hirdetés

SZTÁRVILÁG

Nyerő Páros: Dér Heni kiakadt azon, hogy kipécézték őt a riválisok az egyik játékban

Szerinte két páros taktikából hátráltatta őket, és igazságtalannak érezte a tőlük kapott negatív kritikákat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 13.

hirdetés

A héten véget ér a Nyerő Páros negyedik évada, amelyben már csak négy páros versenyez a győzelemért. Az utolsó hét egy olyan játékkal indult, amely igen nagy feszültségeket generált az amúgy is folyamatosan konfliktusokat kreáló játékosok között.

A párosok női tagjainak megadott szempontok alapján kellett rangsorolni a rivális párokat: kik a legszerelmesebbek, a legőszintébbek, a legkevésbé álszentebbek, és melyik kapcsolatban a leginkább egyenrangúak a felek. A szerintük első helyen állók 30 ezer forintot, a másodikak 15 ezret érő részvényt kaptak, az utolsó pedig 0 forintot.

Mióta Puskás Petiék kiestek a műsorból, úgy tűnik, hogy Rácz Jenőék és Dér Heniék, illetve Czutor Zoltánék és Járai Mátéék alkotnak egy-egy szövetséget. A játék során kiderült, hogy Czutor Zoli felesége, Zsanett és Járai Máté neje, Kíra ennek megfelelően játszanak, végig egymásnak adták a legnagyobb összeget, míg Dér Heni és Rácz Jenő barátnője, Gyuricza Dóri inkább a saját benyomásaik alapján rangsorolták a többieket, így előfordult, hogy egymásnak nulla pontot adtak, ami taktikai szempontból hátrányos volt számukra.

Ez alapján nem meglepő módon Járaiék és Czutorék végeztek az első két helyen, Dér Heniék pedig utolsók lettek, mivel ők kapták a legkevesebb összeget érő részvényeket.

Kíra és Zsanett majdnem mindig az énekesnőnek adták a 0 forintot, mindig meg is indokolták, hogy miért. Szerintük Heniék a legkevésbé őszintébb és a legálszentebb pár, sőt Czutor Zoltán felesége a szerelem témánál is nekik adta a legkevesebb pénzt.

hirdetés

Az énekesnő úgy vélte, a két nő taktikából hátráltatta őt és párját, a tőlük kapott negatív kritikákat pedig nem tartotta jogosnak.

"Annak ellenére, hogy én vagyok kikiáltva boszorkányüldözésnek és Demónának, mégis azt érzem, hogy ez nem nálam van, csak figyelemelterelés. A legnagyobb boszorkányüldözés most kezdődött el, és ez az ő kezükben van"

- jelentette ki a Járai házaspárra utalva.

Lapozz a videóhoz!

Itt nézheted vissza a játékot:

Dér Heni a játék után a villába érkezve már annyira ideges volt, hogy a könnyeivel küszködött. Amikor párjával, Bakos Gergővel kibeszélték, mi történt, nem bírta tovább, el is sírta magát.

Az énekesnő elmondta, szerinte Járai Mátéék és Czutor Zoltánék szándékosan ki akarják őt hozni a sodrából, de ő ezt nem akarja hagyni.

Itt látható a jelenet:hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Na, itt is van mit trollkodni” - Dér Heni előre beszólt a kötekedő kommentelőinek új képénél

Az énekesnő már megszokta, hogy rendszeresen megtalálják a trollok. Most ő trollkodott egy kicsit velük.
Címkép: heni_der_official/Instagram - szmo.hu
2021. január 19.

hirdetés

Dér Heni élete talán legboldogabb időszakát éli, hiszen párjával tavaly eljegyezték egymást, most pedig első közös gyermeküket várják.

Az énekesnő nagyon élvezi a várandósságot, rendszeresen posztol képet a pocakjáról és a kismamaélettel kapcsolatos tapasztalatairól. Felhőtlen boldogságát azonban elég sokszor beárnyékolják azok a kommentelők, akik minden képébe, minden mondatába képesek belekötni. Heni már eddig megszokhatta, hogy rendszeresen kap kéretlen megjegyzéseket és rosszindulatú hozzászólásokat, de talán a Nyerő Párosban való szereplése óta még több a negatív komment az Instagram-oldalán. Sokaknak nem volt ugyanis szimpatikus az énekesnő viselkedése a műsorban, és ezt szóvá is tették neki. Heni akkor egy időre fel is függesztette a kommentelés lehetőségét az oldalán.

Az utóbbi időben azonban úgy tűnik, egyre jobban kezeli a kritikákat. Gyakran viccelődik azzal, hogy mindig beszólnak neki valamiért, és olykor reagál is a trollok megjegyzéseire.

A kismama a legújabb képe posztolásakor is gondolt a kötekedő kommentelőkre. Az alulról fotózott szelfijéhez ezt a szöveget írta:

hirdetés
"Hopp, egy szintén jól sikerült fotó! Na itt is van mit trollkodni kérem szépen. Mennyire hidratált a bőröm, szám, mennyire látszik, vagy nem a pocakom, esetleg az orromba is belátni, ott találunk-e valamit, vagy, hogy simán mennyire vagyok ronda című kommentek... Annyira érdekel, hogy mindezzel együtt csodahetet kívánok mindenkinek!"

A fotó alatt azonban úgy tűnik, ezúttal többen vannak azok, akik támogatják Henit. Többen is azt írták neki, hogy ne foglalkozzon a rosszindulatú, irigy emberekkel, inkább élvezze ki ezt az időszakot, és figyeljen magára és a babájára.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Lady Gaga álomszép ruhában énekelt Joe Biden beiktatásán

A világsztár aranyozott mikrofonnal a kezében állt színpadra.
Fotó: MTI/AP/ The Hill pool/Greg Nash - szmo.hu
2021. január 20.

hirdetés

Lady Gaga egy piros szoknyában és egy hatalmas, aranyozott sas kitűzővel a mellén lépett fel a beiktatási ceremónia emelvényére. A tengerészgyalogság zenekarának kíséretével énekelte el az amerikai himnuszt.

A fellépés után meghatottan gratulált az új elnöknek, Joe Bidennek és alelnökének, Kamala Harrisnak, majd utána Barack Obamának is odaköszönt.

VIDEÓ:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Túl sokat fogyott Szabó Zsófi a követői szerint: „Nagyon sovány vagy, nem kéne ennyit futni”

A színész-műsorvezető futással dobta le magáról a plusz kilókat, sokak szerint azonban már túlzásba viszi a mozgást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 19.

hirdetés

Szabó Zsófi tavaly elárulta, hogy újra elkezdett futni, ezzel nyerte vissza a szülés előtti bomba alakját.

"Az ember mindig kifogásokat keres, a sok munkára fogja, a gyereknevelésre, én sem voltam ezzel másként, de most elhatároztam, hogy visszatérek a régi önmagamhoz, akinek a sport fontos szerepet játszik az életében"

- mondta a színész-műsorvezető korábban.

A fiatal anyuka az utóbbi időben több fotózáson is részt vett, ahol egyértelműen látszott, hogy mennyit változott az alakja a futásnak köszönhetően, de ezt a Reggeli című műsorban is megfigyelhették már a nézők.

Sokak szerint azonban Zsófi már túl sokat is fogyott.

A műsorvezető legújabb Instagram-képén egy szűk fazonú fekete nadrágot visel, nádszálvékony lábai láttán pedig több követője aggódó kommentet írt neki.

hirdetés
"Csinos vagy, de tovább ne fogyj!"

- tanácsolta egy hozzászóló.

"Nagyon sovány vagy, nem kéne ennyit futni. Nézd meg a kézfejedet a képen, bőr a csontokon"

- írta egy másik kommentelő.

De akadtak olyanok is, akik nem fogalmaztak ennyire finoman.

"Jaaj de csini, akkora a combja mint a vádlija! Miért jó ez!??? Remélem valaha az életben kimegy a divatból a csontsoványság!"

"Hát nem akartam rossz indulatú lenni a sok agyondicséret között, de kb. egy alultáplált 14 éves néz vissza."

Többen viszont megvédték Zsófit, szerintük nagyon csinos így.

A képet IDE KATTINTVA nézheted meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Greta Thunberg lecsapta a magas labdát: még egyszer utoljára beszólt a távozó Trumpnak

Korábbi, nagy visszhangot kapott üzenetváltásukra utalt vissza abból az apropóból, hogy a leköszönő elnök utoljára felszállt a különgépre.
Fotó: gretathunberg/Instagram - szmo.hu
2021. január 20.

hirdetés

Ismét beszólt Donald Trumpnak Greta Thunberg, aki már korábban is többször tett piszkálódó megjegyzéseket az amerikai elnökre. Most, hogy Trump elnöksége lejárt, a svéd klímaaktivista kapott az alkalmon, hogy újra gonoszkodjon egy kicsit a közösségi oldalakon.

Kiposztolt egy képet arról, ahogy Trump utoljára felszáll az elnöki repülőgépre búcsúbeszéde után, és ezt írta hozzá:

"Egy nagyon boldog öregembernek tűnik, aki optimistán tekint előre egy fényes és csodálatos jövőre. Olyan jó ezt látni!"

Greta szinte ugyanazokat a szavakat használta, mint amiket Trump mondott rá, miután az akkor 16 éves lány az ENSZ-csúcson érzelmekkel túlfűtött beszédben bírálta a világ vezetőit.

"Egy nagyon boldog fiatal lánynak tűnik, aki optimistán tekint előre egy fényes és csodálatos jövőre. Olyan jó ezt látni!" - írta akkor Trump egy Twitter-posztban.

Greta úgy tűnik, nem tudja elfelejteni azt, amikor Trump beszólt neki, miután a lány elnyerte a Time magazin év embere címét. Az elnök nevetségesnek nevezte akkor a klímaaktivista győzelmét, és egy Twitter-üzenetben azt javasolta neki, hogy iratkozzon be egy indulatkezelő tanfolyamra, és nézzen meg egy jó, régi típusú filmet egy barátjával. „Higgadj le, Greta!” - üzente neki.

Tavaly novemberben, amikor már egyértelmű volt, hogy Trump elveszítette az elnökválasztást, a svéd tini frappánsan vágott neki vissza. Azt írta: "Donaldnak dolgoznia kellene a dühkezelési problémáján, aztán elmehetne megnézni egy jó, régi típusú filmet egy barátjával. Nyugi Donald, nyugi!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: