdulni a komfortzónájából.

Hogy ez mennyire sikerült, azt nem tudom, egy biztos, az én komfortzónámnak okozott néhány kellemetlen percet.

Babett nem rejtette véka alá a csalódottságát. Meglehetősen rossz hangulatban várta utolsó versenyzőjét, Tóth Napsugárt. Aki a Csillag születikből hozta Lady Gaga dalát, az Allways Remembert. A csodálatos produkciónak egyedül Kyra nem örülhetett.

Így tehát kialakult az első csapat: Napsugár, Sanyi és Anna. Babett kimondottan erős versenyzőkkel futhat neki az élő show-nak.

Majka csapatából Kovács Kristóf lépett először egy Wellhello dallal, és széket is kapott, így leülhetett a Babettől elrabolt Lili mellé.

Hogy Csubakka hogy juthatott idáig, az rejtély. Becsületére válik, hogy az elődöntőn tett ígéretéhez híven elénekelte a Titanic betétdalát. Majka már kész volt hazaküldeni, de aztán hagyta magát meggyőzni, és leültette.

De nincs jelentősége, mert jött László Attila az Unchained My Hearttal, és rajt-cél győzelmet aratott. Majkának legalább nem kellett gondolkoznia, kit állítson fel.

Kovács Gábor Robbie Williams után most Chris Brown bőrébe bújt. Nem volt hibátlan produkció, így is helyet cserélhetett Kristóffal.

Bányai Noémi Ariana Grande Dangerous Woman című számát hozta a döntőre. Nagyon jól énekelt, és Grande hangját hallani véltem, bár a magas hangoknál néha azért meg-megremegtek a hangszálak.

Megosztotta a mestereket. Babett úgy érezte, nem tudott meg semmi újat Noémiről, Joci viszont leültette volna. Majka végül hazaküldte Kovács Gábort, amit a magam részéről meg tudok érteni.

Kali Roland is visszatérő versenyző, aki tavaly a középdöntőben esett ki. John Newman Blame-jével Tóth Gabit és Babettet teljesen levette a lábáról. Majka azért kicsit szívatta még, de végül persze leültette Noémi helyére. Joci azonban nem engedte el a lányt, elrabolta.

Bevallom, én Radics Gigi Úgy fáj című nótáját nem szeretem különösebben, de Oláh Szandra kétségtelenül nagyon jól énekelte el. Gabi extra produkciónak nevezte. Majka hosszú dráma és dilemmázás után végül leültette Lili helyére.

Sajnos sokáig nem örülhetett, mert jött a kubai atombomba, Yulaysi Miranda Ferrer, aki nem csak Whitney Hustont tud énekelni, hanem valószínűleg bármit.

Majka felállította Szandrát, de tudta, hogy Gabi úgyis elviszi.

Vasárnap Tóth Gabi csapatával folytatódtak az izgalmak. Gabi az előző napi rablásainak köszönhetően egy üres székkel indult neki a válogatásnak. Ez nem sokáig maradt így. Oláh Vivient rögtön le is ültette, mert úgy vélte, ez a produkció akár az élő show-ban is megállta volna a helyét.

Ezután Gabi kiszórt néhány versenyzőt, akik vagy rosszul énekeltek, vagy az utánzás nem volt jó. De mindez nem is számít, mert ha le is ülnek, úgy is felálltak volna Gőghová Tímeának.

A Németországban élő hölgy volt az, aki a válogatón Axel Rose-t utánozta, és olyan fantasztikus előadást nyújtott, hogy Tóth Gabi konkrétan ráfeküdt.

Gabi – némileg megújítva a magyar nyelvet – ezt így fogalmazta meg:

„Nem kell gondolom nagyon ragozunk, hogy milyen hatással volt ránk a válogatós prodod.”

Tímea egy merész húzással most elment az ellenkező irányba: Éj királynőként lépett színpadra Mozart Varázsfuvolájából. Az operairodalom egyik legnehezebb áriájáról beszélünk. Magyar tehetségkutatóban, amennyire tudom, ezt eddig egyedül Vásáry André énekelte el.

Ez persze felvet kérdéseket, hiszen Timi némileg megkerülte a műsor lényegét, és nem valakit utánzott, hanem egy színpadi karaktert játszott el. De ha visszaemlékszünk arra a Sztárban Sztár epizódra, amiben Pintér Tibor úgy játszotta Szandokánt, hogy közben saját hangon elénekelte a Neoton Família vonatkozó slágerét, akkor szemet hunyhatunk.

Hiszen nem kérdés, hogy ekkora széles zenei skálán mozgó énekesnőnek helye van a műsorban – és a hazai poppiacon.

Természetesen profi operaénekesekhez hasonlítva nem volt tökéletes az éneklése, Miklósa Erika kenyerét nem fogja elvenni. De nézzük Sztárban sztár szemmel.

Ki lenne az a hazai celeb, aki ilyen jól lehozná Axel Rose-t, és utána így elénekelné az Éj királynőjét? Na ugye!

Fedor Kyra ment haza.

Gadó Anita Destiny's Child dalt hozott. Olyan szempontból elismerést érdemel, hogy becsülettel végigtolta, tudott egyszerre táncolni és énekelni. Viszont Beyoncét nem hallottam, és ahogy a mesterek is megjegyezték, hiányzott a szexiség, a dög belőle.

Gabi elküldte, Pápai Joci azonban megsajnálta, és visszahívta, ezzel előre betöltötte a három üres székét.

Botka Dominik Ed Sheeran produkciója nekem tetszett. Gabi szerint "kis esetlen" volt, és tény, hogy a srác még nagyon fiatal. De nagyon jól áll neki a színpad, figyelt a partnerére, egy széket talán megérdemelt volna. Remélem, találkozunk még vele.

Szirtes Dávid nagyon izgult, ez eleinte rá is nyomta a bélyegét a produkcióra, de végül „megérkezett”, és kapott széket, Vivien álmai törtek össze.

Jósa Tamás nem bízott semmit a véletlenre, Gabi egyik kedvencétől, a Def Leppardtól hozott egy dalt, és kiénekelte Szandrát a székből. Ezen Majka kicsit megsértődött, hisztizett is egy sort.

<

Ismét Joci mentette meg a helyzetet, aki mentőövet dobott a lánynak.

Megérdemelten, Szandra tényleg az egyik legjobb énekes a mezőnyben.

Szegény lányt nagyon megviselték a történtek, kicsit úgy nézett ki, mint a mesebeli árvalány, akit egymás között passzolgatnak a különböző gonosz nevelőszülők.

Egy pillanatra úgy tűnt, komolyan fontolóra vette, beüljön-e a Joci által felkínált székben, hisz így már a harmadik válogató kört kell végigizgulnia azért, hogy a végén esetleg felállítsák.

Még megkaptuk a kötelező Majka-Tóth Gabi drámát, hiába, ki kell tölteni a műsoridőt, de aztán végre elérkezett az utolsó kör, Joci csapatával. Mivel már eleve 4 versenyzővel kezdte a válogatást, tehát rögtön az elején el kellett küldenie valakit.

Nem meglepő, hogy Joci Emit küldte haza, hisz ebben a körben nem teljesített igazán jól.

Ádám Botond nagyon jó Greenday produkciója következett. Profiktól is láttunk már sokkal gyengébb teljesítményt a hasonló műsorokban. Majka kicsit sokallta a paródia-elemeket, de Jocit meggyőzte. Noémi bánta.

Ezután sorban hullottak a hölgyek, láttunk vérszegény Ariana Grandét, szegény ember Dua Lipáját és kültelki Cindy Laupert.

Kökény Dániel következett. Michael Jacksont énekelt, amin rendszeresen elvéreznek profi énekesek itt. Szerintem nagyon jól csinálta, azzal együtt, hogy persze érződött, mennyire fiatal és tapasztalatlan még.

Ádám Botond helyét kapta meg. Ezt a döntést utóbb sokan vitatták. Szerintem véleményes, mindkét fiú mellett szólnak érvek. Az is tény, hogy az idei mezőny nagyon erősre sikerült.

Kálóczi Réka Alica Keys előadása is széket ért. Anitát nem lepte meg, hogy neki kellett távoznia.

Boda Izabella nem győzte meg Jocit, mert saját hangon énekelt. A végére maradt Bari László, aki Luciano Pavarottiként lépett színpadra. Ez azt jelentette, hogy egyik fő fegyverére, a frazírokra nem számíthat. Elképesztő nagyot énekelt.

Bármennyire szomorú Kökény Dani története, Joci jól döntött, amikor hazaküldte.

Még akkor is, ha a döntés mögé tett indoklás kicsit sántít. Joci előadta, hogy annak idején mennyi gyötrelmet okozott neki, amiért a Megasztárban közvetlenül az élő show előtt kiesett, és hogy ettől megkímélje Danit, hazaküldte - közvetlenül az élő show előtt. Ahogy Manuel mondaná: Que?

Annak nagyon örülök, hogy Szandra, ha a sok viszontagság árán is, de csak bekerült az élő show-ba, ahol messze juthat.

Kialakult a döntő 12 fős mezőnye. Nyilván az enyém is csak egy vélemény, de nem emlékszem, mikor láttam zenei tehetségkutatóban utoljára ilyen erős mezőnyt. Amikor indult az idény nem hittem volna, hogy ez lesz, de kifejezetten várom a döntőket.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Életem legszenvedélyesebb csókja volt” – egyhónapos kalandja lehetett Harry hercegnek egy nála 13 évvel idősebb nővel
A most 51 éves Catherine Ommanney szerint még 2006-ban jöttek össze egy londoni bárban a herceggel. Akinek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Is.

Link másolása

Élete legszenvedélyesebb csókját kapta Harry hercegtől egy nála 13 évvel idősebb nő, írja a The Sun. Catherine Ommanney állítása szerint a herceg 21 éves volt, amikor összejöttek. A most 51 éves nő azt mondja, hogy nem sokkal a válása után, 2006 májusában találkozott Harryvel a londoni Art Barban.

A kétgyerekes nő szerint ettől függetlenül szinte biztos, hogy meg sem említi majd őt a sussexi herceg a január 10-én megjelenő önéletrajzi könyvében. Ezért is döntött úgy, hogy a nyilvánosság előtt mesél a románcról, miután megtudta, hogy Harry könyvében megemlíti minden korábbi barátnőjét.

Az affér idején Harry éppen Chelsy Davyvel járt. Catherine Ommanney nem biztos abban, hogy kettejük összemelegedése idején éppen mosolyszünetet tartottak vagy sem. A korábban egy valóságshowban is szereplő nő nagyon jól érezte magát a herceggel, de esze ágában sem volt komolyabban összegabalyodni a nála jóval fiatalabb férfival.

Catherine Ommanney szerint első találkozásuk alkalmával a herceg kedvesnek és intelligensnek tűnt. A Harryt kísérő három királyi testőr végig a közelükben maradt még akkor is, amikor beszélgetni kezdtek a bárpultnál. Miután nem sokkal éjfél előtt kiürült a hely, Harry meghívta a a dél-kensingtoni Eclipse klub VIP-részébe. Innen egy újabb szórakozóhelyre mentek tovább, de útközben a nő megéhezett és megkérdezte a herceget, tud-e baconös szendvicset készíteni.

„Kiváló baconös szendvicset készítek” – válaszolta állítólag a herceg, majd az egyik barátjához indultak Chelsea-be. Útközben egy cigarettát is elszívtak, miközben többek között II. Erzsébetről beszélgettek.

Miután megérkeztek a barát lakásába, tovább folytatták a beszélgetést, sokat nevettek, húzták egymást, végül a herceg tényleg készített egy szendvicset a nőnek. Ezután birkózni kezdtek, majd a nő negyedóra múlva közölte, hogy haza kell mennie. Harry ekkor kapta fel, és a derekánál fogva a falhoz szorította, majd elcsattant a szenvedélyes csók. A herceg a történtek után ragaszkodott ahhoz, hogy hazavihesse Catherine Ommanney-t.

A következő napokban folytatták az SMS-ezést, majd egy hét múlva újra találkoztak a bárban. Itt újabb csók következett, miközben a herceg folyamatosan bókolt a nőnek. Két randevúval később azonban Harry megváltoztatta a telefonszámát és évekig nem találkoztak. Végül 2009-ben egy barbadosi pólómeccsen futottak össze.

Catherine Ommanney sajnálja, hogy végül nem maradtak barátok, mivel a hercegnek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Reméli, hogy valamennyire felszabadult, miután Kaliforniába költözött családjával, hiszen mindig is a nagyobb szabadság volt az álma.


Link másolása
KÖVESS MINKET: