News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Reagált a Sztárban Sztár leszek! énekese L.L. Junior kiakadására: „Nincs miért bocsánatot kérnem”

Szaszák Zsoltnak rosszul esett az, hogy az énekes rá irányította minden indulatát, pedig nem egyedül ő döntött arról, hogyan utánozza Juniort.

Link másolása

hirdetés

Ahogy mi is megírtuk, eléggé kiakadt L.L. Junior azon, ahogy a Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutató műsorban utánozta őt az egyik versenyző. Tóth Gabi mentoráltja, Szaszák Zsolt a Raggamoffin 2. című slágerét adta elő úgy, hogy az énekes hangját, öltözködését, mozdulatait és a videóklip koreográfiáját is igyekezett lemásolni. Junior szerint azonban a produkció egy "szánalmas karikatúra, poros klisé" volt.

Az énekes a Blikknek azt mondta, nem Szaszák Zsolttal vagy Tóth Gabival van baja, hanem azzal, ahogy a roma előadókat utánozzák a tévéműsorokban.

"Amikor megláttam, meghallottam, azt hittem, elájulok. Elegem van abból a paródiából, amit a roma előadókkal csinálnak. Miért kell orrot felhúzni, grimaszolni valakinek, ha roma előadót utánoz? Imádom a mesterét, Tóth Gabit és a srácra sem haragszom, a jelenség bosszantott fel, hogy 2021-ben még mindig itt tartunk, és hogy még mindig karikatúraszerűen utanázzák a roma zenészeket. Nem mindenki beszél így! Ideje lenne elengedni ezeket az előítéleteket, ezért küzdeni fogok!"

- jelentette ki.

A lap Szaszák Zsoltot is megkérdezte, hogy mit gondol arról, hogy L.L. Junior ennyire elégedetlen volt a produkciójával. A versenyző elmondta, hogy nagy rajongója az énekesnek, gyerekkora óta felnéz rá, és "földre borul előtte", ezért nem is állt szándékában nevetség tárgyává tenni őt. Mint mondta, elsősorban magának és a mesterének, Tóth Gabinak akart megfelelni, a feladata pedig az volt, hogy teljesítsen és szórakoztasson, szerinte ez sikerült is.

hirdetés
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Közös bikinis-nyaralós fotón a Barátok közt két sztárja, Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia
A két anyuka közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

Link másolása

hirdetés

Lékai-Kiss Ramóna az Instagramon posztolt egy sor fotót arról, hogy bikiniben hülyéskednek Nyári Diával. a barátok közt két egykori szereplője közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

#szeretgetjukegymast - írta a poszt mellé Ramóna.

12 év - ez pedig Dia posztja mellett van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kórházba került Görög Zita kisfia a hőség miatt
A modell kisfia kiszáradhatott a nagy melegben. Zita az Instagram-oldalán azt is megosztotta, mit tanácsoltak nekik a kórházban.

Link másolása

hirdetés

Nyakunkba szakadt a kánikula: elképesztő hőség tombolt az utóbbi napokban az egész országban. A kánikulában viszont több veszélyt is rejt nemcsak a felnőttekre, hanem a gyerekekre nézve is.

Görög Zita az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy a hőség miatt a kisfia kórházba került

- szúrta ki a Blikk.

A modell a 24 órán át elérheti Insta-sztorijában azt is megosztotta, milyen tippet kapott kiszáradás ellen a kórházban.

"1 liter hideg víz, 1 evőkanál cukor, 1 teáskanál só, fél citrom leve hidegen kortyolgatva. Kiszáradás elleni koktél gyerekeknek is kórházi javaslatra. Vigyázzatok magatokra!"

- írta Zita a követőinek.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: