SZTÁRVILÁG

Owen Wilson elbaltázta: gyerekként kapott egy All Access kártyát egy Stones-koncerten, de hamar vissza kellett adnia

Egy élethosszig tartó, mindenhová bejutást biztosító különleges laminált belépőt kapott. A biztonsági személyzet viszont elég hamar visszavette tőle.

Link másolása

A színész a The Late Late Show-ban vendégeskedett, ahol James Corden és Jeff Goldblum társasáságában elmesélte a legfurcsább koncertélményét, ami a Rolling Stones-hoz kötődik.

A 24.hu idézte fel az esetet, ami még akkor történt, amikor Wilson gyerek volt:

Owen egy argentin Rolling Stones-koncerten kapott egy élethosszig tartó, mindenhová bejutást biztosító különleges laminált belépőt, de ezt az All Access kártyát csak néhány óráig élvezhette.

Wilson ugyanis úgy gondolta, kipróbálja, tényleg bárhová eljuthat-e a színfalak mögött, vagy egy ponton valaki megállítja. És nem, tényleg bárhova elmehetett ezzel a kártyával, csak éppen elég rossz helyre állt:

pont Mick Jagger útjába.

Végül egy stábtag kiáltott rá, jelezve, hogy tűnjön el, hiszen egyáltalán nem kellene ott ácsorognia. Másnap reggel pedig Jagger biztonsági csapata hívta fel, akik jelezték, hogy ha még mindig nála van a belépő, akkor átmennek érte, és visszaveszik tőle.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Pottyondy Edina: „Mindenki elkezdett a hegymászáshoz érteni egy olyan országban, ahol a 235 méteres városi púpot Gellért-hegynek hívják”
Az ismert humorista kiosztotta azokat, akik Suhajda Szilárdot kritizálták.

Link másolása

Múlt hét szombaton írtuk meg, hogy nem találta meg Suhajda Szilárdot a mentőcsapat, ezért befejezték a keresést a Mount Everesten. Az elhunyt hegymászó kapcsán természetesen rengeteg kommentelő indult be a közösségi oldalakon, emellett nem ment el szó nélkül az ismert humorista, Pottyondy Edina sem.

„A kommentelés nagy felelősséggel járó, komoly és szakrális dolog. Vegyük például Suhajda Szilárd esetét, felment a világ legmagasabb hegyére és nem jött le, ezek a tények. Mit tudunk még? Meghalt egy ember és a családja most gyászolja”

– kezdte legújabb Youtube-videójában Pottyondy.

„Mindenki elkezdett a hegymászáshoz érteni egy olyan országban, ahol egy 1000 méteres domb a legmagasabb pont, és ahol a 235 méteres városi púpot Gellért-hegynek hívjuk”

– tette hozzá a videóban Pottyondy Edina, aki szerint maga Suhajda Szilárd sem gondolta, hogy ő nagyszerűbb lenne mint az átlag, csak jó akart lenni abban, amit csinál.

„A legjobb hegymászó akart lenni” – tette hozzá a youtuber.

„Bennem, azt hiszem, sosem volt annyi merészség, hogy egy általam tökéletesen ismeretlen világról és magánemberi sorsról ilyen határozott véleményem legyen”

– mondta a témáról Pottyondy Edina.

A teljes videót itt lehet megnézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Óriási összeg ütötte Várkonyi Andrea markát
Több mint 600 millió osztalékot vett ki az egyik cégéből, amely több Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó cég kommunikációs és PR-tevékenységét is ellátja.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2023. május 31.


Link másolása

Várkonyi Andrea Whitedog Media Kft. nevű cége, amely főleg műsorgyártással és reklámügynöki munkával foglalkozik, 4,37 milliárd forint értékesítésből származó nettó árbevétellel zárta a tárgyévet, ezzel több mint megduplázta a 2021-ben elért 2,03 milliárd forintos bevételét - írja az mfor.hu.

Várkonyi és üzlettársa ezek után óriási osztalékot vettek ki a cégből: 850,5 millió forintot, amely gyakorlatilag megegyezik az éves nyereség egészével. Várkonyi egészen pontosan 637,875 millió, míg Gergely Judit 212,625 millió forintottal gazdagodott.

Mészáros Lőrinc felesége ezzel összesen már több mint 937 millió forinttal gazdagodott, mivel a tavalyi évben több mint 295 millió forintos osztalékot vett fel.

Az árbevétel döntő részét, 4,34 milliárd forintot reklámügynöki tevékenységgel szerezték, ami nem meglepő azok után, hogy a cég több Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó cég kommunikációs és PR-tevékenységét is ellátja.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Ti ma megdöglötök!” – brutális támadás érte Opitz Barbiékat egy budapesti plázában
Az énekesnőt megtépte és leköpte a hatfős csapat, akik a kinézetére is trágár megjegyzéseket tettek. Később már halálos fenyegetések is elhangzottak.

Link másolása

Megtámadták Opitz Barbit és barátját, a magyar Ken babát egy budapesti bevásárlóközpontban kedden este - tudta meg az egyik szemtanútól a Bors.

A szemtanú szerint egy hatfős csapat kötött bele az énekesnőbe és VV Gregbe. A csapat trágár szavakkal illette Barbi kinézetét, majd miután ők nem ragáltak rájuk, az egyikük a hajánál fogva kezdte el rángatni az énekesnőt, ami már neki is sok volt és a táskájával ment neki a támadónak.

Barbi keze a támadásban megsérült, elkezdett vérezni, a csoport pedig ekkor már halállal fenyegette és leköpte a párost.

A támadókhoz később még ketten csatlakoztak és a riasztott biztonsági szolgálat munkatársainak is neki akartak menni.

„Rengetegen vették őket körbe. Amikor az énekesnő családját szidták, nem tűrt tovább, és az egyik lány felé elindult, ekkor újra megtépték és köpködték. Ekkor sietett a barátja a védelmére. Volt dulakodás, lökdösés, aminek végül az vetett véget, hogy Ken baba kihívta a rendőrséget. Biztonsági szolgálat kísérte ki őket, miután még Barbi sebeit az egészségügyi ügyeletes szolgálat ellátta”

- mesélte a szemtanú.

A lap mindkét szereplőt megkereste a támadással kapcsolatban, Opitz Barbit azonban nem sikerült elérniük, VV Greg pedig nem akart nyilatkozni.

Később azonban egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban reagált a történtekre az egykori villalakó.

„Sejtettem! Túl sok ember nézte végig! Bíztam benne, hogy nem készül róla videó... Én kis naiv! Megjegyzem senki sem segített! Na de mit is várunk??? Most hívott az újság... Nem akartam erről beszélni! De mivel nem tudom milyen szinten jutott el a médiához ez a tegnapi eset, ezért inkább elé megyek a dolgoknak és én mondom el itt nektek a saját oldalamon! Hitelesen!” - írta a sztoriban, majd részletesen leírta, hogy az ő szemszögéből hogyan nézett ki az eset.

Fotó: Einwiller Gregor/Instagram


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Kis Grófo felköszöntötte Orbán Viktort: „Te reszesz tyo rakhagyimaszko gyész but bers szasztesz, bachtalesz”
A mulatós zenész pár szóban magyarul, majd hosszabban roma nyelven köszöntötte fel a miniszterelnököt.

Link másolása

Kis Grófo is felköszöntötte a ma 60 éves Orbán Viktort. A feleannyi idős zenész előbb néhány szóban magyarul, majd roma nyelven kifejezte jókívánságait:

„Te reszesz tyo rakhagyimaszko gyész but bers szasztesz, bachtalesz, e Devlesko áldási tavel petute taj pe tyi família taj mangav e Devles but bers te tradesz o Ungro andi pácsá le devleszki!”

Két hete a miniszterelnök ugyancsak a Facebookon kívánt boldog születésnapot a mulatószene egyik legnagyobb sztárjának.


Link másolása
KÖVESS MINKET: