News here

SZTÁRVILÁG

Molnár-Fazekas Vivien: „Ha egy alkoholista inni akar, akkor inni is fog”

Molnár Gusztáv felesége szerint „a fejed tetejére állhatsz, tilthatod, elzárhatod őt, követheted, meg fogja oldani. Ami nagyon nehéz, az az, hogy meg kell tanulni egy alkoholista fejével gondolkodni”.

Link másolása

Mint azt mi is megírtuk, szakított egymással Molnár Gusztáv és felesége, külön költöztek és kapcsolatukat egyelőre nem folytatják. A feleség akkor azt közölte: "Picit megrogytunk az elmúlt egy évben, a történtek megviselték a kapcsolatunkat. Addig, amíg ő nem áll talpra, nem gyógyul meg, ez így is marad". Molnár Gusztáv nemrég elismerte, hogy bipoláris zavarral és alkoholproblémákkal is küzd. Arról is szó esett, hogy a színész most a gyógyulásra koncentrál.

Molnár felesége Lakatos Levente podcastjének vendége volt, ahol beszélt férje alkoholproblémáiról is. Megismerkedésükkor még nem voltak gondok, "normálisan ivott". Bár figyelmeztették páran, de nem látta, hogy bajok lennének. Később azonban a problémái miatt "hozzányúlt az alkoholhoz". Végül már odáig jutottak, hogy a színész eljárt az anonim alkoholisták gyűléseire, ahová néha a felesége is elkísérte, de elvonón nem volt.

Vivien szerint:

"Ha egy alkoholista inni akar, akkor inni is fog. A fejed tetejére állhatsz, tilthatod, elzárhatod őt, követheted, meg fogja oldani. Ami nagyon nehéz, az az, hogy meg kell tanulni egy alkoholista fejével gondolkodni.

Rá kell jönni arra a dologra, hogy ő mit miért mond, mi a hátsó szándéka, és meg kell tanulni ezzel együtt élni. Nem támadni kell, hanem támogatni őt"

A feleség beszámolt arról is, hogy eljött az a pillanat, amikor közölte e férjével:

"Nézd, vagy megoldod egyedül, rájössz arra, hogy magad maradtál, barátok, család és minden nélkül. Nézz tükörbe és próbálj meg a lelkiismereteddel beszélni, szeretnéd-e a házasságunkat, a közös életünket, szeretnél-e közös gyereket, vagy nem. Mi a fontosabb? Szerencsére eljutottunk odáig, hogy találtunk egy intézményt, meg is van az időpontunk. Szerencsére beköltözik".

Elárulta, hogy nagyon nehéz döntés volt, hogy elengedje a férjét, mert attól félt, hogy kárt tesz esetleg magában. Félt attól, hogy ha nincs mellette, akkor baj történhet, és akkor a saját lelkiismeretével nem tudna elszámolni.

De most már tudják, hová mehet a színész elvonóra, ahol nagyon komoly feltételeket szabtak neki. Akár hetekig, hónapokig is elzárják őt a külvilágtól, még a családjától is. Az egyedüli kapcsolattartó Vivien lesz. Ő már nagyon várja, hogy férje hívja fel, hogy beszámoljon arról, hol tart.

"Úgy képzelem, hogy amikor ő majd kijön, nem tudni, hogy mikor, akkor mi nem tudjuk onnan folytatni az életünket, ahol abbahagytuk"

- vélekedett. Úgy véli, hogy az első hónapokban majd azt kell eldönteniük, hogy "túl tudunk-e jutni ezen, és hogy még mindig együtt képzeljük-e el az életet. Mert attól még, hogy szeretjük egymást, attól még lehet, hogy történt annyi rossz, és sérültünk annyira, hogy ez nem fog működni"

- vallotta be.

VIDEÓ: "Gusztáv elvonóba vonul, hogy őt, és a házasságunkat is megmenthessük"


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Életem legszenvedélyesebb csókja volt” – egyhónapos kalandja lehetett Harry hercegnek egy nála 13 évvel idősebb nővel
A most 51 éves Catherine Ommanney szerint még 2006-ban jöttek össze egy londoni bárban a herceggel. Akinek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Is.

Link másolása

Élete legszenvedélyesebb csókját kapta Harry hercegtől egy nála 13 évvel idősebb nő, írja a The Sun. Catherine Ommanney állítása szerint a herceg 21 éves volt, amikor összejöttek. A most 51 éves nő azt mondja, hogy nem sokkal a válása után, 2006 májusában találkozott Harryvel a londoni Art Barban.

A kétgyerekes nő szerint ettől függetlenül szinte biztos, hogy meg sem említi majd őt a sussexi herceg a január 10-én megjelenő önéletrajzi könyvében. Ezért is döntött úgy, hogy a nyilvánosság előtt mesél a románcról, miután megtudta, hogy Harry könyvében megemlíti minden korábbi barátnőjét.

Az affér idején Harry éppen Chelsy Davyvel járt. Catherine Ommanney nem biztos abban, hogy kettejük összemelegedése idején éppen mosolyszünetet tartottak vagy sem. A korábban egy valóságshowban is szereplő nő nagyon jól érezte magát a herceggel, de esze ágában sem volt komolyabban összegabalyodni a nála jóval fiatalabb férfival.

Catherine Ommanney szerint első találkozásuk alkalmával a herceg kedvesnek és intelligensnek tűnt. A Harryt kísérő három királyi testőr végig a közelükben maradt még akkor is, amikor beszélgetni kezdtek a bárpultnál. Miután nem sokkal éjfél előtt kiürült a hely, Harry meghívta a a dél-kensingtoni Eclipse klub VIP-részébe. Innen egy újabb szórakozóhelyre mentek tovább, de útközben a nő megéhezett és megkérdezte a herceget, tud-e baconös szendvicset készíteni.

„Kiváló baconös szendvicset készítek” – válaszolta állítólag a herceg, majd az egyik barátjához indultak Chelsea-be. Útközben egy cigarettát is elszívtak, miközben többek között II. Erzsébetről beszélgettek.

Miután megérkeztek a barát lakásába, tovább folytatták a beszélgetést, sokat nevettek, húzták egymást, végül a herceg tényleg készített egy szendvicset a nőnek. Ezután birkózni kezdtek, majd a nő negyedóra múlva közölte, hogy haza kell mennie. Harry ekkor kapta fel, és a derekánál fogva a falhoz szorította, majd elcsattant a szenvedélyes csók. A herceg a történtek után ragaszkodott ahhoz, hogy hazavihesse Catherine Ommanney-t.

A következő napokban folytatták az SMS-ezést, majd egy hét múlva újra találkoztak a bárban. Itt újabb csók következett, miközben a herceg folyamatosan bókolt a nőnek. Két randevúval később azonban Harry megváltoztatta a telefonszámát és évekig nem találkoztak. Végül 2009-ben egy barbadosi pólómeccsen futottak össze.

Catherine Ommanney sajnálja, hogy végül nem maradtak barátok, mivel a hercegnek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Reméli, hogy valamennyire felszabadult, miután Kaliforniába költözött családjával, hiszen mindig is a nagyobb szabadság volt az álma.


Link másolása
KÖVESS MINKET: