SZTÁRVILÁG

Pamela Anderson elárulta: legérzékibb élményét egy 80 éves férfinek köszönheti

Új önéletrajzi könyvében rengeteg megrázó és pikáns részletről mesél a színésznő. Például, hogy többször megerőszakolták fiatalkorában.

Link másolása

Pamela Anderson őszintén kitárulkozott magánéletéről a héten megjelent önéletrajzi könyvében. A Szeretettel, Pamela minden sorát ő írta, nem kért fel szellemírót vagy társszerzőt.

A The Sun néhány megrázó részletet szemlézett. Hat és tíz éves kora között a rá vigyázó tinédzser lány szexuális "játékokra" kényszerítette, amikért használt játékokkal "fizetett" neki, illetve meg is fenyegette azért, hogy hallgasson.

12 éves korában megerőszakolta egy felnőtt férfi, egy távoli barát, akivel kettesben hagyták azért, hogy ostáblázni tanítsa. Két évvel később az akkori barátja és öt barátja is megerőszakolta egy kocsiban.

Szerinte ezeknek az abúzusoknak köszönhető, hogy fiatalon kihagyta "a promiszkuitás korszakát". Helyette azt hitte, hogy az, ha le akar feküdni valakivel, egyenlő a szerelemmel. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy sokszor csak pár napos ismeretség után ment férjhez.

Első férjéhez, Tommy Leehez négy nappal a megismerkedésük után ment hozzá 1995-ben, két gyerekük született, 1998-ban pedig elváltak. 2006 júliusa és novembere között Kid Rock felesége volt. Rick Salomonhoz kétszer is hozzáment, először hirtelen ötlettől vezérelve 2007-ben Las Vegasban, majd 2014-ben megint. 2020-ban pedig két hétig volt Jon Peters producer felesége.

A nagy szerelmének viszont Tommy Lee-t tartotta. „Azóta is minden kapcsolatom haloványnak tűnik hozzá képest” - vallotta be.

Azt írta, hogy annyira vonzódtak egymáshoz szexuálisan, hogy házasságuk első két hetében alig hagyták el a hotelszobát. Pedig csak azután mondott igent a dobosnak, hogy a férfi egy ecstasy pirulát rakott a pezsgőjébe. Egy évvel később, mikor egy petefészekciszta miatt feküdt kórházban, úgy szexeltek a kórházi ágyban, hogy még infúzióra volt kötve. Tommy Lee viszont félelmetesen féltékeny volt, rendszeresen figyelte őt a Baywatch forgatásán, és dührohamot kapott, ha meg kellett csókolnia egy férfit egy jelenetben. A színésznő ezért egyszer öngyilkos akart lenni, vodkával vett be egy üveg fájdalomcsillapítót, de még időben kihányta őket.

A házasságuknak végül az vetett véget, amikor a férfi a falhoz vágta őt, miközben a kezében volt Dylan, az akkor héthetes fiúk.

Beszámolt rengeteg kalandról is. Egyik legérzékibb élményének azt tartja, amikor 20 éves korában Buenos Airesben táncolt egy 80 év körüli férfival. Azt mondta, hogy a gyenged érintéséről "elállt a lélegzete", úgy érezte, végre egy "igazi férfi" vezeti, és ilyet még nem érzett korábban.

Julian Assange-t rendszeresen látogatta Ecuador londoni nagykövetségén, barátságukat "pezsdítőnek, szexinek és viccesnek" nevezte. Azt is leírta, hogy egyszer nagyon berúgtak, és egy "mulatságos, alkoholmámoros éjszakát" töltötték együtt, de részleteket nem árult el. Azt viszont igen, hogy viccelődtek azon, hogy a nagykövetség lépcsőjén fognak összeházasodni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Próbál mindenkit lehúzni pénzzel, a Blahán csövezik, nincs mit ennie” – így él most Beat egy ismerőse szerint
A Fekete Vonat rappere mindenkitől kölcsönkér, de a tartozást nem adja vissza. A családját is elhagyta, miközben egy állítólagos nagy pénzre vár.

Link másolása

Egyre mélyebbre csúszik Fehér Tibor, vagyis Beat, a Fekete Vonat rappere, írja a Blikk. A zenész egyik ismerőse mondta el a lapnak, hogyan él manapság Beat:

„...a Blahán csövezik, nincs mit ennie, villamosozik és buszozik, hogy ne fagyjon meg éjszaka, és ötezreket kéreget kölcsön. Azt mondja, majd tízet ad vissza. Várja a nagy pénzt, amit állítólag azért nem kap meg, mert nincs számlaszáma, mert hajléktalan, de aztán azt kérte, utaljak neki. Mondom, mire, tesó? Az előbb azt mondtad, nincs bankszámlád...”

– árulta el Zsebeházi Zoltán.

A Zsebe művésznevű rapper szerint Beat a kaszinókban kis tétekkel játszik, nyolcadik kerületi kapualjakban ácsorog és a kabátját sem lopták el tőle, ahogy a médiában állította, hanem nem adja vissza neki a felesége.

„Próbál mindenkit lehúzni pénzzel. Még mindig elhiszi magáról, hogy sztár, pedig sosem volt, maximum a mellette álló emberek”

– tette hozzá Zsebe.

A lap kereste a Blaha Lujza téren a Fekete Vonat zenészét, de nem találta. A környéken dolgozók azonban megerősítették, hogy a rapper „hol jobb, hol rosszabb állapotban” felbukkan a téren. Beat csütörtök este élőben jelentkezett be közösségi oldalán, és papírokat lóbálva kiabált a járókelők között:

„Megkattantam. 300 forintom van két napja, és hajléktalan vagyok. Persze, igyekszem nem elkövetni bűncselekményeket, meg ilyenek. Hiába voltam fent 10 ezer ember előtt, hiába mondták, hogy enyém a pénz, itt járkálok 300 forinttal, de a Juniornak több száz milliója van... Állj elém, öcsém! (...) Feljelenthetsz, tesó. Én bent is Beat leszek. Ha van pénz a zsebemben, akkor is az vagyok, ha egy forintom nincs, akkor is”

– üzent egykori zenésztársának, L.L. Juniornak.

Beat állítása szerint nem jut hozzá a neki járó jogdíjhoz az Artisjustól, ráadásul a Fekete Vonat januári nagykoncertje is balul sült el, miközben egyre több ismerőse fordul el tőle.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Puskás-Dallos Bogi megmutatta gömbölyödő pocakját
A sztárpár határtalanul boldog első gyerekük érkezése miatt.

Link másolása

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy gyereket vár Puskás-Dallos Bogi. Az énekesnő és férje, Puskás-Dallos Peti az Instagramon jelentették be a hírt.

A házaspár most az Instagramon és a TikTokon egy montázs keretében megmutatták a gyerekvárás örömteli pillanatait is.

A képeken jól látszik, hogy Bogi pocakja már gömbölyödni kezdett.

„A világ legboldogabb emberei vagyunk, mert szülők leszünk. Nagyon várunk, kisbabánk” – írta a videó mellé Peti.

@apuskaspeti_puskaspeti A világ legboldogabb emberei vagyunk, mert szülők leszünk. Nagyon várunk kisbabánk.?✨?? Szeretlek csodás feleségem @dallosbogi? ♬ Brooklyn - The Midnight

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Rettentő kínos szituáció: egy riporter csókot kér Megan Foxtól egy interjú során
Katasztrófába fordult egy francia magazin interjúja a színésznővel.

Link másolása

A Transformers filmek sztárja teljesen meglepődött és nagyon kínosan érezte magát, amikor egy interjúnak tűnő beszélgetés során a riporter hirtelen azzal a kéréssel állt elő, hogy smároljanak egymással - írta meg az Unilad.

A színésznő még a Transformers második részének premierjén, jó pár évvel ezelőtt a francia Première magazinnak adott interjút, amikor a beszélgetés átfordult ebbe a kínos szituációba. Vagyis nem fordult át, az egész interjú borzasztóan kínos volt, idióta kérdésekkel.

A kérdező először feltesz néhány kérdést Michael Bay kapcsán, aztán kijelenti, hogy egy igazi szexikonnal ül most szemben, és felidézi a Transformers-filmből azt a jelenetet, amikor Megan Fox erotikusan pózol egy motoron.

Aztán az újságíró nem hagyja annyiban, és már zavaróan tovább dicsőíti a színésznőt, szóba kerül az is, hogy mikor tervez végre rendes színésznővé válni, ezek után újra szexikonnak nevezi, majd felteszi az obligát kérdést:

„Kaphatok egy csókot?”

Mire Megan Fox döbbenten visszakérdez:

„Micsoda?! Smárolni akarsz?”

Erre a zavarba jött riporter habogva annyit válaszol, hogy nem, csak arcra kérek egy puszit. Ezt a kérést végül Fox teljesíti.

A teljes videót itt lehet visszanézni, újságíró gyakornokoknak nem ajánljuk!


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Bukott 560 milliót, pedig csak egy korty Pepsit ivott Ronaldinho
Mivel a konkurens Coca-Colával volt egyéni szerződése.

Link másolása

A világbajnok focista óriási pénzeket keresett játékosként, és még többet reklámszerződésekkel még aktív korában.

Ronaldinho azonban egyszer hatalmasat bukott, amikor elkövetett egy óriási bakit: akkoriban az Atletico Mineiróval állt szerződésben, emellett a Coca-Colával is volt egyéni szponzori szerződése, amely 2014-ig évente körülbelül 280 millió forintot biztosított számára - írta meg a Sportal.

Ekkoriban a klubjának a Pepsivel volt szerződése, viszont a csatár egy meccs utáni sajtótájékoztatón, amikor megszomjazott, úgyhogy belekortyolt az asztalon álló italba.

Ez bizony kiverte a konkurenciánál a biztosítékot.

a Coca Cola marketingigazgatója később egy brazil lapnak úgy magyarázta a focista szerződésének felbontását, hogy az a tény, hogy a játékos egy doboz Pepsivel jelent meg a nyilvánosság előtt, teljességgel elfogadhatatlan.

Így bukott Ronaldinho egy hatalmas összeget.


Link másolása
KÖVESS MINKET: