SZTÁRVILÁG

Pamela Anderson elárulta: legérzékibb élményét egy 80 éves férfinek köszönheti

Új önéletrajzi könyvében rengeteg megrázó és pikáns részletről mesél a színésznő. Például, hogy többször megerőszakolták fiatalkorában.

Link másolása

Pamela Anderson őszintén kitárulkozott magánéletéről a héten megjelent önéletrajzi könyvében. A Szeretettel, Pamela minden sorát ő írta, nem kért fel szellemírót vagy társszerzőt.

A The Sun néhány megrázó részletet szemlézett. Hat és tíz éves kora között a rá vigyázó tinédzser lány szexuális "játékokra" kényszerítette, amikért használt játékokkal "fizetett" neki, illetve meg is fenyegette azért, hogy hallgasson.

12 éves korában megerőszakolta egy felnőtt férfi, egy távoli barát, akivel kettesben hagyták azért, hogy ostáblázni tanítsa. Két évvel később az akkori barátja és öt barátja is megerőszakolta egy kocsiban.

Szerinte ezeknek az abúzusoknak köszönhető, hogy fiatalon kihagyta "a promiszkuitás korszakát". Helyette azt hitte, hogy az, ha le akar feküdni valakivel, egyenlő a szerelemmel. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy sokszor csak pár napos ismeretség után ment férjhez.

Első férjéhez, Tommy Leehez négy nappal a megismerkedésük után ment hozzá 1995-ben, két gyerekük született, 1998-ban pedig elváltak. 2006 júliusa és novembere között Kid Rock felesége volt. Rick Salomonhoz kétszer is hozzáment, először hirtelen ötlettől vezérelve 2007-ben Las Vegasban, majd 2014-ben megint. 2020-ban pedig két hétig volt Jon Peters producer felesége.

A nagy szerelmének viszont Tommy Lee-t tartotta. „Azóta is minden kapcsolatom haloványnak tűnik hozzá képest” - vallotta be.

Azt írta, hogy annyira vonzódtak egymáshoz szexuálisan, hogy házasságuk első két hetében alig hagyták el a hotelszobát. Pedig csak azután mondott igent a dobosnak, hogy a férfi egy ecstasy pirulát rakott a pezsgőjébe. Egy évvel később, mikor egy petefészekciszta miatt feküdt kórházban, úgy szexeltek a kórházi ágyban, hogy még infúzióra volt kötve. Tommy Lee viszont félelmetesen féltékeny volt, rendszeresen figyelte őt a Baywatch forgatásán, és dührohamot kapott, ha meg kellett csókolnia egy férfit egy jelenetben. A színésznő ezért egyszer öngyilkos akart lenni, vodkával vett be egy üveg fájdalomcsillapítót, de még időben kihányta őket.

A házasságuknak végül az vetett véget, amikor a férfi a falhoz vágta őt, miközben a kezében volt Dylan, az akkor héthetes fiúk.

Beszámolt rengeteg kalandról is. Egyik legérzékibb élményének azt tartja, amikor 20 éves korában Buenos Airesben táncolt egy 80 év körüli férfival. Azt mondta, hogy a gyenged érintéséről "elállt a lélegzete", úgy érezte, végre egy "igazi férfi" vezeti, és ilyet még nem érzett korábban.

Julian Assange-t rendszeresen látogatta Ecuador londoni nagykövetségén, barátságukat "pezsdítőnek, szexinek és viccesnek" nevezte. Azt is leírta, hogy egyszer nagyon berúgtak, és egy "mulatságos, alkoholmámoros éjszakát" töltötték együtt, de részleteket nem árult el. Azt viszont igen, hogy viccelődtek azon, hogy a nagykövetség lépcsőjén fognak összeházasodni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Megszólalt a Peller-nővérek édesanyja: ezt gondolja lányai válásáról
A két testvér közben egymást is igyekszik támogatni a nehéz időszakban.

Link másolása

Kedden mi is megírtuk, hogy váratlanul bejelentették: véget ért Peller Anna és férje, Lukács Miklós házassága.

Az eset kevesebb mint fél évvel azután történt, hogy a színész-műsorvezető testvére, Peller Mariann bejelentette, elválnak Juni Györggyel.

A nővérek szülei most arra koncentrálnak, hogy segítsék és támogassák lányaikat. A Blikk megkereste a színész-testvérpár édesanyját, hogy megkérdezzék: mit szól gyors egymásutánban bekövetkező két váláshoz.

„Mi mindig a támaszai vagyunk a lányoknak, és most különösen nagy szükségük van ránk. Szeretetet, nyugalmat árasztunk feléjük, és továbbra is tisztelettel, megbecsüléssel fordulunk a családunk minden tagjához”

– nyilatkozta a lapnak idősebb Peller Anna.

A lap információi szerint a szülők továbbra is jó viszonyt ápolnak lányaik exférjeivel, főként Mikivel, aki még mindig a pilisvörösvári családi házban lakik.

Az régóta közismert, hogy Mariann és Anna nagyon jó testvérek, így a hírek szerint életük e nehéz szakaszában is támaszai egymásnak. A Blikknek a nővérek egyik közeli ismerőse is mesélt.

„Anna a válás kimondása előtt rengetegszer beszélte át minden félelmét, érzését a húgával. Ő jó példa volt neki arra, hogy erőt gyűjtsön a továbblépéshez.

Mariann megmutatta számára is, ha valaki nem boldog egy házasságban, annak véget kell vetni. Ő – egyedülálló édesanyaként – közel negyvenévesen kezdett új életet, és megállja a helyét a mindennapokban. Anna ebből merített erőt ahhoz, hogy meghozza élete talán legnehezebb döntését”

– mondta el a Peller-testvérek életére rálátó forrás.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Tóth Gabi retteg, hogy nem tudja fizetni álomotthona lakáshitelét – 6 kilót fogyott már emiatt
Az is megfordult a fejében, hogy esetleg lavórban kell majd fürödniük.

Link másolása

Néhány hete a Család.hu oldalon vezetett blogjában osztotta meg az örömhírt Tóth Gabi, hogy – elhagyva a fővárost – a Dunakanyarban álmai otthonába költözik párjával, Krausz Gáborral és kislányukkal. Akkor az énekesnő azt is írta, hogy a lakáshitelből megvett és felújított új otthon egyértelműen a felnőtté válás jele.

Bár Krausz Gábor nemrég képet is megosztott arról, hogy milyen jól haladnak az építkezési munkálatok, most mégis úgy tűnik, azért a boldogság nem teljesen felhőtlen.

Gabi a Story Magazinnak elárulta:

annyira retteg, hogy nem tudja visszafizetni a hitelét, hogy bele is soványodott ebbe, és a felújítás miatti stresszbe.

„Ha más nem, még a földön alszunk majd, és lavórban fürdünk, de ott leszünk együtt, és ezzel egy gyermekkori álmom válik valóra” – tette hozzá a kormány rendezvényein gyakran feltűnő énekesnő.

Arról beszélt a lapnak, hogy az első hitel felelősségétől „picit betojt”, mert a hiedelemmel ellentétben az ő szakmájuk elég bizonytalan, de legalább ciklikus – szemlézte az RTL.

„Amikor ebbe úgy igazán belegondolok, gyorsan le is dobok magamról egy kilót. Ennek alapján eddig hatszor gondoltam bele, mert annyit stresszeltem le magamról az elmúlt pár hétben”

– fogalmazott Tóth Gabi, akinek karórájáról tavaly egy szakértő kiderítette, hogy körülbelül 7 millió forintot ér.

Férje, aki éppen forgat, mindebből csak annyit érzékel, hogy Gabi "idegbeteg", és mire Krausz hazaér, „úgy rogyok össze, mint egy rongybaba” – mondta a lapnak az énekesnő.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A munkásszállóról is mennie kellett, „emberhez nem méltó körülmények” között él a Fekete Vonat rappere
Beat azt mondta, hogy amikor elköltözött a családjától mindent a visszatérő koncertjükre tett fel, ami anyagilag kész csőd volt.

Link másolása

A munkásszállóról is mennie kellett Beatnek, a Fekete Vonat tagja emberhez nem méltó körülmények között él most - erről beszélt a zenész a Fókusznak adott interjújában.

A legendás zenekar tagjait megviselte, hogy a teltház ellenére anyagilag kudarc lett a januári nagy visszatérő koncertjük. Beatről már a koncert után azt lehetett hallani, hogy egy munkásszállón lakik. Azóta azonban onnan is el kellett jönnie, romlottak a rapper körülményei.

„Igyekszem küzdeni, a víz felszínén maradni, nem olyan fényes a helyzet”

- mondta a Fókusznak a zenész, aki úgy érzi: soha nem volt még annyira olyan mélyen, mint most. Beat azt is elárulta, hogy mikor 23 év után egy bőrönddel elköltözött a családjától, mindent a Fekete Vonat koncertre tett fel. Ez szakmailag élete csúcspontja volt, anyagilag azonban kész csőd.

„Az egyik muszlim barátomnak köszönhetem, hogy van hol aludnom; a másik muszlim barátomnak pedig azt, hogy van mit ennem. Ha ezek a barátaim nem segítenének, akkor a jelenlegi anyagi helyzetemből kifolyólag hajléktalan lennék. Most nincs annyi cash a kezemben, hogy ezeket tudnám finanszírozni.”

Azt ugyan Beat nem árulta el, hogy hol alszik, de úgy fogalmazott: nem emberhez méltó körülmények között.

A zenélés most háttérbe szorult az életében, jelenleg szobafestőként dolgozik, alkalmi munkákból él. Beat azt is elárulta, igaz, hogy kapott 3,7 millió forint előleget a koncertre, de az elment a korábbi tartozásokra, a fellépésre való felkészülésre és arra, hogy egyedülállóként ellássa magát.

A rapper azt mondta, hogy

a koncert óta nem tartják a kapcsolatot sem Fatimával, sem L.L. Juniorral.

Arra a kérdésre, hogy miért alakulhatott úgy, hogy egy ilyen híres rapper kénytelen ilyen körülmények között élni, Beat csak annyit mondott: nagyon szerencsétlen ember vagyok.

„Rengeteg dolog van, amit másképp csinálnék: nem lennék ennyire fafejű, nem lennék ennyire makacs. Többet kellett volna engednem, de Isten lássa lelkem, én a siker érdekében tettem mindezt” - mondta a zenész, aki az eset óta a túlélésért küzd.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Olivia Wilde sárkányos popsitetoválást villantott, amit 13 éves korában csináltatott
A színésznő azóta már megbánta a fiatalon magára varratott sárkányt.

Link másolása

Egy rövid posztban és két bikinis fotóval köszönte meg a születésnapi köszöntéseket az Instagramon Olivia Wilde. A amerikai színésznő viccesen utalt arra, hogy a popsiján látható sárkányt még 13 éves korában varratta magára, amit azóta már megbánt.

A nemrég 39. szülinapját ünneplő sztár a posztban azt írta, hogy valószínűleg nem egy „ribancrendszám lesz a következő, de ki tudja”.


Link másolása
KÖVESS MINKET: