hirdetés

SZTÁRVILÁG

Nagy Feró: „Egy Kossuth-díjast csak nem visz el a rendőr”

A zenész egy interjúban azt is elárulta, hogy mi lett a pálinkával, amit a miniszterelnöktől kapott születésnapjára.

Link másolása

hirdetés

Idén lett 75 éves Nagy Feró, a Kossuth-díjas magyar zenész, "a nemzet csótánya" a 168 órának adott interjút. Ebben többek között arról is mesélt, hogy várja, hogy átvehesse a Kossuth-díjat, és az Orbán Viktortól születésnapjára kapott fügepálinkát még csak megkóstolta:

"Még a Kossuth-díjat várom, azt mellé fogom tenni. De azt még nem kaptuk meg. Az egy szobor ugye? Nagyon szívesen bemegyek, és jattolgatok, meg minden. A pálinkát a gyerekeimnek hagyom"

- mondta.

A lázadásról is kérdezték a Beatrice frontemberét. Ő úgy vélekedett:

"Tévedés lenne azt gondolni, hogy az ember nem fejlődik. Ha lázadsz valami ellen, és az a valami nem szűnik meg, de mindenképp gyengébb lesz, akkor már nem lázadsz."

Szerinte ez most egy jobb rendszer, mert nem viszik el reggel ötkor a rendőrök kihallgatásra:

"Egy Kossuth-díjast csak nem visz el a rendőr. De elviheti. Az a lázadás nem a rendszer ellen szólt, hanem a világ ellen, hogy a világ miért ilyen bolond, miért ilyen hülye? Miért nem veszi észre, hogy valami fontosat közlök a világgal?"

Feró úgy érzi, hogy nem hallgatják meg. "Sokkal egyszerűbb lenne olyanokat írni, mint a 'nyolc óra munka, nyolc óra pihenés…', mert az azonnal működik. Nem én támadtam a rendszert, hanem a rendszer támadott engem" - vélekedett a zenész, aki szerint azonban bár utálta őt a rendszer, azért a végén már próbálkozott, mert kapott egy ifjúsági díjat is.

hirdetés

A beszélgetésben szóba került még a mostani Beatrice, a dobos fia és a koronavírus-járvány miatt elmaradt koncertek is. Az oltások kapcsán elmondta:

"Nem tudom, már új világot élünk, és az emberek sokszor túlértékelik a szabadságot. Azért hagyjuk meg azt a lehetőséget, hogy az emberek eldöntsék.

Mindenesetre, ha én be vagyok oltva, akkor engem már túlzottan nem zavar, ha más el fogja kapni. Sok barátom beoltatta magát, addig dumáltam nekik. De nem értem, hogy valaki miért lesz saját maga ellensége?"

Nagy Feró reménykedik, hogy ősszel be tudják mutatni az életéről szóló zenés darabot, amelyben neves színészek is színpadra lépnek.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Elmentek ti a jó büdös p.csába!” - Krausz Gábor keményen beszólt azoknak, akik Hosszú Katinkát kritizálják

Nemcsak a séf, de több más celeb is kiállt az úszónő mellett, akit azért kezdtek ki sokan, mert magához képest gyengébben teljesít az olimpián.

Link másolása

hirdetés

Nem egészen úgy alakul Hosszú Katinka olimpiája, mint várta. Az úszónő legerősebb számában, a 400 méteres vegyesúszásban csak ötödik, 200 méteren pedig csak hetedik lett, pedig mindkét távon címvédőként indult. A 200 méteres pillangóúszástól visszalépett, így már csak a 200 méteres hátúszásban bizonyíthat, de már előre jelezte, hogy valószínűleg abban sem fogja megváltani a világot.

A háromszoros olimpiai bajnokot rengetegen kritizálják, amiért önmagához képest alulteljesít. Bár maga Katinka is meglehetősen kritikusan nyilatkozott magával szemben, nemrég közösségi oldalain üzent azoknak, akik támogatják őt ebben a minden bizonnyal nehéz helyzetben is.

Ő maga nem reagált a negatív véleményekre, de sokan kifejezték a közösségi médiában, hogy támogatják őt. Már egyre több ismert ember is kiáll mellette és megvédi őt a kritikusoktól.

Krausz Gábor séf, Tóth Gabi férje a Facebook-oldalán kelt Katinka védelmére. Egy kemény hangvételű bejegyzésben osztotta ki azokat, akik pocskondiázzák az úszónőt.

"Tudjátok mit jelent az, ha valaki 3x olimpiai, 9x világ- és 15x Európa-bajnok? Nem videojátékban, nem a kanapéról és nem álmokban. Tudjátok mit jelent? Azt jelenti, hogy azt csinál amit csak akar! Halhatatlan, örökös Bajnok.

hirdetés
Szégyen ahogy ma és az elmúlt napokban megnyilvánulnak sokan. Évek óta mindenki fürdik a sikerében, amikor kevésbé megy akkor pedig hirtelen hazaáruló? Nem tudom szebben mondani… Elmentek ti a jó büdös picsába! Köszönjük neked BAJNOK!

- írta posztjában.

Curtis is hasonló gondolatokat fogalmazott meg Instagram-oldalán. Azt írta: "Lehet pálcát törni. De inkább köszönjük, amit eddig elértél értünk" - üzente Katinkának.

Hosszú Instagram-posztja alatt számos más híresség is kifejezte támogatását felé, például Tóth Gabi, Dukai Regina, Kucsera Gábor, Hajdú Péter, Farkasházi Réka, Ördög Nóra, Dobó Ági, Babos Tímea és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő is.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Több mint egymillió lájkot kapott Palvin Barbi fürdőruhás fotója

A modell felrobbantotta az Instagramot új posztjával.

Link másolása

hirdetés

Palvin Barbi éppen Mykonoson nyaral kedvesével, Dylan Sprouse-szal. Pihenés és strandolás közben Instagram-oldalára egy merész fürdőruhás képet posztolt. A mélyen dekoltált fekete fürdőruha nem sokat hagy a képzeletnek.

Szettje nagy sikert aratott a közösségi oldalán, mostanra több mint egymillió ember lájkolta az Instagramon.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Wayne Rooney felment három 21 éves lány hotelszobájába, de annyira részeg volt, hogy felöltözve elájult

A három nő ezután többé-kevésbé levetkőzött és az alvó exfocistával csináltak több fotót is, amelyek aztán elkezdtek terjedni az interneten.

Link másolása

hirdetés

Wayne Rooney csapata, a Derby County a manchesteri Salford ellen játszott a hétvégén edzőmérkőzést, ami után a Derby edzője egy manchesteri klub VIP-páholyában töltötte az estét, három 21 éves nő társaságában, írja a 444 brit bulvárlapokra hivatkozva.

A Manchester United korábbi legendás játékosáról már a klubban is készültek képek, a történet azonban ott kezdett érdekesebbé válni, mikor egy fociszurkoló vasárnap reggel negyed hatkor találkozott az utcán az elmondása alapján meglehetősen részegnek kinéző, vörös szemű, tántorgó, szavakat nehezen formáló Rooney-val, és levideózta.

Rooney és a három nő ekkor a szálloda felé tartottak, ahol szobájuk volt. Miután Rooney átment a nők szobájába, már ők is elkezdtek fotókat posztolni róla, Rooney pedig a képek tanúsága szerint ekkor már olyan rosszul volt, hogy egy ponton felöltözve ki is dőlt egy széken.

A három nő ezután többé-kevésbé levetkőzött és több fotót is készítettek az alvó Rooney-val. Reggel 8 körülre el is kezdtek terjedni az interneten a felvételek.

Rooney az eset után feljelentést tett, szerinte egy előre eltervezett akció áldozata lett, a képekkel meg is zsarolta valaki elmondása szerint. Az egyik nő anyja azt nyilatkozta, a fotókat egy zárt csetcsoportba küldték el a lányok, onnan szivárogtatta ki valaki.

Rooney és a nők is azt mondták, hogy nem volt köztük szex.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Három év után újra első lett Sebestyén Balázs a legértékesebb magyar celebek listáján

A Forbes-lista módszertana hírességek ismertségét, kedveltségét, hitelességét és követését méri össze.
Forbes - szmo.hu
2021. július 28.


Link másolása

hirdetés

A magazin augusztusi számában jelenik meg a várva várt lista. Sebestyén 2017-es győzelme után újra az élen van. Erről egy ironikus Instagram-posztot is készített.

2017-ben voltam első utoljára! 3 éven keresztül kértem a Forbes magazin főszerkesztőjét, hogy ne legyek első, a többiek iránt érzett tapintatomból, de idén azt mondták, nem tudják figyelembe venni a kérésemet!???

A második helyezett Ördög Nóra lett. A dobogó alsó fokára pedig Hosszú Katinka léphetett fel.

A 20 fős lista idén rendhagyó módon 21 fősre nőtt. Ennek oka, hogy a 14. helyen holtverseny alakult ki Fluor Tomi és Sárközi Ákos között.

Idén a helyezettek között szerepelt még Majka, Istenes Bence és Csobot Adél is. Viszont Dallos Bogi, párjával ellentétben, lecsúszott a listáról.

A lista módszertana hírességek ismertségét, kedveltségét, hitelességét és követését méri össze a 18–59 éves magyar lakosság körében. Majd ezt egy 11 fős szakmai zsűri véglegesíti. Még mindig a tévészereplések nyomják a legtöbbet a latban, de már fontos az online- és közösségimedia-jelenlét is.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: