News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Nyerő Páros: Dér Heni kiakadt azon, hogy kipécézték őt a riválisok az egyik játékban

Szerinte két páros taktikából hátráltatta őket, és igazságtalannak érezte a tőlük kapott negatív kritikákat.

Link másolása

hirdetés

A héten véget ér a Nyerő Páros negyedik évada, amelyben már csak négy páros versenyez a győzelemért. Az utolsó hét egy olyan játékkal indult, amely igen nagy feszültségeket generált az amúgy is folyamatosan konfliktusokat kreáló játékosok között.

A párosok női tagjainak megadott szempontok alapján kellett rangsorolni a rivális párokat: kik a legszerelmesebbek, a legőszintébbek, a legkevésbé álszentebbek, és melyik kapcsolatban a leginkább egyenrangúak a felek. A szerintük első helyen állók 30 ezer forintot, a másodikak 15 ezret érő részvényt kaptak, az utolsó pedig 0 forintot.

Mióta Puskás Petiék kiestek a műsorból, úgy tűnik, hogy Rácz Jenőék és Dér Heniék, illetve Czutor Zoltánék és Járai Mátéék alkotnak egy-egy szövetséget. A játék során kiderült, hogy Czutor Zoli felesége, Zsanett és Járai Máté neje, Kíra ennek megfelelően játszanak, végig egymásnak adták a legnagyobb összeget, míg Dér Heni és Rácz Jenő barátnője, Gyuricza Dóri inkább a saját benyomásaik alapján rangsorolták a többieket, így előfordult, hogy egymásnak nulla pontot adtak, ami taktikai szempontból hátrányos volt számukra.

Ez alapján nem meglepő módon Járaiék és Czutorék végeztek az első két helyen, Dér Heniék pedig utolsók lettek, mivel ők kapták a legkevesebb összeget érő részvényeket.

Kíra és Zsanett majdnem mindig az énekesnőnek adták a 0 forintot, mindig meg is indokolták, hogy miért. Szerintük Heniék a legkevésbé őszintébb és a legálszentebb pár, sőt Czutor Zoltán felesége a szerelem témánál is nekik adta a legkevesebb pénzt.

hirdetés

Az énekesnő úgy vélte, a két nő taktikából hátráltatta őt és párját, a tőlük kapott negatív kritikákat pedig nem tartotta jogosnak.

"Annak ellenére, hogy én vagyok kikiáltva boszorkányüldözésnek és Demónának, mégis azt érzem, hogy ez nem nálam van, csak figyelemelterelés. A legnagyobb boszorkányüldözés most kezdődött el, és ez az ő kezükben van"

- jelentette ki a Járai házaspárra utalva.

Lapozz a videóhoz!
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Harry hercegnek állítólag elege van Kaliforniából, fél évre hazaköltözne Angliába
A herceg ráunt a Los Angeles-i életre. Azt tervezheti, hogy innentől kezdve minden év felét inkább a királyi család közelében töltse.

Link másolása

hirdetés

Harry hercegnek állítólag elege van Los Angelesből, és azt fontolgatja, hogy évi hat hónapra visszaköltözik az Egyesült Királyságba, írja a Daily Star.

A királyi családhoz közel álló forrás szerint a végső lökést a júniusi eleji, angliai látogatás adhatta meg a két éve a családjával Kaliforniába költöző hercegnek.

Neil Sean úgy véli, erre utal az is, hogy Harry és Meghan továbbra sem mondtak le windsori rezidenciájukról, és a királynő jubileumi ünnepségsorozata alatt megújították a Frogmore Cottage-ban tartózkodásukat. Ez a birtok lehet az otthona Harrynek, ha úgy dönt, hogy fél évet Angliában szeretne tölteni.

Az informátor úgy tudja, hogy az ötlet egyáltalán nem nyerte el Meghan Markle tetszését. A herceg felesége ugyanis politikai babérokra tör az Egyesült Államokban, ami túlságosan lefoglalja. Ráadásul úgy tűnik, hogy a kiráyi család tagja sem látják szívesen, legalábbis erre utal, hogy Harryt meghívta bátyja 40. születésnapjára Katalin hercegné, de az egykori színésznőt nem.

Közben a Mirror arról ír, hogy Harry és Meghan két év alatt beváltotta ígéretét, és már teljesen függetlenek anyagilag a királyi családtól. Eközben az uralkodóház többi tagja összesen 100 millió fontnál (46 milliárd forint) kerül évente az adófizetőknek akkor, amikor az ország jelentős része súlyos megélhetési válsággal küzd.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Valószínűleg hányni is fogok” – Fábry Sándor rosszul lett az M1 adása közben, a műsorvezetőt is megijesztette
Próbálta elviccelni, pedig elég komolynak tűnt a köhögőrohama.

Link másolása

hirdetés

A színész még májusban szerepelt az M1 egyik adásában, ahol az összművészeti one man show-ját promótálhatta. Fábry Fábián Barnával beszélgetett a stúdióban, amikor egyszer csak, teljesen váratlanul egy fura köhögőroham jött rá. Az adásról készült felvételt az M1 Híradó töltötte fel a saját YouTube-csatornájára, ahol most a Blikk szúrta ki a bizarr részt.

A videóban 5 perc 20 másodpercnél látható, hogy a humorista hirtelen erősen köhögni kezd, majd az egészet egy bohózatnak álcázva mondja: „Valószínűleg hányni is fogok”.

Fábry Sándor az M1 adásában


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Majkát nem engedték fellépni a Balaton Soundon – veszélyesnek tűnő vihar közeledett
A szervezők szerint sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Link másolása

hirdetés

Majka péntek este közölte Instagram-oldalán, hogy zenekarával fellépett volna a Balaton Soundon, de végül nem lett a buliból semmi. A szervezőknek minden okuk megvolt a .tiltásra: veszélyesnek tűnő vihar közeledett, így sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Majka ezt írta az öltözőből:

Most kezdődött volna a buli gyakorlatilag, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos. Mindenkitől elnézést kérünk. Azt is kérdeztük, hogy egy későbbi időpontban felléphetünk-e, ha még várunk picit, és elmegy a vihar, de sajnos ezt sem engedik meg. Elnézést mindenkitől, mi érezzük magunkat a legszarabbul"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Vera Wang 73 éves lett – sokan még mindig nem hiszik el, hogy tényleg ennyi idős
A divattervező olyan jól tartja magát, hogy külsejét még a harmincasok is megirigyelhetik.

Link másolása

hirdetés

Az elsősorban esküvői ruhakölteményeiről ismert Vera Wang június 27-én ünnepelte 73. születésnapját. Mint mindennek, ennek is igencsak megadta a módját: egy olyan partit csapott, ahol minden rózsaszín volt. És amikor azt mondjuk minden, valóban úgy értjük: a ruhája, a kiegészítői, a buli dekorációja, a virágok, a kezében tartott pezsgő, de még a haja is pinkben pompázott.

„A szülinapom ünneplése tortával, karaokéval és rosé proseccóval”

– írja a fotóhoz, amin jól látszik, hogy még most is igen jól tartja magát. A forrónadrágja és a különleges szabású felsőrésze is azt mutatja: a kor csak egy szám.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vera Wang (@verawang) által megosztott bejegyzés

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: