SZTÁRVILÁG

Őrületesen szexi show-t nyomott le Jennifer Lopez és Shakira a SuperBowl szünetében

Dögös ruhák, szexi táncok, meglepetésvendégek és latinos hangulat jellemezte az NFL-döntő félidejében rendezett műsort.

Link másolása

Izgalmasra sikeredett a profi amerikaifutball-liga (NFL) idei nagydöntője, mivel a sokáig nyerésre álló San Francisco 49ers csapatát végül egy nagy fordítással sikerült legyőznie a Kansas City Chiefs-nek, ezzel pedig 50 év év elteltével ért újra a csúcsra.

Az 54. Super Bowl azonban nemcsak magáról a játékról maradt emlékezetes. Ahogy arról már beszámoltunk, a világ egyik leglátványosabb sporteseménye gyászszünettel kezdődött, többek közt Kobe Bryant amerikai kosárlegendára és kislányára, Giannára is emlékeztek.

A mérkőzés félidejében ezúttal Shakira és Jennifer Lopez szórakoztatta a közönséget, a show pedig igencsak szexi és látványos lett.

A két latin énekesnő sokat mutató szerelésben, dögös táncokkal kápráztatta el a nézőket, és volt egy-egy extra eleme is mindkettejük saját kis koncertjének.

Shakira például újra és újra bemutatta, hogy még mindig őrületesen jól rázza a csípőjét, egyszer pedig háttal beesett a közönségbe, amikor pedig visszaállt a színpadra, még bohóckodott is a kamerának. Majd amikor már JLo énekelt, ő dobolt.

Jennifer Lopez sem hazudtolta meg magát. Egy rúdról leereszkedve jelent meg a színpadon Shakira szólója után, majd többször is visszatért rá, miközben egy szexi, fekete bőrszerkót viselt.

Később egy gyerekkórussal és kislányával, a szintén tehetséges Emme-mel énekelte a Let's Get Loud című számát,

amihez már átöltözött egy még dögösebb, ezüstösen csillogó ruhába, és egy amerikai zászló színeivel színezett mellényféleséget is magára aggatott.

A show végén az aranyba öltözött Shakira és JLo közösen is énekeltek és táncoltak, végül pedig egy közös, szexi fenékrázással zárták a produkciót.

VIDEÓ: a teljes show


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET: