SZTÁRVILÁG
A Rovatból

„Nincsenek szavak, megszakad a szív” – Így búcsúznak Tompos Kátyától barátai és kollégái

A színésznő hosszú betegséget követően hunyt el péntek hajnalban. A mindössze 41 éves Tompos Kátya halála megrendítette az egész hazai művészvilágot.


„Ez most nagyon nagyon nem jó így..... Ennek nem így kellett volna történnie” – írta Nagy Sándor a Tompos Kátya halálát bejelentő poszt alatt egy kommentben. A Jászai Mari-díjas színész néhány zokogó emojival jelezte, hogy mennyire megrendült a péntek reggeli hír hallatán.

Szintén a szomorú poszt alatt búcsúzott a színésznőtől Osvárt Andrea:

„Borzalmas hír. Hatalmas veszteség a művészvilágnak és a közönségnek. Mindent köszönünk, Kátya!”

„Nincsenek szavak. Megszakad a szív”

– írta a Facebookon Péterfy Bori színésznő-énekesnő.

Zorán egy tíz évvel ezelőtti dal felvételét posztolta, ami az Egypár barát című duett-album bemutatóján készült. Kátya a klipben Jávori Ferenc Fegya és Sztevanovity Dusán dalát, az Esküvőt énekelte.

ByeAlex is megemlékezett a Facebookon a mindössze 41 éves korában elhunyt színésznőről:

„Elhunyt egy fiatal, tehetséges nő. Nem ismertem személyesen, mégis megérint a története. Nagy tisztelettel gondolok rá. A hozzátartozóknak, barátoknak pedig őszinte részvétemet nyújtom, mert egy ilyen űrt tudom, hogy semmi nem tölthet majd be. Az viszont biztos, hogy mindig emlékezni fogunk rá.”

Tóth Gabi a Magányos csónak című dalt posztolva emlékezett meg Tompos Kátyáról. A videó mellé azt írta:

„Nem tudok és nem is akarok mit írni.. egyszerűen nem lehet. Nyugodj békében, Kátya!”

Közösségi oldalán búcsúzott a színésznőtől a József Attila Színház is:

„Fájó szívvel búcsúzunk társulatunk egykori tagjától, Tompos Kátyától! Kátya a Színház- és Filmművészeti Egyetem elvégzése után csatlakozott színházunkhoz, 2005 és 2007 között láthatta a közönség a József Attila Színház színpadán. Hosszú ideje kitartóan küzdött betegségével, amiben a művészvilág is rendkívüli összefogással próbálta segíteni. Emlékét szeretettel őrizzük!”

„A Centrál Színház Tompos Kátyát a saját halottjának tekinti. Nincsenek szavaink” - jelentette be posztjában az intézmény.

A Madách Színház is szomorú szavakkal búcsúzott a hosszú betegséget követően pénteken elhunyt színésznőtől:

„Mélyen hittünk abban, hogy ezeket a sorokat sosem kell megírnunk. Reméltük, hogy nem kell többé azt mondanunk egyetlen új szereposztás készítésénél sem, hogy Te lennél a tökéletes választás, de most nem tudsz jönni... A végsőkig bíztunk a gyógyulásodban, és csak remélni tudjuk, hogy érezted a szeretetünket. Felfoghatatlanul kevés időt töltöttél velünk. Isteni tehetséged, rendkívüli humorod és a belőled áradó kedvesség itt marad velünk. Szeretünk, Kátya!”

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Itt az első fotó Iszak Eszti és Gyurta Dani kislányáról, Mirabelláról
A műsorvezető már régóta vágyott az anyaságra. Egészen az utolsó hetekig vezette a Mokkát.
Fotó: YouTube - szmo.hu
2024. július 17.Iszak Eszti és Gyurta Dani február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. A műsorvezető alig osztott meg részleteket a terhességről, néhány pocakos fotó és öltözködési tipp kivételével, csak annyit lehetett tudni, hogy nyárra várják a babát.

Eszti már régóta vágyott az anyaságra, és most végre megélheti a szülőség örömét férjével, ugyanis nemrég megszületett kislányuk, Mirabella.

A tévés csak az utolsó hetekben hagyta abba a munkát, két hete búcsúzott el a Mokka nézőitől, akkor már otthonról jelentkezett be, és elmondta, hogy még várandós, de Danival izgatottan készülnek a szülésre.

A nagy hírt a Facebookon osztotta meg a világgal, ahol

a kisbabájuk barna, bézs és vajszínű takarókban és babaruhában van, de az arca nem látszik.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Schobert Lara, Dér Heni és Hódi Pamela is bunyózni fog a Sztárbox legújabb évadában
De ringbe száll a frissen elvált Földes Eszter és az énekesnő, Lola is.


Újabb hazai sztárok kerültek reflektorfénybe, akik idén ringbe szállnak a Sztárboxban – jelentette be az RTL. Ezúttal már két női súlycsoport indul a versenyen, ám a végén mindössze egyetlen bajnokot koronáznak. Nézzük, kik azok a szerencsések, akik kesztyűt húzhatnak!

Íme, a pehelysúly versenyzői:

A könnyűsúly mezőnye:

 • Dér Heni – énekesnő
 • Hódi Pamela – influenszer
 • „Nemazalány” – énekesnő
 • Sápi Vivi – influenszer

Emlékeztetőül: két hete az RTL már felfedte a férfikönnyűsúly kategória versenyzőit is, akik nem mások, mint:

 • Dóra Béla – színész
 • Horváth Tomi – énekes
 • Miller Dávid – színész-műsorvezető
 • Pachert Balázs – üzletember
 • Sánta László – színész
 • Sárközi Ákos – séf
 • Varga Ádám – színész
 • Varga Viktor – énekes

És pont egy hete a férfiközépsúly kategória sztárjait is bejelentették:

 • Danny Blue – mentalista
 • Herceg – énekes
 • Király Viktor – énekes
 • Pápai Joci – énekes-műsorvezető
 • Shane Tusup – vállalkozó
 • Torghelle Sándor – egykori válogatott labdarúgó
 • Törőcsik Dani – tetoválóművész
 • Veréb Tamás – színész-énekes

A csatorna közleményében azt is elárulták, hogy jövő héten lehull a lepel a férfi nehézsúly versenyzőiről is, és bemutatják a Sztárbox műsorvezetőit, szakmai kommentátorait, ringszpíkerét és social arcát is. Rövidesen pedig kiderül, kik csapnak össze az első fordulókban.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Te ismered az őrültet, akit tegnap százak követtek Budapesten streamelés közben? Itt vannak a legfontosabb tudnivalók róla
A Darren Watkins Jr. néven született influenszer jelenleg európai turnén van, ezalatt váratlanul felbukkan különböző országokban, ahol aztán testőrök gyűrűjében őrjöng az utcán a helyi rajongóival.


Mint arról korábban írtunk, kedden Budapesten járt-kelt az egyik legismertebb amerikai streamer, IShowSpeed, aki élőben közvetítette, ahogyan sétál az utcán.

A streamer kedd este a Mammut pláza közelében kezdte az élőzést, aztán egyre többen kezdték követni a rajongói közül.

A 444 foglalta össze, hogy IShowSpeed videói általában arról szólnak, hogy váratlanul megjelenik néhány turisztikailag érdekes helyen, majd próbál interakcióba lépni a helyiekkel.

A rajongók pedig percek alatt százával rohamozzák meg egy közös képért imádkozva, ezért a nagy tömegjelenetekbe torkolló események hamar zsúfolt és veszélyes helyzeteket szülnek. Ilyenkor Speed fél tucat biztonsági ember gyűrűjében gyorsan irányt vált.

De ki is ő?

A Darren Watkins Jr. néven született influenszer jelenleg európai turnén van, ezalatt váratlanul felbukkan különböző országokban, ahol aztán testőrök gyűrűjében őrjöng az utcán a helyi rajongóival.

Nemrég Dancsó Péter is külön videót szentelt IShowSpeednek. A 19 éves srác a vicces grimaszaival híresült el, a YouTube-on már 27 millió feliratkozója van.

Az influenszer korábban az albán miniszterelnök irodájában is kosarazott.

Volt olyan is, hogy ugatóversenybe keveredett egy TikTok-gnómmal Lengyelországban.

Svédországban pedig kipróbálta élete első Ikea húsgolyóját.

Norvégiában a rajongók annyira megőrültek tőle az emberek, hogy a haját ráncigálva cibálták és rá is ugrottak, meg is támadták őt.

Speedet több streamingcsatorna kitiltotta már felületértől, mert féktelen tombolása közben gyakran ragadtatja magát vállalhatatlan (többnyire szexista) kijelentésekre. A most 19 éves fiú egyébként már-már egészségtelen mértékben rajong Cristiano Ronaldóért, akivel egyszer élőben is találkozhatott. És amerikai létére meglehetősen sokat foglalkozik a klasszikus futballal. 2022-ben a világbajnokságra még egy számot is kiadott World Cup címmel.

Jelenleg Amerikában a legfelkapottabb influenszerek egyikének számít, ugyanakkor hirtelen és heves reakciói és rajongói kiszámíthatatlan, nem egyszer veszélyes viselkedése miatt sok kritika is éri.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Már majdnem 3 millióan látták IShowSpeed tegnapi élő közvetítését Budapestről
A 19 éves streamer megkóstolta a gulyáslevest, amitől dobott egy hátra szaltót, majd Azahriah-t hallgatott, akit 7/10-re értékelt. Kedden járt a fővárosban a világhírű influenszer.
Fotó: YouTube - szmo.hu
2024. július 17.Korábban már írtunk róla, hogy a fővárosból streamelt IShowSpeed, a világ legkeresettebb streamere. Az influenszer a magyar válogatott mezében jelent meg a Széna téren, aztán egyre többen kezdték el követni őt személyesen is.

A fiatal streamer először a Széll Kálmán téri Mammutból jelentkezett be, majd a várba ment. Hamar nagy tömeg gyűlt köré, illetve folyamatosan csatlakoztak be a követői a YouTube-on közvetített élő adásába.

Arról, hogy mit kell tudni róla, itt írtunk!

A 19 éves streamer megkóstolta a gulyáslevest, amitől dobott egy hátra szaltót, és Azahriah-t is hallgatott, akit 7/10-re értékelt.

A videó, amit Budapesten forgatott, már 3 millió megtekintésnél jár.

A teljes streamet itt lehet visszanézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET: