SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Mi történt? Tóth Andi sírva jelentkezett be az Instán, teljesen kikészült

Nagyon megijesztette rajongóit Insta-sztorijával az énekesnő. Alig tudta visszatartani a zokogást.

Link másolása

Nagyon megijesztett mindenkit Tóth Andi, miután kisírt szemekkel, láthatóan feldúlt állapotban tett közzé egy videót az Instagram-oldalán.

A 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztoriban az első néhány másodpercben még nem derül ki, hogy mi történt, nem sokkal később azonban elárulta, hogy pontosan mi váltotta ki belőle ezt a reakciót.

"Csak én tudok sírni a Transformersen?"

- kérdezte követőitől az énekesnő, miközben láthatóan alig tudta visszatartani a zokogást.

A következő sztoriban pedig arról beszélt, hogy

"Ez nem egy kocsi. Ez nem egy akármilyen kocsi, jó? Ez Űrdongó!".

(via Blikk)

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Meghalt Varga Veronika francia-magyar színésznő
A francia és magyar nyelven párhuzamosan dolgozó színésznő 1969. június 10-én Budapesten született, gimnazistaként A Cég nevű alternatív rockzenekarban énekelt, s szerepelt Tímár Péter Moziklip című filmjében.

Link másolása

Ötvennégy éves korában meghalt Varga Veronika francia–magyar színésznő – tudatta családja vasárnap az MTI-vel. Varga Veronikát gyors lefolyású, súlyos betegség után szombaton érte a halál Párizsban.

A francia és magyar nyelven párhuzamosan dolgozó színésznő 1969. június 10-én Budapesten született, gimnazistaként A Cég nevű alternatív rockzenekarban énekelt, s szerepelt Tímár Péter Moziklip című filmjében.

Az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumában szerzett érettségije után előbb a brüsszeli színiakadémián, majd a párizsi Színművészeti Egyetemen szerzett színészi diplomát. Az 1994-ben Yvon Marciano rendezésében készült, számos díjat elnyerő Emilie Müller című francia kisfilm címszerepével robbant be a francia köztudatba. Ugyanebben az évben játszotta első filmes főszerepét Philippe Noiret oldalán a Párizs királya című alkotásban, amelyet Dominique Maillet rendezett, s amelyet számos mozi- és tévéfilm, valamint sorozat követett (Maigret, Vaják), többek között férje, Eric Barbier alkotásai (Szabad légkör, A kígyó, A gyerekkor földje).

Varga Veronika az elmúlt években több magyar filmben is szerepelt.

A 2019-ben a legjobb idegen nyelvű film Oscar-díjára jelölt művek szűkített listájára felkerült Akik maradtak című, Tóth Barnabás rendezésében készült alkotásban Vidáknét alakította, főszerepet kapott Badits Ákos 2021-ben forgatott, Űrpiknik című első nagyjátékfilmjében, valamint látható volt Madarász Isti Átjáróház című művében és Dombrovszky Linda Újjászületés című kisfilmjében.

Varga Veronikát szülei, férje és két lánya gyászolja. Budapesti temetéséről később gondoskodnak.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Majkának nincs baja az oligarchákkal, és szerinte a baloldalnak az elmúlt 12 évben semmi terve nem volt az országgal
A rapper Hajdú Péternek fejtegette azt is, mennyire kellett félnie, mikor elkészítette rendszerkritikus dalát.

Link másolása

Debütált a YouTube-on a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor. Az első rész vendége Majka volt, akivel Hajdú Péter több politikai témájú kérdést is érintett.

Szóba került a hazai demokrácia helyzete, amiről Hajdú jelentette ki, hogy nem érzi úgy, hogy Magyarországon diktatúra lenne. „Nincs az, hogy téged Erdős Péter ki tud téged tiltani a popszakmából, a médiából” – mondta a műsorvezető. Majka szerint ugyanakkor neki van egy sarkalatos véleménye erről, de „nem egészséges megosztania”. Hozzátette:

„Vannak olyan dolgok a magyar médiában szerintem, amik kérdőjelesek, és azt mindenféleképpen orvosolni kéne.

Például engem zavar az, hogy az egyszerű embereket, a billegő embereket, milyen hírekkel és történetekkel próbálják befolyásolni. Nem egyenes a közlési mód. Ez egy picit progresszív Magyarországon ebből a szempontból, mert nem tudom, hova vezet. Ez hosszútávon olyan országot eredményezhet, ahol kényelmetlen lehet az élet.”

Nem kerülhették meg Majka és Molnár Tamás rendszerkritikus dalát, az Azt beszélik a városban-t sem. Hajdú szerint diktatúrában Majka már repült volna a TV2-től. A rapper szerint nem kellett cenzúrázniuk a dalt, de azért voltak az ismeretségi köréből, akik megkérdezték, nem tart-e a következményektől.

Az oligarchákról Hajdú Péter úgy vélekedett, hogy mindkét oldalon vannak, és Majkának sincs olyan nagy problémája velük – a baloldallal annál inkább.

„Nem az oligarchákkal van baj. Nekem azzal nincs bajom, a világ így működik, hogy ha én vagyok hatalmon, azt generálom, azt építem, ami az én jelenlétemet erősíti.

Plusz, kell hozzá egy szakértelem, de az, hogy vannak olyan fiatal feltörekvő huszonéves suhancok, akik milliárdokkal a zsebben jaszkariznak, meg viselkednek úgy, ahogy viselkednek, paroliznak, 500 milliós órával a kezén. (…) Létezik a másik oldal, ezek a nagy baloldaliak, akiknek az elmúlt 12 évben nemhogy B, de még A-tervük sem volt, mit kéne csinálni ezzel az országgal, és ugyanezt csinálták előtte. Ugyanúgy csináltak egy csomó disznóságot, és most ők ugatnak ezekről, hogy mit csinálnak. Ez a gusztustalan dolog” – ecsetelte a zenész.

A teljes adást ITT lehet megnézni.

(24.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Előfordult, hogy valaki részegen rángatott és ordibált az arcomba, hogy hogy képzelem ezt” - Marsalkó Dávid őszintén beszélt a múltjáról Kadarkai Endre műsorában
A Halott Pénz frontembere arról is mesélt, hogy nem mer kimenni a strandra meztelen felsőtesttel - legalábbis Magyarországon, ahol felismerhetik - nehogy valaki lefotózza, és később mások rajta, mint “fehér pacán” röhögjenek.

Link másolása

Marsalkó Dávid, a Halott Pénz zenekar frontembere volt a vendége Kadarkai Endre “Szavakon túl” című műsorának. A sorozat rendszerint úgy épül fel, hogy az interjúalany választ témát - de legtöbbször vakon, hiszen a neki átnyújtott listán sokszor csak szavak, kifejezések szerepelnek, amelyekről elsőre nem feltétlen derül ki hogy mit is takarnak.

Inkább nem megy strandra, csak nehogy lefotózzák

Dávid első választása, a “Más szemmel” például arra utalt, hogy gyakran emlegeti, a vörös haja miatt sokszor kívülállónak érezte magát.

Az interjúban a rapper elmondta, hogy iskolás korában csúfolták a vörös haja miatt, de még fiatal felnőttként is kapott kellemetlen beszólásokat - leginkább fiúktól. Ennek is köszönhető, hogy a mai napig nem tudta teljesen elfogadni, megszeretni saját magát.

Például nem mer kimenni a strandra meztelen felsőtesttel - legalábbis Magyarországon, ahol felismerhetik - nehogy valaki lefotózza, és később mások rajta, mint “fehér pacán” röhögjenek.

Ennek ellenére a csajozással nem volt gondja: “Mindig volt mozgolódás körülöttem.” Hálás is a lányoknak, mert ők adtak stabilitást az életében.

Az, hogy a karrierje nem valahogy egész máshogyan alakult, két olyan döntésén múlhatott, amikor lett volna lehetősége külföldre menni, de ő végül maradt. Egyszer még a teniszpályafutása során utazhatott volna egy ösztöndíjjal az Egyesült Államokba, de egy szerelem miatt Pécs mellett döntött. Egy másik alkalommal Bristolban várta egy fénymásolói állás, amit egy barátjától vett volna át, de akkor adott még egy esélyt a zenélésnek, és ez bejött: ezután nem sokkal futott be “A feneked a gyengém” c. daluk. Dávid szerint nem lehet véletlen, hogy kétszer is inkább nemet mondott a külföldi életre:

“Itt van dolgom, végig kell vinnem ezt a Halott Pénz-sztorit”.

“Nézd anya, ennyien járnak Halott Pénz koncertre”

Amikor 2019-ben először volt teltházas Budapest Park-koncertjük, akkor elhívta az anyukáját is, felvitte a színpadra koncert közben, és azt mondta neki: “Nézd anya, ennyien járnak Halott Pénz koncertre”. Ez a kép otthon kint van a falán, mert fontos momentumnak tartja. Visszaigazolása annak, hogy jól döntött, amikor kitartott a zenészi pálya mellett - anyukája ugyanis féltette őt, amikor feladta korábbi munkáját, hogy a Halott Pénzre koncentrálhasson.

A Halott Pénz sikere azóta is töretlen - pedig a zenekarból csak a basszusgitárosuk tud kottát olvasni, a többiek - így Dávid is – autodidakta módon fejlesztették magukat, úgymond fül alapján játszanak. “Ha nem ismerem a szabályokat a zenében, nem is kell annyira betartani őket” - mondta erről Dávid.

“Előfordult, hogy valaki részegen ordibált az arcomba”

A sikeresség kapcsán megfigyelt egy érdekes pályaívet: “Ahogy elkezdesz sikeres lenni, mindenki rád gyűlik, mindenki a barátod akar lenni a zenei szakmában. Én kicsit hátraléptem, nem annyira élveztem ezt. Ennek a következő szintje, hogy ha még évek után is sikeres vagy, hogy elkezdenek, bántani, gyűlölködni, irigykedni, alád ásni. (...) 2016-19 között sok ilyen jellegű csalódás ért. (...)

Előfordult, hogy valaki részegen rángatott és ordibált az arcomba, hogy hogy képzelem ezt. (...) Volt olyan, aki saját koncertjén szidott minket, úgy, hogy azt hittem, hogy jó barátok vagyunk. Ezután jön egy letisztultabb szakasz, amikorra már megszokják hogy vagy vagy, hogy sikeres vagy, letisztul az, hogy kik a barátaid.”

Az első arénás koncertjük után ő maga nem érzett elégedettséget, hanem inkább kétséget, hogy innen akkor hova tovább?

“Elértünk a csúcsra, és ott nagyon egyedül éreztem magam.” Az, hogy ebben az időszakban lett apa, segített neki átlendülni a nehézségeken. Megváltozott, felhagyott azzal, hogy állandóan a következő lépést hajszolja.

Most azért lebeg szeme előtt egy újabb cél: jövőre a Puskás Ferenc Stadionban lesz a Halott Pénz jubileumi koncertje. Ott 47 ezres közönség fér el, de ha nem lesznek, csak 43 ezren, akkor is nagyon boldog lesz.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Gömöri András Máté úgy kipattintotta magát, hogy rá sem ismersz
Egy év munkájáról adott számot beszédes képpárral a közösségi oldalán.

Link másolása

Gömöri András Máté Polyák Lillával és nevelt fiával nemrég Kanadába költözött, hogy nemzetközileg elismert filmszínész lehessen belőle. A színész egy testépítő versenyen is elindul majd, ennek az apropóján kapcsán megmutatta, egy év gyúrással hova is jutott.

Korábban beszámoltunk arról is, hogy felesége, Polyák Lilla is hatása alá került, ő is testépítésbe kezdett:

Link másolása
KÖVESS MINKET: