SZTÁRVILÁG

Nick Cartert kiskorú szexuális bántalmazásával vádolja egykori rajongója

Az eset 2001-ben történhetett, az agyi bénulásban és autizmusban szenvedő áldozat akkor 17 éves volt.

Link másolása

Nick Cartert, a Backstreet Boys egyik tagját azzal vádolják, hogy 2001-ben szexuálisan bántalmazta az akkor 17 éves Shannon Ruth-t. A nő azt állítja, hogy a Backstreet Boys egyik tacomai koncertje után az akkor 21 éves Carter meghívta turnébuszba, ahol egy furcsa ízű áfonyás itallal kínálta. Ruth úgy gondolja, alkohol is volt a pohárban.

A TMZ birtokába került bírósági dokumentumok szerint

Carter ezután a lányt bevitte a fürdőszobába, ahol orális szexre kényszerítette, majd a hálószobában tovább bántalmazta, illetve azt mondta, úgysem hinne neki senki, ha elmondaná, mi történt. Az autizmusban és agyi bénulásban szenvedő lányt „retardált kis ribancnak” is nevezte.

Ruth az erőszak előtt szűz volt, és megfertőződött a HPV-vírussal.

Carter ügyvédje szerint a vádak hamisak, és Ruth már évek óta különböző hazugságokkal próbál ártani az énekesnek, aki testvére, Aaron halála óta a családjára koncentrál. Az énekesről már korábban is azt állították, hogy szexuális bántalmazó, de hivatalosan még nem vádolták meg.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Gerard Piqué megmutatta új barátnőjét, akiért elhagyta Shakirát
A fiatal nő még egyetemista és PR szakon tanul.

Link másolása

Mi is beszámoltunk róla, hogy bár korábban a világ legbefolyásosabb párja volt a Forbes magazin szerint egykor Shakira és Piqué, most viszont botrányos szakításuktól hangos a világsajtó. Az énekesnő bosszúdalt is írt volt szerelmének.

A sztárpár nyáron szakított, miután sajtóértesülések szerint a spanyol focista megcsalta a kolumbiai énekesnőt, akivel két közös gyerekük is van. Shakira sokáig nem nyilatkozott a különválásukról, ám mivel a szakítás után nem sokkal volt párja már egy másik nővel mutatkozott, végül elárulta, hogy viseli a történteket.

A pár tizenkét évig volt együtt és a hivatalos verzó szerint barátként váltak el. Az azonban kiszivárgott, hogy Piquének már van más nő az életében.

Ezt most ő maga is megerősítette, mert új szerelmével közös fotót posztolt a közösségi oldalára.

A fiatal 23 éves lány, Clara Chia Marti egyetemista és PR szakterületen tanul. Shakira pedig egyik legújabb dalában feltehetőleg neki és volt párjának üzent, amikor azt énekelte, hogy Piqué lecserélte a Ferrarit egy (Renault) Twingóra.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
„20 percet volt egyedül” – Nyári Dia 4 éves fiát otthon hagyta, míg az elveszett kutyáját kereste
Az RTL Reggeli című műsorában Nyári Dia színésznő elmesélte kutyája elszökését és megtalálását: egy BKK-sofőr lelt rá az ebre, ő vitte vissza a színésznőnek.

Link másolása

Természetesen meg is kapta a magáét a közösségi médiában. Annyi történt, hogy szombat este férje elvitte a kutyájukat sétáltatni, pórázon, ahogy szokta. Egy füves részen elengedte a kutyát, hadd szaladgáljon. A kutya persze örült a szabadságnak, és elrohant, nem is látták már. Ekkor szólt a férj Diának, hogy baj van.

"Hívott, mondta, hogy rohanjak ki az utcára, nézzem meg, nem indult-e haza a kutya. Zokogtam, akkor fölült a kisfiam, hogy mi a baj. Mondtam neki, hogy nincs meg a kutya, nekem el kell mennem, és meg kell őt keresnem.

A gyereket otthon hagytam. Mondtam neki, hogy kirohanok az utcára, be fogom zárni az ajtót, de itt kell maradnia az ágyban."

Nádai Anikó szerint ekko azt mondta, hogy ezt nem kellett volna elmesélnie:

"Hívtam anyut, amint kiértem az utcára, Zéti is csak húsz percet volt egyedül. Közbe haza-hazamentem hozzá, és ott ült, mondta, hogy nagyon bátor, nem csinál semmit, keressük a Fibit."


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Dobos Evelin összejött az RTL főrendezőjével, Nádai Anikó volt párjával
Soha nem dolgoztak együtt, sőt tavaly novemberig semmilyen közvetlen kapcsolat sem volt közöttük. Azóta viszont már össze is költöztek.

Link másolása

Dobos Evelin összejött az RTL főrendezőjével, Kovács Dániel Richárddal, Nádai Anikó exével. A pár Story magazinnak beszélt a kapcsolatukról.

„Soha nem dolgoztunk együtt, de természetesen tudtunk egymásról. Tisztában voltam vele, hogy Evelin egy csodálatos színésznő, ám semmilyen közvetlen kapcsolat nem volt közöttünk egészen tavaly novemberig”

- mondta Kovács Dániel Richárd a lapnak. A rendező a közösségi oldalon írt rá későbbi barátnőjére, elkezdtek beszélgetni, majd nagyjából egy hónap elteltével találkoztak is.

Evelin azt mondta, nagyon szimpatikus volt neki, hogy ilyen kitartó, és nem rontott ajtóstul a házba.

„Dani tényleg egy igazi úriember!” - fogalmazott a színésznő. Az első randevút ezután továbbiak követték, a pár pedig hamar össze is költözött.

„Magától értetődő volt az együttélés. Nem tűztünk ki konkrét időpontot, hogy mikor költözik hozzám, csak sodródtunk az árral, és hagytuk, hogy minden történjen a maga tempójában. Nagyon jól megvagyunk, sok időt töltünk együtt, rengeteget beszélgetünk, és nyilván olykor szakmázunk, de csak mértékkel”

- mondta a rendező.

A pár már az első közös utazáson is túl van, sőt Evelin már találkozott Dani előző kapcsolatából születetett gyerekével, Nádai Anikóval közös kisfiával is.

„Bár picit izgultam, hogy mit szól hozzám Patrik, de legbelül éreztem, hogy nagyon jól kijövünk majd” - mondta Evelin. A megérzései nem is hagyták cserben, és öt perc után már úgy beszélgetek és játszottak, mintha mindig is ismerték volna egymást.

Via 24.hu


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Sharon Stone szerint csak két hollywoodi színész nem nőgyülőlő
A 64 éves színésznő az amerikai filmipar legnagyobb sztárjaival dolgozott együtt, de kevés kivétellel mindenki el akarta nyomni.

Link másolása

Sharon Stone csak két olyan sztárral dolgozott együtt, akik szerinte nem nőgyűlölők, írja a Unilad. A 64 éves színésznő a Varietynek adott interjúban azt mondta, hogy a férfi kollégák többsége a felvételek során megpróbálta elnyomni, és egyáltalán nem figyeltek rá.

Ez alól csak kivétel volt eddigi pályafutása alatt: Robert De Niro és Joe Pesci.

A három sztár Martin Scorsese 1995-ös Casino című maffiafilmjében szerepelt együtt. A forgatás alatt a két férfi odafigyelt a három évvel korábban, az Elemi ösztönnel befutott színésznőre. Ezzel szemben mások folyamatosan utasítgatták a jelenetek közben Sharon Stone-t, és meg akarták neki mondani, hogy mit hogyan csináljon a kamera előtt. A nézők ebből mit sem látnak a filmjeiben, de akad néhány jelenet, amikor lelkileg teljesen össze volt törve a felvétel ideje alatt.

A sztár néhány hete az Elemi ösztön forgatásáról is elárult titkokat, ahol szándékosan próbálta kerülni Michael Douglast. A három évvel korábbi erotikus thriller munkálatai közben direkt nem akarta alaposan megismerni partnerét, mert így a kettejük közti feszültség átragadt a jelenetek felvételére is. A két színész mindössze két-három alkalommal találkozott a forgatás előtt. Stone szerint valójában soha nem érezte jól magát a filmben zsarut alakító Michael Douglas társaságában, és úgy véli, hogy ez az érzés kölcsönös volt.


Link másolása
KÖVESS MINKET: